Ağlamak istiyorum

sağlıklı değil bence,ne kadar az halı o kadar hijyen bence,niye tüm evi halıyla kaplayacak soğuk olmasın diye mi
Ayakları rahatsız oluyormuş bir de zevki o yönde. Ben de hiç hijyenik bulmuyorum ve halılardan nefret ederim. Olabildiğince az istiyorum ama ciddi bi fikir ayrılığı içindeyiz.

Şu istediği halinin resmini atabilir misin ne menem biseymis görelim, beğenip biz de yaptırmak istiyormusuz

Şu istediği halinin resmini atabilir misin ne menem biseymis görelim, beğenip biz de yaptırmak istiyormusuz
Halılar güzel orada sıkıntı yok, sorun halı koltuğun altında başlayacak ve tv ünitesine kadar dayansın istiyor.
Halıya örnek olarak sabah atarım sana.

Biz daha önce halifleks kullanmıştık, sanılanın aksine çok pis olmuyordu, ve gerçekten evi sıcak tutuyordu. Yaptırmaya kararlıysa çok kaliteli alın derim haliflekste bu farkediyor çünkü.

gece gece ne güldüm. bence sağlıklı değil ama evi sıcak tutuyor o konuda hak verebilirim. sadece kışın serseniz sizinde beğendiğiniz halıdan olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…