Ağlamak istiyorum

pislik yuvasi ya heryerde hali olmasi..
gecen gun halilari yikadik ki duzenli supururum,haftada 2 kere en az..
o cikan zift gibi kir iyyyyk
parkeli olan odalara sermiyorum hicbir sekilde,ara koridor tas mecbur oraya 2 tane seriyorum kisin soguk olmasin diye.

eniste bey, mikrop kaparsin tv unitesinin altinda,banyoda filan ne gezer hali ya,oraya supurge girmez girgir girmez,toz pislik

Çok komikmiş eşin :) vazgeçir bi şekilde kötü olur bence heryer halı..
Bende hiç sevmem halı. Evde sadece 1 adet küçük dekoratif bi halı var,heryer çıplak:) babannem görünce çıplak bu ev demişti hiç beğenmemişti :) kocanla aynı kafa.. Sevmiyorum arkadaş zorla mı.

benim kayınvalidemin evi öyle, zemin nasıl bilmiyorum çünkü bir avuç boş yer yok ve hepsi şu karışık desenli halılardan, boğuluyorum onlara gidince ruhum sıkılıyor, asla kabul etmeyin evin bütün havasını bozan ve her yeri tozutan bişey.

Aynen boyle. Zaten o sekilde temizlik yapilmazki. Koltugu cek haliyi kaldir herseferinde insanda bel falan kalmaz. Asla kabul etme. Hic temizlik yapmam de.

Duvardan duvara halıların bir metre karesinde altmış yedi gr toz varmış. Halı zaten sağlıksız bir şey, bir de her yeri kapatmak çok tehlikeli. Sizin sağlığınız konfordan daha önemli bence. Üstelik eşiniz katılmasa da görüntüsü de çirkin olacak. Ben astım şikayetleriyle doktora defalarca gittim. Bir doktorum odanda halı varsa hemen kaldır dedi. Gerçekten inanılmaz faydası oldu. Yorumları okuyorsa eşiniz allaşkına yapmasın yani bunu size Ne diyelim daha bilemiyorum. Koltuğun altında halı hem çok çirkin duruyor hem de temizliği çok zor. Her gün ağır ağır eşyaları çeke çeke temizler artık

hiç temizlik yapmadığıı belli. altında halı olan bi koltuğu çekip temizlemesi nasıl zor bilse. ayrıca görüntü çok çirkin

Eşin nereli ?
Eski Türk filmleri gibi. .
Nostaljik olur aslında. .
Eşin fikir değiştirmiyorsa, sen değiş . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…