- 12 Temmuz 2006
- 57.956
- 221.415
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
Ben sana bu durum için kökten çözüm öneriyorum, sofrayı kuran kaldırır, halıyı döşeyen temizler, süpürecekse buyursun tavana da halı sersin, biz kızın odası ve salon dışındaki tüm halıları kaldırdık, süpürmesi eziyet, toz tutuyor ayrı dert, eşim süpürdüğünden zorluğunu görüyor, benimkiyle konuşturayım mı eşiniToz pislik off of temizleyecek olan benim. Banyoya da boydan boya halı serecek.
Halıflex serse daha iyi. Köy evi gibi Bi halı bitince diğeri başlasın istiyor. Halıya basmak istiyormuş.
Toz pislik off of temizleyecek olan benim. Banyoya da boydan boya halı serecek.
Benimki evi süpürse dünya tersine dönmeye başlar. Yorumları okuyorum ona, işine gelmiyor beğenmiyor. Kararlı yani. Belki fikri değişir demiştim. Sonra da bana sen de fikrini söyle orta yolu bulalım diyor. Ben de ben halı sermeme taraftarıyım deyince küsüyor. Bu halı olayı ciddi kriz çıkardı. Artık tamamen ona bırakıyorum. Halıları da büyük olursa öyle kaldırıp kaldırıp hayatta silmem süpürür geçerim pislik toz içinde yaşarız.Ben sana bu durum için kökten çözüm öneriyorum, sofrayı kuran kaldırır, halıyı döşeyen temizler, süpürecekse buyursun tavana da halı sersin, biz kızın odası ve salon dışındaki tüm halıları kaldırdık, süpürmesi eziyet, toz tutuyor ayrı dert, eşim süpürdüğünden zorluğunu görüyor, benimkiyle konuşturayım mı eşini
Yaa sorma aynısını ben de diyorum ona bak asimetrik koridor var mesela, oraya diyorum büyük halı al, o asimetrik kesmi kısıp tamamen halıyı oturtursun.Benim eniştem tuvalete bile halı serdirmişti sadece tuvaletin ayak acak kısmi ile delik yeri acıktı.
Bence siz halıflexlerin en kalın olanında karar kılın
Hiç değilse desen itibarı ile daha modern.
Yani sırf temizlikse derdin sen de süpürme daha sık yardımcı alırsın olur biter. Ama görüntüye de takılıyorsan haklısın derim valla, o ne yaw her tarafta halı.Benimki evi süpürse dünya tersine dönmeye başlar. Yorumları okuyorum ona, işine gelmiyor beğenmiyor. Kararlı yani. Belki fikri değişir demiştim. Sonra da bana sen de fikrini söyle orta yolu bulalım diyor. Ben de ben halı sermeme taraftarıyım deyince küsüyor. Bu halı olayı ciddi kriz çıkardı. Artık tamamen ona bırakıyorum. Halıları da büyük olursa öyle kaldırıp kaldırıp hayatta silmem süpürür geçerim pislik toz içinde yaşarız.
Duvardan duvara hali sermek istiyormus.
Yorumlari okuyunca anladim gercegi,
ben halilari duvarlara sermek istiyor gibi algiladim.
Dersler iyice bozdu benim kafayi
Hem temizlik hem görüntü için. Şu an evde sadece bi odada halı var. Ama halı olmayan yatak odası salon falan acayip toz oluyor her gün. Yani haftada bir yardımcı geldiğinde bile biz o haftayı da toz içinde geçireceğiz ve halı olmamasına rağmen her gün toz mobilyaların üstü. Halı ne kadar süpürülürse süpürülsün pisliktir benim için ve çok üzgünüm yani her yere sermek istiyor.Yani sırf temizlikse derdin sen de süpürme daha sık yardımcı alırsın olur biter. Ama görüntüye de takılıyorsan haklısın derim valla, o ne yaw her tarafta halı.
Hem temizlik hem görüntü için. Şu an evde sadece bi odada halı var. Ama halı olmayan yatak odası salon falan acayip toz oluyor her gün. Yani haftada bir yardımcı geldiğinde bile biz o haftayı da toz içinde geçireceğiz ve halı olmamasına rağmen her gün toz mobilyaların üstü. Halı ne kadar süpürülürse süpürülsün pisliktir benim için ve çok üzgünüm yani her yere sermek istiyor.
Ama kendimi ekstra yormayacağım onda kararlıyım.
Okudum yorumları, burun kıvırıyor ama inşallah bir cm dahi küçültmesine etki etse benim için kar.Bende duvari hali kaplatacak diye dusundum ama benimki tamamen uykusuzluk
Jookerim o halidan alerjik astim olursun de sen esine.. hic sevmiyorum hali..
Enişte Beyin halısızlık canına tak demiş anlaşılan.Halıları yıkatmaya verdiğimde ev bomboş ,mobilya mağazası gibi geliyor bana.Hatta evin temizliği bile halısız olunca daha zor gibi geliyor .Ama dediğim gibi eşinizin düşüncesi abartı.Hem temizlik hem görüntü için. Şu an evde sadece bi odada halı var. Ama halı olmayan yatak odası salon falan acayip toz oluyor her gün. Yani haftada bir yardımcı geldiğinde bile biz o haftayı da toz içinde geçireceğiz ve halı olmamasına rağmen her gün toz mobilyaların üstü. Halı ne kadar süpürülürse süpürülsün pisliktir benim için ve çok üzgünüm yani her yere sermek istiyor.
Ama kendimi ekstra yormayacağım onda kararlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?