5 yıllık evliyim tüplerde problem var benim tüp bebek olcak ama şuan durum müsait deil beklemek zorundayım bu arada 22 yaşındayımbilmiyorumkismile inşallahhh cnm yaa artık olsun istiyorum:gitme:kaç senelik evlisin canım?ve ne zamandır tedavi oluyosun?sorunun ne olduğunu söyledi dr.un?ona göre yorum yapıcam...bi de sıkma canını biliyorum söylemesi kolay diyceksin ama,herşey Allahtan,isyan etme sakın bigün bi bakmış karnında tekmeler hissediyosun...bi de bakmış bu saatte benim gibi ayağında diş çıkarmaktan ateşli,uyumayan bir kızçe,burda kızlara nasihat veriyor,yüreğine su serpiyosun,naçizane...
ewet bu dediğinizin büyük rolü var eşimde benim istediğim gibi ilgili deil tamam seviyo bunu biliyorum ama ilgilenemiyo ilgi anlayışımız sevgi anlayışımız çook çok farklıboshayallersmilebence bebeksilik değil sizin tek derdiniz...
eğer eşiniz size destek oluyor olsaydı. ilgili sevgi dolu bir eş olsaydı bu kadar boşluk hissetmezdiniz.
belki bilinç altınızda bir bebeğimiz olursa eşim ilgili olur diye düşünmüş olabilirsiniz.
yad yakınlarınızın sıkça sorması yada bir çok kişinin bebek sahibi olması da birden taşma noktanız olmuş olabilir.
bebek için tıp çok ilerledi çok fazla tedavi yöntemi var.
bence bu duruma nereden nasıl geldiniz iyice bir düşünün açın kalbinizi beyniniizi hayal kırıklığını nerede yaşadınız önce onu bulalım
bencedee bende öyle düşünüyoruma.siyi bayramlar dilerim.. ben olsam verirdim o kadar uzulmussunuzki bu bayramda icinizden gecenleri
bilmeli..
bence ver...bazen insan konuşarak anlatamadıklarını yazmak istiyor,bazen yazarak daha iyi ifade ediyor insan kendini...
Allah inşallah en kısa zamanda bebek sahibi olmayı nasip eder...:teselli:
ayy canım ya okurken çok hüzünlendim.
bu kadar piskolojini bozma bence kendini yıpratma derim
sen rahat ol bebek istemek en doğal hakkın ama bunu bu şekilde yaparsan
hem eşini hem kendini yıpratırsın,
bence eşin seni farkediyordur,ağladığını üzüldüğünü görüp bence oda üzülüyordur.
ama sebebini bildiği için ve çaresiz olduğu için yanına gelip sana niye ağlıyorsun diyemiyordur
kaç yıllık evlisin canım
olur elbet sıkma canını kendini başka şeylere ver.çalışmıyorsun sanırım.
evde kaldıkça bunları düşünüp kurup kendi kendini üzüyorsun.
sonra eşinde etkileniyor bu durumdan,
allahım çocuk sahibi olmak isteyen herkeze bu annelik babalık duygusunu tattır allahım.:Saruboceq::Saruboceq:
canım yaaa eşinde çok üzgün bak.
oda üzülüyor ama seni daha çok üzmek istemiyor bu konuları açıp.
Allahım büyüktür...
sizede en kısa zamanda bi evlat nasip eder inş.
artık tıpta ilerledi.herşeyin bir çaresi var artık bu devirde.
psikolojide hamile kalmayı etkiliyo canım...
negatif düşünme hiçbir zaman...
senide burda hamileyim diye topik açarken görürüz inş canım...
herşey gönlünce olsun...
gidin tekrar yanına daha fazla üzülmek için göstermedim deyin.
biraz sarılın güç almak istediğinizi desteklenmek istediğinizi söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?