Ağlamaktan bıktım ben :(((((

5 yıllık kocamı bi türlü anlayamıyorum kızlarr .... ben böle bir durumda bu kadar çabuk uyumayı bırak bütün gece gözümü kırpamazdım kendimi sizlere bile ifade edebilirken eşime kocama hayat arkadaşıma ifade edememek ne kadar zorrrrrrmafoldumben

sakin ol. uyumasının sebebi yada tepki vermemesinin sebebi ne diyeceğini bileemesidir. yarın sabah uyanınca bu durumu sindirince herşey daha farklı olacak göreceksin.
erkekler bizim gibi değil ki.. bir çok erkek böyle yapar.:1hug:

canım daha ço gençsin herşey yoluna girecektir merak etme...erkeklerden olaylara bizim gibi bakmalarını beklememiz büyük haa...kafana takma,herşey olacağına varır...etrafaysa hiiiiç aldrma,daha 22 yaşındasın sen

bilmiyorumm yaaa daha önceede bu gibi dönemlerde aynı tepkiyi verdi ve daha sonrasında konuyu tekrar açmadı açtırmadı açsamda adammakıllı konuşamadık bile bilmiyorum yarın ne yapar bence yine kapancak bu konu ben yine aşladığımla kalcammmm:gitme:

umarım dediğin gibi olur canım yaaa allahım bi evlat verse sağlıklı hayırlısıyla başka bişey istemem ... tek beni hayata bağlayan bir sebebim olsunn:sinifsinif:

umarım dediğin gibi olur canım yaaa allahım bi evlat verse sağlıklı hayırlısıyla başka bişey istemem ... tek beni hayata bağlayan bir sebebim olsunn:sinifsinif:

bence eşinle ilişkini daha bağımlı daha mutlu hale getirmeden bebek düşünme.
istediğini konuşup derteleşecek dinleyecek daha saygı duyacağı kıvama gelmeden birşey düşünmeyin ona da aynen bunu böyle söyleyin.
dik durun kendinizi daha çok sevin. ayrıca çalışmıyorsunuz sanırım. bence sizi oyalayacak bir iş bulun küçük büyük demeyin çalışın. hem oyalanırsınız. hemde hayatınızın tek odak noktası eşiniz olmaz.yerimseniben

inanın kızlar şuan yine ağlamktan helak oldumm ve dışarı çıkıp bağırmak haykırmak bağıra bağıra ağlamak geliyo içimden ama yapamıyorumm..insanın ağlarken bile kimsse duymasın diye kendini kasarak ağlamsı ne kadar zor yaaaa :sinifsinif:

erkekler özellikle bazı erkekler duygularını pek belli etmezler...edenleri nadir çıkar...eşinin o söylediklerinden anlamalısın onunda üzüldüğünü,bir şeyleri içinde yaşadığını....gidip yatmasıda üzüntüsünden emin ol....yatıp üzüntüsünü dindirmek istediğinden...

bir de şunu unutma,bazen bir şeyleri paylaşmak için uzun uzun konuşmak gerekmez...öyle anlar olur ki sadece sarılsanız bile o acıyı,üzüntüyü paylaşmış olursunuz...hani eşinin yanına gitmişsin ya kalbini dinlemişsin ,bence hiç kalkmamalıydın yanından.....

sanırım haklısın ama hani bazı kadınlar anne olmak için yaratılmıştır yaa bende onlardanım galiba yanii bebek herzamn istediğim birşeyydii ve bunun olmaması beni çok ama çokkkkk üzüyoo eşimde tam bir baba olacak biri tamam anlayışlı bir eş deil ama çocuğuma çok iyi bir baba olacağından eminim..eşimle çok severek evlendik halada çok seviyoruz birbirimizi..ama anlaşamıyoruz anlayışlarımızz çok farklı bi türlü birbirimizi çözemiyoruzzzbilmiyorumkismile

işte bunu çözmen için belki de Allah da sana bir fırsat veriyor.
ilişkinin dilini çözersen bebek de gelebilir.
daha dobra ve daha ilgili davran belki işine yarayacaktır.
eşinizin yaşı kaçtı?

ewet haklısın ama dayanamadım tutamadım benim film kopmadan kaçtım iştee bir başlasam sabaha kadar susamazdım yaa ne biliyim işte ağladığımı kimsenin görmesini istemiyorum belki o an ondan bir nebze olsa bir sıcaklık hissetsem belki öylece kalabilirdim doya doya ağlardım belki yanında ama sanki hiç umursamamış gibi öylece yatarken daha fazla kalamdım yanındamafoldumben

işte bunu çözmen için belki de Allah da sana bir fırsat veriyor.
ilişkinin dilini çözersen bebek de gelebilir.
daha dobra ve daha ilgili davran belki işine yarayacaktır.
eşinizin yaşı kaçtı?

28 yaşında eşim..dışardan çok çocuksu hareketleri var çok eğlenceli bi yapısı var ..ama çokta içe dönük bir yapısı var..
bende bazen öyle düşünüyorum belkide evliliğimi yerine oturtamadan birbirimizi anlayamadan bir çocuk durumu daha çok vahimleştircek ....

sen yanına yattığında uyuyormuydu?yoksa uyanık olduğu halde mi hiç tepki vermedi?eğer öyleyse bence evliliğinizi,ilişkinizi gözden geçirmeli ve birbirinize karşı kaybettiğiniz sıcaklığı kazanmadan bebek düşünmemelisiniz...

eşiniz de sizde gençsiniz. önce ufak tefekte olsa evlilik yolculuğnuzzda ki pürüzleri temizleyin.
ben 25 eşim 32 yaşında. henü bebeğimiz yok. kararsızız hala da... başbaşa çok mutluyuz sanki bebek bizi bölecek gibi geliyor banada:)
bebek her evlilikde olmalı diye birşey yok. üzme kendini.
ama mutlaka bu sorunlarınıı çözün.
ve iş bulsan iyi olur yada kurslara git bir uğraş bul.
eşini evliliğin odak noktası yapma.

bu kadar kısa sürede bir insan uyurmu sence ve yatmadan öncede böle bişey paylaşmışsa eşi:sm_confused:
haklısın arkadaşım yaa kabul etmem zor ama sanırım dediğin gibi sıcaklığı kaybettik bizz aradakii bilmiyorumkismile ne yapabilirm ama ben yaa bu sıcaklığı tekrar elde etmek için... genelliklede benim arada böyle paylaşımlarımdan oluyo sanırım...ama ne yapayım derdimi onada anlatmassam kime anlatıcam bennn..bide aile sorunlarından olma ihtimali var ailesi ve benim ailem biraz baskıcılar yani çok müdahale ediyolar etmeye çalışıyolar ben kendi ailme asla izin vermedim ama o ailesini engelliyemiyor:gitme:

yaptım evet onlarlada uğraştım bi müddet kursa felan gittim çalıştım ama onlarla uğraşmamda nedense eşimin annesini babasını rahatsız ediyor ve üzerime geliyolar bende bırakmak zorunda kalıyorum yarıdaa..ewet orası doğru ama sanki bizi bir bebk tamamlıcak gibi geliyo ...ee bide olmayan şey daha çok arzulanır yaaa benide olamadığındann olsun istiyorum işte

neyse arkadaşlar ben biraz uzanayım sanırım hastalanıcam ağrım var ama yorumlarınızı tek tek okucam çünkü onlara çok ihtiyacım var yardım ve desteklerinize çok ihtiyacım var hiç bu kadar kendimi çaresiz hissetmemiştim.. tekrar saolun yorumlar için iyigeceler ve iyi bayralar herkese.......

canım seni inan ki anlıyorum. :1hug:
bence bebek işini bir süreliğine at kafandan. ve eşinle sabah yada şimdi konuş mutlaka.
bebek için sana içimi dökmemeliydim rahatsız ettim seni ben belki aile oluru diye istiyordum ilgi isityordum diyip anlat tüm içinden geçenleri.
ben bazen bebek olayını erteledikçe eğer ileride olmazsa bana kızar mısın diye soruyorum eşime o da asla neden kızayım. hazırını alırız istiyorsan.olmaz dersen de biribirimizi büyütürüz der geçer. ama birbirimize hakiketen bebek gibi bakarız. çoraplarımızı giydiririz. yemeklerimizi yediririz. her konuyu da çok rahat paylaşırım:) benim eşim de biraz sert bir adamdır ama bana sert çıkış yapmaz.bazen kırmamak adına cvp vermez. ama basarım yaygarayı. ciddiye almıyosun beni die başlarım hiç kıyamaz :) (denemelisin sende)
erkeklere hak verirsen emin ol o da sana hak verir.
evet kocacım sen haklısın boşuna anlattım sana benim odunluğum dediğim an o da yok cnm benim odunluğum der:) odunluğu paylaşamayız valla.
aranızda ki birikimi eritmeden başlamayın.
ayrıca anneci bir koca mı?
annesi çok karışır mı size?

maşşallahh sizee cnm yaaa allahım nazarlardan korusun ne güzel anlaşıyosunuz ..imrendimm vallaa... tamam cnm yarın dediğin gibi bide denicem şansımı bakalım ne olcak gelişmeleri yazarım ..
eşim annecidir ..
anneside aşırı karışır çoğu büyük tartışmalarımızda hep ondan oldu zaten:mymeka:hatta bugün bu bayram günü bilee laf sokuşturup durdu onları allaha havale ettim oda bizi öle etmiş öyle dedi bugün zaten...:umursamaz:

aile ile olan sorunlar ilişkileri çok ama çok etkiler canım. hele ki eş anneci ise.
bence bu sorunların üstesinden gelmeden. eşinin yüüne gerçekleri haklı haksız yanlarını çarpmadan ona bir çocuk verip de ödüllendirme.
yaş olarak çok genç bir çiftsiniz. neredeyse onunla büyümüşsün. buna rağmen sen böyle ümesi çok yersiz.
her kadının ruhu okşanmalı. onunla sabah konuş. biz eşimle inan ki uyku arasında sağa sola dönerken bile öpücük verip seni seviyorum deriz.
ama dediğim gibi beni bir konuda anlamasın haklısın tabii ile başlayan cümlelerimden kurtulamaz:))
siz 5 yıllık bir ailesiniz. daha güçlü bir aile için bebeğe değil saygı sevgi ve sadakate ihityacınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…