aile ile olan sorunlar ilişkileri çok ama çok etkiler canım. hele ki eş anneci ise.
bence bu sorunların üstesinden gelmeden. eşinin yüüne gerçekleri haklı haksız yanlarını çarpmadan ona bir çocuk verip de ödüllendirme.
yaş olarak çok genç bir çiftsiniz. neredeyse onunla büyümüşsün. buna rağmen sen böyle ümesi çok yersiz.
her kadının ruhu okşanmalı. onunla sabah konuş. biz eşimle inan ki uyku arasında sağa sola dönerken bile öpücük verip seni seviyorum deriz.
ama dediğim gibi beni bir konuda anlamasın haklısın tabii ile başlayan cümlelerimden kurtulamaz:))
siz 5 yıllık bir ailesiniz. daha güçlü bir aile için bebeğe değil saygı sevgi ve sadakate ihityacınız var.
yarın dediğim gibi bir konuşma yap. herşeyin yönü değişecektir.
iyi yada kötü biraz daha belirleyici olacaktır.
şimdi uyu istersen sabah gelişmeleri tekrar yaz. belki yarın ki konuşma sırasında başka bir ipucu verebilir.
hem nasıl çözümlenebiliceği ile illgili farklı fikirler düşünebiliriz.:1hug:
belki o da sorunları çözmek sonra bebekten bahsetmek istiyordur.
diğer konunu okudum canım. ama bu konunda da zaten tahmin ediliyor öyle olabiliceği yada ben tahmin etmiştim. ama her evlilik ufak tefek sınavlardan geçer. senin biraz uğraşıp şekil vermen gerekir. aşk emektir,emekte sevgi :)a.s.
bu kadar kısa sürede bir insan uyurmu sence ve yatmadan öncede böle bişey paylaşmışsa eşi:sm_confused:
haklısın arkadaşım yaa kabul etmem zor ama sanırım dediğin gibi sıcaklığı kaybettik bizz aradakii bilmiyorumkismile ne yapabilirm ama ben yaa bu sıcaklığı tekrar elde etmek için... genelliklede benim arada böyle paylaşımlarımdan oluyo sanırım...ama ne yapayım derdimi onada anlatmassam kime anlatıcam bennn..bide aile sorunlarından olma ihtimali var ailesi ve benim ailem biraz baskıcılar yani çok müdahale ediyolar etmeye çalışıyolar ben kendi ailme asla izin vermedim ama o ailesini engelliyemiyor:gitme:
neyse arkadaşlar ben biraz uzanayım sanırım hastalanıcam ağrım var ama yorumlarınızı tek tek okucam çünkü onlara çok ihtiyacım var yardım ve desteklerinize çok ihtiyacım var hiç bu kadar kendimi çaresiz hissetmemiştim.. tekrar saolun yorumlar için iyigeceler ve iyi bayralar herkese.......
psikolağa gitmeyi düşünüyorumm.. kendimi tanıyamıyorum... o günn ağlamam gerçekten çok sebebpsizdi... yanii dolmuşum demekki büyük bir patlama yaşadım...ewet tek sorunum çocuk deil:gitme:ya üzüldüğünüz şeye bakın. herkesin bir kaderi var... ağlamanıza sebepsiz demeniz garip geldi bana. sebepsiz ağladım demeniz bile sorunu bastırmanız anlamına geliyor. bu arada tek sorun çocuk gibi görünmüyor. eşinizin tavırları olmalı.
bence psikolağa gidin ve eşinizle bol bol gezin...
ewet haklısın çare deil tabiki ama ne yapayım elimden başka bişey gelmiyo ve tutamıyorum kendimimafoldumbenay zaten bayram bayram gibi geçmiyo bide seni okudum iice üzüldüm ya...
canım üzme kendini aglamada omur olmadık yere canına yazık ay..
kimse anlamıyorsa derdini tek başına aglamak dövünmek çare degil sabahları koca gözlerle uyanmak hiç çare degil ..
konuşmalısın eşinle derdini açık açık söylemelisin eşin o senin her derdini bilmeli hassas oldugunu anlamalı kendi kendine aglamakla hiç bişey eline geçmez anca yiyip bitirisin kendini..
7 yılıma girdim daha tek damla gözyaşı dökmedim eşimin önünde ..
elbette aglanır yanında bunda bişi yok ama ne bilim eşimde olsa aciz oldugumu bilsin istemedim heralde aslında hiç güçlü bi insan degilimdir ama..sende aglama canım otur konuş halledin sorununuzu..
allah kolaylık versin canım sana
inşallah evet allahtan yaşım gençte biraz olsun umutluyum ...ama bu yaştada bu yük çok ağır geliyorr ..yükümü paylaşamıyorum kimseylede...22 yasindasiniz mutlaka olacaktir cocugunuz cok gencsiniz henüz
takmayin bu kadar kafaniza cok gencsiniz cünki
mektubumu okuttum geçen sayfalardada ne yaptığını yazmıştım cnm bakarsın artık ordan inan tekrar yazmaya mecalim yok:gitme:bebeginiz yok evet ama esiniz de size manevi bir destek saglamadigi icin iyice kendinizi kotu hissediyorsunuz...
sizin ona ihtiyaciniz var; o yaninizda yok...
mektubu vermeniz duygularinizi ona aktarmaniz acisindan cook iyi olacaktir.
dogrusu okuduktan sonra ne tepki verecegini merak ediyorum.
seviyor musunuz esinizi? GERCEKTEN seviyor musunuz?
sizin de bayraminiz mubarek olsun...
umarim nurtopu gibi bir evladiniz ve sizi anlayan en azindan anlamaya calisan bir esiniz olur.
iyi gunler
bende aynı şeyi düşünmüştüm...sürekli bu konuyu yani bebek konusunu açıyorsan ve sürekli bu konudaki üzüntünü dışa vurup kendini heba ediyorsan bu da eşini etkiler,emin ol o da en az senin anne olmak istediğin kadar baba olmak istiyordur,o da üzülüyordur yani ama sen böyle yaptıkça ilişkinizi zedelersin ve bu da sizi mutsuz eder...eminim eşinin canı bebekten çok buna sıkılıyordur..derdini anlatacaksın tabiki ama fazlada bunalım takılma...
ailelerde çok önemli faktör....ahh ahh keşke biraz uzak durmayı bilebilse aileler...keşke orda kendilerinden "ayrı ,bağımsız bir aile" olduğunu idrak edebilseler......birbirini deli gibi seven çiftler bile sırf bu aile fakötörü yüzünden birbirlerinden uzaklaşıyorlar...ne kadar acı bir şey....
hımm sanırım sen birazda bu yüzden dün gece çok hassastın:)
bende adet öncesinde öyle olurum...normal zamanda bu kadar takmayacağım şeyleri o dönemde büyütürde büyütürüm,ağlarım,duygusallaşırım,alınganlaşırım vs...hepimizde var bu dert aslında....bugün daha iyi hissedersin inşallah.....
sana bir tavsiye eğer eşini gerçekten seviyorsan ve onun da seni sevdiğinden eminsen hiç bişeyin bunu bozmasına izin verme/vermeyin....ne aileler,ne bebek ne de başka bir şey....
sevgi var ya sevgi o kadar önemli ki,o oldu mu aşılamayacak sorun yok ama o olmazsa pireler deve olur.....
BUNU yapanlar terbiyesiz kendini bilmeyen insanlar....tamam bir iki merak dilir sorulur dmekki ya olmuyo yada istemiyoo abartmanin n anlami varki hic sevmem insanlarin özel hayatina karisan dengesizleri gorusme öyle insanlarla mesafe koy sinirlerim zipladi kendi dertlerini unutmak icin baskalarini karistiriyorlar bilirim ben o tipleri5 yıllık evliyim cnm ewet çok takıyorum bu durumu ...ne zamn unutmaya hayata dönmeye çalışsam mutlaka birileri hatırlatıp beni bunaltmayı başarıyolar bu duruma beni birazda çevrem getirdiii yokmu şuu bebek yapın artıkk yokmu bebek.. ee zamanıdır yapın bitane diyenlerrr..sanki ben istemiyorummmanne olmayı aile olmayıı..
bu arada bugün konuşamadım eşimle oda dünkü dediğimi unutmuş gibiydi ama yine bir not yazdım..ama hala ses yok :gitme:
ewet yaşımdan dolayıı biraz şanslıyım ama inan yaşa bakmıyo 5 senedir bekliyorum ben bu mucizeyiiimafoldumbenyaşın daha çok genç bebek sahibi olursun canım bunun için sıkma bu kadar canını
eşin de inşallah senin anlar zamanla ama bu kopukluk dediğin şey bence monotonluk ve çoğu evlilikte var maalesefbenneyaptımkio yüzden bunun için de gözyaşı akıtma derim ben güçlü ol umudunu yitirmea.s
aynen öyleeBUNU yapanlar terbiyesiz kendini bilmeyen insanlar....tamam bir iki merak dilir sorulur dmekki ya olmuyo yada istemiyoo abartmanin n anlami varki hic sevmem insanlarin özel hayatina karisan dengesizleri gorusme öyle insanlarla mesafe koy sinirlerim zipladi kendi dertlerini unutmak icin baskalarini karistiriyorlar bilirim ben o tipleri
öyle olsun bakalım:umursamaz:sağlık olsun canm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?