- 9 Şubat 2017
- 204
- 51
- 13
- 39
- Konu Sahibi kuzeyisiklari2017
-
Nenni demesi boyun uzasin demesini direkt dalga geciyor olarak algiladimBence arar, daha önce aramış aynı durumu kaç kez yaşamışsınız.. bu gidişle bence çok da yaşarsınız.. Onun ne düşündüğünü düşünüyorsun daha, neden umrunda ki.. sen onun hakkında neler düşünüyorsun.. yok boyun uzasın, yok nenni vs diye çocuk çocuk konuşan, ne istediğini bilmeyen, sosyal medyada sürekli kızları likelayan biri bence.. yani senin bu sitede anlattıklarından ben bunu çıkarıyorum..
Nenni demesi boyun uzasin demesini direkt dalga geciyor olarak algiladim
Cok tesekkur ederim yorumunuz icinAnnen dediginiz gibi bana da canı isteyince arıyormuş gibi geldi. Bu yüzden yapmanız gereken o kişiden aşk meşk konusunda bişi beklememeniz. Belkide sizi umutlandırmak hoşuna gidiyordur. Bazı insanlar egolarını tatmin etmek için yapıyorlar böyle. Ters taktik uygulayın derim. Malum kaçan kovalanır
Ya da sprmamtansa amacin ne diye acil ben konusmak istemiyorum demek daha dogru belki bilmiylrym. Arar mi bu olayın ustune o da var taniAnnen dediginiz gibi bana da canı isteyince arıyormuş gibi geldi. Bu yüzden yapmanız gereken o kişiden aşk meşk konusunda bişi beklememeniz. Belkide sizi umutlandırmak hoşuna gidiyordur. Bazı insanlar egolarını tatmin etmek için yapıyorlar böyle. Ters taktik uygulayın derim. Malum kaçan kovalanır
Aranizdaki her neyse siz daha fazla anlam yuklemissiniz anlasilan. Bu sebeple beklentileriniz var. Karsi taraf da beklentileri karsilamayinca sinirlenmissiniz ancak bence abartmissiniz. Daha adi konmamis bir seye sevgiliymissiniz gibi davranan sizsiniz. Resmen sizi ciddiye almamis. Alay etmis ama hala arar mi diye bekliyorsunuz. Bence her yerden engellemen gerek ama belli ki biraz daha rencide olmak istiyorsunuz.2 aydır ne idüğü belirsiz bir ilişkim var. sevgililiğin altı arkadaşlığın üstü adam hemen her gün arıyor ama aşk meşk hariç her konuda konuşuyoruz.
bazen çok ümitli davranıyor bazen mesafeli. Sanki canı sıkıldıkça beni arıyor bazen öyle hissediyorum.
en son bugün akşam konuştuk. Telefonu kaparttık ben buna mesaj attım uykum gelmiyor dedim. o da nen nen nenni yazmış iyice sinirlendim. dalga mı geçiyorsun dedim. sonra benim uykum geliyor yazmış hani anladım ki bana yazma ben uyucam diyor. sonra da yazmış uyu da boyun uzasın demiş kısa biri de değilim. yüzyüze görüşmedik bu arada biz bununla aynı memlekettteniz ama faceden tanıştık. neyse dalga mı geçiyorsun sen benimle dedim
arama beni bundan sonra dedim. konuşmak sitemiyorum seninle dedim. haydaaa şaka mı yapıyorsun dedi yok hayır ciddiyim dedim.
mesajı gördü cevap yazmaıd. siz ne diyorsunuz? kendimi çok kötü hissediyorum. yorum yapın ne olur.
Sanmıyorum arayacagını. Gereksiz tribe girmişsin çünki. Ben uyumuyorum sende uyuma gibi. Saçma yani. Böyle davranışlar karıyı kocadan sogutuyor çogu zaman. Ki sizin aranızda bişi yokmuş bile. Mesafe her zaman iyidir bundan sonra yazarsa da eğer mesafeli davran. O zaman gör kim kime yazıyor illa konuşalım diye.Ya da sprmamtansa amacin ne diye acil ben konusmak istemiyorum demek daha dogru belki bilmiylrym. Arar mi bu olayın ustune o da var tani
Saplantılısn aşırı hemde ! Bir film vardı saplantı diye aynı oradaki karaktere benziyorsun..... Senin sonun kötü benden demesi...Arkadaslar tamam daha yazmicam acmicam burda konu.sizce son durumda cok mu abartili dengesiz davrandim
.gervekten gece boyu uyuyamadim sadece son duruma yorum yapar misiniz daha da konusmicam yazmicam biktim usandim soz
Iyi hissetmiyorum sadece son duruma yorum.yapin lutfen
Dalga gectigini belirgin bir sekilde nerden anladiniz kendimi cok kotu hissediyorum.aptal gibi hissediyorum.ararsa tavrim nasil olmali ne olur biseyler soyleyinAranizdaki her neyse siz daha fazla anlam yuklemissiniz anlasilan. Bu sebeple beklentileriniz var. Karsi taraf da beklentileri karsilamayinca sinirlenmissiniz ancak bence abartmissiniz. Daha adi konmamis bir seye sevgiliymissiniz gibi davranan sizsiniz. Resmen sizi ciddiye almamis. Alay etmis ama hala arar mi diye bekliyorsunuz. Bence her yerden engellemen gerek ama belli ki biraz daha rencide olmak istiyorsunuz.
Haa.. bir de bana kalirsa konustugu tek kiz sen degilsin. Yazdigin sirada senin bekledigin cumleleri baskasina kuruyor olabilir... Frene bas fazla kaptirma derim
Adamin espri seviyesinin yerlerde oldugunu daha onceki konunda konuşmuştuk.. Ama senin tepkilerin de yersiz ve triplerin gereksiz.. Cok alingan davranmissin, sanirim ilgilensin istemişsin ama olmamis..2 aydır ne idüğü belirsiz bir ilişkim var. sevgililiğin altı arkadaşlığın üstü adam hemen her gün arıyor ama aşk meşk hariç her konuda konuşuyoruz.
bazen çok ümitli davranıyor bazen mesafeli. Sanki canı sıkıldıkça beni arıyor bazen öyle hissediyorum.
en son bugün akşam konuştuk. Telefonu kaparttık ben buna mesaj attım uykum gelmiyor dedim. o da nen nen nenni yazmış iyice sinirlendim. dalga mı geçiyorsun dedim. sonra benim uykum geliyor yazmış hani anladım ki bana yazma ben uyucam diyor. sonra da yazmış uyu da boyun uzasın demiş kısa biri de değilim. yüzyüze görüşmedik bu arada biz bununla aynı memlekettteniz ama faceden tanıştık. neyse dalga mı geçiyorsun sen benimle dedim
arama beni bundan sonra dedim. konuşmak sitemiyorum seninle dedim. haydaaa şaka mı yapıyorsun dedi yok hayır ciddiyim dedim.
mesajı gördü cevap yazmaıd. siz ne diyorsunuz? kendimi çok kötü hissediyorum. yorum yapın ne olur.
Sagolun cok iyi moral olduSaplantılısn aşırı hemde ! Bir film vardı saplantı diye aynı oradaki karaktere benziyorsun..... Senin sonun kötü benden demesi...
Cok haklisiniz.kednimi cok kotu hissediyorum.aptal gibi hissediyorum ne olir kizmayin yazmam gerek buraya sizleri de bunalttim farkindayim.nasil davranayim ne yapayim sastim.ararsa acip ne diyeyim.resmen sallamadi beni dun geceAdamin espri seviyesinin yerlerde oldugunu daha onceki konunda konuşmuştuk.. Ama senin tepkilerin de yersiz ve triplerin gereksiz.. Cok alingan davranmissin, sanirim ilgilensin istemişsin ama olmamis..
Yine diyorum, bu iliski bi yere varmayacak bence..
Sana daha önceden çok güzel nasihatler verildi. Uzak dur denildi. Engelle her yerden denildi ama sen dinlemedin.. ne var bu adamda çok merak ediyorum. Para mı tip mi ? Ya da hayatına hiç kimseyi almadın mı daha önce ? Sen hala daha arar mı gelir mı konuşur mu deyip duruyorsun. 15-16 yaşlarındaki ergen kızlar gibi davranıyorsun. Sana kendinin kıymetini bil denildi ama hala aynı tas aynı hamam...Sagolun cok iyi moral oldu
Aptal yerine kondum.kendimi cok kotu hisseidyorum.gururum kirildi nasil duzeltirim bilmiyorumSana daha önceden çok güzel nasihatler verildi. Uzak dur denildi. Engelle her yerden denildi ama sen dinlemedin.. ne var bu adamda çok merak ediyorum. Para mı tip mi ? Ya da hayatına hiç kimseyi almadın mı daha önce ? Sen hala daha arar mı gelir mı konuşur mu deyip duruyorsun. 15-16 yaşlarındaki ergen kızlar gibi davranıyorsun. Sana kendinin kıymetini bil denildi ama hala aynı tas aynı hamam...
Bak beni burda taniyanlar bilir, bu tarz konularda genelde sinirlenir ve sert bi dille yazarim, hani hem konu acip yardim isteyip hem de her seferinde tersini uygulayip yeniden husrana ugrayan konu sahipleri icin..Cok haklisiniz.kednimi cok kotu hissediyorum.aptal gibi hissediyorum ne olir kizmayin yazmam gerek buraya sizleri de bunalttim farkindayim.nasil davranayim ne yapayim sastim.ararsa acip ne diyeyim.resmen sallamadi beni dun gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?