ağlamaktan gözüm şişti ne olur bakar mısınız :(

Nenni demesi boyun uzasin demesini direkt dalga geciyor olarak algiladim

Arkadaslar tamam daha yazmicam acmicam burda konu.sizce son durumda cok mu abartili dengesiz davrandim
.gervekten gece boyu uyuyamadim sadece son duruma yorum yapar misiniz daha da konusmicam yazmicam biktim usandim soz
Iyi hissetmiyorum sadece son duruma yorum.yapin lutfen

Annen dediginiz gibi bana da canı isteyince arıyormuş gibi geldi. Bu yüzden yapmanız gereken o kişiden aşk meşk konusunda bişi beklememeniz. Belkide sizi umutlandırmak hoşuna gidiyordur. Bazı insanlar egolarını tatmin etmek için yapıyorlar böyle. Ters taktik uygulayın derim. Malum kaçan kovalanır

Cok tesekkur ederim yorumunuz icin
Son durumda cok mu dengesiz davrandim inanin ogje oatlanasi yasadim en ufam sey beni delirtti aynen bundan sonra irtibat kurmicam onunla zaten
Ararsa da neden ariyorsun beni amacin ne dicem

Ya da sprmamtansa amacin ne diye acil ben konusmak istemiyorum demek daha dogru belki bilmiylrym. Arar mi bu olayın ustune o da var tani

Aranizdaki her neyse siz daha fazla anlam yuklemissiniz anlasilan. Bu sebeple beklentileriniz var. Karsi taraf da beklentileri karsilamayinca sinirlenmissiniz ancak bence abartmissiniz. Daha adi konmamis bir seye sevgiliymissiniz gibi davranan sizsiniz. Resmen sizi ciddiye almamis. Alay etmis ama hala arar mi diye bekliyorsunuz. Bence her yerden engellemen gerek ama belli ki biraz daha rencide olmak istiyorsunuz.
Haa.. bir de bana kalirsa konustugu tek kiz sen degilsin. Yazdigin sirada senin bekledigin cumleleri baskasina kuruyor olabilir... Frene bas fazla kaptirma derim

Ya da sprmamtansa amacin ne diye acil ben konusmak istemiyorum demek daha dogru belki bilmiylrym. Arar mi bu olayın ustune o da var tani
Sanmıyorum arayacagını. Gereksiz tribe girmişsin çünki. Ben uyumuyorum sende uyuma gibi. Saçma yani. Böyle davranışlar karıyı kocadan sogutuyor çogu zaman. Ki sizin aranızda bişi yokmuş bile. Mesafe her zaman iyidir bundan sonra yazarsa da eğer mesafeli davran. O zaman gör kim kime yazıyor illa konuşalım diye.

Saplantılısn aşırı hemde ! Bir film vardı saplantı diye aynı oradaki karaktere benziyorsun..... Senin sonun kötü benden demesi...

Dalga gectigini belirgin bir sekilde nerden anladiniz kendimi cok kotu hissediyorum.aptal gibi hissediyorum.ararsa tavrim nasil olmali ne olur biseyler soyleyin

Adamin espri seviyesinin yerlerde oldugunu daha onceki konunda konuşmuştuk.. Ama senin tepkilerin de yersiz ve triplerin gereksiz.. Cok alingan davranmissin, sanirim ilgilensin istemişsin ama olmamis..
Yine diyorum, bu iliski bi yere varmayacak, bence..

Cok haklisiniz.kednimi cok kotu hissediyorum.aptal gibi hissediyorum ne olir kizmayin yazmam gerek buraya sizleri de bunalttim farkindayim.nasil davranayim ne yapayim sastim.ararsa acip ne diyeyim.resmen sallamadi beni dun gece

Sagolun cok iyi moral oldu
Sana daha önceden çok güzel nasihatler verildi. Uzak dur denildi. Engelle her yerden denildi ama sen dinlemedin.. ne var bu adamda çok merak ediyorum. Para mı tip mi ? Ya da hayatına hiç kimseyi almadın mı daha önce ? Sen hala daha arar mı gelir mı konuşur mu deyip duruyorsun. 15-16 yaşlarındaki ergen kızlar gibi davranıyorsun. Sana kendinin kıymetini bil denildi ama hala aynı tas aynı hamam...

Aptal yerine kondum.kendimi cok kotu hisseidyorum.gururum kirildi nasil duzeltirim bilmiyorum

Cok haklisiniz.kednimi cok kotu hissediyorum.aptal gibi hissediyorum ne olir kizmayin yazmam gerek buraya sizleri de bunalttim farkindayim.nasil davranayim ne yapayim sastim.ararsa acip ne diyeyim.resmen sallamadi beni dun gece
Bak beni burda taniyanlar bilir, bu tarz konularda genelde sinirlenir ve sert bi dille yazarim, hani hem konu acip yardim isteyip hem de her seferinde tersini uygulayip yeniden husrana ugrayan konu sahipleri icin..
Ama sana kizamiyorum nedense, cok saf niyetlisin belli ki.. Dedim ve yine diyorum, lutfen bu adamla iletisimi kes.. Ama oyle trip atarak, kendimi cekeyim de benimle ilgilensin niyetiyle degil.. Cidden cikar hayatindan.. Yazik degil mi sana? Sevmek sevilmek ilgilenilmek ne guzel duygularken, bu seviyesiz herifin ilgi kirintisina mi muhtacsin yani? Kim ki o? Bi dusun bakalim, ne mutluluk verebilir sana boyle dengesiz davranan biri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…