- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi kuzeyisiklari2017
-
Eee sana en başından zaten uzak dur denildi sen ısrarla kendini ezdirme aşağılatma peşine düştün. Ona vereceğin en güzel cevap ondan gelen aramaları kabul etmemek ulaşmasını engellemek bu kadar basit. Ne istiyorsun kendine aşık Edip ortada bırakıp o şekilde intikam almak mı ? O iş yaş...Aptal yerine kondum.kendimi cok kotu hisseidyorum.gururum kirildi nasil duzeltirim bilmiyorum
Engelle mi diyorsunEee sana en başından zaten uzak dur denildi sen ısrarla kendini ezdirme aşağılatma peşine düştün. Ona vereceğin en güzel cevap ondan gelen aramaları kabul etmemek ulaşmasını engellemek bu kadar basit. Ne istiyorsun kendine aşık Edip ortada bırakıp o şekilde intikam almak mı ? O iş yaş...
Onunla konusmaya devam edip ilgilensin diye afra tafraya girdikce daha cok gururun kirilacak, benden demesi..Aptal yerine kondum.kendimi cok kotu hisseidyorum.gururum kirildi nasil duzeltirim bilmiyorum
Peki faceden telden engellemek mi yoksa cevapsiz birakmak miOnunla konusmaya devam edip ilgilensin diye afra tafraya girdikce daha cok gururun kirilacak, benden demesi..
En guzeli iletisimi komple keserek "gercekten" umursamadigini göstermek.. Gururu konusup tripler atarak toplayamazsin..
Engelle desem yapacaksın hemi? Hiç inanmıyorum biliyor musun. ? Yine tamam engelledim deyip sonra engeli kaldırıp bir kere daha kırılıp yine buraya bir konu daha açacaksnEngelle mi diyorsun
Ilgilenme, umursama, cevap dahi verme.. Gecen sefer de engelledin ama yine konusmussun, engellemen bile bi umursama gostergesi.. Ve malesef ki adam cok iyi çözmüş, canı isterse konusup istemezse uzak duruyor..Peki faceden telden engellemek mi yoksa cevapsiz birakmak mi
Sabirli cevabinizdan dolayi tesekkur ederim.Allah iyilik versin sizeIlgilenme, umursama, cevap dahi verme.. Gecen sefer de engelledin ama yine konusmussun, engellemen bile bi umursama gostergesi.. Ve malesef ki adam cok iyi çözmüş, canı isterse konusup istemezse uzak duruyor..
Sizleri yordum anliyoum.kendimi cok kucuk dusurdum.yaziklar olsuj bana ki va bu kadsr sevgiye ilgiye acim kendimi basitlestirdim.Engelle desem yapacaksın hemi? Hiç inanmıyorum biliyor musun. ? Yine tamam engelledim deyip sonra engeli kaldırıp bir kere daha kırılıp yine buraya bir konu daha açacaksn
Her sozune alay edici sekilde cevap vermis. Uyuyamiyorum dediginde belki bir sorunun yuzunden uyuyamiyorsun belki hastasin. Seni onemsese aklina ilk bunlar gelirdi ama onun yerine dalga gecmeyi secmis. Bana kalirsa ararsa bir sey deme. Her yerden engelle. Hicbir yeren ulasamasin. Bir daha da muhattap olma.Dalga gectigini belirgin bir sekilde nerden anladiniz kendimi cok kotu hissediyorum.aptal gibi hissediyorum.ararsa tavrim nasil olmali ne olur biseyler soyleyin
Cok tesekkur ederim.beni cok.iyi anladiginizi ilk cumlelerinizi okurken anladim.Allah razi olsun vakit ayirip yorum yaptiniz.inanin ararsa acmak konusmak gelmiyor icimden.sessiz kalmak mantikli geliyor.cunku konusur da olaylara netlik kazandirmaya calisirsam ondan beklentim.oldugunu hkslandigimi net anlayacak.cok yoruldum yiprandim.din gece beni sallamadi cok zoruma gitti cokTepkiniz aslında aranızda net bişey olmamasına ama bunu onun yaptığı bir şaka üzerinden belli etmişsiniz Yani çok tepki vermemeniz gereken bişeye tepki vermişsiniz sizi dengesiz olarak düşünmez bence az çok anlamıştır o da neden böyle yaptığınızı aranızdaki duruma bir netlik getirmenin zamanı geldiğini bence diğer arkadaşlarında dediği gibi uzak durmanda fayda var zaten iki ay olmuş atlatman kolay olur ama bu şartlarda ilerlerse çok daha yıpranırsın.Arar mı bilinmez ama ararsa güzel ve sakin bi şekilde içinizdeki herşeyi söyleyin aranızdaki duruma netlik getirin tavrınızı ona göre Belirleyin sevgili olarak devam edecekseniz ki (böyle biriyle sevgili olmak da riskdir bence)edin ama Yok arkadaşız falan derse bitirin önünüze bakın kimse kimsenin aşkından yokluğundan ölmemiş daha size de bişey olmaz merak etmeyin.Ama benden size tavsiye hazır ona beni aramayın demişsiniz bitirin gitsin.En fazla üç gün sonra kendinize gelirsiniz
Yoo yorulan sensin...ben görmezden gelirim olay kapanır bir daha da görmem ama olay o değil olay senin saplantılı halin. Sevgi diyorsun da insan sadece bir erkekten mı sevgi alır. Ana var baba var kardeşler bar arkadaşlar var ... Hayvanlar var... Hayvan sevgisi dünyadaki tek karşılıksız sevgi... Seninki takıntı sevgi açlığı değil. Yoksa onu bırakır başka biriyle takılma mantığın olurdu..Sizleri yordum anliyoum.kendimi cok kucuk dusurdum.yaziklar olsuj bana ki va bu kadsr sevgiye ilgiye acim kendimi basitlestirdim.
Degil mi beni onemsese hasta misin bir sorunun mu var derdi.dalga gectigi belli yaziklar olsun.gercekten yaziklar olsun.iyi niyetime temiz duygularima insallah onu yerden yere vuracak biriyle karsilair.ben bu herife hic ceavp vermeyeyim.acmayayim.telefonlarini zaten bikar aramaz.insallah oyle olur.Her sozune alay edici sekilde cevap vermis. Uyuyamiyorum dediginde belki bir sorunun yuzunden uyuyamiyorsun belki hastasin. Seni onemsese aklina ilk bunlar gelirdi ama onun yerine dalga gecmeyi secmis. Bana kalirsa ararsa bir sey deme. Her yerden engelle. Hicbir yeren ulasamasin. Bir daha da muhattap olma.
Kendimden ornek vermek istiyorum. Esimle facebooktan tanistik ilk gunden beri asiri ilgiliydi. Hep derdi evlenecegiz. Konusmaya basladiktan tam 1 ay sonra 1800 km yolu gelip biz daha dogru duzgun gorusemeden babamla tanisip iliskimizin ciddi oldugunu soyledi. 1 sene icinde de evlendik. Bunu neden soyledim. Kaybetmek istemeyen deger veren insan dikkatli davranir. Ustune duser. Senin guvenini kazanacak hosuna gidecek seyler soyler. Dedigim gibi senden baskalari ile de gorusuyor bana kalirsa.
Ama benim.kalbim kiriliyor faceden istedigi kizi eklesin konussun ama bana yapmasin ben kaldiramam.ben hassasim baglaniyorum.boyle iste yaziklar olsun.dalga gectiyse ki oyle gorunuyor Allah a havale ediyorum.Hani olurya sosyal medyada kizlari ekleyen, arayip konusan tatli dilli insanlar buda oyle. Ortada ciddi bisey yok sadece zamanini dolduruyo seninle. Sen ise havalara girmissin. Ciddi bisey yok. Ki olmasinda zaten. Neden bukadar taktin buna. Sil gitsin bencede ve inan bana o senin yaptigini yapmaz. Konusacak eglenecek baska kiz bulur
Birde abartmismiyim diye kendini suclama moduna girmissin cok sacma benden demesi
37 yasinda.nasil anladiniz cocuk gibi davrandiginiben gerçekten yaşı kaç merak ettim ? onun davranışları hiç normal değil bence çocuk gibi davranmış
37 yasinda.nasil anladiniz cocuk gibi davrandigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?