Önceden gece hayatıydı şimdi sosyal medyaEvleniceem irkege sesleniyom sosyal medyan yoksa gel karsimmhep bunlar sosyal medya yüzünde,lanet olası sosyal medya
Aynen yaÖnceden gece hayatıydı şimdi sosyal medya
Evleniceem irkege sesleniyom sosyal medyan yoksa gel karsimmhep bunlar sosyal medya yüzünde,lanet olası sosyal medya
İnternet bilememk cehalet değil bence en güzel sey şu zamanda ahh eski aşklar sevgiler adamlar sevdiklerini görmek için taa nerelere giderlerdi şimdi zırt pırt mesajlasmalar haftada 2 sevgili değismeler ne adam gibi adamlar kaldı,Nede hanım gibi kadınlar rabbim sonumuzu hayır eylesiBen de dünyalılardan tiskiniyorum gibi, cılkı çıkmış sosyal ağ etkileşimlerinden tiskiniyoruummm diye haykırıyorum.
Ciddi anlamda laçkalaştı.Takipleşmeler, ekleşmeler, followlaşma,stalklamalar vs vb..
Fethullan Gülen bi buralar için de elini semaya kaldırsa ya.
Cehalet mutluluktur arkadaş şu çağda.
Kargoyla gönder sende esyalarınıAYRIYIZ KIZLAR EVET.. Eşyaları var 1 koli bende ne yapacagğımı bilmiyorum herkes sakın bişey yapma umutlanır diyo bende yüzünü görmek istemiyorum haberde gönderemem gurum cok incindi
ben eski sevgilimden ayrılalı 3 yıl oldu daha birini bulamadım adamlar 3 haftada buluyor hey yavrum hey
İnternet bilememk cehalet değil bence en güzel sey şu zamanda ahh eski aşklar sevgiler adamlar sevdiklerini görmek için taa nerelere giderlerdi şimdi zırt pırt mesajlasmalar haftada 2 sevgili değismeler ne adam gibi adamlar kaldı,Nede hanım gibi kadınlar rabbim sonumuzu hayır eylesi
AynenValla haklısın Feraceli kardeş, iletişim envayi çeşit ama iletişimin kendisi kayıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?