Bugun esım tahlil yaptı .. Sonucunu ıyı beklemıyorduk ama bukadar da kotu beklemıyorduk..malesef sperm sayısı sıfır cıktı. Biz şimdi ne yaparız ben saatlerdım aglıyorum eşiminde agzını bıcak acmıyor benden uzaklastı .. Yurtdısındayız ona kurde hazırlayamam ne olacak şimdi yaaa...
Aglamaktan mahfoldum kalbim duracak gibi ne olur yardım edın bana ..
canim once biraz sakin olun, sperm degerleri cok degisken oluyor hemen bir test sonucuyla karamsarliga kapilmayin..bende yurt disindayim ama internette cogu seyi bulabiliyorum..mesela keciboynuzu..biraz arastirma yapin..bir test daha yaptiran,,vitaminleri kurleri deneyin doktorunuza danisarak..once sebebi neymis onu ogrenmeye calisin varikosel mi inmemis testis mi vs vs..hemen moralinizi bozmayin lutfen..
Bugun esım tahlil yaptı .. Sonucunu ıyı beklemıyorduk ama bukadar da kotu beklemıyorduk..malesef sperm sayısı sıfır cıktı. Biz şimdi ne yaparız ben saatlerdım aglıyorum eşiminde agzını bıcak acmıyor benden uzaklastı .. Yurtdısındayız ona kurde hazırlayamam ne olacak şimdi yaaa...
Yurtdısında arap bir ulkedeyım, tek basıma dısarı dahı cıkmıyorum ben nerden bulabılırım ki( yarın doktora gıdecez bılmıyorum sabahı nasıl bulurum bılmıyorum.. allahımmmmm sen bana sabır ver
Ahhh esım mahfoldu zatenn, resmen evden kactı dayanamadıAllah yardimciniz olsun oncelikle.Ama ne olur aglamayin esinizde kendini kotu hisseder ne olur onuda uzmeyin once bir gozyasinizi silip yuzunuzu yikayin ve once allaha guvenip sonra esinizle kendinize guvenin aglamak degil care aramak vakti once siz iyi olunki rabbimin gondercegi hediyeye sahip cikin ne olur guclu olun hepinuzin sinavi var ama cozum aglamakta degil once baska bir yerde tekrar test yaptirip muayene olun varikosel varmi bakilsin bircok takviye vitamin var netten arastirin olmadi burada sorun bilen bilgisini paylasir rabbim yardimciniz olsun canim.
Yarın doktora gıdecez bakalım neler olacak.internetten satin alabilirsin canim..ama once dedigim gibi sperm tahlilinizi tekrarlayin 2-3 hafta sonra..
En zoruda bu cok zorlu ve uzun bır yol beklıyor bzız..canım ya üzülme.artık herşeyin çaresi var çok şükür.sanırım hiç spermi olmayan erkeklerde kasıktan alınıp tüp bebek yapıyolar...
Ahhh esım mahfoldu zatenn, resmen evden kactı dayanamadıben ona destek olmaya calışıyorum ama benımde gucum bıttı yanii ..
Yarın doktora gıdecez bakalım neler olacak.
En zoruda bu cok zorlu ve uzun bır yol beklıyor bzız..
Canim sen bide bizi dusun dokuz senedir uzun ve zorlu yolculuk icindeyiz.hic sebepsiz olmuyor cocugumuz.bizde bu ay tupe gidecegiz.sizde hic vakit kaybetmeyin derim.herseyin bir zamani var iste.allaha siginiyorum...(
Canim benim lutfen artik uzulme derdi veren allah dermanini da verir.bizim ser gordugumuz herseyde bir hayir vardir.esinle baska seyler dusunun guzel seyler bu arada tedavinizide ihmal etmeyin sakin.olur merak etme.yeterki hayirlisi olsun.Sizi cok ıyı anlıyabılıyorum ınanın ... Hıc kolay degıll Allah sıze ve bızım gıbı olan herkese sabır versın.. bılıyorum bızde ıkı ay denedık olmayınca doktora gıttım bndede prolktın problemı cıktı onu tedavısını umutla yapıyordum son bır ayın ıcıne gırmıstık gene umutla calışmalara baslıyacaz dıye , bugunde tedbır amaclı bırsey cıkarsa erken davranalım dedık ama bu sonucla tamamen yıkıldık
Canim benim lutfen artik uzulme derdi veren allah dermanini da verir.bizim ser gordugumuz herseyde bir hayir vardir.esinle baska seyler dusunun guzel seyler bu arada tedavinizide ihmal etmeyin sakin.olur merak etme.yeterki hayirlisi olsun.
Cok tesekkur ederımmm sızlerde olmasanız vallah kalbim dururdu..Rabbım bana da nasıp etsın ve ıstegen herkese , cok isteyıpte sahıp olamamak cok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?