Erkek İnfertilitesi Aglamaktan kalbım duracak gıbı .. Lutfen bana yardım edın..:(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

benzer diyelim. çok düşük çıktı... nasip, bu yollardan geçmemiz gerekiyormuş... ilk olayın şokuyla bizde çok üzüldük. ama sonra vardır bir hayır dedik. Allah başka şeylerle sınamasın. napalım... bu yoldan gitmemiz gerekiyormuş...

Haklısınız , problemsız ve cocugu olmayan birsürü ınsan var.. Bizimde kaderimiz bu işte , inanın ben kabullenemıyorum ve o elinden geldiğince güçlü olmaya calışıyor karşımda bnse ona baktıgımda içim eriyor ve onun için üzülüyorum duygusallasıyorum ona sarılıp aglıyorumm. inşllah ablacım inşşlh bu gunlerı unutmam için bana bır mucıze bır evlat nasıp eder inşllh ve isteyen herkese

Bizim komşumuza da tek bir canlı spermin yok dedni. Ve kendiliğinden oldu herşey. 2 tane çocuğu var şimdi lütfen gönlünü ferah tut

Bu uzun yolu düşündükce kahroluyorum ama bır yan dan da Allah kerim dıyorumm kaderim buymuş gerçekten, 12yıl dıle kolay ve sebep yokken bense sebep var ve yolum cok daha uzun , sadece zamana ıhtıyacım varr kaldırıp unutabılmem için

Malesef okdar guclu degılım yada yasadıgım onca acıdan sonra bittim diyelimm ve daha yolun başındayken..
Bende problem var malesef prolaktın tedavısı yapıyordum son bır ayıma gırmiştim calışmalara baslayacaktık ama nasıp değilmiş işte
Eşime destek olmaya calıştım ama oda bnden uzaklaştı ustune bnde uzulmüştüm ama şimdi daha iyiyiz ondan vazgecemıyecegıme herseye ramen onunla bu yolda yuruyecegımı soledımm

Kecıboynuzu pekmezinı bulamam ama normal kecıboyunuzu arayacam buranın kapalı carsısında bulabılırım muhtemelen , folık asıt dersen aczaneden hemen aldırırım ama sıgara konusuna gelecek olursak bn esimde içiyor.
İç çamaşırı problemi kolay halledılır yeterkı saglıklı olsun ve su corek otunu nasıl yapılacak onuda anlatırmısın bana. ? Eşim yarın tekrar tahlıl yapacak bu aksam yedırırsem olur mu ve ne kadar yedırmelıyım ?

Bız daha doktora gıtmedık ıste yarın yıne yaptırıp pazar gunu (cuma -cumartesı burda hafta sonu) doktora kosacaz hayırlısıyla inşllh halledılebılecek bır problem vardır . Hoş ilişki konusua gelecek olursak sureklı bırlıkte oluyoruz yani .. Sızden corekotu cevabını beklıyorum. ?

Bizim komşumuza da tek bir canlı spermin yok dedni. Ve kendiliğinden oldu herşey. 2 tane çocuğu var şimdi lütfen gönlünü ferah tut

Ciddimisinizzz ! İnanın gozyaslarım aktı normal yolla cocuk sahıbı aman Allahım ! Allah korusun o cocuklarııı ve bana da nasıp etsinnnn ...Umutlarım bıtık bır durumda ama Derdı veren Allah dermenınıda verir inşllah . Cok teşekkür ederimmm siizeee

Haklısınız.. Kısmetimizde bunları yaşamak varmış. Bu yolda yürüyen herkese Allah sabır versin bize ..

Son düzenleme:

cnm Allah yardımcınız olsun umutsz olmayın illa vardır bir çaresi
başka ülkedeymişsin netten sipariş edebilir ya da birilerinden akrabalarından isteyebilirsin kargo göndersinler
çakşır keçiboynuzu ve keçiboynuzu pekmezi incir fındık fıstık bol yesin spermler değişken diye biliyorum ben birde kaan hoca ya ulaşın bende çok duydum onu sizi yönlendirebilir belki
cnm burda sana da çok iş düşüyor sil o göz yaşlarını ve eşine moral ver
destek ol ki o da strese girmesin sen ağladıkça o daha da çok üzülür
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

Yolun basindayken umudu kaybederseniz yenik duruma dusersiniz cnm. Şuanda bizde bekliyorz test yaptrcz tekrarr rabbim yüzümüzü güldürecek inşallah. . Takviye besinler yedrcem hayrlisi

Zamanı beklemeliyiz. Bak bende yıllardır arıyorum ama olmadı Kendini hiç üzme olur mu. Rabbim yeterki ol desin bir damla yetecek bize. Sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alacağız . Elbet vakti saati var. bir arkadaşımdan duymuştum. Allah demiş ki bir aytte. Ben bütün dişilere o gücü verdim. Ol dendiği anda olacaktır. Eğer fırsatınız varsa Türkiye ye gelip bu testleri bir daha yaptırmanı öneririm. Herşeyin hayırlısı, hayırlı vakitte tez vakitte inşallah sevgiler

Bıze umut oldu bu yazdiklarn cnm çok sağol. .. inşallah yeniden test yaptgmzda sonuclr iyi olur

Arkadaşımın eniştesi anestezi uzmanı yer belirtmem doğru mu bilmiyorum ama burda çok ünlü bir laboratuvar da sperm yıkatmışlar. O sırada da tüp bebek merkeziyle görüşüyorlar ki klinik istemiş. Yıkatıyorlar işte sonuçları alıyorlar 0 canlı sperm. O kadar yıkıldılar ki. ve tüp bebeğe bile gerek kalmadan 3-3,5 ay içinde eşi hamile kaldı. şu anda 3 yaşında çok güzel bi oğlu var. O bahsettiğim komşumuzda 9 yıl aradılar. Tıp fakültesi 0 sperm dedi. Ama yine normal oldu. Söylemesi kolay değil kendim de yaşıyorum (bizde hiç problem yok ama olmuyor. Şimdi bir klinikte detaylı arama yaptırıyoruz. Eşimin genetik hasarlı sperm örnekleri inceleniyor) ama morali yüksek tutmak lazım.

Rabbimden umudunuzu hiç kesmeyin sonuçta vücuttan bir parça alınıp o şekildede sperme bakılıyor. Bizede bir doktor çocuğunuzun olması şansı hiç yok dedi ve bende ağla ağla tükenmiştim o zamanlar birde eltim benden önce hamile kaldı kafayı yemiştim. Ama çok iyi bir tüp bebek merkezinde tedavi olduk ve Rabbim uzun ömürler versin inş. bir oğlum oldu Allah'ıma çok şükürler. İlk denemede oldu çok şükürler olsun. üzülmeyin bol bol dua edin ve secdede dualarınızı edin. Rabbim kuru taştan ot bitirir sonsuz lütüfları var inş. tez zamanda müjde verirsin buradan.

ah canim ya okuyunca cok üzüldüm allah bi an önce dermanini versin kendine stres yapma eminim cok zordur ama kendinide düsün kendi tedavinide yarida birakma ..
stresten uzak dur esinin tedavisine baslayin ve ona dstek ol . ameliyatla filanda halledilecegini söylüyolar

Canim ya o dedigin test(genetik hasarli sperm)i nerde nasil yaptiriyoruz.bide nasil karar verildi merak ettim bizimde bir problem yok.acaba boyle birsey olabilirmi..

Canim ya o dedigin test(genetik hasarli sperm)i nerde nasil yaptiriyoruz.bide nasil karar verildi merak ettim bizimde bir problem yok.acaba boyle birsey olabilirmi..

Canim bi klinikte tup bebek tedavisine basladik. Ama oncelik problem ne bunu arastiracaklar. Tabana iniyorlar yani. Benden 7 tane hormon testi istediler.

Selam..
Bız dun bır test daha yapacaktık ama bır ay sonradına bıraktık.. Cunku bılıyoruz kı gene 0sıfır cıkacak oyuzden bır ay sonrasına erteledık hem bıraz daha ıyıyım sabırlı olmaya calısıyorum işte.inşllh aynı sonucla karsılaşmayızz .. Dort dotluk bır test sonucu beklemiyorum ama rabbime dua edıyorum bıraz daha ıyı bır sonuc almak ıcın . bır ay sonra doktora gıdecez kısmetse ınsallh vakıt hemen gecer..
Burda da guzel seyler duymazsak allah nasıp ederse agustosta memlekete ınecez orda da muayene olacak..
Hepinize cok tesekkur ederımmm yardımcı oldunuz bana suana kadar dusunuyorum aklımdan gıtmıyor ama eşimi üzmemek için unutacam herseyı oluruna bırakacam.. Kısmetımızde varsa ınsallh olur degılse careyı zaman kaybetmeden tup bebkte arıyacam..

Hepimize nasıp etsin..

Canim bi klinikte tup bebek tedavisine basladik. Ama oncelik problem ne bunu arastiracaklar. Tabana iniyorlar yani. Benden 7 tane hormon testi istediler.

Canim bizde tup bebegw basladik bu ay.esimden ve benden kan aldilar genetige bakip dna larinizi cikaricaz dediler.acaba sen onu mu diyosun.ama sonuc tam bir ay sonra cikacakmis.bende adetimi bekliyorum.tam yarim sayfa kadar hormon tahlili onu yapicaklarmis..

Allah oglunuzu sıze bagıslasın.. Bızlerede nasıp etsin
Sızin bahsettıgınız tup bebek merkezı hangı ılde ?
İnşşllhhh lutfen sizde bana ve benım gıbı olan herkese dualarınızı eksık etmeyın..

slm kızlar ya size bir sorum olacak adetin 15. günü hafif bir kasık ağrısıyla beraber kahverengimsi bir leke geldi sizce bu durum neyden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olur musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…