sabahı zor bulduk arkadasım , ne yaparız ne ederız bılmıyoruz işte doktor arayıslarına baslıyacaz artıkkıyamam... üzülme artık. eşinde üzülmüştür yeterince birde sen üzülme... olayın şokunu atıp bir an önce tedaviye başlayın. doktor arayın. güvenin doktorunuza... kürler vs. ne varsa deneyin. yinede şükredin vakit geçmeden öğrenmişsiniz. yeni evli sayılırsınız... inş. herşey yoluna girer...
bizde sizden farklı değiliz. doktor arayışındayız... ben umudumu yitirmedim. vardır bundada bir hayır....
evet cok haklısınız ama bizim umudumuz tamamen bitti toparlamaya calısacam hep kendımı hep dunyalara degışeyemeğim eşimi.seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bizde yaşadık bizede dr sizin tüpbebekten başka çareniz yok dediğinde dünya yıkılmıştı sanki o anda bizim için
ama üzülme ne olur herşeyin çaresi var azo spermlileri tedavi eden doktorlar var yada tüp bebekle bir tek sperm bulunup hamile kalanlar dolu...
derdi veren rabbim dermanınıda verir inş ben inanıyorum...
arap ülkesindeyim demişsin tedavi içn türkiyeye gelme fırsatınız yokmu:26:
nasıl bulabılır mıyım ki acaba ! Tavsıyenız için teşekkeür ederim arastıracamİnternetten Kaan Aydosun malini bulup durumunuzu ona anlatabilirsin.Türkiyede bu konuda en iyi prof.tur kendisi bizide o kurtardi bu beladan.hiç para falan derdinde olmayan akademik basari icin çalışan çok saygı değer biri.maille sizi yönlendirir tedavinizi orda kendi kendinize yaparsınız.
Biz burda normal bır labaratuvarda verdik ve tuvallette vermiş gene onu beklıyordum ben ama cok stersliydi acaba bir etkısı varmıdır? Eşimde hep ayakta oldugu için varıkoseli var ihtimali ona verdık bılmıyorum ki ayrıca burda kurlerı nasıl uygulayabılırım ki ona kecıboynuzu bulamam hos harnup pekmezinin hakıkısını hayatta bulamam, arap bir ulkedeyım ne yapacagım bılmıyorum hele tedavıye baslıyım mutlaka sıze yazacam sımdıden tesekkur ederım , Rabbım benım de yuzumu guldurur ındallh sizin yuzunuzu guldurdüğü gibi Allah kızınızı sıze bagıslasın..gecmiş olsun öncelikle.3 yıllık evliyim yaklaşık olarak.aynı olay evliliğimizin 10. ayında adana başkentte sperm tahlili yaptırdıgında eşiminde başına gelmişti,ileri hareket 0 sayı 0..dünya terse dönmüştü bizim için.lakin başkent hastanesinde o dönem sperm odası tadilatta oldugu için eşim tuvalette verdi örnegi ve taabiki stresden dolayı böyle bir sonuç çıktı.daha sonra özel bir laboratuara gidip verdiğinde 3 milyon civarı sayı cıktı ama ileri hareket yine 0 dı.eşime varikosel teşhisi kondu,hemen mikrocerrahi yöntemiyle ameliyat oldu eşim,ameliyattan 6-7 ay sonra ölçdürdüğümüzde sayı 58 milyon ileri hareket ise yüzde 37 lere cıkmıştı (daha önceleri hikayemi yazdım zaten okuyan arkadaşlarım vardır belki).tabii bu 6-7 aylık süreçte özel karışımları sürekli kullandı eşim(bal,çöreotu,keciboynuzu,susam,antepfıstıgı,badem,harnup pekmezi,fındık hepsini karıştırıp macun haline getirior ve sabah ile akşam olmak üzere 1 er kaşık alıyorsunuz,harnup pekmezini gerçegi olacak tabii çakma deil ekstra olarak içmek de faydalıdır diye düşünüyorum).bütün bunlardan sonra Allahıma cok şükür müjdeli haberi aldık doktordan,hamile kalmıştım..şimdi 9 aylık bir kızım var cok şükür Allaha.diyecegim şu ki,asla ve asla umudunuzu kaybetmeyin,bilmek istediğiniz ögrenmek istediğiniz bir konu olursa özelden de ulaşabilirsiniz,adana da yaşıyorum,tabii isteyen arkadaşlar herşeyi sorabilir,bu stresi bende eşimle yaşadıgım için nasıl bişey oldugunu iyi bilirim çünkü..
Biz burda normal bır labaratuvarda verdik ve tuvallette vermiş gene onu beklıyordum ben ama cok stersliydi acaba bir etkısı varmıdır? Eşimde hep ayakta oldugu için varıkoseli var ihtimali ona verdık bılmıyorum ki ayrıca burda kurlerı nasıl uygulayabılırım ki ona kecıboynuzu bulamam hos harnup pekmezinin hakıkısını hayatta bulamam, arap bir ulkedeyım ne yapacagım bılmıyorum hele tedavıye baslıyım mutlaka sıze yazacam sımdıden tesekkur ederım , Rabbım benım de yuzumu guldurur ındallh sizin yuzunuzu guldurdüğü gibi Allah kızınızı sıze bagıslasın..
Kaan aydos.com.tr den bulabilirsin.hatta ordan sorularını da sorabilirsin.türkiyede kime sorsan tanır bu hocayı.tabi bu hastalıkla uğraşan bizim gibilere
Kaan aydos.com.tr den bulabilirsin.hatta ordan sorularını da sorabilirsin.türkiyede kime sorsan tanır bu hocayı.tabi bu hastalıkla uğraşan bizim gibilere
stres ve tuvalet ortamı..? sana tek bir tavsiyem var,acilen 1 haftalık izin alsın eşin,gelin buraya ve evinize en yakın laboratuar da tekrar tahlil yaptırın.neden eviniza yakın dedim sebebi şu,eger spermiyogram örnegini kısa bir sürede laboratuara iletebilme durumunuz varsa (20-25 dk civarı) size tahlil kabını verip evde örnegi vermenize izin veriyorlar.bu süreçte iyi bir üniversite hastanesinde eşiniz uzman bir doktora görünüp varikosel sorunu olup olmadıgını(ya da her neyse) ögrenebilir.hem gidene kadar kür için gereken malzemeleride buradan temin eder gidersiniz.gerekirse bu yazılanları eşinize okutun.biz öyle yaptık eşimle.sonuçta içinize kapanıp hüzne bogulursanız daha beter olursunuz,ama ısrarla bu işin üstesinden geleceginize,çözümü üretebileceginize inanaırsanız işallah başarılı olacaksınız..
gecmiş olsun öncelikle.3 yıllık evliyim yaklaşık olarak.aynı olay evliliğimizin 10. ayında adana başkentte sperm tahlili yaptırdıgında eşiminde başına gelmişti,ileri hareket 0 sayı 0..dünya terse dönmüştü bizim için.lakin başkent hastanesinde o dönem sperm odası tadilatta oldugu için eşim tuvalette verdi örnegi ve taabiki stresden dolayı böyle bir sonuç çıktı.daha sonra özel bir laboratuara gidip verdiğinde 3 milyon civarı sayı cıktı ama ileri hareket yine 0 dı.eşime varikosel teşhisi kondu,hemen mikrocerrahi yöntemiyle ameliyat oldu eşim,ameliyattan 6-7 ay sonra ölçdürdüğümüzde sayı 58 milyon ileri hareket ise yüzde 37 lere cıkmıştı (daha önceleri hikayemi yazdım zaten okuyan arkadaşlarım vardır belki).tabii bu 6-7 aylık süreçte özel karışımları sürekli kullandı eşim(bal,çöreotu,keciboynuzu,susam,antepfıstıgı,badem,harnup pekmezi,fındık hepsini karıştırıp macun haline getirior ve sabah ile akşam olmak üzere 1 er kaşık alıyorsunuz,harnup pekmezini gerçegi olacak tabii çakma deil ekstra olarak içmek de faydalıdır diye düşünüyorum).bütün bunlardan sonra Allahıma cok şükür müjdeli haberi aldık doktordan,hamile kalmıştım..şimdi 9 aylık bir kızım var cok şükür Allaha.diyecegim şu ki,asla ve asla umudunuzu kaybetmeyin,bilmek istediğiniz ögrenmek istediğiniz bir konu olursa özelden de ulaşabilirsiniz,adana da yaşıyorum,tabii isteyen arkadaşlar herşeyi sorabilir,bu stresi bende eşimle yaşadıgım için nasıl bişey oldugunu iyi bilirim çünkü..
Kızlar bugun eşim baska bır labaratuvara gıttı ama dun tahlıl verdıgı ıcın gun perhız olmadan yapmadılar.. Persembe gunu tekrar yapacak mucıze olurda dusuk olsada sperm olmasına razıyız yeterkı yuzumuz bıraz olsa gulsun ıstıyoruz ama 0sıfırken cok umutsuz kalacamama aynı sonucla karsılasırsak bıle hemen hastahaneye bır doktora gıdecez lutfen dualarınızı eksık etmeyın
Dun aglıyorumdun dıye evden gıtıı o gelene kadar kendımı toparlayıp onunla konustuk. . Bana dıyorkı; sen cocukları cok seversın ve benım cocugum olmaz ıse ne zaman ıstersen bosanırız !
Biz onunla neler yasadık neler6. Yıllık mucadele sonunda evlenebıldık ve ben bu hayatta asla ama asla onu kaybetmek ıstemıyorummm
.canım öncelikle başta sizin olmak üzere Allah hepimiizn yardımcısı olsun boşanmak kesinlikle çözüm değildir öncelikle bunu söyleyebilrim sen dimdik ayakta durki eşinede destek olabilesin biz kadınlar herkese derdimizi anlatıp paylaşabiliyoruz derdimizi yada ağlayıp sızlayabiliyoruz ama onlar bunu yapamıyorlar ve içlerine atıyorlar vee bu daha kötü oluyor onlar için nice imkansız dertler vardırki Rabbim sayesinde şifa bulmuştur inan yurdışındayım hiç bir yere çıkamıyorum birşey bulamıyorum demişsin inan bana aslında o kürler bile bazen bana bahane gibi geliyor çünkü herşey Rabbimin elinde bu kürleri yapmaya imkanın yoksa bile eminim dua etmeye imkanın vardır o heryerde Rabbime ulaşır bol bol dua et canım Allaha sığınalım inşallah kuran biliyorsan meryem suresini oku bol bol Zekeriyya aleyhi selamın evlat diye yanıp tutuşmasını ve en sonunda evladı Yahya aleyhi selamla müjdelendirilmesini anlatıyor ve unutma Rabbim isterse sperm bile olmasa erkek bile olmasa evlat verebiliyor Meryem anamızı getir aklına nasıl getirdi dünyaya İsa aleyhiselamı bunları düşün ve bol bol dua et canım yazım biraz uzun oldu sanırım nolur kusuruma bakma ben biraz destek olmak istedim yer gök dua üstüne inan bol bol kuran oku bilmiyorsanda türkçesini oku sen yeterki canı gönülden et duanı geri çevrilmez zaten çevrilse bile inan olmaması gerektiği içindir her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır canımm hayırlı akşamlar diliyorum inşallah biraz su serpebilmişimdir o güzel yüreğine...
Cnm emin ol yalniz degilsn bnm esiminde bu hafta bütün değerler i sifir cikti dr eşim e cocugun olmaz demis ve örneği verirkn temizlk malzemeleri olan saglksz biyerde vermiş biz testi bu hafta tekrar yaptrcz ben keçiboynuzu kürü ne basladim iciriyorm rabbim bize mucizelerimizi yollar inşallah
Benim eşimde tuvalette yapmış testı , persembe gunu baska bır labaratuvarda tekrarlıyacaz bızde işte inşllh ıkımizde güzel haberler alırız ..
İnşallah cnm iyi haberler veririz birbirimize
.
Haklısınız ben dunden berı aglıyorummm ama onun agzını bıcak acmıyor ıcıne kapanmasından korkuyorum, ben onunla sonuna kadar varımm ama ikimizinde zamana ıhtıyacı var ..ıkı gundur ruhen dolaşıyorum evde , ne dusunecem bılmıyorum konusmaya dılım donmuyor bıraz toparlanıyımm meryem suresını okumaya baslıyacam ( turkce ). Zaten bu surecte beklemekten ve dua etmekten baska bırsey yapamam.. Rabbım bana ve benım gıbı umutsuz olan her aıleye cocuk nasıp etsın bızde mutlu haberler alırız ınsallh.. Sizin samimiyetiniz içinde cok tesekkür ederim , sizler olmasanız sakınleşemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?