Ağlamaktan mahvoldum

Ne kadar ilginc bir iliski! madem sevgiliniz dindar niye sevgilisiniz? yani sakın yanlış anlamayın ama Allahla kul arasında olan bir ibadete bile bu kadar müdahale ediyorsa başta sevgili olmak caiz değil yani bunu bu kafadaki birisi iöin oylüyorum kendi fikrim olarak değil,ee nikah yok flört ediyorsunsonra da namaz namaz diye baskı yapıyorsun onu da geçtimküfür ediyorsun! hangi dinde,inanç sisteminde küfüre yer var! Ayrıca sizi de hatalı buldum kendinize ve ailenize edilen onca hakaret ,hoş olmayan söz ve küfürden sonra nasıl özür dileyebiliyorsunuz? Yapmayın bunu kendinize ve kadınlık gururunuza bu davranışları reva görmeyin..

Ne kadar ilginc bir iliski! madem sevgiliniz dindar niye sevgilisiniz? yani sakın yanlış anlamayın ama Allahla kul arasında olan bir ibadete bile bu kadar müdahale ediyorsa başta sevgili olmak caiz değil yani bunu bu kafadaki birisi iöin oylüyorum kendi fikrim olarak değil,ee nikah yok flört ediyorsunsonra da namaz namaz diye baskı yapıyorsun onu da geçtimküfür ediyorsun! hangi dinde,inanç sisteminde küfüre yer var! Ayrıca sizi de hatalı buldum kendinize ve ailenize edilen onca hakaret ,hoş olmayan söz ve küfürden sonra nasıl özür dileyebiliyorsunuz? Yapmayın bunu kendinize ve kadınlık gururunuza bu davranışları reva görmeyin..

Adam size gerzek diyor özür diliyorsunuz,adam ailenize ve size hakaretler küfürler ediyor özür diliyorsunuz adam Allah ile aranıza giriyor siz yine...
Özür dilemekten fırsat bulup karşınızdakinin bir insan müsveddesi olduğunu fark etmenizi dilerim.

Bu tür adamlar beynini eritir insanın. Ne yaptığını bilmiyo ki kız. Ah canım nolur kurtar kendini bu adamdan.
Afedersiniz adam demişim..

Kendisi kılıyormuş Allah kabul etsin bu ayrı konu.. Ama müslümanlığın tek kuralı ya da gerekliliği sadece namaz kılmak değil, ya da bu şahsın yansıttığı şey islama uygun yaşamak değil.. Siz namazı Allah için kılın birileri size baskı yaptı diye değil.. Ama hata sizde şahsın saçma sapan bütün hareketlerine karşılık sadece ağlayıp ha bire özür dilemişsiniz.. Kaçın bu insanla bir gelecek de düşünmeyin

Namaz kılmadığım için değilmiş de saygısızlık yaptığım içinmiş saygısızlığın sebebi de bu kadar karışma demem (!)

evet saygin yok ama o mala degil kendine saygin yok senin..
okurken saka mi acaba diye okudum konuyu..
sen sulalene kufreden adamdan ne demeye ozur diliyorsun guzelim aklin mi yok senin?
ona ne senin namazindan abdestinden ya ona ne?
aklin varsa yakinindan gecme bu hadsizin,bide surekli aradim diyosun valla kasinmissin..
sal ipini defolsun gitsin kendi yoluna..

Ne yapmalıyım hiç ulaşmayayım değil mi. Engeli kaldırıp o bana ulaşırsa ne yapayım?

ulasmasina izin vermeyeceksin..ulastigi her numarayi engelleyeceksin.
karsina dikilirse yuzune bakmayacaksin.
edep yoksunu cep herkulu..
utanmaz arlanmaz,islam guzel ahlaktir,ese dosta sevdiginin ailesine kufur savurmak degil.
yere batsin onun ahlagi,sakin muhattap olma

Namaz kılmadığım için değilmiş de saygısızlık yaptığım içinmiş saygısızlığın sebebi de bu kadar karışma demem (!)
Yaa bırak allasen yerden göğe kadar sen haklısın.Ki sana hakaret etmiş bir de gerzek ne demek ayrıca ?
Bence okkalı bi mesaj at onu hayatında istemediğini belirt o engeli kaldırırsa da sen engelle onu.
Hiç te kendini üzme değmez böyle bi tip için.

sana namaz kıldırarak kendi cennete falan gireceğini sanıyor.
Dinden haberi olsaydı baskıyla olmayacağını bilirdi.
Bende sandım ki mutluluktan ağlıyorsun.
Bence ağlamanın nedeni bu olmalı

İnanıp inanmamak size kalmış ne olduysa anlattım. O böyle yapınca şok oldum ve özür diledim belki aptalca evet ama onun böyle davranması beni suçlu mu hissettirdi bilmiyorum

Inanmasam daha mutlu olacağım.
Böyle insanların varlığı düşüncelerime izdirap veriyor.
Kaybetme korkusu mu yaşadınız , adı ne bilmiyorum ama bundan sonra bari toparlayın kendinizi. Size böyle davranan kim varsa önce siz çıkartın hayatınızdan.

Yahu yazmıyım diyorumda manyakmısınız arkadaşım böyle adamlarla takılıyorsunuz..
Namaz kıl diye baskı kuruyor sonra küfürün biri bin para yürüsün gitsin pis herif..
Birde oturup ağlıyorsun şaka galiba

Her yerden engelliyim hiçbir şey yazamam ona

Allah aşkına seni engellediyse ona bir şekilde GERZEK SENSİN diye bir mesaj at ve bir daha sana asla ulaşamamasını sağla, çöp gibi bir şey ya at gitsin.

Ona ne senin namazından.. tabi kılmak Allahın emri ama o kendini ne sanıyor dicem ama ona bu hakkı siz vermişsiniz. Ne demek Özür dilemek hemde ailenize küfür eden birine. Madem çok günahı biliyo nasıl küfür ediyor? O zaman sevgili olmakta günah? Yine dini kendine göre yorumlayan bir öküz. . Lütfen ibadetlerinizi kendi hür iradenizle yapın ve bir daha bu öküzcan la görüşmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…