- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
-
Ayrıldık sanırım. Engelledi her yerden. Hatasını anlayıp geri döner mi bilmiyorum ama o küfürler çok ağırıma gitti. Hadi bana kızdı küfür etti neyse diyelim annemden babamdan kardeşimden ne istedi onların haberi bile yok bu meseleden asıl saygısız o ben değilBu hödükle hala beraber değilsin demi?
Ettiğin kufurlerle hakkima girdin haram zikkim ediyorum de.Ya ben hesap vermek istemiyorum ama sürekli soruyor öğleni kıldın mı ikindiyi kıldın mı. Sorunca yalan söylemiyorum beni zor durumda bırakıyor ona karşı. Bi de diyo ki hadi Allahın sözünü dinlemedin kılmadın, ben sana namaz kıl demişim sen benim sözümü niye dinlemiyorsun diyor. Sanki allahtan üstte töbe töbe dediği lafa bak.
Ya ben hesap vermek istemiyorum ama sürekli soruyor öğleni kıldın mı ikindiyi kıldın mı. Sorunca yalan söylemiyorum beni zor durumda bırakıyor ona karşı. Bi de diyo ki hadi Allahın sözünü dinlemedin kılmadın, ben sana namaz kıl demişim sen benim sözümü niye dinlemiyorsun diyor. Sanki allahtan üstte töbe töbe dediği lafa bak.
Ayrıldık sanırım. Engelledi her yerden. Hatasını anlayıp geri döner mi bilmiyorum ama o küfürler çok ağırıma gitti. Hadi bana kızdı küfür etti neyse diyelim annemden babamdan kardeşimden ne istedi onların haberi bile yok bu meseleden asıl saygısız o ben değil
Dedim valla aynen ama hee heee bırak ya diyorEttiğin kufurlerle hakkima girdin haram zikkim ediyorum de.
Kilamadigim namazi belki allah affeder ama kul hakkini affetmez de.
Mal kafali,cok uyuz oldum
Bu sorulara cevaben, "Onu, sadece Allah sorar" diyemediniz mi?Ya ben hesap vermek istemiyorum ama sürekli soruyor öğleni kıldın mı ikindiyi kıldın mı.
Bir daha görüşme kesinlikle...Dedim valla aynen ama hee heee bırak ya diyor
Tiii o senden coktan gecmis bacim. Sen daha cabalarsan bunun toto tavana cikar indiremen sittin sene mazAllahDedim valla aynen ama hee heee bırak ya diyor
Bak evlat bu mağara adamı tipe sen çok yüz vermişsin,o kimki kendini hangi hakla senin üstünde baskı kuruyor.
Evet fazla yüz vermişim ki bu kadar karışma hakkı görüyor. Ben ona hiçbir konuda karışma diyemezmişim o benim sçtğm b.ka bile karışabilirmiş. Bana ettiği küfürleri hazmettiğimden değil, aileme ettiği küfürler benim aşırı midemi bulandırdı. Bi kere ailem ne alaka?!Sanırım değil..
Ne sana ne ailene küfür edemez.
Sen böyle sürekli çetele tutar gibi soruyorsun takip ediyorsun kızıyorsun kavga ediyorsun ama bu beni aşırı rahatsız hatta irite ediyor dedim. Zaten iki gün önce benzer bi tartışma yaşadık aynı konuda. Bi daha kılmadığını görürsem seninle aramı bozacağım demişti. O günden beri söylüyorum. Takip etme bu kadar karışma çok istiyorsan hatırlat teşvik et o başka bi şey, senin yaptığın baskı zorlama diyorum bu baskı değil diyoBu sorulara cevaben, "Onu, sadece Allah sorar" diyemediniz mi?
Aynen öyle keşke takmamayı öğrensem keşke böyle takıntılı biri olmasaydı. Bugün buluşmuştuk güzel zaman geçirmiştik. Diyo ki o kadar güzel zaman geçirdik insan bunun hatrına kırmaz da gider namaz kılarBir daha görüşme kesinlikle...
Bu adam bes para etmez
Evet fazla yüz vermişim ki bu kadar karışma hakkı görüyor. Ben ona hiçbir konuda karışma diyemezmişim o benim sçtğm b.ka bile karışabilirmiş. Bana ettiği küfürleri hazmettiğimden değil, aileme ettiği küfürler benim aşırı midemi bulandırdı. Bi kere ailem ne alaka?!
Bu adam insani namazdan sogutur tovbe est. Hatir icin namaz. Allah im sana geliyorum. Adami bogasim geldiAynen öyle keşke takmamayı öğrensem keşke böyle takıntılı biri olmasaydı. Bugün buluşmuştuk güzel zaman geçirmiştik. Diyo ki o kadar güzel zaman geçirdik insan bunun hatrına kırmaz da gider namaz kılar
Eğer ibadete teşvik etmek istiyorsa bunu İŞİD zihniyetiyle, haddi olmayan alanlara girerek değil, tüm ibadetlerin amacı olan bireyde ahlaki iyileşme ve dönüşümü içselleştirsin de; siz de "Demek ki ibadet sonuçta kişiyi iyi bir insan haline getiriyor" diye özenin. Yoksa, o tutum bırakın dinsel pratikleri alışkanlık haline getirmeyi, insanı dinden bile çıkarır.Sen böyle sürekli çetele tutar gibi soruyorsun takip ediyorsun kızıyorsun kavga ediyorsun ama bu beni aşırı rahatsız hatta irite ediyor dedim. Zaten iki gün önce benzer bi tartışma yaşadık aynı konuda. Bi daha kılmadığını görürsem seninle aramı bozacağım demişti. O günden beri söylüyorum. Takip etme bu kadar karışma çok istiyorsan hatırlat teşvik et o başka bi şey, senin yaptığın baskı zorlama diyorum bu baskı değil diyo
Çok denedim malesef başa sardı. Zaten iletişim kurmuyorum şu an malum... Sonrasında da kurmayacağım. Böyle bir şey için bu kadar olay çıkaran aklı uçmuş biri için daha fazla çabalamamO kimki sana karışıyor?
Hiçbir şekilde iletişime geçmiyorsun onunla..
Bak bir daha denemeye kalkarsan sonu hep böyle olur bunun..
Çok denedim malesef başa sardı. Zaten iletişim kurmuyorum şu an malum... Sonrasında da kurmayacağım. Böyle bir şey için bu kadar olay çıkaran aklı uçmuş biri için daha fazla çabalamam
Aynen öyle. Ve ben de ona dedim ki sen baskıyla yapıyorsun bu doğru değil insan bunu yapmak istemez ışid de böyle yapıyor kafa keserek zorla kendi doğru bildikleri şeye zorluyorlar dedim. Küfürler başladı sen bana ışidci diyemezsin de küfürler küfürler... Sanki ışidci dedim. Sorun çıkaracak yer arıyorEğer ibadete teşvik etmek istiyorsa bunu İŞİD zihniyetiyle, haddi olmayan alanlara girerek değil, tüm ibadetlerin amacı olan bireyde ahlaki iyileşme ve dönüşümü içselleştirsin de; siz de "Demek ki ibadet sonuçta kişiyi iyi bir insan haline getiriyor" diye özenin. Yoksa, o tutum bırakın dinsel pratikleri alışkanlık haline getirmeyi, insanı dinden bile çıkarır.
Evet. O bana ulaşırsa ne yapmalıyımÇabada harmaca zaten,böyle kişiliksiz tiplerlerde arkadaş olunmaz.
Evet. O bana ulaşırsa ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?