Aglamaktan yoruldum.

O kadar haklisiniz ki. Anneme soyledim. Anne kemoterapiye girecegim zaman gelin izin alsin en azindan 2 gun diye. Ben boraz rahat edeyim diye. Soylemis. Ama gelinin izni yokmus. Bana bakilmasi gerekiyordu diye dusunuyorum.
Bence anneniz diğer torununa bakmaya ara vermeli şu an için.. abinizle gelin hanım da bir zahmet başka bir yolunu bulsunlar.kreş olur,bakıcı olur. aslında bunu birilerinin söylemesine gerek yok kendileri düşünmeliler.sonuçta sizin ihtiyacınız var şu anda.anneniz konuşabilir onlarla durum bu, bir süre altop'un çocuguyla ilgileneceğim desin.tabi kendi ne düşünüyor bu konuda bilemiyorum da..

Bazen başımıza ufak bisey geldiğinde dert zannediyoruz derdi olanları dinlemedigimiz için !!! Rabbim yardımcın olsun canım ... Yemek yiyebiliyor musun bari ? Çok fazla yemek yedirmez malesef o terapiler.haftada 1e dusmus terapiler hangi aşamadasn da bu kdr çok sık olmuş terapilerin ? Bebisini bence başkası baksın bi sure ne bileyim hatri sayılır bi arkadaşın falan yok mu terapi günlerinde bakacak ? Belki de annen bi senin bir de kardeşinin çocuğuna bakmaktan yoruldu ? Anneni tanımadığım için çok katı yorumlar yapamıyorum iyi niyet arıyorum.. Tekrardan Rabbim seninle olsun yardımcın olsun insalllahh tez zamanda iyileşirsin

Allah acil şifalar versin iyi yapmışsın arayıp içini dökmekle, çokta haklısın yanlış yapmış en azından işim var gelemem deseydi oraya buraya bırakıcağına.

Allah şifa versin üç ayların hürmetine..
Rabbim sana güç kuvvet ve sabır versin. Üzülme bunlara arkadaşların dediği gibi kreş bul yaşı büyük. Minnet ederek daha çok üzme kendini..

Annem ogluma sen anneni de hasta ettin demis bagirarakk.
bu çocuğa söylenecek söz mü çok üzüldüm bu çocuk buna inanırsa sen her hasta olduğunda kendisinin hasta ettiğini düşünecek çok üzücüboğazım düğümlendi arkadaşım en kısa zamanda sağlığına kavuşman için dualarım seninle ..sen çok zor bir dönemden geçiyorsun belki gergin oluyorsun annen de genel anlamda buna tepki verdi bilemem niyetini.sen ağlama güçlü ol evladın için moral çok önemli bunu sen daha iyi bilirsin kardeşim rabbim yardımcın olsun..

Annem ogluma bakmiyor. Krese gidiyor. Gelir ben yemegini yediririm. Sadece aksam radyoterapiye gitmem icin yaninda 2 saat kalmasi gerekiyor. Zaten o zaman bilgisayar oynar yavrum.

Okurken annemin yasadigi surecleri hatirlayip tekrar tekrar yasadim ve goz yaslari icinde yazıyorum..
Meger aci hic gecmiyormus.
Anneniz icin hic birsey demeyeceğim.
Rabbim yardimcin olsun dilerim tertemiz olursun ve bir daha asla tekrarlamaz.
Lutfen guclu ol. Evladin ne kadar küçük olursa olsun seni hissediyor emin ol.

Allahım en kısa zamanda şifanızı nasip etsin inşaallah. Ben izmirdeyim yazınızı okuyunca elimden gelen birşey olabilir mi diye düşündüm, eğer izmirdeyseniz elimden gelen birşey olursa yardımcı olmak isterim ne bileyim yanınızda kemoterapi alacağınız yada radyoterapi alacağınız zaman birini isterseniz her zaman manevi destek olmak isterim. Babam akciğer kanseri hastasıydı ne yaşadığınızı tahmin edebiliyorum, inanın çok üzüldüm, içim çok hüzünlendi tekrar rabbim şifanızı nasip etsin inşaallah ve lütfen moralinizi çok yüksek tutun, unutmayın bu günler geçecek ve çok güzel günler sizi bekliyor.

Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin.Inş tez zamanda atlatirsin bu rahatsızlığını.Annene söyleyecek pek bişey bulamadım.

Allah şifa versin bir an önce sağlığına kavuşmanın için tüm kalbimle dua edeceğim. .
Annen sanki biraz rahat davranıyor..senin en çok ihtiyacın olan bir zamanda kardeşinin çocuğuna bakmasa sanki daha iyi olurdu.
Hem fiziksel hemde psikolojik olarak berbat bir durumda olur terapi görenler. Allah yardımcınız olsun.
Keske yakın bir akraba arkadaş neyse biri gelse kalsa sizde.. ((

Çok geçmiş olsun RABBİM şifa versin insallah.
Çocugun konusunda durumun biraz iyiyse bi bakıcı tutabilirsin aslnda evde bakar hem beslenmesiylede ilgilenir yada bi kreş ana okulu tarzı bir yer tek yapabileceğin bu canım. Başka seçenek yok gibi.

Canim yaaa senin için yapabileceğimiz bişey var mı ama ne olur ne olur Mevlana Sığın asacacaksin inan bana

Allah yardımcın olsun canım neyseki yarın son kemoterapinmiş.Rabbim bir daha göstermesin sen iyi ol gerisi kolay.yazdığın herşeyde çok haklısın ama şimdi moral lazım sana üzüntü değil.eşinin seninle ve ogluyla ilgili olması mükemmel bişey.demekki çok seviyo sizi.Allah ayırmasın kolaylıklar versin

Canım çok üzüldüm inan elimden gelse alsam oğlunu kalsa bizimle sen dinlensen
Haklısın ama elimden de gelmiyor birşey
Yarın ola hayrola Rabbim yardım etsin sağlığınıza kavuştursun sizi

Böyle durumlarda sadece hastanın değil hasta yakınlarınında bir psikiyatrist görmesi gerekebilir. Eminim hepiniz çok zor günler geçiriyorsunuz..
Yapabileceğimiz birşey olsaydı keşke. .burdan sadece yazmak birşeye yaramıyor.. ((

Allah acil şifalar versin tez Zaman da atlatırsın sağlığına kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…