Bence anneniz diğer torununa bakmaya ara vermeli şu an için.. abinizle gelin hanım da bir zahmet başka bir yolunu bulsunlar.kreş olur,bakıcı olur. aslında bunu birilerinin söylemesine gerek yok kendileri düşünmeliler.sonuçta sizin ihtiyacınız var şu anda.anneniz konuşabilir onlarla durum bu, bir süre altop'un çocuguyla ilgileneceğim desin.tabi kendi ne düşünüyor bu konuda bilemiyorum da..O kadar haklisiniz ki. Anneme soyledim. Anne kemoterapiye girecegim zaman gelin izin alsin en azindan 2 gun diye. Ben boraz rahat edeyim diye. Soylemis. Ama gelinin izni yokmus. Bana bakilmasi gerekiyordu diye dusunuyorum.
Bazen başımıza ufak bisey geldiğinde dert zannediyoruz derdi olanları dinlemedigimiz için !!! Rabbim yardımcın olsun canım ... Yemek yiyebiliyor musun bari ? Çok fazla yemek yedirmez malesef o terapiler.haftada 1e dusmus terapiler hangi aşamadasn da bu kdr çok sık olmuş terapilerin ? Bebisini bence başkası baksın bi sure ne bileyim hatri sayılır bi arkadaşın falan yok mu terapi günlerinde bakacak ? Belki de annen bi senin bir de kardeşinin çocuğuna bakmaktan yoruldu ? Anneni tanımadığım için çok katı yorumlar yapamıyorum iyi niyet arıyorum.. Tekrardan Rabbim seninle olsun yardımcın olsun insalllahh tez zamanda iyileşirsinHepinize cvp vermeye calisacagim. Oglum kres gidiyor. Saat 4 de geliyor. Esim sagolusun hep yanimda esim ilgileniyor benimle ve oglumla. Annem yemek yapip getirir sagolsun. Ben de yapiyorum gerci. Annemin bugun ki tavrina cok bozuldum. Bugun eve de gelemeyebilirdim. Kanlarim cok dusuk. Serum yiyebilirdim. Radyoterapiye aksam saat 6 da giditoruz hergun. Esim goturup getiriyor. Annem kardesimin ogluna bakiyor. Zaten bana gelir onun yemegini yediriri onu uyutur. Zanarsin ki bana bakiyor.. kalabaliktan baska birsey degil. Gelme artik bana dedim. Ablama yada kendimle gotirucem oglumu. Ve ben yarin kemoterp gorucem. Annemin yanimda olmasi lazim degilmi yaa.
bu çocuğa söylenecek söz mü çok üzüldüm bu çocuk buna inanırsa sen her hasta olduğunda kendisinin hasta ettiğini düşünecek çok üzücüAnnem ogluma sen anneni de hasta ettin demis bagirarakk.
Arkadaslar kanser hastasiyim. Kemoterapi ve radyoterapi goruyorum. Cok zor gunler gecirdim. Sonuna geldim. Ama gucum ve sabrim kalmadi artik. Ilk ogrendigimizde annem hep yanimdaydi. Ameliyat falan derken tam 1 ay bakti bana. Ameliyatta kayinvali de geldi. 1 ayda o bakti. Kayinvalide uzakta oturuyor. Annemle aramiz 5 dakika. Kayinvalude gittikten sonra anneme bi haller oldu. Bakmamaya basladi. Gelip 5 dk durup kapidan yemek verip gidiyordu. Ama benim hergun isin tedavisine gitmem lazimdi. Hergun soruyor bugin gidicen mi geliyim mi. Diye. Oglum var annemin gelmesi lazim ki ona birakayim. Ve ben hergun israrla evet anne gidicem mecburum demekten yoruldum. Annem cunku kardesimin ogluna bakiyor. Oglumun yemegini yedirmez. Sadece yainda durmasi gerkiyor tedaviye gidince. Ve inanin hic ayaga kalkicak halim yok. Hafta da bir kemo ve hergun isin goruyorum. Cok cokk zor. Yarin kemoterapi var. Radyoterapi hocasi butun tahlillerine aksam bakalim degerler cok dusuk dedi. Hastane de kan falan aldirdik. Gerekli olursa serum baglanackti. Anneme arayip soyledim . Tamam dedi. Ama uflayarak. Sonra eve geldik . Evde kimse yok. Annem oglumu aksam saat 8.30 da evimin altinda erkek kardesimin kahvesi var. Ona emanet etmis ve gitmis. Ben cok kotu oldum. Serum baglanabilip eve de gelemeyebilrdim. Oglum 5 yasinda. Be kadin hastayim ve sana emanet ettim. Hasta olan insana bu yapilirmi. Manevi olarak zaten cokmusum. Yarin kemoterapim var. Ve annemi aradum. Yarin sakin gelme bana dedim. Bir iki laf ettim kapattim. Karisik yazmis olabilirim. Suan cok kotu durumdayim.
Canim yaaa senin için yapabileceğimiz bişey var mı ama ne olur ne olur Mevlana Sığın asacacaksin inan banaArkadaslar kanser hastasiyim. Kemoterapi ve radyoterapi goruyorum. Cok zor gunler gecirdim. Sonuna geldim. Ama gucum ve sabrim kalmadi artik. Ilk ogrendigimizde annem hep yanimdaydi. Ameliyat falan derken tam 1 ay bakti bana. Ameliyatta kayinvali de geldi. 1 ayda o bakti. Kayinvalide uzakta oturuyor. Annemle aramiz 5 dakika. Kayinvalude gittikten sonra anneme bi haller oldu. Bakmamaya basladi. Gelip 5 dk durup kapidan yemek verip gidiyordu. Ama benim hergun isin tedavisine gitmem lazimdi. Hergun soruyor bugin gidicen mi geliyim mi. Diye. Oglum var annemin gelmesi lazim ki ona birakayim. Ve ben hergun israrla evet anne gidicem mecburum demekten yoruldum. Annem cunku kardesimin ogluna bakiyor. Oglumun yemegini yedirmez. Sadece yainda durmasi gerkiyor tedaviye gidince. Ve inanin hic ayaga kalkicak halim yok. Hafta da bir kemo ve hergun isin goruyorum. Cok cokk zor. Yarin kemoterapi var. Radyoterapi hocasi butun tahlillerine aksam bakalim degerler cok dusuk dedi. Hastane de kan falan aldirdik. Gerekli olursa serum baglanackti. Anneme arayip soyledim . Tamam dedi. Ama uflayarak. Sonra eve geldik . Evde kimse yok. Annem oglumu aksam saat 8.30 da evimin altinda erkek kardesimin kahvesi var. Ona emanet etmis ve gitmis. Ben cok kotu oldum. Serum baglanabilip eve de gelemeyebilrdim. Oglum 5 yasinda. Be kadin hastayim ve sana emanet ettim. Hasta olan insana bu yapilirmi. Manevi olarak zaten cokmusum. Yarin kemoterapim var. Ve annemi aradum. Yarin sakin gelme bana dedim. Bir iki laf ettim kapattim. Karisik yazmis olabilirim. Suan cok kotu durumdayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?