Aglamaktan yoruldum.

Kemoterapi ilaçlarınızı evde yapacak bir hemşire bulamaz misiniz? Hem hastanede boş yere yorulmamış olursunuz hem de hemşire de ilaç bitene kadar yanınızda kalacağından çocuğu bırakmak zorunda kalmazsınız. Ilaç akşam verilirse eşiniz de yanınızda olur yardimci da olur size?

Isin tedavisine gittiğiniz bir dönemde de anneniz yerine komşunuza bıraksanız? Belli ki onun da ruh sağlığı pek yerinde değil suanda.

Çok geçmiş olsun, biran önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.

Bir an önce şifa bulmanızı diliyorum çok geçmiş olsun.annenizle oturup net bi şekilde konuştunuz mu bu durumu peki?
ne olursa olsun böyle davranması yanlış elbette ama acaba bir şeylere mi kırılmış ya da çok üzüldüğünden mi böyle haller takınıyor?bunu bi konuşsanız aslında sonra da alacağınız cevaba göre tavrınızı takınırsınız.

sasirdim ve uzuldum senin adina canim. rabbim sabrini siniyor, annenede az daha merhamet duygusu versin insallah. Bu gunler gececek insallah guclu dur

Hangi semttesiniz benimse iki çocuğum varacalisiyorum bakıcı bakıyor ama yakinsak ben çocukla ilgilenebilirim okul öncesi ogrtmrnim sinifima bile birakabilirsinjz
Harikasınız valla. Insallah yakındır da bırakabilir sinifiniza :)

ÇOK ÇOK ÇOK ÜZÜLDÜM RABBİM ŞİFA VERSİN RABBİM KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN AMA DÜNYA HALİ BEN İZMİRDE OTURUYORUM BAKTIM PROFİLE AMA ANKARADA YAZIYO ORDA OLSAYDIM MUTLAKA HİÇ TEREDDÜT ETMEDEN GELİRDİM ARKADAŞLAR ANKARADA YARDIMCI OLACABİLECEK KİMSE YOKMU!! ! ! ?????

Harikasınız valla. Insallah yakındır da bırakabilir sinifiniza :)
İnaallah 5milyonluk ankarada çok düşük vi ihtimal ama inşallah ise yararım Allah yardımcısı olsun biraz güvenmekte sıkıntı yaşayabilir ama okulu sınıfı görünce rahat eder en azindan

İnaallah 5milyonluk ankarada çok düşük vi ihtimal ama inşallah ise yararım Allah yardımcısı olsun biraz güvenmekte sıkıntı yaşayabilir ama okulu sınıfı görünce rahat eder en azindan
Allah razı olsun ben izmirde oturuyorum işimde yoktu bende yardımcı olurdum ama rabbim bu güzel ve özel görevi size layık gördü çok şansızım

Arkadaslar nasil tesekkur etsem sizlere bilemedim. Iyiki varsiniz. Annem esimi aramis. Morali cokk cokk bozukmus. Ben zaten cok uzuluyorum kotuyum ne yaptigimi bilmiyorum demis. Yarin sabah erkenden gelicem demis. Kimse benim icimi bilmez demus. Esim de cok uzulmus. Bende uzuldum simdi. Offf allahim ya gecsin bu gunler.

Tek tek alinti yapip cevaplayamiyorum. Kusura bakmayin lutfen. Yarin kemoterapuden sonra iyi olursam yazicam. Guzel dilekleriniz ve dualariniz icin sonsuz tesekkurler. Allahim kimseyi saglikla sinamasin.

Belliki annenizin ruh sağlığı bozuk, ona bunu bilerek yaklaşmanız daha iyi olur bence. Sorunu çözmek için annenizin yakın olduğu akrabası veya tanıdığıyla durumu paylaşabilirsiniz durum sizi bu kadar kötü etkiliyorsa ailenizin büyük tanıdıklarıyla istişare iyi olur

çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin bu günlerin hiç yaşanmamış gibi olsun inşallah yavrunuzla eşinizle hep mutlu olun inşallah bundan sonra dualarımdasın kardeşim

TAMM ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIZ YORGUNMUŞ BİZE CEVAP VEREMEYİNCE DERT OLUYO İÇİNE UYUSUN DİNLENSİN HERKESE İYİ GECELERR

helal olsun size iste annelik bu iste..acisini saklayip cocugunun yuzunu guldurmek guru duydum sizinle..

Rabbim en kısa zamanda şifa versin inş gercekden dua ediyorum biran önce iyilesin ve bu kötü günleri geride bırakın inşallah evladınız için tutanmaya çalışın ondan destek alın Annenizede Allah merhamet ihsan eylesin

canim o senin annen herkesten cok o uzuluyordur.psikolojiside bozulmustur.kirmayin birbirinizi.yarin gorunce sarilin birbirinize..

benim de annem aynı sureclerden gecti, babam cok yogun calısan biri, neyse ki benim ve kardesimin yası anneme yardımcı olabilecek kadr buyuk, evde yardımcımız da var, bir sorun yasamadık genel olarak ama anneannem ve teyzelerim asla annemi arayıp sormadılar, hicbir zaman ilgilenmediler ve annem cok uzulmustu. insan bir gun bile arayıp sormaz mı, hepsi kendi derdine dusmustu, teyzem evine tadilat yaptırıyordu, ben annemin yasadıgı bazı belirtileri ve sorunları daha once anneannem de aynı hastalıgı gecirdigi icin arayıp onlara soruyordum, teyzem surekli usta var evde, sonra konusalım, ben ararım seni, isim var, bilmem ne seciyorum... saatlerce fayans secmeye harcadıkları vaktin binde birini anneme harcamadılar. yazıkkk.. annem hala cok kırgın. hic umursamadılar, ilgilenmediler, arayıp sormadı kimse. o yuzden cok iyi anlıyorum o kadar iyi anlıyorum ki konunuzu okurken oglunuza ben bakarım ilgilenirim diyesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…