Aglamaktan yoruldum.

Siz iyi olacaksınız lütfen kendinizi üzmeyin. Gerekirse çocuğunuzla gidin çocuklar güçlü ve anlayışlıdır en azından ilgi görmedigi yerde durmasından iyidir. Kahveye bırakacak birisi anneniz dahi olsa kabul etmeyin. Bu sıkıntılı günler geçecek eşiniz ve çocuğunuz var size güç veren biraz daha sabredin. Bu lanet hastalığı yenmiş yakınlarım dolu anlıyorum sizi ve bilinki kalbim sizinle.

Allah yardimcin olsun bacım. Her zorlukta bir kolaylık vardır.Çok üzüldüm Rabbim şifa versin.babaannesi gelip bakamazmi.nasıl aile bağları

Çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Ne yazık ki anneniz düşüncesiz ve hatta bencil.
Siz başka biri varsa ondan yardım isteyin bence hastaneye gideceğiniz de.
Annenizi Allaha havale edin düşünüp üzmeyin onun için kendinizi bu halde bir de.
Başka birisi yoksa annenize mecbursanız yine aynı şeyi söyleyeceğim belki konuşması kolay evet ama sağlığınız için kendinize stres yapmayın annenizi..

Canım geçmiş olsun. Bu dünyada annen bile olsa maalesef her insan yalnız. O yüzden asla moralini bozma biliyorsun stres en büyük düşmanın. Oğlun için kemo ya gittiğin Zaman'lar bakacak bir bakıcı gibi bişey bulun. Yemeğinizi de yapsın siz gittiğinizde.hiçbşşey sağlığınızdan önemli dğeil.

En zor süreci atlatmışsınız çok geçmiş olsun ....
Annem de meme kanseri 8 aydır benim yanımda kalıyordu Allaha şükürler olsunki pazartesi tedavisi bitti ve antalyaya evine döndü.
Ama inan kemoterapi bittikten sonra beden olarak çok rahatlarsın kaldıki son seansmış.
Özellikle moralini çok yüksek tutman gerekiyor kendin ve sağlığın için evet konuşması çok kolay ama ben seni çok iyi anlıyorum annem yemek bile yiyemezdi.
Annen sanki bişeylere kızmış gibi ama ne olursa olsun ,neye kızarsa kızsın bu şekilde davranmamalı sana.
Yarın bir gün annen hasta olsa emin olki annene gelini değil sen bakacaksın!!! ama malesef annen diğer torununa bakıyor sen bu haldeyken.
Diyeceğim şu ki hiç üzülme hayat herşeye rağmen çok güzel çocuğunla birlikte geçireceğin güzel günlerini düşünüp mutlu ol.
Allah yardımcın olsun,acil şifalar versin ....

Annenize cocugu bırakmayın bir daha durumunuz varsa kreşe verin yada kv deye emanet edin Allahım şifa versin bir kere düşmeye gör kimse kalmaz yanında

Allah acil şifalar versin, bugünler geçmiş gitmiş olsun inşallah...

Sağlık haberlerinizi de bekleriz..

Anneniz ya bişeye kızmış, bozulmuş ya da acısını yaşayamadığı için bu şekilde dışa vuruyor.
Ne olursa olsun yanınızda olmalı, sizi rahatlatmalı elbette.. Siz kırılmayın yine de, siz sağlığınızı düşünün, Allah size yardım etsin de güzel günlerde siz büyütün evladınızı

Bence anneniz sizi düşünmediğinden değil,sizin durumunuzu kafaya taktığı için düşünememiştir o an .
Allah acil şifalar versin,inşallah tez zamanda kurtulursunuz.Moralinizi sakın bozmayın,insanlar moral ile yeniyorlar bu hastalığı.
İnşallah geçecek

Annem sabah 6 de gelmisti. Sarilip agladik. Sen de annesin. Icimin nasil yandigini bilemezsin dedi. Cok uzuldum. Sarildik opustuk. Oglumu aldi okula birakti. Evde temizlik yapicam. Bizde kempterapiye gittik. Cok mutluyim arkadaslar cok. Oglum yanimda . Simdi uzaniyorum tv izliyorum. Kemoterapi yogunluk yapiyor. Burayada yazmak istedim son durumlar cokk iyi. Ama annemi de psikolojisi cokkk bozulmus. Babam da cok agliyormuss. Offf gecicek insallah bu gunler.

Merhaba, çok geçmiş olsun öncelikle. Kendinizi motive etmek için günlük tutabilirsiniz. Kimseye anlatamadıklarınızı, içinizdekileri tüm şeffaflığı ile yazarsanız biraz olsun rahatlarsınız. Hem ileride okuma fırsatınız da olur.

Allahım sana açık sifalar versin inan yakın olsan ben bakardım oğluna hemde kendi oğlun gibi.yazık o anne ye yazik o kardeşe aiken ne kadar acımasız mis sen bu halinle bu kadar zordasin yaptıkları çok kötü.annenizi bilemem düşüncesini bıkmış gibi gözüküyor burdan benim için parçalandı vallahi ağlıyorum su an.
Şu mübarek üç aylar hürmetine şifa versin allahım oğlunuz a sağlıklı bir anne olun inşallah.dimdik durum anne siniz siz hepsi geçer insanın kendinden başka dostu olmazmış allah kimseye muhtaç etmesin tez zamanda sağlığınıza kavuşup oglunuzla esinizke mutlu hayatınıza devam edersiniz inşallah.imtihan dünyası sakin isyan etmeyin sabır herşeyin ilacı imkan varsa kv veya bakıcı bulun...şifa diliyorum

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Bazı insanlar sorunlarla başa çıkmayı bilmiyorlar. Senin annen de öyle herhalde. Baban mı huysuz her gün gelmesine kızıyor acaba? Bazı eşler hizmetlerini tam ister.

Senin moralini çok yüksek tutman lazım canım ufak tefek şeylere takılma tavırda alma gerek yok şuan bu tavırların ne kadar boş olduğunu görmen lazım umarım yanında olup sana destek olurlar sen bol bol güzel şeyler düşün sevdiğin şeyleri keyif aldığın şeyleri umutlarını düşün ve atlatacağını düşün Allah büyüktür senin için dua edicem

Gecmis olsun
Cabucak gecer gider insallah ...

Allah yardımcınız olsun. Bu tür rahatsizliklarda hem rahatsızlığı çeken kişinin hem de etrafindakilerin gücü zaman zaman tukenebiliyor. Sizin icin de aileniz icin de kolay degil, yasayan bilir
Onemli olan bir an evvel toparlanmak. Güçlü olmaya gayret edin ve bol bol dua edin. Dediğiniz gibi inşallah geçecek bu günler. Tamamen iyilestiginiz günleri hayal edin, ama her ne yaşarsaniz yaşayın anın tadını da çıkarmaya çalışın. Ne siz ne de tatlı oglunuz bir daha aynı yaşa donemeyeceksiniz. Allahım sizi güzel oğlunuza bagislasin ve tez zamanda sifanizi versin

Canım Allah cc seni evladına eşine sevdiklerine bağışlasın.. İnşallah çabucak atlatırsın bu günleri. Geçmiş olsun.

Bu imtihanı en kolay ve tez atlatman dileğiyle....RABBİM şifa versin sana ve tüm hastalara,sizleri evlatlarınıza ve ailenize bağışlasın.....oğlum 7 yaşında bu evrelerden geçti,zorluklarını birebir yaşadım....kendine iyi bak,pekmez iç bol bol,kanın düşmesin,enfeksiyon içinde mutlaka korun,ağızlık takmayı ihmal etme......saçların daha gür ve kalın çıkacak,çok daha güzel olacak,yeniden doğacaksın inan bana........nolur kendini zorla ve bol bol gıda tüket ve su iç,zor biliyorum ama o zehiri atman için tek çare bu.....artık bitti gözüyle bak,ağrılarında geçecek bulantılarında......herşey çok daha güzel olacak......eşinin ellerinden öpüyorum!

Öncelikle çok çok geçmiş olsun
Annenizin bu şekilde yapması gerçekten beni buradan yaraladı
ŞUan bir şefkate bir ele ihtiyacınız olan en önemli zaman ve kemküm yapması çok çok yanlış
Bunu size sormadan kapının ağzında belirmesi gelmesi lazım
Bir insanın annesinden başka en önemli yakını olamaz çünkü.
Çocuğu kreşe falan verseniz olmaz mı ,en azından bu süreçte kafa olarakta biraz rahatlarsınız

Çok çok geçmiş olsun. Sizin şu an stressiz ve tamamen hiç bir iş güc yapmadan iyi bir bakıma ihtiyacınız varken annenizin tutumuna çok şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…