- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Amin insallah bakin ne iyi oldu annenizde aramis sizin icin hepimiz cok uzulduk gercekten tek tek yorum yapmaniza gerek yok siz iyi olunda biz bir yorumada raziyiz Allah gonlunuze gore versin herseyi acil sifalarTek tek alinti yapip cevaplayamiyorum. Kusura bakmayin lutfen. Yarin kemoterapuden sonra iyi olursam yazicam. Guzel dilekleriniz ve dualariniz icin sonsuz tesekkurler. Allahim kimseyi saglikla sinamasin.
Arkadaslar nasil tesekkur etsem sizlere bilemedim. Iyiki varsiniz. Annem esimi aramis. Morali cokk cokk bozukmus. Ben zaten cok uzuluyorum kotuyum ne yaptigimi bilmiyorum demis. Yarin sabah erkenden gelicem demis. Kimse benim icimi bilmez demus. Esim de cok uzulmus. Bende uzuldum simdi. Offf allahim ya gecsin bu gunler.
Arkadaslar nasil tesekkur etsem sizlere bilemedim. Iyiki varsiniz. Annem esimi aramis. Morali cokk cokk bozukmus. Ben zaten cok uzuluyorum kotuyum ne yaptigimi bilmiyorum demis. Yarin sabah erkenden gelicem demis. Kimse benim icimi bilmez demus. Esim de cok uzulmus. Bende uzuldum simdi. Offf allahim ya gecsin bu gunler.
Hayır. Sen üzülme. .hiçbirşey ve hiç kimse için üzülme. Çok zor bir süreç geçiriyorsun. Anlayışlı davranmak zorunda olan sen değilsin.Arkadaslar nasil tesekkur etsem sizlere bilemedim. Iyiki varsiniz. Annem esimi aramis. Morali cokk cokk bozukmus. Ben zaten cok uzuluyorum kotuyum ne yaptigimi bilmiyorum demis. Yarin sabah erkenden gelicem demis. Kimse benim icimi bilmez demus. Esim de cok uzulmus. Bende uzuldum simdi. Offf allahim ya gecsin bu gunler.
Arkadaslar kanser hastasiyim. Kemoterapi ve radyoterapi goruyorum. Cok zor gunler gecirdim. Sonuna geldim. Ama gucum ve sabrim kalmadi artik. Ilk ogrendigimizde annem hep yanimdaydi. Ameliyat falan derken tam 1 ay bakti bana. Ameliyatta kayinvali de geldi. 1 ayda o bakti. Kayinvalide uzakta oturuyor. Annemle aramiz 5 dakika. Kayinvalude gittikten sonra anneme bi haller oldu. Bakmamaya basladi. Gelip 5 dk durup kapidan yemek verip gidiyordu. Ama benim hergun isin tedavisine gitmem lazimdi. Hergun soruyor bugin gidicen mi geliyim mi. Diye. Oglum var annemin gelmesi lazim ki ona birakayim. Ve ben hergun israrla evet anne gidicem mecburum demekten yoruldum. Annem cunku kardesimin ogluna bakiyor. Oglumun yemegini yedirmez. Sadece yainda durmasi gerkiyor tedaviye gidince. Ve inanin hic ayaga kalkicak halim yok. Hafta da bir kemo ve hergun isin goruyorum. Cok cokk zor. Yarin kemoterapi var. Radyoterapi hocasi butun tahlillerine aksam bakalim degerler cok dusuk dedi. Hastane de kan falan aldirdik. Gerekli olursa serum baglanackti. Anneme arayip soyledim . Tamam dedi. Ama uflayarak. Sonra eve geldik . Evde kimse yok. Annem oglumu aksam saat 8.30 da evimin altinda erkek kardesimin kahvesi var. Ona emanet etmis ve gitmis. Ben cok kotu oldum. Serum baglanabilip eve de gelemeyebilrdim. Oglum 5 yasinda. Be kadin hastayim ve sana emanet ettim. Hasta olan insana bu yapilirmi. Manevi olarak zaten cokmusum. Yarin kemoterapim var. Ve annemi aradum. Yarin sakin gelme bana dedim. Bir iki laf ettim kapattim. Karisik yazmis olabilirim. Suan cok kotu durumdayim.
Ankarada oturuyo arkadaşımız canım bugün tedaviye gidecekti cevap yazamaz o yüzden yazdım bol bol dua edelim ve ankaradaki arkadaşlar yardım edelim lütfenHangi şehirdesiniz acaba
bizler baksak oğlunuza ben hafta sonu evdeyım dogrusu
Rabbim hayirli acil sifalar versin evladiniza bağışlasın sizi.. Dua edin umitsiz olmayin asla ki guclu hissedesiniz..Arkadaslar kanser hastasiyim. Kemoterapi ve radyoterapi goruyorum. Cok zor gunler gecirdim. Sonuna geldim. Ama gucum ve sabrim kalmadi artik. Ilk ogrendigimizde annem hep yanimdaydi. Ameliyat falan derken tam 1 ay bakti bana. Ameliyatta kayinvali de geldi. 1 ayda o bakti. Kayinvalide uzakta oturuyor. Annemle aramiz 5 dakika. Kayinvalude gittikten sonra anneme bi haller oldu. Bakmamaya basladi. Gelip 5 dk durup kapidan yemek verip gidiyordu. Ama benim hergun isin tedavisine gitmem lazimdi. Hergun soruyor bugin gidicen mi geliyim mi. Diye. Oglum var annemin gelmesi lazim ki ona birakayim. Ve ben hergun israrla evet anne gidicem mecburum demekten yoruldum. Annem cunku kardesimin ogluna bakiyor. Oglumun yemegini yedirmez. Sadece yainda durmasi gerkiyor tedaviye gidince. Ve inanin hic ayaga kalkicak halim yok. Hafta da bir kemo ve hergun isin goruyorum. Cok cokk zor. Yarin kemoterapi var. Radyoterapi hocasi butun tahlillerine aksam bakalim degerler cok dusuk dedi. Hastane de kan falan aldirdik. Gerekli olursa serum baglanackti. Anneme arayip soyledim . Tamam dedi. Ama uflayarak. Sonra eve geldik . Evde kimse yok. Annem oglumu aksam saat 8.30 da evimin altinda erkek kardesimin kahvesi var. Ona emanet etmis ve gitmis. Ben cok kotu oldum. Serum baglanabilip eve de gelemeyebilrdim. Oglum 5 yasinda. Be kadin hastayim ve sana emanet ettim. Hasta olan insana bu yapilirmi. Manevi olarak zaten cokmusum. Yarin kemoterapim var. Ve annemi aradum. Yarin sakin gelme bana dedim. Bir iki laf ettim kapattim. Karisik yazmis olabilirim. Suan cok kotu durumdayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?