Aglamaktan yoruldum.

ayrıca zaten cok zor zamanlar gecırıyorsunuz agır tedavıler goruyorsunuz bunca hengame icinde bir de annem kim bilir ne yasıyordur bıraz da onu anlamaya calısayım aman onu kırmamak uzmemek ıcın aldırmayayım o da uzuluyordur ondan boyle davranıyordur anlayıslı olayım vs dıye bır de baskalarını dusunmeyın asla!!!!!!!!!!!! su an onların sizi dusunmesi lazım, bir de millet ne dusunuyor ne hıssedıyor dıye anlayıs gosterip alttan alacagınız bır durumda degilsiniz. anneniz ayıbın en buyugunu yapmıs, hicbir affı yok bence

Tek tek alinti yapip cevaplayamiyorum. Kusura bakmayin lutfen. Yarin kemoterapuden sonra iyi olursam yazicam. Guzel dilekleriniz ve dualariniz icin sonsuz tesekkurler. Allahim kimseyi saglikla sinamasin.
Amin insallah bakin ne iyi oldu annenizde aramis sizin icin hepimiz cok uzulduk gercekten tek tek yorum yapmaniza gerek yok siz iyi olunda biz bir yorumada raziyiz Allah gonlunuze gore versin herseyi acil sifalar

Sen üzülme, sen hiç üzülme kardeşim. Kimse için değil evladın için Mutlu ol güçlü ol ve bize geçti yendim bu hastalığı diye de yaz ennnn ennnnn kısa zamanda. Çevremde çok var bu hastalığı yenen. Sende yeneceksin ve evladına çok iyi bir anne olacaksın. Rabb'im şifanı versin inşallah. Seninle birlikte her kim hastalığına şifa derdine deva bekliyorsa Rabb'im hepsinin yüzünü güldürsün inşallah.

Allah sifanizi versin,sizi evladiniza bagislasin.Su durumda empati yapmaniz beklenmez ama anneniz normalde ilgili,ihtiyaciniz oldugunda yaninizda olan biri ise, sizin durumunuzu kanullenemediginden bu sekilde davraniyor olabilir.
Zaten zor bir insan ve iliskileriniz hep Boyle ise birde buna uzulmeyin..
Allah tez vakitte sagliginiza kavustursun

Cok gecmis olsun. Oglunuzu krese vermek en mantikli yol sanirim. Cok uzuldum. Rabbim acil sifalar versin.

canım Allahım seni eşine evladına bağışlasın şifanı versin inşallah.annen yanlış davranyor.kv ile görüşsen o gelip bir süre sizinle yaşasa yada durumun müsaitse bakıcı tut veya güvendiğin bir komşuna da para karşılığı hastaneye giderken emanet etsen daha iyi olur sanki...

çok geçmiş olsun. annenize söyleyin. anna kız arasında kırılma gücenme olmaz. neden böyle yaptığını, zor durumda kaldığınızı vs söyleyin açık açık. demek ki o da farkında hata yaptığının, o da üzülüyor.

altop Rabbim sana şifa versin evladını kimselerin ellerine düşürmesin inşallah sabret moralini yüksek tut ki bir an önce iyileş lütfen.

Hayır. Sen üzülme. .hiçbirşey ve hiç kimse için üzülme. Çok zor bir süreç geçiriyorsun. Anlayışlı davranmak zorunda olan sen değilsin.
Annen eminim çok üzülüyor çaresizlikten ne yaptıgını bilmiyor.aslında bu süreçte bütün ailenin terapi görmesi lazım. Ki sizede yardımcı olabilsinler.
Geçecek bu günler merak etmeyin. Her gecenin bir sabahı vardır.
Buraya saçma bir dertten konu acacaginiz günlere az kaldi))

Böyle annelere hayret ediyorum
Çok geçmiş olsun size de, Allah şifa versin bir an önce.

allah şifa versin. kim olursa olsun morelinizi bozmayın ve bir an önce iyileşmeye bakın. kimseden fayda yok hayatta.

bende en zor zamanımda çok zor şeyler yaşadım.sizin ki kadar olmasa da. yapacak bişey yok.iyi olmaya bakın.evladınız ve kendiniz için.

Allah tez zamanda şifa versin inş. Annenizide kınıyorum kız evlat evlat diil mi ya !

Allaş şifanızı versin, anneniz de üzülüyordur... belki sadece evlatları arasında bi denge kuramamış, diğer torun da ona emanet, kardeşiniz ve eşi biraz düşünceli davranır inşallah da kendi çocuklarına en azından bir süre başka bir alternatif bulurlar. anneniz hem size üzülüyordur hem de kaç yaşında kadın yetişemiyor bocalıyor belki de.
yine de tüm aileniz sizi şuan el üstünde tutmalı.
nice anneler var tanıdığım, çocuğuna bir tas çorba pişirmekten aciz, sizin sınavınız ağır ama yine de öncelikle evladınızı düşünüyorsunuz.
rabbim şifa versin çok dua edeceğim.
yardımcı olmak isteyen arkadaşlar da hala iyi insanların varlığını gösterdi bize, allah razı olsun.
moralinizi yüksek tutun, geldiği gibi gitsin inşallah kötü hastalık da.

Hangi şehirdesiniz acaba
bizler baksak oğlunuza ben hafta sonu evdeyım dogrusu

çok geçmiş olsun Allah şifa versin. seni ailene bağışlasın

yanına bir yardımcı kadı alamaz mısın geçici olarak?

Hangi şehirdesiniz acaba
bizler baksak oğlunuza ben hafta sonu evdeyım dogrusu
Ankarada oturuyo arkadaşımız canım bugün tedaviye gidecekti cevap yazamaz o yüzden yazdım bol bol dua edelim ve ankaradaki arkadaşlar yardım edelim lütfen

Ben izmirde oturuyorum atlayıp gidesim var ama imkanlar işte...

Rabbim hayirli acil sifalar versin evladiniza bağışlasın sizi.. Dua edin umitsiz olmayin asla ki guclu hissedesiniz..
Annenizin de kasıtlı yaptigi bsy değildir bence, belki dusunememistir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…