Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlar merhaba . Hepinizi en başından beri takip ediyorum muhabbetiniz çok güzel aman nazar değmesin.
Fundaa çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Yeliz test çok net çıkmış inşallah bu ay gitmeden tutar

hoş geldin canım

Katılmak istiyorum aslında ama korkuyorum beni aranıza almazsınız diye :18:

olur mu hiç öyle şey

yelizim elbette önemli ama bayağı koyu çıkmış seninkisi bence de ayşemin dediği gibi fulleyin

Günaydınlar cancağızlarımmmm

günaydın canımm

Günaydın kızlarr
kısa günün kârı sabah sabah bi kaza yaptık bide dolmuşçuyla tartıştık sonunda işe gelebildim

kız ne kazası geçmiş olsun

yaa bütün dengesizler eşimi buluyo işte sol şeritte hızımızla giderken önümüze kırdı araba anca durabildik ama yandan çizdirdiler. adam özürdiledi el sıkıştılar uzamadı allahtan

yaa fundoşu okudum şimdi ne olmuş öyle ağrı kesici niye etki etmiyor ki benimde çok sancılı geçerdi saçlarımı yolardım iki büklüm ağlaya ağlaya ama en hafif ağrı kesiciyi içsem keserdi. acaba kendini ağrı kesiciye mi alıştırdı ki

geçmiş olsun canım en azından çizikle kurtulmuşsunuz, sen iyisin ama değil mi :26:

herkese günaydınnnn
yelizimmm bu ayı boşver düşünme gelince yine devam edersin klomene
kız senin filmde ne çıkmıştı tam olarak :44:

lizomm geçmiş olsunnnnn kötü bişeyin yoktur umarım
kız sizin ankaradada trafik kazaları kavgalar çok oluyor haa istanbulu geçti mubarek

canım bende anlamadım bu ay acaip oldu çok korkunçtu vallahi çok kustum bana bir fitil verdi voltarenin iğne etkisindeymiş onu başladığında makata sokucakmışım çok etkili ama kul. talimatını okudumda
yapacak bişey yok kullan sorun olmazda dedi
bide hemen ultrasonda bakıyo yine bak yumurtların ne güzel gelişmiş bak rahim normal
ben ağrım kesilsin istiyorum o bana anlatıyo
ptesi şu filmini bi çekimde bi bakalım napacaz dedi

yaa fundoşum Allah yardımcın olsun bu çileyi çekmeyen bilemez umarım bi an önce hamiş kalırsında kurtulursun bu ağrılardan

benimde kanım çok düşmüş, idrarımda kum çıkmış kasıklarımdaki ve belimdeki ağrının sebebide kummuş iltihap geçmiş çok şükür.3 lü taramam da temiz. çoookça su iççekmişim yine wc den çıkamıcamm

ahhh tek yolu bu galiba hamiş olsamda ağrım olsa razıyım ama ben çok istedikçe süreçte uzuyor

kummuu canımmm suyunu yanından eksik etme ne var gidersin wc yürüyüş olur hem sık sık çıksanda
şişeni yanında tut sürekli iç canım yaaa

fundoş günaydın kızz nasıl oldun
lizim bol bol su içmen lazım

canoo şimdi çok iyiyim acaba ağrı kesici alsammı diyorum öğlenleri aniden başlıyor yaa önlemimi alimmi napim
yok yerede almak istemiyorum gerçi bitti gibi son günüm bugün daha olmaz heralde

günaydın kızlar dün dr bütün hormonların normal perşembe günü gel vajinal muayeneyle yumurtan gelişiyomu bakalım dedi

canoo şimdi çok iyiyim acaba ağrı kesici alsammı diyorum öğlenleri aniden başlıyor yaa önlemimi alimmi napim
yok yerede almak istemiyorum gerçi bitti gibi son günüm bugün daha olmaz heralde

istersen al canım boşuna ağrı çekme, baksana senin ağrı seni hastanelik ediyor :26:

ewet kızlar başladım su içmeye yürüyüş olur lavobada uzak
fundoş ilaç içme canım iyi bişey değil zaten bugün ağrımaz artık heralde
ezo canım sevindim hormonların normalse inşallah bu ay yumurtan da iyi gelişir

bende bu işten bişey anlamadım adetim 50 günde geliyo yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…