Ağlayakta gözden mi olak???

sosyalle ben daimi burdayız işim oluncada ekranı aşağı çekiyorum ama pek kapatmam evet doktorda dedi çok kastın kendini bi rahatla filmi çekelim bi nolcak görücez ben sana bebek verememkiii isterim ama ne yapayım dedi eşimin yanında çok utandım
şimdi sadece filme odaklandım evet olsun bitsin
aylardır zaten kafamı kurcalayan oyduu

bu arada 12. gunden basla fundam.15 e kadar durmak yok

12. gün perşembe oluyo kız pazarteside film ya tehlikeli olmasın sonraaa
dr. ne dicek bakalım
benim cumartesi sanırım yumurtlama günümmm perşembeden pazara ideal dediğin gibi
ama her ay aynı şeyi yapmıyormuyum biliyorsun olmuyor :26:

dr. filme kadarda yasak demişti yaaa e filmden sonraki bikaç günde dikkat edersek tam yum. zamanı çok güzel bi çalışma olabilir

burdayım kuzum günaydın, nasılsın

yaa o kadar sey yazdimm hepsi gittii

oylemiiii o zaman 13-14-15-16 yaparsinizz
az once silinen mesajimda bu haftasonu esinle guzel bi zaman gecirin demistim.romantik bi aksam yemegi yiyin hattaaa eskilerden konusunn,ruhunuza hava aldirinnn

sosyalcanimm iyiyim sen. nasilsinnnn
yaa bu nuh tufanii cuma .gunu mu vizyona girio.esim bakti ama bulamadjii:44:

Son düzenleme:

yok canım nisanın ilk haftası girecek vizyona, bende iyiyim kuzu ne olsun aynı terane

pazar kuzenimin düğünü var canım yaaa mecbuur ordayız gerçi cumartesi büyük ihtimalle ediğin olur

yaa süper bir film değilmi biz herkülü izlerken çıktı fragmanı başlamadan vurulduk resmen bende bu yakın zaman hatırlıyorum ama sosyal mart nisan gibi bişey diyoduuu

bu arada dün bi film izledim kitap hırsızı ismi savaş filmi alman nazileri-yahudilerle ile ilgili çok güzeldiiii

Merhaba canlarımmm evdeyim bugün gitmedim ise basımın agrisindan duramadim tansiyonu olculturdum normal cikti simdi iyiyim

Bal böcügü Fundoşumm nasilsin buguunn
Lizimim cok cook geçmiş olsun kuzum :109:

Aysemm sosyalimm yattıgım yerden el sallıyorum size, işaretin numarasini bilmiyorum da :123:

Son düzenleme:

hoşgeldin sedocan
dün benimde çok başım ağrıyodu hamilelikte normal sanırım kan basıncıyla alakalı geçmiş olsunn çok bakma bilgisayara tv ye daha kötü oluyo
ayşem günaydınn

yok canım nisanın ilk haftası girecek vizyona, bende iyiyim kuzu ne olsun aynı terane

oo nisanin ilk haftasi miii bende esime bu cuma dedim nasil heyecanlandii aklimda oyle kalmisss.

kizz funda gecen kirik cemberi izledik.ben begendim ama esim begenmedii.cok fena sahneler vardii kitap hirsizida soyleyeyimmm

sedomm gecmiss olsunn hosgeldin cnmmm. dinlen bol bol.
ne zaman temelli cikiosunn isten

vayyy uyanıkkkk bana özendin demiii amaan zaten son günlerin kız öğrenmiştir artık yerinde biri var nasılsa iyi yapmışsın
iyiyim sedom bugün bitti sanırım artık gelen gidende yok
sedom inşallah bir dahaki kontrolde miniğini görürsün erkekmi kızmı belli eder inşallah kendini
ahhh bende hamiş olsamda her yerim ağrısa razıyımm

bu arada lizo en sağlamınız haa maşallah kız dimdik ayakta yawww

hoşgeldin sedocan
dün benimde çok başım ağrıyodu hamilelikte normal sanırım kan basıncıyla alakalı geçmiş olsunn çok bakma bilgisayara tv ye daha kötü oluyo
ayşem günaydınn

Aysemm ya bebisi merak ediyorum ben ne alemde nasıl iyimi , hissetmiyordum da :26:
Sende de oluyor mu boyle :)

gunaydinn lizomm. simdi onceki msjlari okuyodummm kum cikmisss. sende benim gibi su iceceksinn
birde kansizligida cekirdekli uzum ye cnm. cok iyi geliooo. uzum yiyince bas donmem gecio.

bende merak ediomm sedommm.ama dun tekme atti sanirimm. tam gidiklanmanin oldugu yerden geldii
haftaya sali gidecem buyuk ihtimalle cinsiyetini ogrenirimmsenin nezamn doktorunn

hoşgeldin sedocan
ayşem günaydınn

Hosbuldum lizom
Bende tansiyonun düştü sandm , zonkluyor dimi canom :) çok fena oldum neyseki geçti

yaa konu güzel aslında ama adamla kadın cins yaa ondan sevmemiş olabilir evet bazı sahneler cinsellikten soğutuyodu yawww sahnede iyilerdi ama müzikleri iyiydi
bak kitap hırsızı on numara ayşem hatta aç bak konusuna ve resimlerine anlarsın

ay sonu dedi yaa kız hergün soruyon haftaya cuma yani

Son düzenleme:

kadinaa sinir olduu bence degisik filmdiii.tamam cnm bakiorumm

3564654 kere sordum bi ara benayaa sureklii kac aydir bebek istiyosunuz die soruyordummm
bazen takiliyorummm konularaaa

kadinaa sinir olduu bence degisik filmdiii.tamam cnm bakiorumm

3564654 kere sordum bi ara benayaa sureklii kac aydir bebek istiyosunuz die soruyordummm
bazen takiliyorummm konularaaa

ikiside tipsizdii yaaa sevimli değillerdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…