mide yanmasina elma iyi gelio cnm. yeme imkanin varsa hemen ye.
ovu testi almana hic gerek yok cnm. senin yum gunlerin belli ztn.
bencede filmden sonra guzel seyler olacak.
full cekersinn hemde jellebu arada o fitili duydum cok etkiliymis,ins butun agrilarini alirda birdaha oyle hastanelik olmazsin cnmmm.sen simdi kendini rahatlamaya calis. filme odaklan sadecee
sosyalim burdamisin gunaydin cnmm
bu arada 12. gunden basla fundam.15 e kadar durmak yok
burdayım kuzum günaydın, nasılsın
sosyalle ben daimi burdayız işim oluncada ekranı aşağı çekiyorum ama pek kapatmamevet doktorda dedi çok kastın kendini bi rahatla filmi çekelim bi nolcak görücez ben sana bebek verememkiii isterim ama ne yapayım dedi eşimin yanında çok utandım
şimdi sadece filme odaklandım evet olsun bitsin
aylardır zaten kafamı kurcalayan oyduu
yaa o kadar sey yazdimm hepsi gittii
12. gün perşembe oluyo kız pazarteside film ya tehlikeli olmasın sonraaa
dr. ne dicek bakalım
benim cumartesi sanırım yumurtlama günümmm perşembeden pazara ideal dediğin gibi
ama her ay aynı şeyi yapmıyormuyum biliyorsun olmuyor :26:
üzülme canımmm boşverrr yorma kendiniiiii
oylemiiii o zaman 13-14-15-16 yaparsinizz
az once silinen mesajimda bu haftasonu esinle guzel bi zaman gecirin demistim.romantik bi aksam yemegi yiyin hattaaaeskilerden konusunn,ruhunuza hava aldirinnn
sosyalcanimm iyiyim sen. nasilsinnnn
yaa bu nuh tufanii cuma .gunu mu vizyona girio.esim bakti ama bulamadjii:44:
oylemiiii o zaman 13-14-15-16 yaparsinizz
az once silinen mesajimda bu haftasonu esinle guzel bi zaman gecirin demistim.romantik bi aksam yemegi yiyin hattaaaeskilerden konusunn,ruhunuza hava aldirinnn
sosyalcanimm iyiyim sen. nasilsinnnn
yaa bu nuh tufanii cuma .gunu mu vizyona girio.esim bakti ama bulamadjii:44:
Merhaba canlarımmm evdeyim bugün gitmedim isebasımın agrisindan duramadim tansiyonu olculturdum normal cikti simdi iyiyim
Bal böcügü Fundoşumm nasilsin buguunn
Lizimim cok cook geçmiş olsun kuzum :109:
Aysemm sosyalimm yattıgım yerden el sallıyorum size, işaretin numarasini bilmiyorum da:123:
Aysemm ya bebisi merak ediyorum ben ne alemde nasıl iyimi , hissetmiyordum da :26:yaa o kadar sey yazdimm hepsi gittii
yok canım nisanın ilk haftası girecek vizyona, bende iyiyim kuzu ne olsun aynı terane
pazar kuzenimin düğünü var canım yaaamecbuur ordayız gerçi cumartesi büyük ihtimalle ediğin olur
yaa süper bir film değilmi biz herkülü izlerken çıktı fragmanı başlamadan vurulduk resmen bende bu yakın zaman hatırlıyorum ama sosyal mart nisan gibi bişey diyoduuu
bu arada dün bi film izledim kitap hırsızı ismi savaş filmi alman nazileri-yahudilerle ile ilgili çok güzeldiiii
Merhaba canlarımmm evdeyim bugün gitmedim isebasımın agrisindan duramadim tansiyonu olculturdum normal cikti simdi iyiyim
Aysemm sosyalimm yattıgım yerden el sallıyorum size, işaretin numarasini bilmiyorum da:123:
hoşgeldin sedocan
dün benimde çok başım ağrıyodu hamilelikte normal sanırım kan basıncıyla alakalı geçmiş olsunn çok bakma bilgisayara tv ye daha kötü oluyo
ayşem günaydınn
Aysemm ya bebisi merak ediyorum ben ne alemde nasıl iyimi , hissetmiyordum da :26:
Sende de oluyor mu boyle :)
hoşgeldin sedocan
dün benimde çok başım ağrıyodu hamilelikte normal sanırım kan basıncıyla alakalı geçmiş olsunn çok bakma bilgisayara tv ye daha kötü oluyo
ayşem günaydınn
oo nisanin ilk haftasi miiibende esime bu cuma dedim nasil heyecanlandii aklimda oyle kalmisss.
kizz funda gecen kirik cemberi izledik.ben begendim ama esim begenmedii.cok fena sahneler vardiikitap hirsizida soyleyeyimmm
sedomm gecmiss olsunn hosgeldin cnmmm. dinlen bol bol.
ne zaman temelli cikiosunn isten
yaa konu güzel aslında ama adamla kadın cins yaa ondan sevmemiş olabilir evet bazı sahneler cinsellikten soğutuyodu yawwwsahnede iyilerdi ama
bak kitap hırsızı on numara ayşem hatta aç bak konusuna ve resimlerine anlarsın
ay sonu dedi yaa kız hergün soruyonhaftaya cuma yani
kadinaa sinir olduubence degisik filmdiii.tamam cnm bakiorumm
3564654 kere sordum bi ara benayaa sureklii kac aydir bebek istiyosunuz die soruyordummm
bazen takiliyorummm konularaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?