Ağlayakta gözden mi olak???

bende bu işten bişey anlamadım adetim 50 günde geliyo yahuuu

50 çok fazla ya Allah yardımcın olsun ezo inşallah normale döner
tşkler cnmda adetim niye normal gününde gelmiyo anlamadım troidden mi acaba:18:
kuzum bilemiyorum ki :26:

aldım canım aniden geliyo çünkü riske atamam hergün hergün evde olsam tamam çekilirde burda yeter yani millete de rezil oluyorum

ayy evet 2 büklüm oluyor insan

evet 50 57 günde

kız benim 27-28 bak şimdi adetim bitiyo haftaya bugün yum. ama sonuçççç aynııı olmuyo olmuyooo senin yaşında genç hem sahi kaçtı kız dün yeliz tutturdu ezo en küçüğümüz
eşin pekmezle senle yum. geliştirici ile belkide hamiş kalacan bu ay o kadarda taktın tüp bebek dedin hadi bakalım

bak dereotu kürü varmış troid için bi onu araştırsana :26:

biliyorum cnm hiççç sevmiyorummmmm

mayısta 24 cnm evet eşimde diyo taktın tüp bebeğe diye haftaya bakıcak yumurtlama varmı diye ona göre ilaç vericekmiş

kızlar bu meryem otu nasıl kullanılıyor biliyomusunuz bana geldi umreden :44:

Bu ot içerisinde barındırdığı çok miktarda ostrojen hormonu sebebiyle bayanda kan dolaşımını hızlandırır, sperm artırır, sperm in bayan yumurtalıklarında kolay yer tutmasını sağlar ve gebeliğe yol açar.AYRICA; Bayanda doğum öncesinde içilirse rahim ağzını genişleterek kolay doğuma büyük yardımcı olur. YANİ;

1) GEBE KALMA SORUNU OLAN BAYANLAR KULLANABİLİR

2)DOĞUMU ZOR OLAN, SANCISI FAZLA OLAN BAYANLAR KULLANABİLİR.

vayy anasınııı

kızlar bu meryem otu nasıl kullanılıyor biliyomusunuz bana geldi umreden :44:

bilemiyorum canım ya duydum ama hiç detaylıca bilemiyorum

yok yok maşallah

bilemiyorum canım ya duydum ama hiç detaylıca bilemiyorum

yok yok maşallah

HE KIZZZ yalnız çok uzun sure okunuyo galiba sıksık
bence niyetin belli evinde bulunmasıda faydalıdır gerçi sağ göğüs üzerinde hep taşıycakmışlsın üzerinde otu hatta çalışma sırasında

onu biliyorum canım hatta yeliz varya o bu otu yüzüğünün arasına koymuş, hamile kaldığını öğrendiğinde dr. a gidiyormuş yüzüğünün içine bakmış ve bi türlü bulamamış o otu, çalışma sırasındada yüzüğündeymiş canım

hamile olduğunu öğrendiğin gibi uzaklaştırcakmışsın zaten düşük oluyomuş vay beee demek çok faydalı bende inanıyorummm
hemen taşımaya başlimm üzerimdeee banyodan banyoya çıkartılcakmış

gunaydin fundamm,bugun nasilsin,agrilarin gecti mi cnm. filme ne zaman gidiosunn?

geçti canım çok şükür iyiyim ama önlem için ağrı kesici aldım oda midemi yaktı boğazım yanıyor midem yanıyor keşke almasaydım dicem ama daha kötü olmasın diye napim
bir dahaki aya o fitili kullanacağım çok etkiliymiş tabi inşallah buna gerek kalmaz
filme pazartesi sabahı 9 da çok heyecanlıyım şu film dananın kuyruğunu koparcak gibi geliyooo :18:
ovülasyon testi alsammı yine acaba yaaa demin onu düşündüm ama pek gerekte yokki bana değilmi günleri belli ağrıdan akıntıdanda anlıyorum bu ay korunma derse ful çekicem jelle seni kırmıycam
sonraki ay bakalım ne yapacaz boş geç derse salla gitsin yapıcam haftada 2 defa kuru halde

mide yanmasina elma iyi gelio cnm. yeme imkanin varsa hemen ye.
ovu testi almana hic gerek yok cnm. senin yum gunlerin belli ztn.
bencede filmden sonra guzel seyler olacak.
full cekersinn hemde jelle bu arada o fitili duydum cok etkiliymis,ins butun agrilarini alirda birdaha oyle hastanelik olmazsin cnmmm.sen simdi kendini rahatlamaya calis. filme odaklan sadecee

sosyalim burdamisin gunaydin cnmm

burdayım kuzum günaydın, nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…