Ağlayakta gözden mi olak???

Aysemm haftaya son
Dedim fundos gibi dikip yatayımmm
O kız var diye bisey demiyor tamam sed tamam dikkat et kendine didi
Fundoşum artık haftaya kesin ogrenirim diye umuyorum vallahi baska dr.sırf cinsiyetini ogrenmek icin giderim o zaman catlicam meraktan

Öğrenelim artık yaa :) demek tekme attı civcivv yerim o minik elleri ayakları :109:
Sen fatmayla aynı gün gidiyorsuuun aysem, benim çarşamba yeni Dr.a randevum

kızlar çok özledim hepinizi malesef artık çok sık giemiyorum benim durumlar aynı 24 şubat tta bat günüm bu ay catlatma iğnesi vuruldu baklaım hayırlısı.... siz neler yapıyorsunuz bakalım hamile klan varmı

kizz bende dusundumm onu. acaba daha uygun muayeneli bi yere gitsem cinsiyetini ogrensem mi diyee. sonra esim kizdii. bu kadar ustune dusme,saglikli olsun yeter cinsiyeti hic onemli degil dedi.

bende hastanemi degistirdim cnm. bu doktora ilk defa gidecem ins bundan sonra bidaha degistirmeme gerek kalmaz. sende yeni dr dan memnun kalirsin ins cnm.
birde yoga hareketlerini evde yapmaya basladim. sende netten videosuna bak cnm. cok iyi gelioo.lizocan sende bakkk

görümcem aradııııı erkekmişşşşş cinsiyetiii ve temmuz sonu doğum diyoki çok mutluyum dayısına çekicek diyeee
oda temmuz sonu yaaa çok şanslısın işte onla evli olduğun için diyo eşim için
sizinki en küçük olcak hepimizinkinden kıymetli olcak üzülme diyo
bak bizim sorunlar vardı sıkınt vardı ama oldu sizin herşey dört dörtlük yaaa tek bunu takıyosunuz ondan olmuyo diyo bilmişşş

cok degisik bi ciftti
gecen bi film izledikk adini unuttumm sen onu cok seversin fundamm hatta yasanmis bi olayy.agladim benn esim bile kotu oldu. adini ogreneyim sana yazarim hemenn.

ayyy hangisi kızzzz bul hemennn kennedy suikastimi kız yaşanmış olan o vardı yeni :44:

yeaa ben anlamadım sedoyla ayşo sizin nasıl aynı hafta oluyoo sedo çalışmaları bitirdiğinde biz soğan içmiyomuyduk ayşem senin um. başlamamıştı sanki onun yum. zamanı sedonun senden önde olması gerekmezmiii:44:

Yas nekadar iyi niyetli olsa daa batiyo insana dimiiii :26::26:

kız bırak iyi niyeti hayatımda tanıdığım en yapmacık insannnn
belki bu düşüncelerini içten sölüyor günaha girmim ama normalde bildiğim için yapısını
yaa geçen yıl çapada psikiyatride yattı aylarca kocasıyla sorunları var diye ve yine ingiltereye gitti aylarca kaldı kocasına küsüp
döndü hamile kaldı Allahım bilir en iyisini tabi ama insan diyor işte neden ben kalamıyorum bu kadar isterken

ya ben ne düşündüm biliyormusun yelizcan benim bu hap içme mevzum varya yasmin onu bıraktığımdan beri ilk kez böle kötü oldum yani etkisi tamamen bitti sanırım 1 sene oldu tam ve eskisi gibi sancılarım oldu bu ilaç sebepse diyorum yakındır

canim sedonunki gec dollenme olmus yaaa o yuzden. birde benimki 1 hafta onden gidiyor. o yuzden sedodan 1 hafta ondeyim. her cocugun gelisimi farkli oluyomus canim.

yeloo hosgeldin kizzzz

hayirli olsun bebeginizz fundosss,bir erkek daha geliooo

hiç bilmiyodum bunuuuuu :26:
hiç şaşırmadım zaten bu yıl erkek yılıydı anacımmm bizde kız olcak herhal

Kizlar merhaba nasilsnz
Giremiyorum bana kizmayin tamammi cok fena hastayim burnumu silmektn yara yaptım
Varmi bi gelismee
Fundos sosyal sedos aysem benoss fatmam lizim Ezo mutlluk yelom
Bnde 1 saate kan vericem progestrn demir b12 vitamini fln baksinlr bi
Ya kizlar bide kansizliga baktrmk istiyorum da onun icin neye bakmalri lazim

canım çok geçmiş olsun tez atlatırsın inşallahhh
tsh sanırım canım bende b12 eksikşliği çıkmıştı onu ihmal etme varsa ben 6 ay iğne vuruldum sonu kötü olmasın diye önlemimi aldım
bende hep kansızlık var sanırdım meğer kan değerlerim çok iyiymiş hepsine baktır canım
canım burnunu ne kadar silersen o kadar akar bi süre silme kremle süreklide geçer hemencik
silerkende içini hafifce temizle dıştan mendili bastırma

Demek tek değilim hep meraktan bizimki Ayşem isten cikaym baslicam , gideceğim bu doktoru çok övüyorlar inş.memnun kaliriz canm
Fundosum bende cikamadim bu hesabin içinden :26: hatirliyor musun benim ilk kan testinde cikmamisti regle bir kaç gün kala yaptirmistim...geç döllenme o yüzden yeni oluşuyordu. Ayşem geldi solladi beni
Batar batar yelizim
hoşgeldin balkız

Kızlar ben cikiyorum ablam bugün izinli çikip dolasicaz bugun hepinizi opuyorummmm ve çok seviyorum :103:

Son düzenleme:

Kuzum sagol ins gecer nefes alamiyorum ya
Cnm bakalim sonuçlara inss eksik cikmaz bska neye baktryim cnm tsh tiroid di dimi

Benim gecen dogum yapan gorumce iclerinde en saflari kucuk zaten hickimseye karismaz onu severim bana cok dua etti digerleri hin hin hesap pesindeler hep
E hap kullandin kac sene yumurtlama olmadi dusunsenee olabilirr sana katiliyorum yeni kendine geliyor olabilirr yumurtaliklar haaa bide kocakarilar hep der agrili adet hamilelige hazirlik demek diyee

Hosbulduk aysemm nasilsinn

Hosgeldin twinimm gecmis olsunn bende de gecmek bilmeyen bi oksuruk var.Hastaneye gidip kan sayimi yaptirmak istedigini soylersinn kansizligin birsuru cesidi varr birkac seyin eksikliginden oluyoo bende demir eksikligine bagli kansizlik varr baska seylerden de oluyoo kan tahlilinde cikiyo canm

Hosbldk tatlimm cnm simdi kan sayimi diycem hepsine bakiyolrmi yani demirdn kaynakli yada herhangi birinden kaynakliysa artik.

Çok geçmiş olsun canom , yine pis salgın dolasiyor ,kimliğimi gizliyorum :82: yoksa gelip anında yakalar benii
Zencefil bal limonu karistirip iç twinim iyi geliyor
hiç bilmiyodum bunuuuuu :26:
hiç şaşırmadım zaten bu yıl erkek yılıydı anacımmm bizde kız olcak herhal

Dr.da dedi canim geç döllenme diye

Hadi kactim benn

Son düzenleme:
Kizlarr gece okadar uzun bi ruya gordumm kii bi kismi cok korkunctu seytanli falann ayy nasil uzun bi ruyaydi yaa ama dikkatimi ceken detaydan bahsedeyimmm birsuru hamur gordum o hamurlardan ben birsuru sey yapmistim pogaca,ekmek,kurabiye birsuru sey.onlri da boyle odun sobasinin cekmeceleri vardi oralara koymustum sonra pissinler diye gidip gidip sobaya odunlar koyuyodum oylee garip bi ruyaydi kii :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…