kizz bende dusundumm onu. acaba daha uygun muayeneli bi yere gitsem cinsiyetini ogrensem mi diyee. sonra esim kizdii. bu kadar ustune dusme,saglikli olsun yeter cinsiyeti hic onemli degil dedi.
bende hastanemi degistirdim cnm. bu doktora ilk defa gidecem ins bundan sonra bidaha degistirmeme gerek kalmaz. sende yeni dr dan memnun kalirsin ins cnm.
birde yoga hareketlerini evde yapmaya basladim. sende netten videosuna bak cnm. cok iyi gelioo.lizocan sende bakkk
hiç bilmiyodum bunuuuuu :26:
hiç şaşırmadım zaten bu yıl erkek yılıydı anacımmm bizde kız olcak herhal
Kizlar merhaba nasilsnz
Giremiyorum bana kizmayin tamammi cok fena hastayim burnumu silmektn yara yaptım
Varmi bi gelismee
Fundos sosyal sedos aysem benoss fatmam lizim Ezo mutlluk yelom
Bnde 1 saate kan vericem progestrn demir b12 vitamini fln baksinlr bi
Ya kizlar bide kansizliga baktrmk istiyorum da onun icin neye bakmalri lazim
Çok geçmiş olsun canom , yine pis salgın dolasiyor ,kimliğini gizliyorum :82: yoksa gelip anında yakalar benii
Zencefil bal limonu karistirip iç twinim iyi geliyor
Dr.da dedi canim geç döllenme diye
Hadi kactim benn
Lizim yaa seni etikete almıştım Ama silerken silindi(
Çok geçmiş olsun canım sikkat edin bu ara..
Ayrıca kum oluşmuşbenim abimde de vardı çok zorlanıyodu.. Ankarada var ben burda göremedim niksar su var canım o abime çok iyi gelmiş bi dene istersen nasılsa su içeceksin.. Tadı bana bira garip geldi ama abim için annemler hep ondan alıyo sıkıntısı kalmamış..
Yaa bende bakayıımmm
Ben hiç hayır demem canım biliyorsun ama geçen senede benim ettafımdakilerin hepsinin erkek oldu.. Eltimin kız bakalım iş yerinde ni arkadaş da cuma öğrencek ne olacak
Twinim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine hastalığın her türlüsü kötü
Merhaba canlarımmm evdeyim bugün gitmedim isebasımın agrisindan duramadim tansiyonu olculturdum normal cikti simdi iyiyim
Bal böcügü Fundoşumm nasilsin buguunn
Lizimim cok cook geçmiş olsun kuzum :109:
Aysemm sosyalimm yattıgım yerden el sallıyorum size, işaretin numarasini bilmiyorum da:123:
oo nisanin ilk haftasi miiibende esime bu cuma dedim nasil heyecanlandii aklimda oyle kalmisss.
kizz funda gecen kirik cemberi izledik.ben begendim ama esim begenmedii.cok fena sahneler vardiikitap hirsizida soyleyeyimmm
sedomm gecmiss olsunn hosgeldin cnmmm. dinlen bol bol.
ne zaman temelli cikiosunn isten
görümcem aradııııı erkekmişşşşş cinsiyetiii ve temmuz sonu doğum diyoki çok mutluyum dayısına çekicek diyeee
oda temmuz sonu yaaa çok şanslısın işte onla evli olduğun için diyo eşim için
sizinki en küçük olcak hepimizinkinden kıymetli olcak üzülme diyo
bak bizim sorunlar vardı sıkınt vardı ama oldu sizin herşey dört dörtlük yaaa tek bunu takıyosunuz ondan olmuyo diyo bilmişşş
Ay pardon yaa gecmisi okudum okudum sonra pat diye atladim herkese selamlarrrrr
Kizlar merhaba nasilsnz
Giremiyorum bana kizmayin tamammi cok fena hastayim burnumu silmektn yara yaptım
Varmi bi gelismee
Fundos sosyal sedos aysem benoss fatmam lizim Ezo mutlluk yelom
Bnde 1 saate kan vericem progestrn demir b12 vitamini fln baksinlr bi
Ya kizlar bide kansizliga baktrmk istiyorum da onun icin neye bakmalri lazim
Demek tek değilim hep meraktan bizimki Ayşemisten cikaym baslicam , gideceğim bu doktoru çok övüyorlar inş.memnun kaliriz canm
Fundosum bende cikamadim bu hesabin içinden :26: hatirliyor musun benim ilk kan testinde cikmamisti regle bir kaç gün kala yaptirmistim...geç döllenme o yüzden yeni oluşuyordu. Ayşem geldi solladi beni
Batar batar yelizim
hoşgeldin balkız
Kızlar ben cikiyorum ablam bugün izinli çikip dolasicaz bugun hepinizi opuyorummmm ve çok seviyorum :103:
Benim gecen dogum yapan gorumce iclerinde en saflari kucuk zaten hickimseye karismaz onu severim bana cok dua etti digerleri hin hin hesap pesindeler hep
E hap kullandin kac sene yumurtlama olmadi dusunsenee olabilirr sana katiliyorum yeni kendine geliyor olabilirr yumurtaliklar haaa bide kocakarilar hep der agrili adet hamilelige hazirlik demek diyee
Hosbulduk aysemm nasilsinn
Hosgeldin twinimm gecmis olsunn bende de gecmek bilmeyen bi oksuruk var.Hastaneye gidip kan sayimi yaptirmak istedigini soylersinn kansizligin birsuru cesidi varr birkac seyin eksikliginden oluyoo bende demir eksikligine bagli kansizlik varr baska seylerden de oluyoo kan tahlilinde cikiyo canm
Kizlarr gece okadar uzun bi ruya gordumm kii bi kismi cok korkunctu seytanli falann ayy nasil uzun bi ruyaydi yaa ama dikkatimi ceken detaydan bahsedeyimmm birsuru hamur gordum o hamurlardan ben birsuru sey yapmistim pogaca,ekmek,kurabiye birsuru sey.onlri da boyle odun sobasinin cekmeceleri vardi oralara koymustum sonra pissinler diye gidip gidip sobaya odunlar koyuyodum oylee garip bi ruyaydi kii :44:
sedoooooo seni patrona söliceeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmm
iyi gezmeler canommmm
yelo kız dr. da diyo işte iyidir diye yum. gelişiyo baktı zaten gene dün bak bu iyi bak şu iyi benoş bilir kadın öle yaklaşıyo
kız yelom şu filmden hemen sonra kalsak ne güzel olur beee peşpeşe benimde haftaya ya yum. ikimizde bu ay kalsak nolurrrr
benoşla sosyalde kendilinden ahhhh
hamur ve sobamıı hayır olsun canım hemen araştıralım bunuuuu sanki hamur iyi diye duymuştum amaa
yeeelizzzz muradına erecek diyoooo
yat yat canım dinlen biraz bebişler sizi yoruyor nede olsa
ay bende ilk izlediğimde öyle sandım ama sonra nisanı görünce mal gibi kaldım affedersin
sağlıkla sıhhatle kucağına alsın inşallah fundoşumm
hoş geldin yelizimm
geçmiş olsun canım yaa gelincede gitmiyor ki bu grip illeti, kansızlığa hematolojide bakılmaz mı :26:
Benim gecen dogum yapan gorumce iclerinde en saflari kucuk zaten hickimseye karismaz onu severim bana cok dua etti digerleri hin hin hesap pesindeler hep
E hap kullandin kac sene yumurtlama olmadi dusunsenee olabilirr sana katiliyorum yeni kendine geliyor olabilirr yumurtaliklar haaa bide kocakarilar hep der agrili adet hamilelige hazirlik demek diyee
Hosbulduk aysemm nasilsinn
Hosgeldin twinimm gecmis olsunn bende de gecmek bilmeyen bi oksuruk var.Hastaneye gidip kan sayimi yaptirmak istedigini soylersinn kansizligin birsuru cesidi varr birkac seyin eksikliginden oluyoo bende demir eksikligine bagli kansizlik varr baska seylerden de oluyoo kan tahlilinde cikiyo canm
iyiyimm yelizimmm,Allah ruyalarinaa hayra cikarsin canimmmm. sen bu aksama odakla kendiniii
fundam esime yazdim ama isi var heralde cevap vermedii. cevap yazinca hemen soylucemm. afgan teroristleriyle ilgili cnm. amerikalilar onlarla savasiyorr. ama cok acikliii
twinimm cok gecmis olsun cnm dikkat et kendineee. bir de kan yapici seyler yee. onlar seni kendine getirir. b12cok onemliii. ben 6 aydir igne oluyorum. cok etkisi oldu.
benayim hosgeldinnn. birlikte yapalim yoga hareketleriniii
sedomm iyi gezmelerrr
sosyalim bizde oylee kaldik mal gibiineysee nisana ne kaldi sanki surda canimm
beni kimse takmıoki ama
beni kimse takmıoki ama
Sagol canım yaa
Tatlim laboratuvar girisi yaprtrcm o sekilde bakmazlar mi
iyiyimm yelizimmm,Allah ruyalarinaa hayra cikarsin canimmmm. sen bu aksama odakla kendiniii
fundam esime yazdim ama isi var heralde cevap vermedii. cevap yazinca hemen soylucemm. afgan teroristleriyle ilgili cnm. amerikalilar onlarla savasiyorr. ama cok acikliii
twinimm cok gecmis olsun cnm dikkat et kendineee. bir de kan yapici seyler yee. onlar seni kendine getirir. b12cok onemliii. ben 6 aydir igne oluyorum. cok etkisi oldu.
sedomm iyi gezmelerrr
beni kimse takmıoki ama
Evet yaa noolurr noolurr olsaa sankiiay insallahh
Evet canm hamur iyiyimis baktimm bide kurekle boyle icindeki atesli kozleri aliyodum falan ona da baktimm
Rüyada soba yakmak rüya sahibinin yeni atılacağı bir işten iyi bir kazanç elde edileceğine yorumlanır. Rüyada soba yaktığınızı görmeniz mevsim yazsa sıkıntı ve üzüntüye, kışsa kısmet ve berekete delalet eder. Soba içinde ateş görmek de rızık, bolluk ve bereketle tabir olunur. Rüyasında soba içinde ateş gören kişinin evli bir kadın olması halinde bu rüya hamileliğe de delalet edebilir.
Diyoooo
Gulbende bi hatun varr yay ve akrep burcu erkekleri aldatir diyoo
sedomm iyi gezmelerrr
onu bilemiyorum canım yaa :26:
alınganlık yapmak yok ama görmedik kız hem sen neredesin bakalım bunca zaman
neeeeeeeeeeeeekızzzz hamilesin belkide şuannnnnnn tuttuuuu ayyyy nolurrrr
kim vardı yayla akrep kızz seninki oğlak dı dimiii benimkide yengeç Ayyy Allah korusunnnn
akrepte bencede haklııııı eski sevgilim çok gıcık bi tiptiiiihiç güvenmiyordum çok yıpratıyordu beniii
tamam ayşemmm
ya ben bu yasminle ilgili şeyler okuyunca ağlayacak gibi oluyorummmm
her yıl için bir sene diyooo ben 5 seneye yakın kullandımmm korunduğun kadar beklersin yazan varrrrr
Niye oyle diosun kuzu hosgeldin
Ben teldn grdgm icin icerde kim var goremiyorum nasilsn cnm
kuzum benim tabletim bozuldu garantiye gitti anca geldi iş yeri de yasakladı interneti giremedim öyle işte siz neler yapıosunuz hamiş olan varmı benim bat 24 subat çatlama iğnesi oldum bu ay inşallah bakalım özlemişim sizi
Kizz burçlar i nerden dinliyosun yengec te ne dio
Kuzum niye oyle kotu seyler dusunuyosun senelerce kullanip hemn hamis olanlar varr kuzu
Bu arada ekimde evlenen kuzenim hamilekardesmn yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?