Ağlayakta gözden mi olak???

Lizim yaa seni etikete almıştım Ama silerken silindi (

Çok geçmiş olsun canım sikkat edin bu ara..

Ayrıca kum oluşmuş benim abimde de vardı çok zorlanıyodu.. Ankarada var ben burda göremedim niksar su var canım o abime çok iyi gelmiş bi dene istersen nasılsa su içeceksin.. Tadı bana bira garip geldi ama abim için annemler hep ondan alıyo sıkıntısı kalmamış..

Yaa bende bakayıımmm

hiç bilmiyodum bunuuuuu :26:
hiç şaşırmadım zaten bu yıl erkek yılıydı anacımmm bizde kız olcak herhal

Ben hiç hayır demem canım biliyorsun ama geçen senede benim ettafımdakilerin hepsinin erkek oldu.. Eltimin kız bakalım iş yerinde ni arkadaş da cuma öğrencek ne olacak

Twinim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine hastalığın her türlüsü kötü

Sagol kuzum sormaa bu kiss birakmadi yakami
Deniycem sedosum ins iyi gelir
Kuzum cikic herhlde grss tatlmm

Sagol kuzum
Hasta olmadn bu kadar sey icsem bu hastalik gelmiyck ama
Inan oldugmdn beri hersyi ictm

yat yat canım dinlen biraz bebişler sizi yoruyor nede olsa

ay bende ilk izlediğimde öyle sandım ama sonra nisanı görünce mal gibi kaldım affedersin

sağlıkla sıhhatle kucağına alsın inşallah fundoşumm

Ay pardon yaa gecmisi okudum okudum sonra pat diye atladim herkese selamlarrrrr

hoş geldin yelizimm

geçmiş olsun canım yaa gelincede gitmiyor ki bu grip illeti, kansızlığa hematolojide bakılmaz mı :26:

sedoooooo seni patrona söliceeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmm
iyi gezmeler canommmm

yelo kız dr. da diyo işte iyidir diye yum. gelişiyo baktı zaten gene dün bak bu iyi bak şu iyi benoş bilir kadın öle yaklaşıyo
kız yelom şu filmden hemen sonra kalsak ne güzel olur beee peşpeşe benimde haftaya ya yum. ikimizde bu ay kalsak nolurrrr
benoşla sosyalde kendilinden ahhhh

hamur ve sobamıı hayır olsun canım hemen araştıralım bunuuuu sanki hamur iyi diye duymuştum amaa

yeeelizzzz muradına erecek diyoooo

Evet yaa noolurr noolurr olsaa sankii ay insallahh

Evet canm hamur iyiyimis baktimm bide kurekle boyle icindeki atesli kozleri aliyodum falan ona da baktimm
Rüyada soba yakmak rüya sahibinin yeni atılacağı bir işten iyi bir kazanç elde edileceğine yorumlanır. Rüyada soba yaktığınızı görmeniz mevsim yazsa sıkıntı ve üzüntüye, kışsa kısmet ve berekete delalet eder. Soba içinde ateş görmek de rızık, bolluk ve bereketle tabir olunur. Rüyasında soba içinde ateş gören kişinin evli bir kadın olması halinde bu rüya hamileliğe de delalet edebilir.
Diyoooo

Gulbende bi hatun varr yay ve akrep burcu erkekleri aldatir diyoo

Sagol canım yaa
Tatlim laboratuvar girisi yaprtrcm o sekilde bakmazlar mi

iyiyimm yelizimmm,Allah ruyalarinaa hayra cikarsin canimmmm. sen bu aksama odakla kendiniii

fundam esime yazdim ama isi var heralde cevap vermedii. cevap yazinca hemen soylucemm. afgan teroristleriyle ilgili cnm. amerikalilar onlarla savasiyorr. ama cok acikliii

twinimm cok gecmis olsun cnm dikkat et kendineee. bir de kan yapici seyler yee. onlar seni kendine getirir. b12cok onemliii. ben 6 aydir igne oluyorum. cok etkisi oldu.

benayim hosgeldinnn. birlikte yapalim yoga hareketleriniii

sedomm iyi gezmelerrr

sosyalim bizde oylee kaldik mal gibii neysee nisana ne kaldi sanki surda canimm

Sagol kuzum inss iyi ckar sonuçlar b12 eksikligi hamileligin olusmasini engelliyo dimi
Aysem ya ben soğan kurunu dun bitrdm ama dun 1 kere ictim 2 kere ya gunde ssence bi sıkıntı olur mu :44:

Sagol canım yaa
Tatlim laboratuvar girisi yaprtrcm o sekilde bakmazlar mi

onu bilemiyorum canım yaa :26:

beni kimse takmıoki ama

alınganlık yapmak yok ama görmedik kız hem sen neredesin bakalım bunca zaman

neeeeeeeeeeeee kızzzz hamilesin belkide şuannnnnnn tuttuuuu ayyyy nolurrrr
kim vardı yayla akrep kızz seninki oğlak dı dimiii benimkide yengeç Ayyy Allah korusunnnn
akrepte bencede haklııııı eski sevgilim çok gıcık bi tiptiiii hiç güvenmiyordum çok yıpratıyordu beniii

tamam ayşemmm

ya ben bu yasminle ilgili şeyler okuyunca ağlayacak gibi oluyorummmm
her yıl için bir sene diyooo ben 5 seneye yakın kullandımmm korunduğun kadar beklersin yazan varrrrr

onu bilemiyorum canım yaa :26:

alınganlık yapmak yok ama görmedik kız hem sen neredesin bakalım bunca zaman

kuzum benim tabletim bozuldu garantiye gitti anca geldi iş yeri de yasakladı interneti giremedim öyle işte siz neler yapıosunuz hamiş olan varmı benim bat 24 subat çatlama iğnesi oldum bu ay inşallah bakalım özlemişim sizi

Kizz burçlar i nerden dinliyosun yengec te ne dio
Kuzum niye oyle kotu seyler dusunuyosun senelerce kullanip hemn hamis olanlar varr kuzu
Bu arada ekimde evlenen kuzenim hamile kardesmn yasinda

Kizz burçlar i nerden dinliyosun yengec te ne dio
Kuzum niye oyle kotu seyler dusunuyosun senelerce kullanip hemn hamis olanlar varr kuzu
Bu arada ekimde evlenen kuzenim hamile kardesmn yasinda

cansucum ilk kezmi kullanıyosun iğneyi birde öncesinde klomen kullandın değilmi iğneden önce
inşallah sende işe yarar ben 1 sefer kullandım

twinim yeliz gülbende çıktı bir kadın dediydi yaaa
yengeçmi senin kciş benimkide yengeç rahat ol
canım ne bileyim yaaa biyandan korktum biyandanda etkisi geçti diyorum ilacın
canım kısmet işte bu işler lizimde yeni evliyken hamile kaldı oda benim kardeşim yaşında
bende evlenir evlenmez korunmasaydım şimdi kocaman çocuğum vardı benim ama olsun çok güzel yaşadım evliliğimi bugüne kadar inşallah şimdi tam zamanıdırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…