ay kuzum benim iyiyim sen nasılsın bakalım
kuzum benim tabletim bozuldu garantiye gitti anca geldi iş yeri de yasakladı interneti giremedim öyle işte siz neler yapıosunuz hamiş olan varmı benim bat 24 subat çatlama iğnesi oldum bu ay inşallah bakalım özlemişim sizi
Kizz burçlar i nerden dinliyosun yengec te ne dio
Kuzum niye oyle kotu seyler dusunuyosun senelerce kullanip hemn hamis olanlar varr kuzu
Bu arada ekimde evlenen kuzenim hamilekardesmn yasinda
cansucum ilk kezmi kullanıyosun iğneyi birde öncesinde klomen kullandın değilmi iğneden önce
inşallah sende işe yarar ben 1 sefer kullandım
twinim yeliz gülbende çıktı bir kadın dediydi yaaa
yengeçmi senin kciş benimkide yengeç rahat ol
canım ne bileyim yaaa biyandan korktum biyandanda etkisi geçti diyorum ilacın
canım kısmet işte bu işler lizimde yeni evliyken hamile kaldı oda benim kardeşim yaşında
bende evlenir evlenmez korunmasaydım şimdi kocaman çocuğum vardı benim ama olsun çok güzel yaşadım evliliğimi bugüne kadar inşallah şimdi tam zamanıdırrr
Yok kuzum yengeç olan bnm
ayşemde yengeçççç
kızz yelizzz burç erkeklerinimi sölüyoooo yengeçe ne diyo kııızzzz
Fundosum sikma canini Rabbim ne zmn vereceğini bilir
Hem evliligni yasamssn ne güzel
Kuzenim bide kv yle yasiyo evin butun yuku ustunde onunda isi zor 6 haftalikms bebisi
yaaa bu zamanda kv ile yaşamakmı kalmışşş yazıkkk küçükse bide ezerlerde bellide olmaz tabi iyiyse kadın hamile hem yormazlar belki
onu bilemiyorum canım yaa :26:
alınganlık yapmak yok ama görmedik kız hem sen neredesin bakalım bunca zaman
neeeeeeeeeeeeekızzzz hamilesin belkide şuannnnnnn tuttuuuu ayyyy nolurrrr
kim vardı yayla akrep kızz seninki oğlak dı dimiii benimkide yengeç Ayyy Allah korusunnnn
akrepte bencede haklııııı eski sevgilim çok gıcık bi tiptiiiihiç güvenmiyordum çok yıpratıyordu beniii
tamam ayşemmm
ya ben bu yasminle ilgili şeyler okuyunca ağlayacak gibi oluyorummmm
her yıl için bir sene diyooo ben 5 seneye yakın kullandımmm korunduğun kadar beklersin yazan varrrrr
Kizz burçlar i nerden dinliyosun yengec te ne dio
Kuzum niye oyle kotu seyler dusunuyosun senelerce kullanip hemn hamis olanlar varr kuzu
Bu arada ekimde evlenen kuzenim hamilekardesmn yasinda
Kuzu sagol kadini icin bisey dememis herhlde benim kocis basakSosyalimmmmm
Fundamm evet benimki oglakk.oglaklar da eşlerini seviyolarsa eger dunyada başka karşit cins yok sanirlarmiş
Yengec icin de evlilik erkegi dedi yengecler de cok sadikmiş twinime de cevap olsun
Fundamm o duyabilecegin en sacmaa yorumm d.k. Haplariyla ilgilii benim antalyada arkadasim tam 6 yildir kullaniyoduu birakti ilk ay hamile kaldi hep jasmin kullanirdi biliyorum cunku o ara ben de kullaniyodum kistten dolayi
Baska bi arkadasim 2 sene kullandi birakti 6-7 ay sonra kaldi
Yani bu kisiden kisiye degisiyo canmm biz hele de hamilelik konularinda baskalarini okuyup baz alarak cok hata yapiyoruz haa bi kendimizi rahat biraksakk hersey olacak daa
Anladm kuzumm hele bi yengec kadininida soyle yavruyelizzzz
Bnmkinin basak kuzu
yelizimmmmmmmmmmmmmm
fundoşummmmmmmmmmmmm
bizde haber yok canım kızz 24 şubat daha gelmedi ki
Twinimm sus kız sus moralimiz bozuluyor
Kuzu sagol kadini icin bisey dememis herhlde benim kocis basak
sagol kuzum soguk aldm fena
bebis calismalrina son gaz devm
Sende igne vurulmsssn inss tutr bu ay cnm
Sosyalimmmmm
Fundamm evet benimki oglakk.oglaklar da eşlerini seviyolarsa eger dunyada başka karşit cins yok sanirlarmiş
Yengec icin de evlilik erkegi dedi yengecler de cok sadikmiş twinime de cevap olsun
Fundamm o duyabilecegin en sacmaa yorumm d.k. Haplariyla ilgilii benim antalyada arkadasim tam 6 yildir kullaniyoduu birakti ilk ay hamile kaldi hep jasmin kullanirdi biliyorum cunku o ara ben de kullaniyodum kistten dolayi
Baska bi arkadasim 2 sene kullandi birakti 6-7 ay sonra kaldi
Yani bu kisiden kisiye degisiyo canmm biz hele de hamilelik konularinda baskalarini okuyup baz alarak cok hata yapiyoruz haa bi kendimizi rahat biraksakk hersey olacak daa
yelizimmmmmmmmmmmmmm
fundoşummmmmmmmmmmmm
Kuzular ben cikicm hastaneye geldim gidem kan vereym
Sonucu aldigimda yazarim optm hepinizi
inşallah canım ya cok istiyorum hayırlısı
Kuzular ben cikicm hastaneye geldim gidem kan vereym
Sonucu aldigimda yazarim optm hepinizi
Canmmmmmm nasilsinnnnn kigiiizzzzz
var canım günler geçmiyorr bakalım hayırlısı ya inşallah allahım o günü bize yaşatcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?