Ağlayakta gözden mi olak???

bizde haber yok canım kızz 24 şubat daha gelmedi ki
Kizz burçlar i nerden dinliyosun yengec te ne dio
Kuzum niye oyle kotu seyler dusunuyosun senelerce kullanip hemn hamis olanlar varr kuzu
Bu arada ekimde evlenen kuzenim hamile kardesmn yasinda

twinimm sus kız sus moralimiz bozuluyor

Yok kuzum yengeç olan bnm

Fundosum sikma canini Rabbim ne zmn vereceğini bilir
Hem evliligni yasamssn ne güzel
Kuzenim bide kv yle yasiyo evin butun yuku ustunde onunda isi zor 6 haftalikms bebisi

Fundosum sikma canini Rabbim ne zmn vereceğini bilir
Hem evliligni yasamssn ne güzel
Kuzenim bide kv yle yasiyo evin butun yuku ustunde onunda isi zor 6 haftalikms bebisi

yaaa bu zamanda kv ile yaşamakmı kalmışşş yazıkkk küçükse bide ezerlerde bellide olmaz tabi iyiyse kadın hamile hem yormazlar belki

yaaa bu zamanda kv ile yaşamakmı kalmışşş yazıkkk küçükse bide ezerlerde bellide olmaz tabi iyiyse kadın hamile hem yormazlar belki

Ne bileyim erkek yoktu galiba hmn evlendi kv kb beraber bide hasta ikiside 22 yasinda kuzum

onu bilemiyorum canım yaa :26:

alınganlık yapmak yok ama görmedik kız hem sen neredesin bakalım bunca zaman

Kizz burçlar i nerden dinliyosun yengec te ne dio
Kuzum niye oyle kotu seyler dusunuyosun senelerce kullanip hemn hamis olanlar varr kuzu
Bu arada ekimde evlenen kuzenim hamile kardesmn yasinda

Sosyalimmmmm
Fundamm evet benimki oglakk.oglaklar da eşlerini seviyolarsa eger dunyada başka karşit cins yok sanirlarmiş
Yengec icin de evlilik erkegi dedi yengecler de cok sadikmiş twinime de cevap olsun

Fundamm o duyabilecegin en sacmaa yorumm d.k. Haplariyla ilgilii benim antalyada arkadasim tam 6 yildir kullaniyoduu birakti ilk ay hamile kaldi hep jasmin kullanirdi biliyorum cunku o ara ben de kullaniyodum kistten dolayi
Baska bi arkadasim 2 sene kullandi birakti 6-7 ay sonra kaldi
Yani bu kisiden kisiye degisiyo canmm biz hele de hamilelik konularinda baskalarini okuyup baz alarak cok hata yapiyoruz haa bi kendimizi rahat biraksakk hersey olacak daa

Kuzu sagol kadini icin bisey dememis herhlde benim kocis basak

Kuzular ben cikicm hastaneye geldim gidem kan vereym
Sonucu aldigimda yazarim optm hepinizi

Kuzu sagol kadini icin bisey dememis herhlde benim kocis basak

Yok yavrum sadece erkeklerini anlatti
Bide bu sene ve 2015 in agustosuna kadar hicbi burc evlilik yapmasin dioo retro donemiyliss sonra bosanmalar oluyo dedii bu sene evlilik senesi degilmiss

yelizimmmmmmmmmmmmmm

fundoşummmmmmmmmmmmm

valla doğru kızzz bende oğlağım biliyosun çok seviyorum eşimi ve başkasını gözüm görmezzz arada herkül filan oluyo tabi
gerçekten bak gözün hiiç arkada kalmasın kızzzz
hep derler yelizim yengeç erkeği ile evliyseniz çok şanslısınız Allaha binlerce kez şükürler olsun valla
ama kadını için emin değilimmm kızlar kızmayın arkadaşımdan biliyorummmm

kızzzz söleyin böle şeyler ayyy mutlu oluyorummmmm şu film çekilene kadar bana rahat yok be yelizim

sosyalimmmmm

twinim hadi rastgeleee haberdar et

inşallah canım ya cok istiyorum hayırlısı

Cansumm klomen mi kullandin oncesindee kac yumurtan vardii anlatsana kizzz bat a da az kalmiss ama benden sana soylemesii igne ile genelde beklenen adetten 2 gun gec hesaplaaa gerci adetinin kacinci gunu vurulduguna bagli

iyi haberlerle gel inşallah twinim

Canmmmmmm nasilsinnnnn kigiiizzzzz

nasıl olayım iyiyim sen nasılsın kuzu,yazdıklarını takip ediyorum yazmıyorum diye senden haberim yok değil yani :82:

var canım günler geçmiyorr bakalım hayırlısı ya inşallah allahım o günü bize yaşatcak inşallah

kız sen ne zaman çatlatma iğnesi vuruldun 24 şubat demişsin ama daha 19 şubattayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…