Ağlayakta gözden mi olak???

ben serephone kullandım canım benim sonra iğne oldum inşallh

Yahuu hani senn unutuyodunn filme odaklaniyodunnn allah allahh
He kizz benimki dee bi ben bide sıla
Benim koca da beni cok seviyo haa Allaha bin sukurr hayatta en emin oldugum seydir hele bide insanlarin ailesinin ve ailemin yaninda daha cok belli eder herkes der nasil seviyo karisini diye arkadaslari bile Allah nazardan korusun hep boyle olsun insallahhh ben icimden seviom cok disari vurmam
Bende dun gece 11 de bi kasik agrisi basladi anlatamam ayni catlatma ignesi oldugum zamanki gibii sabah da agriyodu simdi hafifledi bayaa ben yumurtladim galibaa :26:

ben serephone kullandım canım benim sonra iğne oldum inşallh

İyiyimm kizz kasik agrim var birazz daha cok sagda gece cok agridi Biliom sosyalimm sen basgansin herkesi kollarsin
Cansum insallah bu ay gelir bebisin bizi habersiz birakmaaa

sılaya bende bitiyorum amaaa benimkide atiyeye hastaaa ya habibiii varya o klibi gördümü mestoluyooo
Allah bozmasın canııııımmm
kızzz yumurtladın seeeeeeeeeeeeennnnn bence kesinnnn bak oldumu dün çalışma

cansumm klomen mi kullandin oncesindee kac yumurtan vardii anlatsana kizzz bat a da az kalmiss ama benden sana soylemesii igne ile genelde beklenen adetten 2 gun gec hesaplaaa gerci adetinin kacinci gunu vurulduguna bagli

16 . Günü canım ne zamana bakmam lazım anlatsna şunu kız bana bi ben bilemem bide

batı 24 şubat sosyalimmm

kafa gitti kız bende batıda düşünemiyorum ki hay Allah sağol fundoşumm

İyiyimm kizz kasik agrim var birazz daha cok sagda gece cok agridi Biliom sosyalimm sen basgansin herkesi kollarsin
Cansum insallah bu ay gelir bebisin bizi habersiz birakmaaa

cansın sen cannn

kuzum 24 şubat bat ben iğneyi 8 şubatta falan vuruldum

anladım canım hayırlısı bize mutlaka haber ver

yeloo sen yumurtladin yada yumurtluyosun. ben o kalin cizgiyi gordukten 1 gun sonra kasik agrisi yasadim. aksaminacalisma olduu.o gece hamile kaldim buyuk ihtimal. 18 kasimdii

kizlar ben mutfak dolaplarini doktumm, buraya girince cikamiyorum burdannn. sunuda yapayim sunuda sileyim derken mutfaktaa 3-4 saatim gecio

16 . Günü canım ne zamana bakmam lazım anlatsna şunu kız bana bi ben bilemem bide

Ya simdi igne olunca yumurta 36 saat falan sonra catliyo hemen hemen 2 gun yani.E yumurtlama 2 gun gec olunca adet gunu de iki gun ileri atiyo yani benle fundada oyle olmustu tabi adet dongune de bagli canm
Sen yine 24unde yaparsin testini insallah tutmustur kizz az kalmiss

Oldu kigiiizzz kacar mii

benim gibi yap hiç girme mutfak dolaplarına

nie hatırlattın 17 kasımdan çok umutluydummmm pazar günüydü sabah kasık ağrısıyla kalktım nasıl ağrıyoduuu o halde çalışma oldu bideeee sabah ülen buna rağmen
bide bide oğlakla yengeç 17 kasım hamilelik demiştiiii burç yorumunda kesin dediydim
ya yumurtladığıma eminim çatladığına daha doğrusu çok fena bi ağrıydı testtede koyu çıkmıştııı önceki gün
eee sorun nekiiiii

ben aylardır dolapları dökmedimmmm senin 3-4 ay içinde kaçıncı kızzzzz titiz ayşem beniimmm yükseğe çıkma dikkatli ol

ayy sağol kuzum benim çok teşekür ederim anladım kuzum evet az kaldı ama ben çatlıyorummm ilk iğne ya belkiii

Canmm bence de bugun yumm ulenn takvime gore de tam tuttu haa 27 gune goree
Bu aksam da calisma olur istee yarin da yaparizz oburgun yolcuyum
Hadi hayirlisi yaa Allah bu ay nasip eder insallahh

Canmm bence de bugun yumm ulenn takvime gore de tam tuttu haa 27 gune goree
Bu aksam da calisma olur istee yarin da yaparizz oburgun yolcuyum
Hadi hayirlisi yaa Allah bu ay nasip eder insallahh

kız her ay takibini iyi yapıyoruzzzz ama sonuç alamıyoruz sen ovü de hiçbu kadar koyuyu yakalayamamıştın dimi daha evvel bide film etki ettiyse hadi inşallaaah sen hamiş olda bende umutlanim be bacımmm
kız sence ne çıkacak benim filmdeee :18:

haberi okudunuzmuuuu erzurumda bir imam öz kızkardeşine tecavüz etmiş yıllarcaaa hamile bırakmış kürtaja götürmüş ankaraya sürekli beraber oluyolarmışşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…