cansucum ilk kezmi kullanıyosun iğneyi birde öncesinde klomen kullandın değilmi iğneden önce
inşallah sende işe yarar ben 1 sefer kullandım
Twinim yeliz gülbende çıktı bir kadın dediydi yaaa
yengeçmi senin kciş benimkide yengeç rahat ol
Canım ne bileyim yaaa biyandan korktum biyandanda etkisi geçti diyorum ilacın
canım kısmet işte bu işler lizimde yeni evliyken hamile kaldı oda benim kardeşim yaşında
Bende evlenir evlenmez korunmasaydım şimdi kocaman çocuğum vardı benim ama olsun çok güzel yaşadım evliliğimi bugüne kadar inşallah şimdi tam zamanıdırrr
valla doğru kızzz bende oğlağım biliyosun çok seviyorum eşimi ve başkasını gözüm görmezzz arada herkül filan oluyo tabi
gerçekten bak gözün hiiç arkada kalmasın kızzzz
hep derler yelizim yengeç erkeği ile evliyseniz çok şanslısınızAllaha binlerce kez şükürler olsun valla
ama kadını için emin değilimmm kızlar kızmayın arkadaşımdan biliyorummmm
kızzzz söleyin böle şeyler ayyy mutlu oluyorummmmmşu film çekilene kadar bana rahat yok be yelizim
sosyalimmmmm
twinim hadi rastgeleee haberdar et
iyi haberlerle gel inşallah twinim
nasıl olayım iyiyim sen nasılsın kuzu,yazdıklarını takip ediyorum yazmıyorum diye senden haberim yok değil yani :82:
kız sen ne zaman çatlatma iğnesi vuruldun 24 şubat demişsin ama daha 19 şubattayız
ben serephone kullandım canım benim sonra iğne oldum inşallh
Yahuu hani senn unutuyodunn filme odaklaniyodunnn allah allahh
He kizz benimki dee bi ben bide sıla
Benim koca da beni cok seviyo haa Allaha bin sukurr hayatta en emin oldugum seydir hele bide insanlarin ailesinin ve ailemin yaninda daha cok belli eder herkes der nasil seviyo karisini diye arkadaslari bile Allah nazardan korusun hep boyle olsun insallahhh ben icimden seviom cok disari vurmam
Bende dun gece 11 de bi kasik agrisi basladi anlatamam ayni catlatma ignesi oldugum zamanki gibii sabah da agriyodu simdi hafifledi bayaa ben yumurtladim galibaa :26:
iyi haberlerle gel inşallah twinim
nasıl olayım iyiyim sen nasılsın kuzu,yazdıklarını takip ediyorum yazmıyorum diye senden haberim yok değil yani :82:
Kız sen ne zaman çatlatma iğnesi vuruldun 24 şubat demişsin ama daha 19 şubattayız
iyiyimm kizz kasik agrim var birazz daha cok sagda gece cok agridi biliom sosyalimm sen basgansin herkesi kollarsin
Cansum insallah bu ay gelir bebisin bizi habersiz birakmaaa
cansumm klomen mi kullandin oncesindee kac yumurtan vardii anlatsana kizzz bat a da az kalmiss ama benden sana soylemesii igne ile genelde beklenen adetten 2 gun gec hesaplaaa gerci adetinin kacinci gunu vurulduguna bagli
batı 24 şubat sosyalimmm
İyiyimm kizz kasik agrim var birazz daha cok sagda gece cok agridi Biliom sosyalimm sen basgansin herkesi kollarsin
Cansum insallah bu ay gelir bebisin bizi habersiz birakmaaa
kuzum 24 şubat bat ben iğneyi 8 şubatta falan vuruldum
kafa gitti kız bende batıda düşünemiyorum ki hay allah sağol fundoşumm
Cansın sen cannn
Anladım canım hayırlısı bize mutlaka haber ver
16 . Günü canım ne zamana bakmam lazım anlatsna şunu kız bana bi ben bilemem bide
sılaya bende bitiyorum amaaabenimkide atiyeye hastaaa ya habibiii varya o klibi gördümü mestoluyooo
Allah bozmasın canııııımmm
kızzz yumurtladın seeeeeeeeeeeeennnnn bence kesinnnn bak oldumu dün çalışma
yeloo sen yumurtladin yada yumurtluyosun. ben o kalin cizgiyi gordukten 1 gun sonra kasik agrisi yasadim. aksaminacalisma olduu.o gece hamile kaldim buyuk ihtimal. 18 kasimdii
kizlar ben mutfak dolaplarini doktumm, buraya girince cikamiyorum burdannn. sunuda yapayim sunuda sileyim derken mutfaktaa 3-4 saatim gecio
yeloo sen yumurtladin yada yumurtluyosun. ben o kalin cizgiyi gordukten 1 gun sonra kasik agrisi yasadim. aksaminacalisma olduu.o gece hamile kaldim buyuk ihtimal. 18 kasimdii
kizlar ben mutfak dolaplarini doktumm, buraya girince cikamiyorum burdannn. sunuda yapayim sunuda sileyim derken mutfaktaa 3-4 saatim gecio
ya simdi igne olunca yumurta 36 saat falan sonra catliyo hemen hemen 2 gun yani.e yumurtlama 2 gun gec olunca adet gunu de iki gun ileri atiyo yani benle fundada oyle olmustu tabi adet dongune de bagli canm
sen yine 24unde yaparsin testini insallah tutmustur kizz az kalmiss
ayy sağol kuzum benim çok teşekür ederim anladım kuzum evet az kaldı ama ben çatlıyorummm ilk iğne ya belkiii
Canmm bence de bugun yumm ulenn takvime gore de tam tuttu haa 27 gune goree
Bu aksam da calisma olur istee yarin da yaparizz oburgun yolcuyum
Hadi hayirlisi yaa Allah bu ay nasip eder insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?