Günaydın benaycan
hemen sorunu cevaplayım. yum zamanı 2 gün falan kasık ağrım olmuştu. tarif etmek gerekirse eğildiğimde mesela doğrulurken zorlanıyodum fazla geriliyomuş gibi oluyodu. hafif de bi adet sancısı gibi sancı olmuştu ama çoook hafif. hesapladığımda tam da yum zamanı oldu bu ağrı. ama o iki gün ilişki olmadı öncesinde ve sonrasında oldu.
Bugün o kadar kötüyüm kiii biriyle konuşmaya kalksam gözlerim şarıl şarıl akıcak. Gittiler çok zor ayrıldımuyurken sarııldım öptüm bebeğim beni bırakıp gitcekmisin dedim uyku haliyle bi sarıldı boynuma sımsıkı içim gitti offf
Inss benayimmm. Bu ay minigin gelirr gobusune yerlesir ins.
Belirtilre gorede cok yorum yapmak istemiorum aslinda. Herkeste farkli belirtiler oluyor. Sonraa birbirimizi cok gazliyoruz zatenbu ay hayirliysa gelsin benayimm.
Yaa folik asiti onceden icmek daha iyiymis. Depolarin dolu olmasi lazimmism cocuk direk depolara saldiriyor cunku
Gunaydin lizooo,Allah tez zamanda kavustursun sizi yine ins
Ayşemmmm kızzz siz ihlas marmarayamı geldiniz yakuplu ozamaaan dimiiii benim ark. da otarafta oturuyor estonda
toriumun karşı tarafı tabii e-5 den gelmişsiniz canım bizim ordan değil tam trafiğe girmişsiniz yaniiii
benoşumm bende bırakmıyorum ilacı sanırım o beni gripten filanda koruyor ben normalde hemen kapar ve atlatamam çok şükür bu kış hiç grip olmadım ona bağlıyorum çünkü sedom demişti birdefa onu bırakınca grip oldum ben diye
lizommm Allah kavuştursun tez vakitte be canımmm uzun sürelimi kalacaklar yani temelli ordalarmı artık yaa çok zor ne desem boş yeğenin senden uzakta büyücek her anını göremiyeceksin
bu arada benoşummm bu kasık ağrısı bendede oluyor hep yum. zamanı şiddetli sonrada devam ediyoo çok umutlandırıyor insanı yani bende yaşadım ama inşallah seninki bebiştendirrrr
Inss benayimmm. Bu ay minigin gelirr gobusune yerlesir ins.
Belirtilre gorede cok yorum yapmak istemiorum aslinda. Herkeste farkli belirtiler oluyor. Sonraa birbirimizi cok gazliyoruz zatenbu ay hayirliysa gelsin benayimm.
Yaa folik asiti onceden icmek daha iyiymis. Depolarin dolu olmasi lazimmism cocuk direk depolara saldiriyor cunku
Gunaydin lizooo,Allah tez zamanda kavustursun sizi yine ins
Ayşemmmm kızzz siz ihlas marmarayamı geldiniz yakuplu ozamaaan dimiiii benim ark. da otarafta oturuyor estonda
toriumun karşı tarafı tabii e-5 den gelmişsiniz canım bizim ordan değil tam trafiğe girmişsiniz yaniiii
benoşumm bende bırakmıyorum ilacı sanırım o beni gripten filanda koruyor ben normalde hemen kapar ve atlatamam çok şükür bu kış hiç grip olmadım ona bağlıyorum çünkü sedom demişti birdefa onu bırakınca grip oldum ben diye
lizommm Allah kavuştursun tez vakitte be canımmm uzun sürelimi kalacaklar yani temelli ordalarmı artık yaa çok zor ne desem boş yeğenin senden uzakta büyücek her anını göremiyeceksin
bu arada benoşummm bu kasık ağrısı bendede oluyor hep yum. zamanı şiddetli sonrada devam ediyoo çok umutlandırıyor insanı yani bende yaşadım ama inşallah seninki bebiştendirrrr
Lizim Allah kavuşturaun canım çok zor iyi bilirim çünkü benim ablamda yurt dışında.. Yinede sizler gelip gidebilirsiniz uzakta olsa daha kötüyü düşün canım.. İnşAllah çokta kalmazlar
Aminn canımmm inşAllah ama pek umutlu değilim nedense..
Sen böle deyince pişman olurum ben ya((
İnşAllah canım.. Benimde belirti arayıp boşa çıkma o kadar çok oldu ki kızları merak ettim ama benimki öle değil o yüzden rahatım
Hayırlısı önce inşAllah bekletmeden gelir canım hepimizinki tabikiii
sağolun kızlar 4-5 sene ordalar eylül gibi gelecekler bidabüyüdüklerini göremicem inşallah beni ne kadar çok sevdiğini unutmaz sıpam
benay söylemeyi unuttum canım benim bi önceki ayki denememde yum zamanı yine ağrı olmuştu ama regl döneminde hiç sancım olmamıştı. reglimin geldiğinin farkında bile olmamıştım. belki hala d.k.h. etkisiydi yada soğan suyunun etkisiydi bilmiyorum.ama hamile kaldığım zaman regl zamanı olacakmışım gibi sancım olmuştu.
Gunaydin kizlarrr nasilsinizzzzz
Benoş o dedigin durum bende de var yum gunum gecti diye tahmin ediyorum ama hala cok agri var bi sagda bi solda senim dedigin gibii devam ediyor.
Dün iliski olmadii bugun de olmaz herhalde artik tutarsa tutar napalim
Gunaydin kizlarrr nasilsinizzzzz
Benoş o dedigin durum bende de var yum gunum gecti diye tahmin ediyorum ama hala cok agri var bi sagda bi solda senim dedigin gibii devam ediyor.
Umutmaz kız.. Sıpalar teyzelerini çok severler örnek ben
Yelizim hoşgeldin..
Aynen canım bende de öle bakalım sonuç ne olacakyine bana hüsran yine bana beklemeler olmasın inşAllah..
Bende bu hafta için dün yapacaktım ama uyuyakalmışım
Dediğin gibi olan oldu yada olmadı nasip
Hosbuldum canm afiyet olsun sana :)hicbirimizin bebegi seninkisi kadar tatli olamaaz fundammmm
hosgeldin sedd
ben bi kahvalti yapayim gelirim canlarimmm
yelizzz yolcudur abbas haa hayırlı haberlerle dönersin umarım
Evet yolcu abbasAnkarada 3 saat bekleme varr Antalya ucaginaa ve yola cikcam diye yine belim basladi agrimayaa otur otur kuyruk kemigim pert olacak
Sagoll canmm insallah bakalimmm
kııız aktarmalımı gidiyosunnnnnn ayyyy iğrenççççç
yokmu direk yaaaa :26:
sedommmmmmmmmmmmmmmmm
Evet canmm yazin burda 4bucukta ucak ordakiyle ucu ucuna geliyodu ama kışın saatler degisti mecbur beklicezz
Ama dönüş cok iyi bekleme yokk
kııız aktarmalımı gidiyosunnnnnn ayyyy iğrenççççç
yokmu direk yaaaa :26:
sedommmmmmmmmmmmmmmmm
Fundosumm nasilsinn
Gunaydin canm ,Gunaydin kizlarrr nasilsinizzzzz
Canımm yaa göz açıp kapayıncaya. kadarçok gerginim sedoşkommmm arada kaynadıı yazdığımmmm çok geriliyorumm kızzz şu filme taktım yaa bi olsa bitse rahatlıyacammm gün yaklaştıkça dahada stres oluyorum
siz nasılsınız yeğen nasılyaptınmı kahvaltını canommm
Canımm yaa göz açıp kapayıncaya. kadar
Geçecek simdi düşünme bunları yazılarida okumagecen gun olan agrilarini hissediyormusun suanda...hayir..o da gececek sonrasini dusun..miniginr kavusacagin kucagina alacagin anı...
Yeğen iyidir inş. Canm gazların arasında bilmiyorum ne yapıyoryaptım kahvaltıyı
Hayirlisi
Biz de gece kavga ettik.Etmesek şaşardim zatenn sabaha kadar uyuyamadim bi saattir uyumustum ki gelmis hicbisey olmamis gibi bana sariliyo öpuyoo iyicene dellendim sabah bi posta daha yedik birbirimizi
off çok sıkıcı oluyor yaaa
otobüsle gitsen daha rahataynı saatlerde varırsın
neyse sağsalim gitte canım yolun açık olsun şimdiden
ne diye yediniz yine birbirinizi kız gider ayak küs ayrılma bak
özletmen lazım kendini bunun içinde sevecen git daha iyi oluyor
Gunaydin canm ,
bugün olmaz deme kızz olsun öyle çık yola
Kiz ne otobusuuu be rahatii burdan 26 saat antalyaben otobusle o yolu gitsemm tatilin kalanini hastanede gecirmem gerekir felc olurumm
Elimde degilll gecmedi kizginligim napimm cok kirdi benii sabah da yok sayamadimm
Sedommm
Gecti artikk gitti benimki anca beni almaya gelir.iyi oldu ona haketti
Ya fundooss bırak su olumsuz dusunceleri artık...bebisini hayal et hepp onu düşünyaa zaten anestezili hissetmicem ama onuda yaşamadım hiç o nasıl bişey onuda bilmiyorum gerçi
ben film sonrası için korkuyorummm ne salağım yaa hiç pozitif bakmıyorummm
gazmıııkabızlığın geçti dimiii
Valla bizlerde bi tuhafız yaa etmesek şaşarız ama sen yinede güzel git canımzz
Ayrıca ankara güzel bekle dur iştememleketim benim ahh ahha
Sedacım hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?