Ağlayakta gözden mi olak???

benim yarın sanırım yumurtlama günüm bu akşam yarın ve pazar çalışma düşünüyorum canlarım ama nefes alamıyorum bakalım olurmu..

sıkıştığım yerde basacam jeli..

benoşummm nasıl güzel bi duygudur yaşadığın tahmin edebiliyorummm
Allah en kısa zamanda bizede yaşatsın inşallah

Canım benim İnşAllah yaşayacaksın.. inşAllahda güzel haberlerini alıp senin neler yaptığını coşkuyla dinliycez inşAllah çok istiyorum bunu..

Ayrıca da nefes alamasanda boşver uzatmazsınız jel ne güne duruyor.. sıkıntı yapma yeter ki .. sen çok kafanı takıyorsun biraz rahat ol.. biraz sakinliğini koru lütfennn stres küpüsün relaxx relaxx tamam mı

tamam canım yok eskisi gibi değilim filmden sonra ve seldamdan sonra oluruna bıraktım yani hayırlısı nasılsa olacak sorunumuz yok diyorum

Perikanadı arkadaşımız msj atmış selamı olduğu için yazısını size olduğu gibi aktarıyorum canlarr :

Sabah sabah çok kötü oldum topiği okuyunca Rabbim Sedomuza metanetlerin en güzelini versin o kadar zor bir durumdaki.. Rabbim bilir inşallah sonrası çok çok daaha güzel olur..
Çok mutlu oldum kuzummmmm hamişsin... Maşallah ya.. Rabbim korusun seni... Sosyalim de hamişmiş.. Ne kadar güzel bir ay oldu sedom da inşallah iyi olacak bundan sonrası hep sağlık olsun inşallah.. Rabbim kuzunu seni korusun nazarlardan sakınsın
Ben de 8 martı bekliyorum çok az kaldı sabırsızım bir de tedirginim yine düşer mi diye :S Ama Rabbim büyük bekliyorum..
Topiğe yazamıyorum kurumun netini kısıtlamışlar ya topiğe yazınca hata veriyor gitmiyor o yüzden özelden yazdım canım...
Kndine çok iyi bak e mi.. Kızlara da çok selam söyle.. Okuyorum zaten ama bişi yazamıyorum

demiş..

Son düzenleme:
Kizlar merak ettim seldanin bebegine ne oldu konuyu tam bilmiyorum, kac aylikti ki, anlatabilir misiniz, yeni bebek var mi die sormustum mash iki tane var, allah hayirli hamilelik hayirli dogum nasib etsin, dualarimdasiniz

oyy sosyalimm.masallahh. bir an once kan testine git. hayirli haberlerini bekliyoruz. Allahim nazardan korusun. bir yanim buruk ama inan cok sevindimmm
dusunceli sosyalimm,ne kinamasi olur mu oyle seyy..

hadı hayırlı olsun sosyalım ve benay arkadsım Rabbim devamını getirtsin

sosyalim benoşum inşallah sağlıkla hayırla devam eder hamileliğiniz lütfen paylaşın yaşadıklarınızı iyi gündede kötü gündede birbirimize destek olmak için burdayız hepimiz

Sosyalim benosumm Allah tamamina erdirsin inss. Cok sevindimm
Boyle seyler dusunmeyin lutfen kotu ve guzel gunlerimizi beraber paylasiyoruz..
Sedostan da iyi haberler gelsin halaylar cekelim ..

kızlar saat 12 gibi lekelenmem oldu hemen doktora gittim, kan değerin 20 lerde bir şey çıktı doktor ne kadar evhamlısın iğneye ne gerek var dedi beni gönderdi % 60 zaten kimyasalla sonuçlanıyor dedi değerin çok yeni git evde bekle adet olmasan 1 hafta sonra gel dedi gönderdi, işte bu kadar, lekelenmem şu anda yok kızlar çamur böyle kahverengi birşeydi lütfen dua edin bebeğin benimledir inşallah, tabii hayırlıysa

fundoşum eğer bebeğim bana tutunmayı başarabilirse neler yaptığımı anlatayım kuzum olur mu

herkese çok tşk ederim bu arada sağolun

pericana selam olsunnn öncelikleee

sosyalimmmmm nolur kendini rahatlat moralini yüksek tut stres yapma Allah yardımcın olsun canımmmm kötü düşünmeyelim şimdi 1 hafta beklicekmisin yani sen bu yerleşme kanaması değilmi kimyasal ne alaka değern düşük diyemi...
Bebeğin seninle canım buna inanıyorum annesini bırakmayacak herşey çok güzel olacak Allahın izniyle dualarım sizlerle canımmm

değerimin düşük çıkması çok normal çünkü bıgün yumurtlamadan sonra 10. gündeyim işin açıkçası adet olup olmayacağıma bakacağım bu 1 haftada olursam zaten kimyasal gebeliktir yok değilse bebek var diye umutlanabiliriz :26:

Sosyalimm icini ferah tut ne olurr bide dinlenn Allahın izniyle guzel haberleri alacaksin bu ayy dualarimm seninleee

Yaa sosyalim deme öle inşAllah bebeğin seninle.. Rabbim sana tekrar aynı acıları yaşatmasın iyi düşünüyoruz bende kimyasalı anlamadım ne alaka ?

Belki yerleşiyo hemen kötüyü düşünme canım

Bende lekelenme 6 haftaya kadar oldu, sakin ol canim benim, bisi bile olmaz, daha cok minik, deger tabi dusuk cikacak, ama sen bi sakin davran ok, yolunda hersey

bencede herşey yolunda daha çok erken adet olmayacaksın değerin artacak sakin ol lütfen ezan okunuyo şuan dualarım seninle canım yoldaşımmm

Sosyalimm icini ferah tut ne olurr bide dinlenn Allahın izniyle guzel haberleri alacaksin bu ayy dualarimm seninleee

inşalah canım sağol, dualarınıza gerçekten ihtiyacım var

amin canım ama sabah ki lekelenme canımı sıktı işte, kırmızı değil böyle kahverengi çamur gibi gerçi şimdi yok artık geçti ama sağolsın doktorda beni rahatlattı eve git adetini bekle dedi, diğeri o zaman adet oluyorsun dedi, hay dedim Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın ne kadar kolay dediim yaa sizler için yaşım olmuş 32 bi kürtajım var zaten ayrıca 9 ay boyunca iğne kullanmak zorundayım adam diyor adet oluyorsun o zaman peki dedim çıktım

benayım kimyasal gebelik embriyonun döllenip rahime tutunamaması sonucunda ortaya çıkıyor, yani normal adet kanaması görüyorsun, ben erkenden test yaptım diye gördüm normalde gebeliklerin %60 ı böyle kimyasal oluyormuş çoğu insan erken test yapmadığğı için anlayamıyor tabi ki bu arada kendi derdime düştüm seni unuttum kusura bakma aldın mı kan sonucunu :26:

Bende lekelenme 6 haftaya kadar oldu, sakin ol canim benim, bisi bile olmaz, daha cok minik, deger tabi dusuk cikacak, ama sen bi sakin davran ok, yolunda hersey

Rabbim ne derse o oluyor canım hayırlısı sağol
bencede herşey yolunda daha çok erken adet olmayacaksın değerin artacak sakin ol lütfen ezan okunuyo şuan dualarım seninle canım yoldaşımmm

oyy fundoşum benimm inşallah

Ben 19 aralikta kan tahlili yaptrdm negatif cikti, dr dedim ki gec dollenme olabilir mi dedim, nette vs bole olanlar var dedim, herseyi cok biliosunuz, netten ogrenip dr oldunuz basimiza dedi, bi de azar yedim, ocagin basinda adet olmayinca hap iccektim adet olim die, bi test yPtim ki aninda cift cizgi cikti, dr lar bole iste cok biliolar, ona uysam hap icip cocugu dusurcektim

Kötü yok bak gelmiş geçmiş olamamış bi daha.. Belki rahimde bi genişleme oldu oda dışarı vurdu.. İyi düşünelim..

Ben kötüyü asla düşünmek istemiyorum kendim içinde Tabi Allah korusun olursa o zaman düşünelim canım..

Ayrıca senin durumun benimkinden daha önemli sakın deme öle bi daha..

Ben aldım onu yazmak için girdiydim..

Kızlar benimki 480,5 çıkmış ne şimdi bu 2 haftalık gibi anladım ama bilemedim.
Hamiş arkadaşların kaçtı acaba ?

değerin çok güzel benoşummm sanırım 3-4 haftalık kızlar daha iyi bilir tabi

değerin çok güzel benoşumm maşallah

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

4 haftalıksın kuzu

Senda bakma dokorlara.. Bak şimdi var Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah..

Fundam ve sosyalim canlarım benim saolun.. Güzelmiş gerçekten o zaman sonuç..
İyi ki varsınız yaa gözlerim dolu dolu oldu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…