benim yarın sanırım yumurtlama günüm bu akşam yarın ve pazar çalışma düşünüyorum canlarım ama nefes alamıyorum bakalım olurmu..
sıkıştığım yerde basacam jeli..
benoşummm nasıl güzel bi duygudur yaşadığın tahmin edebiliyorummm
Allah en kısa zamanda bizede yaşatsın inşallah
Canım benim İnşAllah yaşayacaksın.. inşAllahda güzel haberlerini alıp senin neler yaptığını coşkuyla dinliycez inşAllah çok istiyorum bunu..
Ayrıca da nefes alamasanda boşver uzatmazsınız jel ne güne duruyor.. sıkıntı yapma yeter ki .. sen çok kafanı takıyorsun biraz rahat ol.. biraz sakinliğini koru lütfennn stres küpüsün relaxx relaxx tamam mı
sosyalimmm saçmalama ne kınaması böyle hüzünlü bi günde ne güzel bi haber verdin buraya hepimizin sevinçlerini ve üzüntülerini paylaşmaya geliyoruz. hemen kan testi yaptır canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
oyy sosyalimm.masallahh. bir an once kan testine git. hayirli haberlerini bekliyoruz. Allahim nazardan korusun. bir yanim buruk ama inan cok sevindimmm
dusunceli sosyalimm,ne kinamasi olur mu oyle seyy..
ahhh ayşem ahhh çok kızıyorum onlara gelip ya sevincini ya porblemini paylaşıp gidiyolar bir defa kızmıştım yine sedom üstüne alınmıştı ona söledim sanmıştı hatta ama arkadaş hamileyim dedi gitti benim dediğim kişi işte kızıyorum neyseeee
kızlar bencede selda giremez düşünüyorum çünkü kendimi yerine koyuyorum başı kalabalıktır ne halde kimbilir telefonu alıp eline giremez bekleyeceğiz mecbren
sosyalimmmmmmm aşkolsunnnn canııım hamilesin ozaman çift çizgi çıktıysa ayyyy Allahımmmm hayırlı haberlerin arkası kesilmesinnnn
darısı benoşun başınaaaa kan testi yaptır canım hemen
canım ne bu böyle suçluluk duyar gibi kader diye bişey var sende aynı şeyi yaşadın geçen sene bebeğini kaybettin onu en iyi sen anlarsın ve seldam bu haberi duyunca çok sevinecek seldanın nasıl bi kalbi var biliyorsunuz kız hamile olduğundan bile sevinemedi tam olarak aklı hep bizdeydiAllah yardım edecek ve atlatıp hemen hamile kalacak yine tabi bilmiyoruz neler oluyor ne durumda
sosyalim sen bunu hakettin canım lütfen kendini üzme hemen kesin sonucu al ve biraz olsun sevinelim umudumuz olsun
eşin biliyormu canım adamcağızda şimdi rahatlamıştır
hadı hayırlı olsun sosyalım ve benay arkadsım Rabbim devamını getirtsin
sosyalim benoşum inşallah sağlıkla hayırla devam eder hamileliğiniz lütfen paylaşın yaşadıklarınızı iyi gündede kötü gündede birbirimize destek olmak için burdayız hepimiz
Sosyalim benosumm Allah tamamina erdirsin inss. Cok sevindimm
Boyle seyler dusunmeyin lutfen kotu ve guzel gunlerimizi beraber paylasiyoruz..
Sedostan da iyi haberler gelsin halaylar cekelim ..
Neler duyuyorummmmm
Kizlarrrr canm arkadaslarim doğum da ölüm de bizler icin.Ama sosyalle benosun bu haberinin boyle karşilanmasina çok içerledim ve onlarin soyleme şekline :26:
Sosyalimmmm benoşumm yemin ediyorumm ben bu ay sizden bu haberi bekledimm baya bi umutluydum ikinizden
Şukurler olsunnn Allahim devamini guzell getirsinn ve lutfen musait oldugunizda ayrintilari yazinn belirtiler falann kizlar biz bu topikte herseyi paylasiyoruz yani herseyi!
evet canımmm bende zaten bu güzel haberlere sevindiğimiz halde coşkulu bi şekilde arkadaşlarımıza destek olamıyoruz diye üzülüyorum
ikisinin aynı anda alması bu haberi en güzel tarafı ve benoşummm yaza hamile olmak istiyordun hemde karnı burnunda çok şükür canımmm benim için niye üzülüyosunki sen yaa ben biliyorum hiçbi sorunum yok olacakkkk
sosyalimde bebeğini kaybetti yeniden hamile şimdi seldamda yaşıycak tekrardan bu güzel duyguyu
sosyalim senin çok sıkı takip etmen gerek düzenli iğne kullanacaksın
yelizimm sıra sendeee
Evet ben de uzuluyorum gercekten.
Ben bu ikisinden suphelendim de dünn bunlardan biri birine ozeline bak falan yazmisti biara.Cok sevindim ikisi adına daa yanii başı cekenler bi kalsın daa ben de kalirim bi ara.
Sosyalim ve benosumm sonra fundoss
Ayy hadi hayirlisii
doğrudan konuya dalacam kızlar kusura bakmayın lütfen
sosyalim benoşum bu sıkıntılı günlerde bize böyle güzel haberler verdiğiniz için Allah sizden razı olsun gözyaşlarımı tutamıyorum şuan Rabbimin hikmetinden sual olunmaz biz sedom için üzülürken bize sevinmemiz için sizin haberlerinizi veriyorAllahım ikiniz içinde bu hayırlı haberi tamamına erdirsin sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.. sedomuda bu zor durumdan bi an önce kurtarsın içini ferahlatsın..
kızlar saat 12 gibi lekelenmem oldu hemen doktora gittim, kan değerin 20 lerde bir şey çıktı doktor ne kadar evhamlısın iğneye ne gerek var dedi beni gönderdi % 60 zaten kimyasalla sonuçlanıyor dedi değerin çok yeni git evde bekle adet olmasan 1 hafta sonra gel dedi gönderdi, işte bu kadar, lekelenmem şu anda yok kızlar çamur böyle kahverengi birşeydi lütfen dua edin bebeğin benimledir inşallah, tabii hayırlıysa
fundoşum eğer bebeğim bana tutunmayı başarabilirse neler yaptığımı anlatayım kuzum olur mu
herkese çok tşk ederim bu arada sağolun
pericana selam olsunnn öncelikleee
sosyalimmmmm nolur kendini rahatlat moralini yüksek tut stres yapma Allah yardımcın olsun canımmmm kötü düşünmeyelim şimdi 1 hafta beklicekmisin yani sen bu yerleşme kanaması değilmi kimyasal ne alaka değern düşük diyemi...
Bebeğin seninle canım buna inanıyorum annesini bırakmayacak herşey çok güzel olacak Allahın izniyle dualarım sizlerle canımmm
kızlar saat 12 gibi lekelenmem oldu hemen doktora gittim, kan değerin 20 lerde bir şey çıktı doktor ne kadar evhamlısın iğneye ne gerek var dedi beni gönderdi % 60 zaten kimyasalla sonuçlanıyor dedi değerin çok yeni git evde bekle adet olmasan 1 hafta sonra gel dedi gönderdi, işte bu kadar, lekelenmem şu anda yok kızlar çamur böyle kahverengi birşeydi lütfen dua edin bebeğin benimledir inşallah, tabii hayırlıysa
fundoşum eğer bebeğim bana tutunmayı başarabilirse neler yaptığımı anlatayım kuzum olur mu
Sosyalimm icini ferah tut ne olurr bide dinlenn Allahın izniyle guzel haberleri alacaksin bu ayy dualarimm seninleee
Yaa sosyalim deme öle inşAllah bebeğin seninle.. Rabbim sana tekrar aynı acıları yaşatmasıniyi düşünüyoruz bende kimyasalı anlamadım ne alaka ?
Belki yerleşiyo hemen kötüyü düşünme canım
Bende lekelenme 6 haftaya kadar oldu, sakin ol canim benim, bisi bile olmaz, daha cok minik, deger tabi dusuk cikacak, ama sen bi sakin davran ok, yolunda hersey
bencede herşey yolunda daha çok erken adet olmayacaksın değerin artacak sakin ol lütfen ezan okunuyo şuan dualarım seninle canım yoldaşımmm
inşalah canım sağol, dualarınıza gerçekten ihtiyacım var
amin canım ama sabah ki lekelenme canımı sıktı işte, kırmızı değil böyle kahverengi çamur gibigerçi şimdi yok artık geçti ama sağolsın doktorda beni rahatlattı eve git adetini bekle dedi, diğeri o zaman adet oluyorsun dedi, hay dedim Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın ne kadar kolay dediim yaa sizler için yaşım olmuş 32 bi kürtajım var zaten ayrıca 9 ay boyunca iğne kullanmak zorundayım adam diyor adet oluyorsun o zaman peki dedim çıktım
benayım kimyasal gebelik embriyonun döllenip rahime tutunamaması sonucunda ortaya çıkıyor, yani normal adet kanaması görüyorsun, ben erkenden test yaptım diye gördüm normalde gebeliklerin %60 ı böyle kimyasal oluyormuş çoğu insan erken test yapmadığğı için anlayamıyor tabi ki bu arada kendi derdime düştüm seni unuttum kusura bakma aldın mı kan sonucunu :26:
Kötü yok bak gelmiş geçmiş olamamış bi daha.. Belki rahimde bi genişleme oldu oda dışarı vurdu.. İyi düşünelim..
Ben kötüyü asla düşünmek istemiyorum kendim içinde Tabi Allah korusun olursa o zaman düşünelim canım..
Ayrıca senin durumun benimkinden daha önemli sakın deme öle bi daha..
Ben aldım onu yazmak için girdiydim..
Kızlar benimki 480,5 çıkmış ne şimdi bu 2 haftalık gibi anladım ama bilemedim.
Hamiş arkadaşların kaçtı acaba ?
Ben 19 aralikta kan tahlili yaptrdm negatif cikti, dr dedim ki gec dollenme olabilir mi dedim, nette vs bole olanlar var dedim, herseyi cok biliosunuz, netten ogrenip dr oldunuz basimiza dedi, bi de azar yedim, ocagin basinda adet olmayinca hap iccektim adet olim die, bi test yPtim ki aninda cift cizgi cikti, dr lar bole iste cok biliolar, ona uysam hap icip cocugu dusurcektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?