sosyalim aslında sende biliyosundur testi erken yaptıgın için değerin çok düşük. muhtemelen dün veya bugün yerleşti bebeğin. öğlenki kanaman da bebek yerleşirken oluşturduğu tahrip yüzünden. kim olursa olsun doktor aynısını söyleyecekti zaten. bana da ilk gittiğimde keseyi görüp boş gebelik olabilir demişti. o ihtimali her zaman gözünün önünde tutuyo doktorlar. bence sen 1 hafta bekleme 2 gün sonra tekrar kana baktır yükseldiyse de iğneye başla canım. zaman kaybetme.kızlar saat 12 gibi lekelenmem oldu hemen doktora gittim, kan değerin 20 lerde bir şey çıktı doktor ne kadar evhamlısın iğneye ne gerek var dedi beni gönderdi % 60 zaten kimyasalla sonuçlanıyor dedi değerin çok yeni git evde bekle adet olmasan 1 hafta sonra gel dedi gönderdi, işte bu kadar, lekelenmem şu anda yok kızlar çamur böyle kahverengi birşeydi lütfen dua edin bebeğin benimledir inşallah, tabii hayırlıysa
fundoşum eğer bebeğim bana tutunmayı başarabilirse neler yaptığımı anlatayım kuzum olur mu
herkese çok tşk ederim bu arada sağolun
perikanadı canım tesadüfen bi konuda hamileyken yazdıklarını okudumPerikanadı arkadaşımız msj atmış selamı olduğu için yazısını size olduğu gibi aktarıyorum canlarr :
Sabah sabah çok kötü oldum topiği okuyunca Rabbim Sedomuza metanetlerin en güzelini versin o kadar zor bir durumdaki.. Rabbim bilir inşallah sonrası çok çok daaha güzel olur..
Çok mutlu oldum kuzummmmm hamişsin... Maşallah ya.. Rabbim korusun seni... Sosyalim de hamişmiş.. Ne kadar güzel bir ay oldu sedom da inşallah iyi olacak bundan sonrası hep sağlık olsun inşallah.. Rabbim kuzunu seni korusun nazarlardan sakınsın
Ben de 8 martı bekliyorum çok az kaldı sabırsızım bir de tedirginim yine düşer mi diye :S Ama Rabbim büyük bekliyorum..
Topiğe yazamıyorum kurumun netini kısıtlamışlar ya topiğe yazınca hata veriyor gitmiyor o yüzden özelden yazdım canım...
Kndine çok iyi bak e mi.. Kızlara da çok selam söyle.. Okuyorum zaten ama bişi yazamıyorum
demiş..
benoşum ne 2 haftası bu değer 4-5 haftalık. Allahım yüzünü güldürdü. 3-4 gün sonra karından keseyi bile görebilirler. senin için çok sevindim canım. artııık yediğine içtiğine dikkat ediyosun sende güzel bi anne adayısın. 4 kasımda geliyo adet tarihine göre minişinnKötü yok bak gelmiş geçmiş olamamış bi daha.. Belki rahimde bi genişleme oldu oda dışarı vurdu.. İyi düşünelim..
Ben kötüyü asla düşünmek istemiyorum kendim içinde Tabi Allah korusun olursa o zaman düşünelim canım..
Ayrıca senin durumun benimkinden daha önemli sakın deme öle bi daha..
Ben aldım onu yazmak için girdiydim..
Kızlar benimki 480,5 çıkmış ne şimdi bu 2 haftalık gibi anladım ama bilemedim.
Hamiş arkadaşların kaçtı acaba ?
Senda bakma dokorlara.. Bak şimdi var Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah..
Fundam ve sosyalim canlarım benim saolun.. Güzelmiş gerçekten o zaman sonuç..
İyi ki varsınız yaa gözlerim dolu dolu oldu(
sosyalim aslında sende biliyosundur testi erken yaptıgın için değerin çok düşük. muhtemelen dün veya bugün yerleşti bebeğin. öğlenki kanaman da bebek yerleşirken oluşturduğu tahrip yüzünden. kim olursa olsun doktor aynısını söyleyecekti zaten. bana da ilk gittiğimde keseyi görüp boş gebelik olabilir demişti. o ihtimali her zaman gözünün önünde tutuyo doktorlar. bence sen 1 hafta bekleme 2 gün sonra tekrar kana baktır yükseldiyse de iğneye başla canım. zaman kaybetme.
perikanadı canım tesadüfen bi konuda hamileyken yazdıklarını okudumAllahım sana da bi an önce sağlıklı hamilelik versin inşallah. 8 mart yüzünün güldüğü gün olsun canım.
benoşum ne 2 haftası bu değer 4-5 haftalık. Allahım yüzünü güldürdü. 3-4 gün sonra karından keseyi bile görebilirler. senin için çok sevindim canım. artııık yediğine içtiğine dikkat ediyosun sende güzel bi anne adayısın. 4 kasımda geliyo adet tarihine göre minişinn
maşallah canım benimmmmm
bizim için üzülme biliyorum ne hissettiğini bende öle düşünürdüm yerinde olsaydım
sanki boynu bükük kaldık gibi düşünüyosun ama değil inan sevincini tam olarak yaşayamıyoruz asıl sen affet
bak en büyük olarak senin minik bizimkilerden büyük olcak sosyalinde peşinden geliyo işte minnacık daha
sonra yeliz ben twin..
kontrole ne zaman gitmeyi düşünüyorsun bence bekle biraz keseyi görürsün
amin canım ama sabah ki lekelenme canımı sıktı işte, kırmızı değil böyle kahverengi çamur gibigerçi şimdi yok artık geçti ama sağolsın doktorda beni rahatlattı eve git adetini bekle dedi, diğeri o zaman adet oluyorsun dedi, hay dedim Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın ne kadar kolay dediim yaa sizler için yaşım olmuş 32 bi kürtajım var zaten ayrıca 9 ay boyunca iğne kullanmak zorundayım adam diyor adet oluyorsun o zaman peki dedim çıktım
benayım kimyasal gebelik embriyonun döllenip rahime tutunamaması sonucunda ortaya çıkıyor, yani normal adet kanaması görüyorsun, ben erkenden test yaptım diye gördüm normalde gebeliklerin %60 ı böyle kimyasal oluyormuş çoğu insan erken test yapmadığğı için anlayamıyor tabi ki bu arada kendi derdime düştüm seni unuttum kusura bakma aldın mı kan sonucunu :26:
sosyalim aslında sende biliyosundur testi erken yaptıgın için değerin çok düşük. muhtemelen dün veya bugün yerleşti bebeğin. öğlenki kanaman da bebek yerleşirken oluşturduğu tahrip yüzünden. kim olursa olsun doktor aynısını söyleyecekti zaten. bana da ilk gittiğimde keseyi görüp boş gebelik olabilir demişti. o ihtimali her zaman gözünün önünde tutuyo doktorlar. bence sen 1 hafta bekleme 2 gün sonra tekrar kana baktır yükseldiyse de iğneye başla canım. zaman kaybetme.
perikanadı canım tesadüfen bi konuda hamileyken yazdıklarını okudumAllahım sana da bi an önce sağlıklı hamilelik versin inşallah. 8 mart yüzünün güldüğü gün olsun canım.
benoşum ne 2 haftası bu değer 4-5 haftalık. Allahım yüzünü güldürdü. 3-4 gün sonra karından keseyi bile görebilirler. senin için çok sevindim canım. artııık yediğine içtiğine dikkat ediyosun sende güzel bi anne adayısın. 4 kasımda geliyo adet tarihine göre minişinn
maşallah canım benimmmmm
bizim için üzülme biliyorum ne hissettiğini bende öle düşünürdüm yerinde olsaydım
sanki boynu bükük kaldık gibi düşünüyosun ama değil inan sevincini tam olarak yaşayamıyoruz asıl sen affet
bak en büyük olarak senin minik bizimkilerden büyük olcak sosyalinde peşinden geliyo işte minnacık daha
sonra yeliz ben twin..
kontrole ne zaman gitmeyi düşünüyorsun bence bekle biraz keseyi görürsün
evet testi çok erken yaptım cano ama benim iğne meselesi var ya o yüzden ,pazartesi tekrar baktırıp iğneye öyle başlayacağım tabii adet olmazsam
inşallah Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip eder fundoşum her günümüz zehir olacaksa yok kanama geldi yok kese boyutu küçük yok kalp atımı yavaş dedirtmesin, önce sağlıklı gebelik, Rabbim hayırlusını versin sadece tek dileğim bu bana gelince eğer bu dünyada yiyecek eğmeği yoksa ne yapsakta nafile, veren Allah alan Allah , beklemedeyiz bakalım
sosyal sorumsuz alıntı yaptım ama olmamış,yukarıyı okursan sevinirim
Ne güzel konuşmuşsun öle canım inşAllah.. Rabbim hayırlısını versin.. Testteki değer karşılığından öle dedim 2 hafta diye ama büyükmüş ama ne zaman gitmem gerek bilmiyorum..
Yediklerime bugün başladım dikkat etmeye.. Siz tebrübeli anne adaylarından bu konuda yardım istiyorum zaten ne dedi doktorlarınız yada yakınlarınız falan..
Ben sizin olacağını biliyorum zaten.. Sadece geç olmasın istiyorum ama o da nasip kısmet ama dularımız bu yönde.. Olacak ve sıpalarımız aynı dönemin arkadaşları olacak inşAllah canım benim..
Ben ne zaman gitmem gerektiğini bilmiyorım ki ben çok cahilim daha bu hafta değilde bi sonraki hafta gidip garantilesemmi diyorum bilemedim ki
Aynen öle canım güzel olacak ve bebeği annesini bırakmayacak inşAllah. Rabbim sağlık versin. Senin ki daha çok küçük tutunmaya çalışıyo sen kendine dikkat et ananas falan diyodun onlardan ye canım ihmal etme.. Kötüyü düşünme üzülme gerekirse izin al yat bişiler yap ne bilim kötüsü olmasın
Selam kizlarr nasilsinizr. Uzun zamandir takip ediyorum sizi ama konulardan uzak oldugum icin yazmiyordum. Dun sedanin durumunu okudum icim parcalandi cok uzuldum yazdim. Bugunde sedadan haber var mi die bakarken sosyalin ve benayin guzel haberlerini aldim. Tebrik ediyorum. Allahim hayirli ve saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin. Hepimizin inss..
Sosyalcim erken oldugu icin oyle demistir doktor benimde 30 larda bisiydi kan gebeligi olabilir vs dedi. Iki gune bi test yaptir artistan anlasilir zaten. Sikma canini ins bebegin seninledirr.
şimdilik bitki çayları,kafeinli içecekler, çiğ ve işlenmiş et, çiğ yumurtadan uzak dur canım. bide maydonoz. bunlar düşüğe ve hastalığa sebep olanlar. 3 ayını bi geçir allahın izniyle o zaman bebeğe ve sana faydalı şeylerden bahsederiz.Ne güzel konuşmuşsun öle canım inşAllah.. Rabbim hayırlısını versin.. Testteki değer karşılığından öle dedim 2 hafta diye ama büyükmüş ama ne zaman gitmem gerek bilmiyorum..
Yediklerime bugün başladım dikkat etmeye.. Siz tebrübeli anne adaylarından bu konuda yardım istiyorum zaten ne dedi doktorlarınız yada yakınlarınız falan..
Ben sizin olacağını biliyorum zaten.. Sadece geç olmasın istiyorum ama o da nasip kısmet ama dularımız bu yönde.. Olacak ve sıpalarımız aynı dönemin arkadaşları olacak inşAllah canım benim..
Ben ne zaman gitmem gerektiğini bilmiyorım ki ben çok cahilim daha bu hafta değilde bi sonraki hafta gidip garantilesemmi diyorum bilemedim ki
Aynen öle canım güzel olacak ve bebeği annesini bırakmayacak inşAllah. Rabbim sağlık versin. Senin ki daha çok küçük tutunmaya çalışıyo sen kendine dikkat et ananas falan diyodun onlardan ye canım ihmal etme.. Kötüyü düşünme üzülme gerekirse izin al yat bişiler yap ne bilim kötüsü olmasın
lekelenme olmuş muydu sende polen :26:
aman aman olmasın zatenYok canim bende hic lekenme olmadi. yerlesmee kanamasidir belki seninki. Genelde olurmus ya o. Benim cok sukur bu zamana kadar lekelenmem fln olmaddi. Senin hassaassa olmus olabilir.
Canlarrr ben geldim
Sedomuzdan haber yok dimi
Aklim hep onda yaaa
Sosyalimm sikma canini cnm ama baska bi dra mi gitsen hani daha temkinli olsan bu sefer sen bilirsin tabi kuzumm insss guzel olckk hersryy Allah tamamina erdirsin kuzum
Benayimmm kuzumm degerinn cok güzelmiş cnmm dr a gorundun mu Rabbimm sag salim kucagina almayi nasip etsin
Fundosumm cnm insss sira bizde cnmm
Gercktn moral bozucu yaa kuzummkızlar doktorun yanına 2 kişi girdik yanımda ki bayana sordum senin sorunun ne diye oda hamileyim dedi değerine baktım 5000 çıkmış, aa gözün aydın ne güzel dedim oda aldırmak için geldim maddi durumumuz yok çalışmak orundayım bu bebeğe bakamam dedi çok kötü oldum orada
yarın gidecem inşallah twinim doktorun dediği gibi kırmızılar gelmezse inşallah sadece lekelenmedirsedoştada haber yok canım Allah ona sabır versin sıra tabi ki sizlerdee inşallah hepinizin ve kendimde dahil herkesin hamile old. göreceğim burada
Gercktn moral bozucu yaa kuzumm
Allah vermiş o cani aldrmak bize dusmezki
Bebek bereketiyle gelir derler
Ne diyeym Rabbim cok isteyenlerr nasip etsin
Kotu seyler dusunme kuzumm gonlunu ferah tut..
Allah onun yardimcisi olsunn.
Inss kuzum guzel haberlrri vericezz bizde yelizim fundosumm ben
Kuzum senin gec dollenme herhlde dimi yum gunun ne zmndi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?