Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın kızlarrr

Kız kıyamazsın ki bende sen gibi diyorum ama sanırım yapamam )

aynen öle valla çok zorrr bazılarınada bakıyorum her sene bitane doğuruyo ve kazaaa dyolar yaa bi biz beceremedik

Yaa bende öle bi kazaya kurban gitmek istiyorummm

gunaydin kizlarrr
ayy funda dun bizde atistik hatta kus yattik. sabah ilk adimi ben attim sonra yaptik

Dünde gerçekten atılan atışana durumu olmuş ki bizde öleydik keyfi hiç yok yere kalp kırma Allah tan bizim yum günleri değill :)

Ayrıca canım bizde kullanıyoruz jel.. Onsuzda zor oluyo napıyım :)))

evlimutlu gitme bence yaa hemde adetliyken en çok mikrop kapılan zaman bence boşver kafandan sil at onu

cnm onerebilecegin bi marka var midir

fotosunuda cektimm hatta gerekli mercilere bile ulastirdimmm

kıııııııııız niye bu kadar soruyon çokmu gerekli öğren bi araştır bakim ama gene dün baktığımız şeye dönüp dolaşıp gelecen herhal

ulaştııı ulaştııı sıkıntı yokkk incelendi sonuç bildirildi

kız ben bu pazar günü adet olmam gerekiyordu yani ayın 10 unda ama olmadım ayın 11 ine gittiğimde söyledi doktor yumurtamın çatlayabileceğini söyledi dahada adet olmadı bekliyorum

:44:çok ilginç ya, inşallah değerlendirmişsindir ve gelip yerleşmiştir miniğin :)
benden o uzayan akıntı gelmiyor sanki ya da ben mi farkedemiyorum acaba :26:

fark etmiyor olabilirsin canım :))

günaydın canımmm

bende yapamam sanırım böyle atıp tuttuğuma bakmayın

Yaa bende öle bi kazaya kurban gitmek istiyorummm

Dünde gerçekten atılan atışana durumu olmuş ki bizde öleydik keyfi hiç yok yere kalp kırma Allah tan bizim yum günleri değill :)

Ayrıca canım bizde kullanıyoruz jel.. Onsuzda zor oluyo napıyım :)))[/QUOTE]

bende bendeeee
dün demekki ilişki olmaması gereken bigündü kimse yapamadı
yahu ne jelmiş arkadaşşşşş bu ayda çıksın hele miniğim haber vermezse bende alim bari tabi iş jelde bitmiyo kocişin durumuda önemli

ayy sorma cnm dun sinirden folik asiti bile icmeye unutmusumm
sen hangi marka jel kullaniyorsun cnm

:44:çok ilginç ya, inşallah değerlendirmişsindir ve gelip yerleşmiştir miniğin :)

değerlendirdik ama bakalım ben hala adet olacam diye bekliyorum

fark etmiyor olabilirsin canım :))

bende bendeeee
dün demekki ilişki olmaması gereken bigündü kimse yapamadı
yahu ne jelmiş arkadaşşşşş bu ayda çıksın hele miniğim haber vermezse bende alim bari tabi iş jelde bitmiyo kocişin durumuda önemli [/QUOTE]

kızlar bu jeller affedersiniz ilişki sırasında kuruyanlar için sizin böyle bir probleminiz yoksa neden kullanıyorsunuz

yaa simdi fundoss sonuc odakli calismalar yaptigimiz icin, jelle daha kolay ve hizli sonuclara variyoruz yum donemlerinde gelismenin bi onemi yok sonucta bitiyor is

kızlar bu jeller affedersiniz ilişki sırasında kuruyanlar için sizin böyle bir probleminiz yoksa neden kullanıyorsunuz [/QUOTE]

ya benim boyle bi sorunum yokta. baslangicta iyi oluyor iste

kızlar bu jeller affedersiniz ilişki sırasında kuruyanlar için sizin böyle bir probleminiz yoksa neden kullanıyorsunuz

ya benim boyle bi sorunum yokta. baslangicta iyi oluyor iste[/QUOTE]

utanma kıııız
ya zaten mesele ilkte yaşanıyo sonrası kolay
boşver kullanma sen bisüre canım bide kendini kasma

bebeklerim gittii

zaten daha olmamıştır heralde yumyum sen bi test yapıver bakalım ne çıkıyo
bu akşamıda iyi değerlendir
benim içime doğuyo sen bu ay hamişsin
sedoşta iyi çalıştı ondanda umutluyum :13:

valla canım işe yarıyo deyince ne bileyim insan her yolu denemek istiyo olsun diye

canım senin özeline bir şey yazacam, yinede gitme oraya boşver, ağrımayan başını ağrıtma

ya benim boyle bi sorunum yokta. baslangicta iyi oluyor iste[/QUOTE]

ooooo hiçte zora gelemiyor hatunlar

yaa Rabbim her seyin hayirlisini versin her zaman. bizim bi tanidigin cocugu olmuyordu. senelerce ugrasti.neyse kadincagiz sonunda hamile kaldi. dogum yapti ve cocugu felcli dogdu. simdi cocuk 17 yasinda ne yuruyebiliyor ne konusabiliyor. o yuzden cok istemekten korkuyor insan. hayirlisiyla gelsin ins..

hayırlısını istiyorum canım ben eli ayağı düzgün, aklı fikri yerinde olsun diyorum, Rabbim hepimize hayırlısını versin

canım senin özeline bir şey yazacam, yinede gitme oraya boşver, ağrımayan başını ağrıtma

ya benim boyle bi sorunum yokta. baslangicta iyi oluyor iste

ooooo hiçte zora gelemiyor hatunlar [/QUOTE]

bundan sonra kullanmayacam cnm. bebegim icin gerekirse acida cekerim. aci derken ben dogumdan cok korkuyorumm yaa:18: gecende nette normal ve sezeryan dogumu izledim korkularim dahada artti:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…