ben canımın istemediklerinide aldırtacam gıcıklık değil mimesela bir şey almaya gitti geldi ya tam oturmadan ayyy canım şunuda istedi diyeceğim oturmadan hopp gidip onuda alıp gelecek acımasız olacağım
aynen öle valla çok zorrr bazılarınada bakıyorum her sene bitane doğuruyo ve kazaaa dyolar yaa bi biz beceremedik
gunaydin kizlarrr
ayy funda dun bizde atistik hatta kus yattik. sabah ilk adimi ben attimsonra yaptik
sagol tatlim
o zaman sabah bizimki bosa gitti goruyor musun
cnm onerebilecegin bi marka var midir
fotosunuda cektimm hatta gerekli mercilere bile ulastirdimmm
kız ben bu pazar günü adet olmam gerekiyordu yani ayın 10 unda ama olmadım ayın 11 ine gittiğimde söyledi doktor yumurtamın çatlayabileceğini söyledi dahada adet olmadı bekliyorum
benden o uzayan akıntı gelmiyor sanki ya da ben mi farkedemiyorum acaba :26:
Günaydın kızlarrr
Kız kıyamazsın ki bende sen gibi diyorum ama sanırım yapamam)
Yaa bende öle bi kazaya kurban gitmek istiyorummm
Dünde gerçekten atılan atışana durumu olmuş ki bizde öleydik keyfi hiç yok yere kalp kırma Allah tan bizim yum günleri değill :)
Ayrıca canım bizde kullanıyoruz jel.. Onsuzda zor oluyo napıyım :)))
Günaydın kızlarrr
Kız kıyamazsın ki bende sen gibi diyorum ama sanırım yapamam)
Dünde gerçekten atılan atışana durumu olmuş ki bizde öleydik keyfi hiç yok yere kalp kırma Allah tan bizim yum günleri değill :)
:44:çok ilginç ya, inşallah değerlendirmişsindir ve gelip yerleşmiştir miniğin :)
değerlendirdik ama bakalım ben hala adet olacam diye bekliyorum
fark etmiyor olabilirsin canım :))
evlimutlu gitme bence yaa hemde adetliyken en çok mikrop kapılan zaman bence boşver kafandan sil at onu
kıııııııııız niye bu kadar soruyon çokmu gerekliöğren bi araştır bakim ama gene dün baktığımız şeye dönüp dolaşıp gelecen herhal
ulaştııı ulaştııı sıkıntı yokkk incelendi sonuç bildirildi
ya ben inanmıyorum öyle şeylere kuzum beni dinlersen gitme, enfeksiyon falan kaparsın Allah korusun
bende bendeeee
dün demekki ilişki olmaması gereken bigündü kimse yapamadı
yahu ne jelmiş arkadaşşşşş bu ayda çıksın hele miniğim haber vermezse bende alim bari tabi iş jelde bitmiyo kocişin durumuda önemli
o zaman sabah bizimki bosa gitti goruyor musun
kızlar bu jeller affedersiniz ilişki sırasında kuruyanlar için sizin böyle bir probleminiz yoksa neden kullanıyorsunuz
bebeklerim gittii
valla canım işe yarıyo deyince ne bileyim insan her yolu denemek istiyo olsun diye
kızlar bu jeller affedersiniz ilişki sırasında kuruyanlar için sizin böyle bir probleminiz yoksa neden kullanıyorsunuz
ya benim boyle bi sorunum yokta. baslangicta iyi oluyor iste
yaa Rabbim her seyin hayirlisini versin her zaman. bizim bi tanidigin cocugu olmuyordu. senelerce ugrasti.neyse kadincagiz sonunda hamile kaldi. dogum yapti ve cocugu felcli dogdu. simdi cocuk 17 yasinda ne yuruyebiliyor ne konusabiliyor. o yuzden cok istemekten korkuyor insan. hayirlisiyla gelsin ins..
canım senin özeline bir şey yazacam, yinede gitme oraya boşver, ağrımayan başını ağrıtma
ya benim boyle bi sorunum yokta. baslangicta iyi oluyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?