Ağlayakta gözden mi olak???

ooooo hiçte zora gelemiyor hatunlar

bundan sonra kullanmayacam cnm. bebegim icin gerekirse acida cekerim. aci derken ben dogumdan cok korkuyorumm yaa:18: gecende nette normal ve sezeryan dogumu izledim korkularim dahada artti:18:[/QUOTE]

ne korkacağım yaa pırtlatacağım hemen bebeğimi, bir an önce alacam bebeğimi kollarıma hemen emzirmeye başlayacağım

zaten daha olmamıştır heralde yumyum sen bi test yapıver bakalım ne çıkıyo
bu akşamıda iyi değerlendir
benim içime doğuyo sen bu ay hamişsin
sedoşta iyi çalıştı ondanda umutluyum :13:

sagol cnm ama bu ay olmayacak gibi hissediyorum. hayirlisi ise gelsin diyelimm hepimizinkii

utanma kıııız
ya zaten mesele ilkte yaşanıyo sonrası kolay
boşver kullanma sen bisüre canım bide kendini kasma

2 yillik evliyim hala kasim kasim kasiliyorumm tamam cnm kullanmayacam bundan sonra[/QUOTE]

canım aynı duruma bende şahit oldum burda bi abla var bana dediki sakın isyan etme neden olmuyo deme ben dedim 10 sene olmadı herkes doğuruyo nedne benim olmuyo dedim hergün dedi sonunda oldu diyo ve hergün görüyorum pusette cansız gibi bebiş okadar güzlkii ama ne konuşuyo ne görüyo ne yürüyo öleee gezdiriyolar gün geçtikçe büyüyo ve annesi çok zor durumda kocasıda bırakıp kaçtı kanadaya ve istememiş oğlanı

ayşenurum bendede o sorun vardı o bizim yapımızla alakalı heralde dar çatı derler ya ondan canımız yanıyor bende çok korkuyorum doğumdan sezeryan yaptırıcam olursa normal doğum yapamam bende sezeryanda uyuyosun uyanıyosun herşey bitmiş.
izleme bide öle şeyler daha kötü olursun

bundan sonra kullanmayacam cnm. bebegim icin gerekirse acida cekerim. aci derken ben dogumdan cok korkuyorumm yaa:18: gecende nette normal ve sezeryan dogumu izledim korkularim dahada artti:18:

ne korkacağım yaa pırtlatacağım hemen bebeğimi, bir an önce alacam bebeğimi kollarıma hemen emzirmeye başlayacağım [/QUOTE]

benim hic cesaretim yok:18:

sezaryen yapınca 20-30 günde çekiyorsun bacı ben o yüzden istemiyorum, bana bakacak kimse olmadığı için, ama sizin varsa sezaryen yapın tabii

2 yillik evliyim hala kasim kasim kasiliyorumm tamam cnm kullanmayacam bundan sonra

canım aynı duruma bende şahit oldum burda bi abla var bana dediki sakın isyan etme neden olmuyo deme ben dedim 10 sene olmadı herkes doğuruyo nedne benim olmuyo dedim hergün dedi sonunda oldu diyo ve hergün görüyorum pusette cansız gibi bebiş okadar güzlkii ama ne konuşuyo ne görüyo ne yürüyo öleee gezdiriyolar gün geçtikçe büyüyo ve annesi çok zor durumda kocasıda bırakıp kaçtı kanadaya ve istememiş oğlanı

ayşenurum bendede o sorun vardı o bizim yapımızla alakalı heralde dar çatı derler ya ondan canımız yanıyor bende çok korkuyorum doğumdan sezeryan yaptırıcam olursa normal doğum yapamam bende sezeryanda uyuyosun uyanıyosun herşey bitmiş.
izleme bide öle şeyler daha kötü olursun[/QUOTE]

Allah gostermisin. o yuzden bundan sonra illa olsun demiyoruz bizim icin hayirlisiyla olsun
ya cnm zaten doktor bana demisti. senin catin dar diye o yuzden korkuyorum birazda
zaten bidaha izleyememm

zaten daha olmamıştır heralde yumyum sen bi test yapıver bakalım ne çıkıyo
bu akşamıda iyi değerlendir
benim içime doğuyo sen bu ay hamişsin
sedoşta iyi çalıştı ondanda umutluyum :13:

vallahi iyi çalıştım mı bilmiyorum fundacan 16. günü son oldu...çünkü geçen aylarda 18,20. günlerde olmuştu ama tutmadı :))

amiin canım...Hayırsız olan her şey uzak dursun...

Son düzenleme:

öyle canım. eşimin akrabası. bir tane özürlü kızları oldu. sonrasında bir tanesi doğup 3 ay yaşadı. iki tanesi düştü. en sonunda sağlıklı sıhhatlı çok tatlı bir erkek bebekleri oldu. 4 ay sonra adamı elektrk çarptı ve öldü.

kadın çocuklarla... uzun süre depresyondan çıkamadı. ailesi yanına taşındı. kızı 17 yaşında sürekli ağlıyo bağırıyo altını ıslatıyo.

elimden geldiğince ziyaret ederim onu... o durumunu görünce binlerce kez şükrederim halime.

ordan her çıktığımda eşim bak çocuk çocuk diyorsun şükret haline der.

beterin beteri var gerçekten. sağlıklı sıhhatli,hayırlı evlat olsun da bekleriz ne yapalım

ayy ne uzucuu. Allah yardim etsin. cok zor gercekten. halimize binlerce sukur.. bazi serlerde bile hayir var iste..

Normal sağlıkl ıaslında ama ben yapamam yaaa yırtıyolar bide :2:
sezeryan iki arkadaşım yaptı ikiside hiçbişey anlamadı ağrısıda yok hiç çok rahatlar

ooooo kızlar burası pek şenlikliymiş Konu başlığına da bayıldım

sağol canım hoş geldin, ya sen nasıl yaptın bebeği bi anlat hele belki biz bir yerlerde yanlış yapıyoruzdur

bu arada Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin

ne korkacağım yaa pırtlatacağım hemen bebeğimi, bir an önce alacam bebeğimi kollarıma hemen emzirmeye başlayacağım

benim hic cesaretim yok:18:[/QUOTE]

bundan sonra kullanmayacam cnm. bebegim icin gerekirse acida cekerim. aci derken ben dogumdan cok korkuyorumm yaa:18: gecende nette normal ve sezeryan dogumu izledim korkularim dahada artti:18:

ne korkacağım yaa pırtlatacağım hemen bebeğimi, bir an önce alacam bebeğimi kollarıma hemen emzirmeye başlayacağım [/QUOTE]

Biri pırtlatıyor biri korkuyor ben her iki durumu da yaşıyorum, bir cesaret geliyor amaan ne var onda diyorum, hastaneye ilk bebiş düşündüğüm de gittiğim zaman çığlıklar duymuştum, kendimdeen geçtiimm "Allahııım yok yok vazgeçtim" dedim...Ve kaçtım...2-3 hafta sonra yine gittim başka bir yere :78: çok uzak yerlere gittim ki , beni kimse tanımasın

Son düzenleme:

Biri pırtlatıyor biri korkuyor ben her iki durumu da yaşıyorum, bir cesaret geliyor amaan ne var onda diyorum, hastaneye ilk bebiş düşündüğümde gittiğimde çığlıklar duymuştum, kendimdeen geçtiimm "Allahııım yok yok vazgeçtim" dedim...Ve kaçtım...2-3 hafta sonra yine gittim başka bir yere :78: çok uzak yerlere gittim ki , beni kimse tanımasın [/QUOTE]

herşeyin hayırlısı kız, hele bi o zaman gelsinde bakarız, evdeki hesap çarşıya uymuyor biliyorsun

Biri pırtlatıyor biri korkuyor ben her iki durumu da yaşıyorum, bir cesaret geliyor amaan ne var onda diyorum, hastaneye ilk bebiş düşündüğümde gittiğimde çığlıklar duymuştum, kendimdeen geçtiimm "Allahııım yok yok vazgeçtim" dedim...Ve kaçtım...2-3 hafta sonra yine gittim başka bir yere :78: çok uzak yerlere gittim ki , beni kimse tanımasın [/QUOTE]

ahh sed basa gelen cekilecek iste erkekler ne rahat yaa. bi sunnetle kurtuluyorlar. onuda cogu kucuk yasta oluyor hatirlamiyorlar bile

Biri pırtlatıyor biri korkuyor ben her iki durumu da yaşıyorum, bir cesaret geliyor amaan ne var onda diyorum, hastaneye ilk bebiş düşündüğüm de gittiğim zaman çığlıklar duymuştum, kendimdeen geçtiimm "Allahııım yok yok vazgeçtim" dedim...Ve kaçtım...2-3 hafta sonra yine gittim başka bir yere :78: çok uzak yerlere gittim ki , beni kimse tanımasın [/QUOTE]

çatlakkkkkkk

evet yaaa çok şanslılar biz herşeyi çekiyoz

kelebekkk hoşgeldin evet tecrübelerinden yararlanmak istiyozzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…