ooooo hiçte zora gelemiyor hatunlar
zaten daha olmamıştır heralde yumyum sen bi test yapıver bakalım ne çıkıyo
bu akşamıda iyi değerlendir
benim içime doğuyo sen bu ay hamişsin
sedoşta iyi çalıştı ondanda umutluyum :13:
yaa Rabbim her seyin hayirlisini versin her zaman. bizim bi tanidigin cocugu olmuyordu. senelerce ugrasti.neyse kadincagiz sonunda hamile kaldi. dogum yapti ve cocugu felcli dogdu. simdi cocuk 17 yasinda ne yuruyebiliyor ne konusabiliyor. o yuzden cok istemekten korkuyor insan. hayirlisiyla gelsin ins..
utanma kıııız
ya zaten mesele ilkte yaşanıyo sonrası kolay
boşver kullanma sen bisüre canım bide kendini kasma
bundan sonra kullanmayacam cnm. bebegim icin gerekirse acida cekerim. aci derken ben dogumdan cok korkuyorumm yaa:18: gecende nette normal ve sezeryan dogumu izledim korkularim dahada artti:18:
2 yillik evliyim hala kasim kasim kasiliyorummtamam cnm kullanmayacam bundan sonra
zaten daha olmamıştır heralde yumyum sen bi test yapıver bakalım ne çıkıyo
bu akşamıda iyi değerlendir
benim içime doğuyo sen bu ay hamişsin
sedoşta iyi çalıştı ondanda umutluyum :13:
yaa Rabbim her seyin hayirlisini versin her zaman. bizim bi tanidigin cocugu olmuyordu. senelerce ugrasti.neyse kadincagiz sonunda hamile kaldi. dogum yapti ve cocugu felcli dogdu. simdi cocuk 17 yasinda ne yuruyebiliyor ne konusabiliyor. o yuzden cok istemekten korkuyor insan. hayirlisiyla gelsin ins..
sezaryen yapınca 20-30 günde çekiyorsun bacı ben o yüzden istemiyorum, bana bakacak kimse olmadığı için, ama sizin varsa sezaryen yapın tabii
öyle canım. eşimin akrabası. bir tane özürlü kızları oldu. sonrasında bir tanesi doğup 3 ay yaşadı. iki tanesi düştü. en sonunda sağlıklı sıhhatlı çok tatlı bir erkek bebekleri oldu. 4 ay sonra adamı elektrk çarptı ve öldü.
kadın çocuklarla... uzun süre depresyondan çıkamadı. ailesi yanına taşındı. kızı 17 yaşında sürekli ağlıyo bağırıyo altını ıslatıyo.
elimden geldiğince ziyaret ederim onu... o durumunu görünce binlerce kez şükrederim halime.
ordan her çıktığımda eşim bak çocuk çocuk diyorsun şükret haline der.
beterin beteri var gerçekten. sağlıklı sıhhatli,hayırlı evlat olsun da bekleriz ne yapalım
ooooo kızlar burası pek şenlikliymişKonu başlığına da bayıldım
ne korkacağım yaa pırtlatacağım hemen bebeğimi, bir an önce alacam bebeğimi kollarıma hemen emzirmeye başlayacağım
bundan sonra kullanmayacam cnm. bebegim icin gerekirse acida cekerim. aci derken ben dogumdan cok korkuyorumm yaa:18: gecende nette normal ve sezeryan dogumu izledim korkularim dahada artti:18:
ooooo kızlar burası pek şenlikliymişKonu başlığına da bayıldım
benim hic cesaretim yok:18:
benim hic cesaretim yok:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?