Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyalimm evet sen erken gittigin icin düsuk bence degerr lekelenmeye de takilma cunku benim kardesimde adetinin 2 ve 3. Gunlerinde o lekelenme olmustuu hatta kan pihtisi seklinde de gelmisti ama o doktora bile gitmedii yanii ben korkmustum o korkmamisti.icini ferah tut allahın izniyle bebegin seninle
Benosum degerin guzel tebrik ederim 4-5 haftalik demii Allah tamamina erdirdin sagliklaa ikinizinkini dee canlarim

Belirtileri yaz bakem

Hoşgeldin yelizim..

Kız bilmiyorum ki kızlar dediler işte 4 haftalık diye ben daha yeni uzandım araştırma içine gircem..
Bel ağrım çok fazla.. Bide ben sola yatınca sağ tarafım ağrıyo acaba neden ki

Ben nedense fundos ve senden bu ay umutluyum bat ne zamandi

Daha ne arastiriyon kuzumm bundan sonrasii saglikla gecsin insallahh hepinizinn
Bat 5 mart sosyalimm.Benim de cok şiddetli bel agrim var ama o agri yillardir beni birakmayan bisey zatenn üstune bide hamilelik bel agrisi eklenirse nasil olur düşünemiyorum

Hayirlisi ne ise o olsun kuzum yazdiklarimimokudun mu bu arada once Allah sonra vesile olsun diye yaptiklwrimi yazdim sende mutlakacdene

Okudum canimm Allah kimsenin emeklerini boşa cikarmasin.
Bu ay olmazsaa yaparim ben de.bu ay zaten adaçayi hayit yaptim biliosun
Bu ay benim ikinci ayim canim biliyorsun hayit adacayi icin dedimbiliyorsun degil mi insallah adet olmazsin ama umutlar diger aya kalirsa devam et

Bu ay benim ikinci ayim canim biliyorsun hayit adacayi icin dedimbiliyorsun degil mi insallah adet olmazsin ama umutlar diger aya kalirsa devam et

Evet canm biliyorumm olmazsa ben de devam ederimm
Bide benim midem hic iyi degil kizlarr ama yanlis anlamayin bulanti degill kasılma arada ağrıyo

Canlar surekli bakiyorum buraya simdi canlarm sosyal bide benos ta hamis yaa daha bi heyecanla bakiyorum
Yelizim cnm seninde az kalmis bnm de bugun bitti adett Rabbim bu haberlrri vermeyi nasip etsinn

Evet canm biliyorumm olmazsa ben de devam ederimm
Bide benim midem hic iyi degil kizlarr ama yanlis anlamayin bulanti degill kasılma arada ağrıyo

Kuzum hic bilmiyorum ki ya ben butun belirtileri yazdim
Canlar surekli bakiyorum buraya simdi canlarm sosyal bide benos ta hamis yaa daha bi heyecanla bakiyorum
Yelizim cnm seninde az kalmis bnm de bugun bitti adett Rabbim bu haberlrri vermeyi nasip etsinn
Insallah canim guzel haberler bekliyorum sizlerden ve sedosumdan

Kız öle bi bakayım dediydim gün içinde bakamıyorum bişeye diye ama tamam bıraktım..
O bek ağrısı dediğin gibi normalde de bende var ki daha çok çekmiyorum ama ağrıyo..

Ayy canım benim hadi senin günlerinde inşAllah dolu olurda ay sonu seninde haberini alırız.. Dua yapmayı unutma..

yelizcii sende canımmm

Evet kuzum yaa sedosumuz da guzel haberlr verseydi bayram olurdu buralar ..

Evett sedacığımda bi gelip bişi yazaydıda içimiz bi rahat edeydi ama onu anlıyorum bunu yapması çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…