kız perişandı yalnız gözleri dolu dolu oldu bende hay eşşek kafam niye soruyorsun ki diye kendi kendime kızdım
Cnm demek ki istiyoo bebegi off Rabbim yardimcisi olsun onunda
kuzu ben ateş ölçüyorum ya ne zaman yumurtladığımı biliyorum geç döllenme oluyor kuzu benim ki çünkü adet tarihimden 25 gün sonra yumurtladım yani bugün 10. gündeyim kuzu 18 şubatta tahmini yumurta spermle buluştu
istemez mi hiç imkanım hiç yok dedi
Kuzum 10 gunde bu degrr normal degil mi cnm zaten kana gec dusuyo dimi
Sosyalimm bnde hep unuttum ates olcmeyi
tabi ki normal canım ama değerin katlanması lazım işte o yüzden yarın özeldeki dr uma gideceğim
diğer adetine ölçersin ben zaten burdayım sana hep yardımcı olurum tabi inşallah diğer adetin hiç olmaz kuzu 9 ay boyunca bebişini büyütürsün karnında
Selam kizlarr nasilsinizr. Uzun zamandir takip ediyorum sizi ama konulardan uzak oldugum icin yazmiyordum. Dun sedanin durumunu okudum icim parcalandi cok uzuldum yazdim. Bugunde sedadan haber var mi die bakarken sosyalin ve benayin guzel haberlerini aldim. Tebrik ediyorum. Allahim hayirli ve saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin. Hepimizin inss..
Sosyalcim erken oldugu icin oyle demistir doktor benimde 30 larda bisiydi kan gebeligi olabilir vs dedi. Iki gune bi test yaptir artistan anlasilir zaten. Sikma canini ins bebegin seninledirr.
cevap verdim kuzum sana
yiyorum benoşum zaten bu arada bende 2 hafta sonra git hatta dayanabilirsen 3 hafta sonra git ve bebişin kalp atımlarınıda gör dedim ama sen bilirsin kuzu, bu arada eğer hala bebeğim benimleyse ben 1 nisanda gitmeyi düşünüyorum yani 8 hafta sonra :26:
şimdilik bitki çayları,kafeinli içecekler, çiğ ve işlenmiş et, çiğ yumurtadan uzak dur canım. bide maydonoz. bunlar düşüğe ve hastalığa sebep olanlar. 3 ayını bi geçir allahın izniyle o zaman bebeğe ve sana faydalı şeylerden bahsederiz.
ben öğrendiğimde 125 di değerim 2 hafta sonra gittim kontrole keseyi gördük sadece. bence sende acele etme. 10 gün falan geçsin bi canım.
kızlar doktorun yanına 2 kişi girdik yanımda ki bayana sordum senin sorunun ne diye oda hamileyim dedi değerine baktım 5000 çıkmış, aa gözün aydın ne güzel dedim oda aldırmak için geldim maddi durumumuz yok çalışmak orundayım bu bebeğe bakamam dedi çok kötü oldum orada
Canlarrr ben geldim
Sedomuzdan haber yok dimi
Aklim hep onda yaaa
Sosyalimm sikma canini cnm ama baska bi dra mi gitsen hani daha temkinli olsan bu sefer sen bilirsin tabi kuzumm insss guzel olckk hersryy Allah tamamina erdirsin kuzum
Benayimmm kuzumm degerinn cok güzelmiş cnmm dr a gorundun mu Rabbimm sag salim kucagina almayi nasip etsin
Fundosumm cnm insss sira bizde cnmm
Git git dr una icimiz rahatlasin
Cnm bnm insss kuzumm normalde ates nasil olursa bebis oldugunu dusuneblrz cnm
Ben ciktim sosyalimm
Pollencim Allah razı olsun canım çok tşk ediyorum aminn hepimiz inşAllah alalım kucaklarımıza..
Arada girme hep gel konuşmaya senin kaç aylık bak bilmiyorum mesela ben cinsiyetini öğrendin mi ?
Tamam canım zaten bu hafta gitmem bakarım duruma diğer hafta giderim nişan var kuzenin iyice öğrenmiş olurum belki..
Yol o saydıklarından maydanoz hariç zaten yemiyorum dikkat edicem canım.. Zaten şu 3 ayı bi atlatyım bi nebze ohh diyebilirim sen bayaa erken öğrenmişsin ben mi geç kaldım acaba onca zaman.. Sanırım benim dediğim günler yum günlerim değilmiş..
Önce bunu okuyunca kızdım ama sonra yazdıklarını görünce Allah yardım etsin valla onunda durumu zor kimbilir neler yaşadı..
Aminnn canım daha gitmedim biraz bekliycem bakalım gitmişken tam göreyim diye..
Zaten sıra sizde canım bu güzel haberleri sizler vereceksiniz..
selam canım hoş geldin, devlet hastanesine gittim canım öyle aman aman ilgilenmedi zaten, öncesinde bebeğim gelişmediği için bi kürtajım var progestron falan hiç bir şey vermedi , bekleyeceğiz dedi sadece bende bekleme taraftarıyım zaten , bu arada vurulacağım iğneler pıhtılaşma iğneleri canım heparin değil, Rabbim bebeğini inşallah sana bağlar canım sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah
bebeğim benimle mi değil mi bilmiyorum ama yaptıklarımı yazayım kızlarr
sat :25 ocak kesine yakın yumurtladığım tarih 18 şubat ilişki günlerim: 4-6-8-10-12-13-15-16-18 şubat
adetimin 2-12. günleri arasında öğlen adaçayı akşam yatarken hayıt tohumu içtim kızlar
akıntımı kontrol ettim uzayan akıntımı görünce ilişkilerimi sıklaştırdım
ilişki sırasında belimin altına yastık koydum
ilişki bittikten sonra 1 saat ayaklarımı karnıma çektim yastıkla öylece yattım, daha sonrasında sağa yada sola dönerek uyudum sabaha kadar
eşime ilişkiden 1 saat önce şekersiz kahvesi bol 1 fincan kahve yaptım (13-15-16-18. günlerde çünkü yumurtlayacağımı akıntıdan anladım)
18. şubattan bu yana her gün 1 dilim ananas ve kivi yiyorum kızlar
ve en önemlisi dua ayrıca adak adadım kızlar bu ay hamile kalırsam 2 kişiye para vereceğime dair
belirtilere gelince
kasık ağrım ara ara oldu daha önceleri adetten 1 hafta önce ağrıya dayanamaz yataklara düşerdim
göğüs ağrım hiç olmadı daha önceki aylarda elimi dokunduramazdım 1 hafta öncesinden
kızlar son 10 günde tüylenmem çok azaldı ki bu ilk gebeliğimdede böyleydi
en sonda çişimi tutamıyorum son 3 gündür mutfakta su için wc ye koşuyorum
işte böyle canlar yaptıklarım unutmadam yazayım dedim...
Süper süperr sana dedim ben ananas almayı unuttum ya..
Bendee çişi yazmayı unuttum normalde bi gün boyunca tuvalete gitmediğim günlerimi bilirim ama son haftalarda sık sık gidiyodum
aa onu bilmiyordum canım ben progestanın iğnesi sandım , iyi yapıyorsun doktorunda maşallah iyiymiş , sen harfiyen uygula bunları, inşallah canım iyi dileklerin için tşk ederim, bu arada Allah nasip ederse doğum ne zamana :26:
progestan ayrı canım , ama onu da yaptırdım. doğuma kadar heparin vurulucam muhtemelen .. ilk doktorum kötüydü ya,, yapın diyodu sadece.. yapın gelin.. ne ilaç ne bir şey , nefret etmiştim artık ondan inanki.. bende değiştirdim doktorumu ve muayeneden 3 hafta sonra hamile kaldım..
buarada takvim 1 kasım diyor ama muhtemelen ekimde olurbir sağlık sorunu çıkmazsa tabi..
inşallah canım iyi düşünelim iyi olsun
bu defa iyi düşünüyorum ve iyi hissediyorum, umutluyum yanisende umutlu ol derim
ananası dediğim gibi tüm tüp bebek yapanlara öneriyorlar, benayım akıntı durumun nasıl :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?