Canim deger katlanirda su lekelenme kafami bozdu yarin tekrarlayacagim ijsallah cano sedostanda habervyok maalesefslm kızlar sedomdan bi haber yok halen dimi
sosyalim değerin düşük çıkmasına sıkma canını bebeiş yeni yerleşiyodur kan testini tekrarla artış olduğunu görünce için rahatlar kuzum bebişin seninle bence
benoşum değerin çok güzel çıkmış kızlarında dediği gibi 4-5 haftalık maşallahbenim yaptırdığım ilk testte değer 98 çıkmıştı.
Canim deger katlanirda su lekelenme kafami bozdu yarin tekrarlayacagim ijsallah cano sedostanda habervyok maalesef
slm kızlar sedomdan bi haber yok halen dimi
sosyalim değerin düşük çıkmasına sıkma canını bebeiş yeni yerleşiyodur kan testini tekrarla artış olduğunu görünce için rahatlar kuzum bebişin seninle bence
benoşum değerin çok güzel çıkmış kızlarında dediği gibi 4-5 haftalık maşallahbenim yaptırdığım ilk testte değer 98 çıkmıştı.
sonunda sukur girebildimmmm. tablet kafayi yedii neyseki simdi duzeldiii
sosyalimm once senden baslayayim. bak benimde kan degerim 59 cikmisti. doktor 2 gun sonra testi tekrarla.kan degerin artarsa korkma demistii. seninde degerin cok iyi icini ferah tut. bak ablamla konustum.onunda ilk kan degeri 30 cikmis.simdi cok tatli bi oglu var. sadece hayirlisini isteyerek bekleyelim sosyalimm.
benayim masallah seninki 4 haftayida gecmis. benim ikinci testte kan degerim 166 cikmisti.doktor 4 haftalik demisti. ama benden sana bi tavsiye. doktora muayeneye erken gitme. ben 20 gun beklemistim.kalp atisinida duymustum.sosyalim sana bunu soylemedim. senin erken gitmen gerektigini bildigim icin.
yelizim sendende hayirli haberler bekliyoruz. ben inaniyorum senin minikte cok bekletmeyecek
twinimm sanada merhabaa,daha kim varsaa
sedoma cok dua ettim yine,Allahim ona guc kuvvet versin. eski nesesinle aramiza gelsin insallahh...
sosyalimm once senden baslayayim. bak benimde kan degerim 59 cikmisti. doktor 2 gun sonra testi tekrarla.kan degerin artarsa korkma demistii. seninde degerin cok iyi icini ferah tut. bak ablamla konustum.onunda ilk kan degeri 30 cikmis.simdi cok tatli bi oglu var. sadece hayirlisini isteyerek bekleyelim sosyalimm.
benayim masallah seninki 4 haftayida gecmis. benim ikinci testte kan degerim 166 cikmisti.doktor 4 haftalik demisti. ama benden sana bi tavsiye. doktora muayeneye erken gitme. ben 20 gun beklemistim.kalp atisinida duymustum.sosyalim sana bunu soylemedim. senin erken gitmen gerektigini bildigim icin.
yelizim sendende hayirli haberler bekliyoruz. ben inaniyorum senin minikte cok bekletmeyecek
sedoma cok dua ettim yine,Allahim ona guc kuvvet versin. eski nesesinle aramiza gelsin insallahh...
Dua edin canim benim icin insallah yerlesiyordur sipayerleşme kanamasıdır o bi çok kadında oluyomuş iyi düşünelim biz bebişin seninle tamam mı
Fatmam gibi olmazsin canim insallah ya kiz cok cekiyor vallaMalesef yok canım haber
Tşk ediyorum canım.. Değerimin güzel olduğuna ayrı bi sevindim bakalım ilerleyen zamanlar ne getircek..
Bende sanırım sen gibi olucam başım çok ağrıyo kızlar her an uyuya kalabilirim
Malesef yok canım haber
Tşk ediyorum canım.. Değerimin güzel olduğuna ayrı bi sevindim bakalım ilerleyen zamanlar ne getircek..
Bende sanırım sen gibi olucam başım çok ağrıyo kızlar her an uyuya kalabilirim
Dua edin canim benim icin insallah yerlesiyordur sipa
Fatmam gibi olmazsin canim insallah ya kiz cok cekiyor valla
Dua edin canim benim icin insallah yerlesiyordur sipa
Fatmam gibi olmazsin canim insallah ya kiz cok cekiyor valla
İnşAllah canım ama benimde normalde çok ağrıyo..
Fatmam ablam dedi ki doğumdan sonra azalıyomuş..
İnşAllah canım ama benimde normalde çok ağrıyo..
Fatmam ablam dedi ki doğumdan sonra azalıyomuş..
Bekleyecegiz canim artik ne yapalim sagol kuzuniyi dileklerin icin hayirlisi canim
merhaba canım nasıl oldun mide ağrın tamamen geçti dimi. amin canım inşallah sedom için ettiğimiz dualar kabul olur
Hoşgeldin ayşemm bugün seni göremeyince dedim ne oluyo böle yapmazdımeğer tablettenmiş ya
Tşk ediyorum yazın için canım Allah razı olsun benim aklım bu değere ermedi zaten ne ara yum olduysa artık..
Sırada kızlar kaldı işte onlarda tek tek yazacaklarr inşAllah..
Gorusuruz canimkızlar benim eşim geliyomuş ona yemek hazırlıycam girebilirsem gelirim tekrar öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun. inşallah yarın sedomdan bi haber alırız..
Yarin tekrar gidecegim zaten kuzum insallah degerim artiyordur lekelenme genelde oluyormus canim hayirlisi bakalimsosyalimm dua edecem sanada ama bencede o yerlesme. bizim bi tanidikta da bikac gun olmustu. sonrasinda hicbir sorun olmadi. bence sen 2 gun sonra testi tekrarla sosyalim. artis duzenli olacak ztn.ona gore hemen igneye baslarsin. sen doktoru dinleme,devlette bazen pek sallamiyorlar.senin ozel bi durumun var zaten cnm.erken gitsende hicbir sey demeye haklari yok.
hosbulduk benayim. deger 1500 lere cikinca kese gorunebiliomus cnm. tahmini 4-5 gun sonra kesen gorunur. martin 15 ile 20 si arasida kalp atislarini duyarsinizz. hemen bi hesaplama yaptim:)
sosyalim sizde martin 25-30 arasi kalp atislarini duyarsiniz:) ikinizin bebiside simsiki tutunsunn gobuslerinizee.ikinizede ayri ayri dua edecemmmm
fatmamm midem gecti iyiyim cnm. seninde bi bas agrilarin gecseydiiinsallah 4. ayindan sonra birseyin kalmazzz
kızlar benim eşim geliyomuş ona yemek hazırlıycam girebilirsem gelirim tekrar öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun. inşallah yarın sedomdan bi haber alırız..
Gorusuruz canim
Yarin tekrar gidecegim zaten kuzum insallah degerim artiyordur lekelenme genelde oluyormus canim hayirlisi bakalim
Aysem ben 1 nisanda giderim zaten gitmisken pit pitlarida duyayim insallah
Insalah canim insalah gec gitmekte fayda var her zaman bence tabi herkesin kendi tercihigorusuruz fatmam kolay gelsinnn
o zaman dahada garantiye alirsin sosyalimzaten sen hep banada bekle demistin. senide dinleyip gec gitmistimm.
yarinda hayirli haberlerle gel sosyalimmm
Insalah canim insalah gec gitmekte fayda var her zaman bence tabi herkesin kendi tercihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?