Benosu bilmem ama ben uzun bi sure yapmayi dusunmuyum kuzum en azindan kalp atisini duyayim riskli gebeligi gecsin oyle yapafim, son gunlerde yasananlar hepimiz szaten mahfetti nasil bi haftaydi hala dusunuyorum hersey ne guzeldi gulemoynaya gidiyirduk sonra dagildik sedos gelsinde toparariz yine bizaynen cnmm.
sosydusunmuyorum kuzulodaa duzenleme yapsana benosla sana:)
fundam nasil oldu acaba,oda uzuntuden hasta olduinsallah toparlar kendinii bir an oncee.
sedomm simdi napiyor acabaa
Benosu bilmem ama ben uzun bi sure yapmayi dusunmuyum kuzum en azindan kalp atisini duyayim riskli gebeligi gecsin oyle yapafim, son gunlerde yasananlar hepimiz szaten mahfetti nasil bi haftaydi hala dusunuyorum hersey ne guzeldi gulemoynaya gidiyirduk sonra dagildik sedos gelsinde toparariz yine biz
Belkide yeliz fundos twinle ayni anda yapariz hayat bu belli olmaZ kuzusedo bi gelse zaten iyi oldugunu soylese herkes derin bi oh cekecekk.
haklisin cnm. icinddn ne zaman geliyosa o zaman yaparsinn. gerci bende takvimi nerdeyse 3 aylikken yapmistim.
Yelizim ben yumurtladiktan 10 gun sonra hamileysen teste cikar dedimde inanmamistin bana
Yelizim ben yumurtladiktan 10 gun sonra hamileysen teste cikar dedimde inanmamistin bana
Evet kizlar sedodan hala haber yokk f... De hic girmemis mesajim hala okunmadı gozukuyoo ne yapiyo acaba neler olduu
Aysemm fatmamm insallahh oyle olurr hepimizz sirayla dizilirizz
Allah dualarimizi kabul etsin insallahh hersey hepimizin diledigi gibi olsunn
Belkide yeliz fundos twinle ayni anda yapariz hayat bu belli olmaZ kuzu
Sen bana takil cano ben tecrube etmedigim hic bircseyi yazmam burayaBen de az once onu düşünüyordum hakkaten haa dedigin gibi oldu
benden yumurtladiktan 10 gun sonra ogrenmistim sosyosumm:)
yelo senin bugun kacinci gunun?yumdan sonrakii
Hala hastanede midir aysem yaa , insallah canim kotuyu dusunmek istemiyorum ama sanirim korktugumuz mu oldusedo bence hastanede kizlarr,evde olsa illaki yazardiiRabbim guc ve sabir versinn hemen toplasin kendiniii.
hepimiz sirayla dizilecez yelizimm. inan bunu hissederek soyluyorummmm
Insallah canimm tum temennim bu zatentabikii kuzummm. bi sabahta onlar arka arkaya haber verecekkkk. sedosumuzda kendini toparlayacakk. onundaa bebisi gelecek,annesinin tum acilarini unutturacakk.
Sen bana takil cano ben tecrube etmedigim hic bircseyi yazmam buraya
Bak aysemde soyledi artik inan bana yelizim
Hala hastanede midir aysem yaa , insallah canim kotuyu dusunmek istemiyorum ama sanirim korktugumuz mu oldu
Rabbim oyle bi ayarlamiski her seyi ne acilar unutuluyor neleri arkamizda birakiyoruzyaa bende bu ihtimali dusunmemek istiyorum ama buraya hic girmedigine gore ve kizlarada face de cevap vermedigine gore
evde olsa oda dayanamazdi bize bi haber vermek isterdi kisada olsa..
Allahim dayanma gucu versinn,tez zamanda bu acilari atlatsin.. hersey Allah'tann.. cok sevdigim bi soz vardir. Allah'tan gelen Allah'a gider.. imtihan dunyasindayiz,hersey biz insanlar icin.. ne acilar unutuluyor,tek ilaci zaman.. buda Rabbimizin bize bahanladimttigi bi nimet..
Rabbim oyle bi ayarlamiski her seyi ne acilar unutuluyor neleri arkamizda birakiyoruz
Benim babaannem 40 yasinda oluyor canim rahim kanserinden kucuk halam daha 4 yasinda annem bakiyor halama ve anemin 5vsene cocugu olmuyor daha sonra ben oluyorum anem halamin yuzunden benim olduguma inaniyor ve ikimizide birbirinden hic ayirmiyor, o zamanlar aklim yetmeye baslayinca halama hep babaannemin olumuyle ilgili sorubsorardim en cokta sen annesizlige nasil dayaniyorsun diye tabii cocukluk akli gel zaman git zaman benimde annem vefatvetti erkennyasta o zaman anladim halama sordugum butun sorularin cevabini, Rabbim bi sekilde sabriji veriyor ve zaman akiyor
Aysemm ciktim benn kuzu gorusuruz iyi geceler
benden yumurtladiktan 10 gun sonra ogrenmistim sosyosumm:)
yelo senin bugun kacinci gunun?yumdan sonrakii
tabikii kuzummm. bi sabahta onlar arka arkaya haber verecekkkk. sedosumuzda kendini toparlayacakk. onundaa bebisi gelecek,annesinin tum acilarini unutturacakk.
Amin canim insallahbRabim cennetini nasip etsin onlaraokurken tuylerim diken diken oldu canim ve bogazim dugumlendi.. Annen ne kadar sevaba girmis.. oksuzun yetimin basini oksamak bile o kadar sevapken senin melek annen buyutmus yetistirmis birde.. babaneciginde,anneciginde nur icinde yatsin,mekanlari cennet olsun insallahh..anneninde ici cok rahattir su anda arkasinda senin gibi bi evlat biraktigi icin...
hersey zamani gelince bir sekilde oluyor istee ama Allahim oyle bi guzel ayarliyorki.. bunlari gordukce,duydukca daha cok sukrediyoruz zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?