Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın canım
Sağlık olsun bunda da vardır bi hayır.. Sen hastasın yani olmaması normal..

Keşke uğrasaydın dedim okuyunca sonuçta meraktan herkes ölecek seda galiba uzun süre girmiycek gibi faceden de yazmamış kimseye okumamış bile

Sen bugün nasılsın nasıl oldun ?

Gunaydin kizlar
Fundos gunaydin canim
Keske bi cesaret sorsaydin yada bi sekilde sedosa ulasabilseydik. Acaba biz ona daha cok hatirlatacagimiz icinmi iletisime gecemiyo. Eger oyleyse de cok hakli. Bi an once eski sedomuz olarak aramiza gelir insallah
Canim hastasin ya vucu dinlenmek istiyo. Eve gidinve degerlendirin mutlaka bu ayda senden guzel haberler alalimm

bugün ö.sonra uğrıyım canım hepimiz meraktayız haklısın
evet benoşum hiç olmadı bu ay deminde tesadüfen bi konu okudum yum. günü tek seferlik ilişki erkek bebekmiş bende diyorum bu gece sanırım hesapladım döngüm belli biliyosun.. bu geceyi kaçırmamaya çalışacam artık kısmet olursa olur olamzsa dediğin gibi vardır bir hayır belkide filmin etkisi ilacın yani devam ediyor kötü olacaktı sonuç onun için olmadı hiç.. kader kısmet..
ben bugün biraz daha iyiyim canım sen nasılsın varmı bir gelişme ağrı sızı ee miniğin kocaman oldu başlar bulantılar filan inşallah çok rahat geçer canımmm baş ağrısı demişsin çalışırken çok zorlar seni inşallah kısa sürelidir. takvim yapsana benoşummm

bence müsait değildir canım ve çok kötü durumda diye düşünüyorum ben bugün ne yapıp edip gidicem canım evime çok yakın ve beni biliyo sonuçta mutlaka uğrayacağım canım seldadan haber gelmezse çıkana kadar. hemen yazıcam size
hatta mümkünse aramasını bana telefonda vermesini sölicem onun sesini duymak istiyorum yanında olduğumuzu hepimizin nasıl üzüldüğünü sölicem

Aynen canım bende doktkra gitmeden hiç bişi yapmak isteyorum böle kalsın şimdilik..
Yine eskisi gibi olacağız ama biraz zamana ihyiyacımız var..

Ayyy canım benim harikasın o zaman zaten ayın 12-13 lerinde giderim diyodum nişan var ya göreyim diye sorarlar çünkü vazmıgeçmem lazım iki hafta varmış daha
Ayrıca duan içinde Allah razı olsun canım..

Lizimm günaydın canım.. Bencede artık bütün kızlar hamiş kalsın..

Fundam o zaman değrlendir canım bıgünü ne olur ne olmaz..
Olmazsada kısmet onu demek istemiştim ilacın etkisi falan vardır mutlaka bi hayır.. Allah korusun yani..

Bol bol vitamin almayı umutma canım..
Ben iyiyim şu anda bende hiç bir değişiklik yok biraz ağrım oluyo karın bölgesinde o kadar o da normal mi bilmiyorum..
Takvim yapmıycam canım bi müddet çünkü kalp atışlarına falan var daha

Mutlaka git o zaman ve öğren ne olmuş inşAllah güzel haberlerle gelirsin ve teli alman iyi fikir inşAllah ablası izinde falan değildir

ablası hafta içi izinli oluyordu seldanın durumundan dolayı gelmiyo olabilir diye düşündüm ama gidicem mutlaka canım..
antibiyotik alıyorum canım boğazım çok kötü çünkü kulağımda ağrıyor mecbur içiyorum valla
c vitamini çok tüketiyorum yoksa ayakta duramazdım heralde
hayırlısı bakalım önümüzdeki ay ben daha iyi olurum ozaman için umutluyum ben nedense
başka zaman olsa kaçırdım diye yakınırdım ama bu defa hiç öle düşüncelerim yok çok sakinim
canım hastanede 10-15 günlük kontrol süresi oluyor yaa bi defa git sonra kalp atışlarını dinlemek için tekrar o süre içinde gitmeye ayarla bence birdaha ücret vermiyosun öle olunca
ağrıların çok normal bence ağrı olması her zaman iyidir ağrısız şeylerden korkun der doktorlar

Canım benim valla bitanesin.. Senin o kocaman yüreğin yeter..
İnşAllah tez zamanda iyileşir sedamda iyi olarak gelirde eski neşenize döneriz.. O zaman ben öle yapayım nişan öncesi gidip keseyi göreyim bi hafta sonrada kalp atışlarını :)

İnşAllah sorunsuz ilerler.. Rabbim tez zamanda sanada yaşatsın inşAllah..

Sende hep böle olumlu düşün bu yolda devam zaten her işlemin bitti sıra bebekte demekki sıpa annesinin aklındaki tüm sorulara cevap bulup sonra gelecek..

Canım ben her sabah eşime zorlada olsa bi kaç kaşık pekmez içirdim ve bi kaç gün hangi zamanlara geldi hatırlamıyorum ama kahve yaptım biraz koyu ama ben bilmiyodum şeker kattım :) içti sende dene bu ay için ılmasa bile diğer ay için mutlaka ve dua..

sende ölesin canııımmm
düzelicek tabi atlatacağız bu topikte kaç kişi yaşadı aynı şeyleri ama yeni umutlar hemen yeşeriyor
evet ben olsam öle yapardım canım duramazdım yaniii merak eder görmek isterdim bebişin yuvasını
Aminnn canımmm
ahhh benoşş ben o kahveleri pekmezleri çok denedim biliyosun tiktak tiktak saatli resmen girdik ilişkiye olsaydı olurdu yaaa
pekmez bu ay hiiç içmedi ama yaa evet canım dua ediyoru msürekli ve senin dediğin duayı bu gece banyomu yapıp okuyacağım

Gunaydin kizlarr nasilsinizz
Fundamm gidebileceksen git bence de insallah ordadir ablası
Benosum nasilsinnn taze anne
Sosyalimm doktora gidecek degil mii insallah guzel haberlerle gelirsin canm benimm

Olsun canım sen genede yedir hiç belli olmaz bu işler. Şimdiden Allah kabul etsin..

Gunaydin kizlarr nasilsinizz
Fundamm gidebileceksen git bence de insallah ordadir ablası
Benosum nasilsinnn taze anne
Sosyalimm doktora gidecek degil mii insallah guzel haberlerle gelirsin canm benimm

Hoşgeldin canım günaydın

Valla daha anlayamıyorum ki ben inanılmaz bişi sanırım kalp atışlarına kadarda inanamıycam..

Sosyalim evet bugün kendi dokıruna gidecek inşAllah bişey çıkmayacak.. Gitmiştir kesin şimdiye kadar girerdi o

belki geçen aylar yediklerinin verimini şimdi alırız şimdi yese ne olur bi bu akşam için :)
yelizim uğrıycam hemen çıkar çıkmaz canım
benoşşş gerçekten nasıl bi duygudur insan garip hisseder inşallah bizde yaşıycaz o duyguyu
ayşemmmmm hoşgeldinnn

günaydın kızlar bugün güzel haberler alırız inşallah sedomdan
benoşum nasılsın nasıl hissediyorsun başın falan ağrımıyodur inşallah
fundoşum nasıl oldun canım bi doktora mı gitseydin acaba çok fena hastalandın sen Rabbim acil şifalar versin sana
ayşem sen nasılsın canım benim sırt ağrılarım başladı sende de var mı böyle bişey
sosyalim doktorda herhalde inşallah bebişi onunladır ve bize müjdesini verir

gunaydinn kizlarr,hepinizz iyisinizdir insallahh.
sedodan hala haber yok
fundamm senin gitme imkanin varsa bi gidip sorar misin? gece hep ruyaalarima girdiii
kizlar ben bugun disaridayim. islerimiz var ama gozum sizde. insallah bugun sedoma bir sekilde ulasiriz.artik daha cok merak etmeye basladimm
sosyalimdende iyi haberler gelir insallahh. benosum sende kendine dikkat et. ve yumurta,sut peynir yemeye ozen gosterr. sucuk tarzi yiyeceklerden uzak dur cnm.
yelizim seninde bat a cok az kalmiss. hadi birkac gune hayirli haberlerini duyariz insallahhh

hosbulduk canlarimmm
fatmam benim kramplarim gecmiyor. onun disinda iyiyimm.sirt agrisi bazen oluyor. cok yorulunca falann.senin bas agrilarin gecer ins hemen yaaa

fundamm senin vucudunun dinlenmesi lazim,yoksa zor toparlarsin kendinii. bugun eve gidince yat dinlen.yarinda hicbir is yapma butun gun yatt.bu aksamda calisma olursa cok iyi olur. tam yum zamani cunku.

Vücut depolamıştır tabii :)
Sen yinede içir boşver olursa olur olmaz olmaz yapacak bişi yok..
Garip bi duygu fundam inşAllah tez zamanda yaşayacaksınız.. Bizde o zaman tam oldu diycez hep birlikte bu yolda ilerliycez..

Günaydın fatmam
İyiyim canım biraz ağrıyo başım inşAllah hep olmaz iş yerinde çekilmez benim felaketim olur çünkü normalde iş yerinde kaldıramıyorum şimdi naparım bilmiyorum.

Günaydın canım..
Funda bugün uğrayacak inşAllah ablası vardırda bilgi alır da bize hemen iletebilir..
Dikkat etmeye çalışıyorum canım yedim onları.. Zaten sucuk sosis türü yemezdim pek artık hiç yemem..

Siz günlük sütü kaybatıyormusunuz kızlar ?

tamam kızlar merak etmeyin mutlaka gidicem bugün yoksa içimiz hiç rahat etmicek hepimiz çok endişeliyiz inşallah güzel şeyler duyarım hemen paylaşacam sizlerle

fatmam sanırım film çekilirken kaptım şifayı çok erken gittim ya film odası havalandırma açıktı bende çıplak tabiiii ondan sonra zaten nolduysa oldu
ayşemmm bakalım bu gece olmasını sağlayacam ama olmazsada sağlık olsun olursada tek gecede şansım ne kadar yüksek bakalım çünkü gerçekten hiççç çalışma olmadı bu ay ilk kez
sosyal sanırım dr. gitti yoksa girerdi

Canim ben sutu soguk icemiyorum hem soguk sutte gaz yapar.o yuzden biraz ilitiyordum. Ben soyle yapmistim.hergun sut icince bikkinlik gelio.bir gun sut birgun taze sikilmis portakal suyi iciyordum. Birde aksamlari yemegin yeninde salata yersen iyi olur benayim. Ben sana yine uygun zamanda doktorumun soylediklerinide anlatirim cnm. Birde ilk 3 ay cok onemli.cocugun organlari gelistigi icin. Hele folik asitt.onuda duzenli icersin canim. Sonra doktorum sana ayri vitamin verir zaten.

Fundam ablasi yoksa tel numarasini mi istesen acaba iş yeriydi bahsettigin yer dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…