Ağlayakta gözden mi olak???

canım benimde son bi kaç gündür başladı hergün ağrıyo sırtım üşüttüm belki ondan ağrıyodur. inşallah geçer baş ağrılarım canım ya başlayınca çok kötü oluyorum çünkü
canım benim inşallah geçer bian önce başağrıların çünkü hem çalışırken hemde hamişken hiç çekilmez valla
canım ben sütü sıcak ve şekerli içmeyi sevmiyorum sütü soğuk ve şekersiz harika oluyo benim için..
inşallah güzel haberler alırsın fundoşum sedomdan
kesin orda üşüttün o zaman canım üzerine bide sedomun haberini alınca üzüntüden arttı tabi hastalığın bu ay içinde olmazsa sıkma canını vardır bundada bir hayır ilk önceliğimiz senin sağlığın sen iyi olda bebişin sana gelir o zaman..

Fundam canimm nasibi varsaa tek seferdede gelir kuzun. Sen elinden geleni yap canim gerisi Allah'in takdirii..
Evt sosyalim doktorda bencede.eminim guzel haberlerle gelecek.

Fundam ablasi yoksa tel numarasini mi istesen acaba iş yeriydi bahsettigin yer dimi

kızlar ben gerçekten hiç iyi değilim demekki çünkü az önce yemeğe idim ıspanak vardı çok afedersiniz ağzıma attım bir kaşık sonra yoğurt
hemen wc koştum çıkardım
midem bulanıyo ve aşırı iştahsızım akşamlarıda yemiyorum bişey direk yatağa
zayıfladımda
offf ne berbat bişey bu gözüm bişey görmüyooo

yelizim bi gidim hele nasıl karşılanacam bilmiyorumkiiii h.sonu yoğun olacak bi işte çalışıyo kesişn ordadır diye düşünüyorum bakalım

Canm sen baya bi üşütmüşsün baksanaa evine gidince battaniyenin altina girr ayaklarinin altina da sicak su torbasi koy nane limon kaynat guzelce icc biraz da uyuu biseycigin kalmaz insallahh

Canm sen baya bi üşütmüşsün baksanaa evine gidince battaniyenin altina girr ayaklarinin altina da sicak su torbasi koy nane limon kaynat guzelce icc biraz da uyuu biseycigin kalmaz insallahh

tamam canım gider gitmez öle yapacam

Bak nerden kaptığın belli oldu canım dikkat et çok kötü olmuş.. Anneme de öle olmuştu ameliyathane buz gibi sende çıplak olunca havada buz gibiydi zaten kötü oldu (

Nasibinde varsa canım dediğin gibi tek günlede olur inşAllah..

Bende kaynatıyorum ama sevmiyorum süt içmeyi kokuyo gibi zorlanıyorum soğuk olsa aynı vitamin mi olur diye sormak istedim..
Portakal suyu kendim yapmaya çalışcam bakalım.. Tşk ediyorum yazarsan çok sevinirim.. Ceviz badem yemeye başladım..
Folikasitim vardı aç karnına alıyorum öle yazıyo diyo doğrumu bilmiyorum içiyorum onuda bakalım. İlk 3 ay önemli diye dikkat etmeye çalışıyorum

Canım sen bayaa bayaa kapmışsın şifayı bencede yeliz in söylediklerini yap yoksa zor olur..

İnşAllah güzel haberlerle gelirsin tatlım inşAllah sedanın abla ordadır

benoşummm doğanayın % 100 portakal suyu var bak gerçekten hiçbi katkı maddesi yok içinde ben onu tavsiye ediyorum cam şişede küçük koli ile almış benim eşim ondan hergün bitane içtim eminim çok ağır atlatırdım kendime bakmasam böle şeylerle çok doğal geldi bana adanada üretiliyo yerinde yani
süt günlük olunca bencede soğuk içsende aynı etkidedir ama bende azda olsa ılıtıp içmeni tavsiye ederim.
hergün bir yumurta ye çıkmadan canım ceviz badem fındık azıcıkda olsa işyerinde at ağzına
benim arkadaş çok dikkat etti buna ve maşallah öle akıllı bir kızı varki şimdi
her sabah bir yumurta yerdi 1 bardak günlük süt içerdi ve fındık badem ceviz hergün 2-3 tane

Canım onu sen hep söyledin netten bakmıştım ama marketlerde göremedim ben 5m migros var orda da yok yani bulamadım ki doğanayı

Yumrtayı seviyorum hergünde yiyorum ama süt işte ancak soğukca olursa içiyorum o da içime sinmiyo bakalım bi orta yol bulucam yemeye başladım çünkü

hadi yaaa yokmu hiç bilmiyordum bunuuu o toptancıdan almıştı zaten ama dikkat etmedim marketlerdee
yumurta bende severim kayısı kıvamııı

hadi yaaa yokmu hiç bilmiyordum bunuuu o toptancıdan almıştı zaten ama dikkat etmedim marketlerdee
yumurta bende severim kayısı kıvamııı

Ben baktım aklıma geldikçe hepte büyük marketlere özelikle baktum yok ama bulursam kesin alıcam canım..

Ben katı seviyrum yumurtayı işe gitmeden yiyorum :)
Kayısı alıcam bide çok ihtiyacım var tuvalete yardımcı :)

tamam canım.. iyi yapıyosun ne güzel miniği beslemeye başladın öncesinde
kız bende şuan bir ıslaklık var anlatamam oturduğum yerde yaylanıyorum o derece yani hani kaygan olduğunu hissediyorum
anladığım kadarıyla bugün çok önemli zaten3 gündür o akıntı var okudum birde başladıktan 3 gün sonra yumurta çatlarmış
bakalım bide böle deneyelim hele belkide bu sefer işe yarar tek sefer yada kendimde görebilirsem bu gece ve yarın sabah düşünüyorum
herşeyin hayırlısı bende ufaktan çıkayım bi uğrim hemen arkadaşımızın ablaına

Ablanın yanına uğradığında inşAllah güzel haberlerle dönersin inşAllah..
Eve gider gitmez bize yazmayı unutma

Akşam yada gündüz nasıl istersen bugünü değerlendir mutlaka hadi inşAllah tutar dua edicem canım..

oyyy eşim aradı geliyomuş beni almaya halbuki o yan yatmış çamura batmış yoldan geçen otobüsle kapımdan biniyodum işyerinin kıyamamış hastayım diye birde bişeyler yapalım dediiii inşallah çok gecikmemmm
oyyy dualarını esirgeme taze hamişimizzz

Kız kıyamaz tabiii kolay mı durumun anam bırak gelsin alsın.. Ama çok gezmeyin hava soğuk sıcak yerlere gidin :)
Güyaa bende kuzenin nişanı için kıyafet bakmaya gidecektim vazgeçtik ne giyceksem alacağım şeyi boşa almış olucam

yok canımmm acele ederim zaten
niye kız anlamadım niye boşa alasınnnn

yok canımmm acele ederim zaten
niye kız anlamadım niye boşa alasınnnn

Kız kilo alıcam ya bi daha giyemiycem diye :)
Pantolon üst düşünmüştüm de. Bakalım hafta içi alışveriş merkezini gezicem bulursm bişiler artık alırım

Kız kilo alıcam ya bi daha giyemiycem diye :)
Pantolon üst düşünmüştüm de. Bakalım hafta içi alışveriş merkezini gezicem bulursm bişiler artık alırım

bakk ya neler düşünğyor şimdiden işler nasıl değişiyor dimiii bende hem ahh bi hamile kalsam diyorumm
bak şimdiden neler düşünüyo insan meğer
sen asıl yaza düğünü düşün kocaa göbekle ne giycen :)
sende çok zayıfsın yaa sanada çok yakışır hamilelik buna eminim canım
dikkat et kendine ben kaçtım

Kız hakkat önceliği alıyo ne yapim boş kıyafete para vermeyi sevmiyorum..
Düğün için bi modelim vardı hamilelik içinde olur ama bakalım kim dikecek kayınvalideye diycem dikerse çok mutlu ılucam kısmet.. Hele 3 ayım geçsin nefes alıcam

Görüşürüz canım güzel haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:

bende hep oyle diyordum benosumm. insan birsey almaya kiyamiyor. ben 4bucuk kilo almisim,4 ayda. hicbirseyim olmuo artik
kasiginda agirlik var mi cnm? ins mide bulantin olmaz cnm.
ya et salata ve meyve.. bunlar cok onemli.benim doktor ayda 5 kilo et yemen lazim dedi. butun hamur islerinden uzak dur dedi. hele kahvaltida recel falan sakin yeme.boyle seylerin cocuga bi faydasi yok sadece sana kilo olarak donecek seyler,bos yere agirligini arttirirsin dedi. birde makarna,pilavida haftada 1-2 ye dedi.oda az porsiyon seklinde.ekmekte ayni sekilde.gunde 2 porsiyon meyve demisti.ikiden sonrasi sekere donusuyormus. ben bazen 3-4 mandalina yiyorum mesela.o iyi degilmis. yiyebildigin kadar salata ye dedi.he birde haftada 2 balik.
badem cevizide cok abartmadan ye dedi. hergun ama az az ye dedi. hergun 1 yumurta cok pismis.
simdilik aklima gelenler bunlar cnm. hatirladigim zaman yazarim yine. zaten doktorunda sana bunlarin hepsini soyleyecektir. doktora gidene kadar idare eder seni:)

fundamda hayirli haberlerle gelir insallahhh.

sosyalimide merak etmeye basladim. gerci disarida isleri vardir belki,anca aksam gelir..

Oncelikle gecmis olsun kuzu bol bol vitamin al islaklik artmis iliskliyi bos gecirme derim 3 gunnust uste olsun esine kahvevyap mutlakw amin canim insallah rabbim ne derse o olur

Fundosum mutlaka bize haber ver cokncok slmmsoyle onu cok sevdigimizide soyle

Bu arada sabah yine leke geldi kizlar doktora gittim degerim 63 olmus doktor cok iyi dedi progestan verdi onu ictim iyice aptallastim alinti yapamadimmo yuzden cokmfazla herkese tsk ederim bu arada iyi ki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…