canım benimde son bi kaç gündür başladı hergün ağrıyo sırtım üşüttüm belki ondan ağrıyodur. inşallah geçer baş ağrılarım canım ya başlayınca çok kötü oluyorum çünkühosbulduk canlarimmm
fatmam benim kramplarim gecmiyor. onun disinda iyiyimm.sirt agrisi bazen oluyor. cok yorulunca falann.senin bas agrilarin gecer ins hemen yaaa
fundamm senin vucudunun dinlenmesi lazim,yoksa zor toparlarsin kendinii. bugun eve gidince yat dinlen.yarinda hicbir is yapma butun gun yatt.bu aksamda calisma olursa cok iyi olur. tam yum zamani cunku.
canım benim inşallah geçer bian önce başağrıların çünkü hem çalışırken hemde hamişken hiç çekilmez vallaVücut depolamıştır tabii :)
Sen yinede içir boşver olursa olur olmaz olmaz yapacak bişi yok..
Garip bi duygu fundam inşAllah tez zamanda yaşayacaksınız.. Bizde o zaman tam oldu diycez hep birlikte bu yolda ilerliycez..
Günaydın fatmam
İyiyim canım biraz ağrıyo başım inşAllah hep olmaz iş yerinde çekilmez benim felaketim olur çünkü normalde iş yerinde kaldıramıyorum şimdi naparım bilmiyorum.
Günaydın canım..
Funda bugün uğrayacak inşAllah ablası vardırda bilgi alır da bize hemen iletebilir..
Dikkat etmeye çalışıyorum canım yedim onları.. Zaten sucuk sosis türü yemezdim pek artık hiç yemem..
Siz günlük sütü kaybatıyormusunuz kızlar ?
inşallah güzel haberler alırsın fundoşum sedomdantamam kızlar merak etmeyin mutlaka gidicem bugün yoksa içimiz hiç rahat etmicek hepimiz çok endişeliyiz inşallah güzel şeyler duyarım hemen paylaşacam sizlerle
fatmam sanırım film çekilirken kaptım şifayı çok erken gittim ya film odası havalandırma açıktı bende çıplak tabiiii ondan sonra zaten nolduysa oldu
ayşemmm bakalım bu gece olmasını sağlayacam ama olmazsada sağlık olsun olursada tek gecede şansım ne kadar yüksek bakalım çünkü gerçekten hiççç çalışma olmadı bu ay ilk kez
sosyal sanırım dr. gitti yoksa girerdi
tamam kızlar merak etmeyin mutlaka gidicem bugün yoksa içimiz hiç rahat etmicek hepimiz çok endişeliyiz inşallah güzel şeyler duyarım hemen paylaşacam sizlerle
fatmam sanırım film çekilirken kaptım şifayı çok erken gittim ya film odası havalandırma açıktı bende çıplak tabiiii ondan sonra zaten nolduysa oldu
ayşemmm bakalım bu gece olmasını sağlayacam ama olmazsada sağlık olsun olursada tek gecede şansım ne kadar yüksek bakalım çünkü gerçekten hiççç çalışma olmadı bu ay ilk kez
Fundam ablasi yoksa tel numarasini mi istesen acaba iş yeriydi bahsettigin yer dimi
kızlar ben gerçekten hiç iyi değilim demekki çünkü az önce yemeğe idim ıspanak vardı çok afedersiniz ağzıma attım bir kaşık sonra yoğurt
hemen wc koştum çıkardım
midem bulanıyo ve aşırı iştahsızım akşamlarıda yemiyorum bişey direk yatağa
zayıfladımda
offf ne berbat bişey bu gözüm bişey görmüyooo
yelizim bi gidim hele nasıl karşılanacam bilmiyorumkiiii h.sonu yoğun olacak bi işte çalışıyo kesişn ordadır diye düşünüyorum bakalım
Canm sen baya bi üşütmüşsün baksanaa evine gidince battaniyenin altina girr ayaklarinin altina da sicak su torbasi koy nane limon kaynat guzelce icc biraz da uyuu biseycigin kalmaz insallahh
tamam kızlar merak etmeyin mutlaka gidicem bugün yoksa içimiz hiç rahat etmicek hepimiz çok endişeliyiz inşallah güzel şeyler duyarım hemen paylaşacam sizlerle
Canim ben sutu soguk icemiyorum hem soguk sutte gaz yapar.o yuzden biraz ilitiyordum. Ben soyle yapmistim.hergun sut icince bikkinlik gelio.bir gun sut birgun taze sikilmis portakal suyi iciyordum. Birde aksamlari yemegin yeninde salata yersen iyi olur benayim. Ben sana yine uygun zamanda doktorumun soylediklerinide anlatirim cnm. Birde ilk 3 ay cok onemli.cocugun organlari gelistigi icin. Hele folik asitt.onuda duzenli icersin canim. Sonra doktorum sana ayri vitamin verir zaten.
kızlar ben gerçekten hiç iyi değilim demekki çünkü az önce yemeğe idim ıspanak vardı çok afedersiniz ağzıma attım bir kaşık sonra yoğurt
hemen wc koştum çıkardım
midem bulanıyo ve aşırı iştahsızım akşamlarıda yemiyorum bişey direk yatağa
zayıfladımda
offf ne berbat bişey bu gözüm bişey görmüyooo
yelizim bi gidim hele nasıl karşılanacam bilmiyorumkiiii h.sonu yoğun olacak bi işte çalışıyo kesişn ordadır diye düşünüyorum bakalım
benoşummm doğanayın % 100 portakal suyu var bak gerçekten hiçbi katkı maddesi yok içinde ben onu tavsiye ediyorum cam şişede küçük koli ile almış benim eşim ondan hergün bitane içtim eminim çok ağır atlatırdım kendime bakmasam böle şeylerle çok doğal geldi bana adanada üretiliyo yerinde yani
süt günlük olunca bencede soğuk içsende aynı etkidedir ama bende azda olsa ılıtıp içmeni tavsiye ederim.
hergün bir yumurta ye çıkmadan canım ceviz badem fındık azıcıkda olsa işyerinde at ağzına
benim arkadaş çok dikkat etti buna ve maşallah öle akıllı bir kızı varki şimdi
her sabah bir yumurta yerdi 1 bardak günlük süt içerdi ve fındık badem ceviz hergün 2-3 tane
Canım onu sen hep söyledin netten bakmıştım ama marketlerde göremedim ben5m migros var orda da yok yani bulamadım ki doğanayı
Yumrtayı seviyorum hergünde yiyorum ama süt işte ancak soğukca olursa içiyorum o da içime sinmiyobakalım bi orta yol bulucam yemeye başladım çünkü
hadi yaaa yokmu hiç bilmiyordum bunuuuo toptancıdan almıştı zaten ama dikkat etmedim marketlerdee
yumurta bende severim kayısı kıvamııı
Ben baktım aklıma geldikçe hepte büyük marketlere özelikle baktum yok ama bulursam kesin alıcam canım..
Ben katı seviyrum yumurtayı işe gitmeden yiyorum :)
Kayısı alıcam bide çok ihtiyacım var tuvalete yardımcı :)
tamam canım.. iyi yapıyosun ne güzel miniği beslemeye başladın öncesinde
kız bende şuan bir ıslaklık var anlatamamoturduğum yerde yaylanıyorum o derece yani hani kaygan olduğunu hissediyorum
anladığım kadarıyla bugün çok önemli zaten3 gündür o akıntı var okudum birde başladıktan 3 gün sonra yumurta çatlarmış
bakalım bide böle deneyelim hele belkide bu sefer işe yarar tek sefer yada kendimde görebilirsem bu gece ve yarın sabah düşünüyorum
herşeyin hayırlısı bende ufaktan çıkayım bi uğrim hemen arkadaşımızın ablaına
Ablanın yanına uğradığında inşAllah güzel haberlerle dönersin inşAllah..
Eve gider gitmez bize yazmayı unutma
Akşam yada gündüz nasıl istersen bugünü değerlendir mutlaka hadi inşAllah tutar dua edicem canım..
oyyy eşim aradı geliyomuş beni almaya halbuki o yan yatmış çamura batmış yoldan geçen otobüsle kapımdan biniyodum işyerininkıyamamış hastayım diye birde bişeyler yapalım dediiii inşallah çok gecikmemmm
oyyy dualarını esirgeme taze hamişimizzz
Kız kıyamaz tabiii kolay mı durumun anam bırak gelsin alsın.. Ama çok gezmeyin hava soğuk sıcak yerlere gidin :)
Güyaa bende kuzenin nişanı için kıyafet bakmaya gidecektim vazgeçtik ne giyceksem alacağım şeyi boşa almış olucam
yok canımmm acele ederim zaten
niye kız anlamadım niye boşa alasınnnn
Kız kilo alıcam ya bi daha giyemiycem diye :)
Pantolon üst düşünmüştüm de. Bakalım hafta içi alışveriş merkezini gezicem bulursm bişiler artık alırım
bakk ya neler düşünğyor şimdiden işler nasıl değişiyor dimiii bende hem ahh bi hamile kalsam diyorumm
bak şimdiden neler düşünüyo insan meğer
sen asıl yaza düğünü düşün kocaa göbekle ne giycen :)
sende çok zayıfsın yaa sanada çok yakışır hamilelik buna eminim canım
dikkat et kendine ben kaçtım
Kız hakkat önceliği alıyo ne yapim boş kıyafete para vermeyi sevmiyorum..
Düğün için bi modelim vardı hamilelik içinde olur ama bakalım kim dikecek kayınvalideye diycem dikerse çok mutlu ılucam kısmet.. Hele 3 ayım geçsin nefes alıcam
Görüşürüz canım güzel haberlerini bekliyoruz
Günaydın canlarımmm
sosyalim sabah sabah gözlerim doldu yine Allah yardımcın olsun canım arkadaşım
bebeğini sana bağışlasın sizi birbirinizden ayırmasın inşallah
doktora kaçta gidiyorsun canommm
bu arada bizim çalışma olmadı yine erkenden uyumuşum eşimde kaldırmaya kıyamamış
Fundosum mutlaka bize haber ver cokncok slmmsoyle onu cok sevdigimizide soylebu arada dün eşimi beklerken bizim orda avm ye girdim seldamın ablasının çalıştığı yerde orda tam girip soracaktım eşim aradı gittim onada anlattım kızdı bana keşke uğrasaydın hadi git ben beklim seni sor gel dedi ben çekindim.. seldam git senden bahsettim demişti ama ben yanlış anlar diye düşündüm yada yoktur diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?