Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa varyaa çok temiz kalpliyimmmm
ayşemle sedomdada demiştimmm eski yazılarda varr siz bu ay kesin diyodummm

oyyyy yerimmm ben o minigiii kız bana dua mı ediyor Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin kuzum bende sizlere, kızlara çok dua ediyorum hep aklımdasınız

inşallah canım sağol, Rabbim sana da yaşatsın bu duyguları, benayla herşemiz aynıydı buda aynı oldu sanırım kızını oğluma verebilmek için böyle yapıyor

inşallah canım bi geçsin hayırlısı, yukarıda twine yazdığımı okusana

Tamamm ayşemmm
evett benoşşş nee sizdemi yaptınızzz sende boyda uzinn ne zırlanmıştır adam
twinimmmmmm

He yaa zor oluyodu ama adam napsın yazık ne desem yapıyo garibim :) hadi bugün dualarımız seninle.. Rabbim yüzünü güldürsün inşAllah (amiinnn)

Sosyosumm gormemisim degerin artmis canim cok sevindim lekelenme niye oluyormuski doktor bisey demedi mi yerlesmeden dolayimiymis
Cikarsinn daha vok var canim.
6 kilo aldim benos daha 19 haftaligim hic normal dgill seker sorunu falan yasarim diye de korkuyorum
Ayricana bana cucuk dedin sanirim :)) kizsam mi bilemedim boyum o kadar kisa degil kizz 167 belki senin gibi bi mankenin yaninda cucuk kalabilirim de :)
O bel agrisi ne ki 5 ayina gel bi sen hele hayirlisiyla :)
Fundamm bu gece tam 12den vurursunuz insallah :)) hadi bakiyim yine uyuyakalma :)
Magazadaki kiz da bebeginiz erkek mi dedi karnim sivriymis :) ama kiz olanlar daha cok kilo aliyo diye biliyorum ben

Insallah aysem benim hedefim bu gidisle 20 kilo 9 aydada veririm heralde :)
Artik daha hizli alicaz

Sosyosumm bizde arabamizi sattik benim icin otomatik araba alcaz fikir alisverisinde bulunalim :)

Yaa varyaa çok temiz kalpliyimmmm
ayşemle sedomdada demiştimmm eski yazılarda varr siz bu ay kesin diyodummm

Canımsın yaa öle oldu valla.. Bizde senden umutluyuz ama sanırım ayı tutturamıyoruz.. Ama şu var ilk defa kafan bu kadar raht buda bi kısmet

Okudum kız koptumm
Aman daha önce olsa yorum yapardımda yok kuzum rabbim sağlıkla ne nasip ederse artık.. Kız erkek hiç fark etmiyo yokken konuşmak kolaymış

Kuzummmmm
Su silkelemeyi bizde deniyekkk

Dene tabii bak ben anlattım neler yaptığımı sende yap.. Kahve ve pekmezi içir pekmez içmezse de yok mik mik de

Evett kızz bi saat oluyoo dedii çıkalı ayy tutmim seni diyorumm yokk diyo konuşuyo
yanında ailesi filan vardı çok rahattı o burdaki gibi konuştu çok tatlıı ccan sedoo yüzü hep gülsünn
öle valla canım herşeye hazırlıklı olmalıyızz ben mesela çok çabuk çöküyorum pes ediyorum seldamı görüp utanmam lazımm

Ya şu burnumi nasıl açacam g.tümden nefes alıyommm

kuzum hep oluyormuş bu lekelenme doktor korkacak bir şey yok dedi, kırmızı olursa o zaman korkabilirsin dedi çok şükür lekem açık kahverengi sabahtan beride daha lekelenme olmadı

araba olayına gelince daha bulamadık kuzu ya ama istişare ederiz tabii

benim ki şaka kuzum daha konuşmak için çok erken öyle biraz latife yapayım dedim, hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunda cinsiyet hiç önemli değil, ikisinede şu anda ihtiyacımız var

Inssss kuzumm bnmm kizlar bisey sorucamm siz cok dusunuyomusunzz ben aklimdan nasil cikarablrm

aklımdan hiç çıkmıyordu ki kuzum, Rabbimin bize vermiş olduğu bir zaman var sadece onu bekliyoruz biz sabırla, her şeyin hayırlısı

tuzlu su yap burnuna çek açılır hemen bu arada ya ben bir şey söyleyeceğim ama bilmiyorum şimdi aklıma geldi özelden bize telini versende bizde arasak mı acaba sedoşumuzu:26:

Kıızzz beni yanlış anladım hiç aklıma boyun gelerek konuşmadım kilon için konuştum çok zayıfsın diye aşkolsun
Ayrıca benimde boyum senden 2-3 cm uzun
Evet biraz fazla gibi kilon ama görüntüde sadece göbek varmış gibi demekki iyi besleniyorsun hem sen hem bebiş :)

Kiz deniyeyim valla..benimkii baya bahsetmeye basladi bebisten..
Kahve de sevmiyoki ama iciricem bu sfer
KIz benimkine bu oyle desem tamam diyo inada bindiriyo

Amin sosyalimm cumlemizin insallahh
Yaa bu silkelenme isini bende esime soylemistim.guldu yatti:) ben bacagimida kaldirmamistim. Hep sagima donup yattim.tek dikkat ettigim sey,calismadan sonra o bolgeye kagit havlu tikistirmakti

Lizom doktor banada dikkat et dedi.ama napayim doymuyorum son 1 haftada dahada istahim acildi benim sonum kotu simdiden soyluyorum:)
Nissan micra ya ne dersiniz. Tam bayan arabasi.fiyatlarida orta. Icide cok rahat. Bagaji hele,baya genis.tam bebek arabasi koymalik

Fundam canimmkalbi tertemiz arkadasimmm
Bu ayda senin yelizin ve twinin ayi olacak insallahhh

Kizlar bugun karsiya gectik.bakirkoy tarafinaa. Anam ne kalabalik varr. Adim atacak yer yok. Capacity e gittik. Orasi baya guzelmis. Ama yemek yerinde bile zor yer bulduk. Zaten arabayi kadikoye biraktik.deniz otobusunle bakirkoye gectik. Arabayla gitseymisiz kac saat trafikte kalacaktik Allah bilirr

inssss kuzumm aysemm twitre foto ekliyim bi bak cnmm
Fundossss kuzum bizede biseyler soyle belki tutar ..

Inssss kuzumm bnmm kizlar bisey sorucamm siz cok dusunuyomusunzz ben aklimdan nasil cikarablrm

Hemde nasıl düşünüyodum mağazaya girerdim kendim için bebek kıyafetleri görünce göZüm kalır bakardım öle.. Düşünme diycem ama çok zor uğraş bul kitap oku ki sen çok okuyın zaten sana uymadı bu

El işi falan yap yoksa zor canım. Rabbimin nasip ettiği bi zaman var

Kız koptum gene senin nefes almakta güzelmiş

Şaka yaptığını biliyorum kız desim ya normal şartlarda uzatırdım ama söz verdim kendime o yüzden

Kiz deniyeyim valla..benimkii baya bahsetmeye basladi bebisten..
Kahve de sevmiyoki ama iciricem bu sfer
KIz benimkine bu oyle desem tamam diyo inada bindiriyo

:) içain işte zorla.. Netten okuyom millet neler yapıyo falan de yavaştan hazırla rahat girmeye :)

istanbulda iyi yaşıyorsunuz haa ben büyük konuşmayayım ama ben yaşayamazdım sanırım orada

He yaa zor oluyodu ama adam napsın yazık ne desem yapıyo garibim :) hadi bugün dualarımız seninle.. Rabbim yüzünü güldürsün inşAllah (amiinnn)

Benimkide öle kızzz ama pes etti tutmayınca bugün bile hep gün takibi yapıyosun bak yine olmayacak diyoo
aynen ayşem hemen k.havlu koyuyom bende
kız bu ara iyi geliyon bu tarafa haa deniz havası almışsın sperrr bayılırım bendee

bide benimde hep aklımda çıkmıyoo ama hepemez öleyiz napalım dr o çok etkelemez dediydiii amma ..
silkeleme çok komik yaa ülen hiçbiri titmadı

sosyalimmm telene almadımmm kii o bayandan aradıkkk ablasınıı

Benosumm ben en iyisi resim yapayimm cok yapmiyorumm
Cnmm iciricm zorla keciboynuzu pekmzini içerkn midesi bulanio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…