bu sefer daha tecrubelisin sosyalim.ilkinde boyle bi sikinti oldugunu bilmiyordunki.icin rahat olsun. bebesimle birlikte dua ediyoruz sana canim arkadasim
sedomun icide tertemiz olmustur. dogumda rahim kendini yenilermis zaten. bi kere hamile kaldi yine kalirr. daha ne ogluslari kizlari olacak. bu sinavdan Allah'in izniyle cok basarili ve dahada guclenmis halde cikacak.
sen bu aksam hic kendini kasma fundam.rahat rahat takil. uyarilari dikkate al sadece
Canlarimmm gizlice giriyorum yine okudum selda mi yazayim dedimm..cok duygulandim Rabbim bi daha bebis nasip etsinn ikiz olsun hemde Allah yardimcisi olsun ..kuzumm yaa nasil buyuk yurekli bi kizzz yaa
Sosyalimm cok sevindimm inss boyle guzel yukselirrr degerin ..masallah
Benosumm bnm ben hala saskinim ya ikinzn ayni anda haber vermesine
Fundosummm bnm Allah razi olsun seldadn haber vrrdin bize yuregimize az da olsa su serptin..kuzu bu ay olckk inss senin
Ama havaya kaldırımca yoruluyodum ne yapim
Yap yap üzerine battaniye ört üşümezsin benim üstümü eşim örtüp gidiyodu gece yataken uyandırıyodu beni sabaha kadar yatıyordum.. Bu ay ilk defa silkelenmede yaptık bak hatırlattın
Sedada komik kız yaa o halinde bile ne düşünüyo güldürdü beni sesinde güzelmiş
Ama böle sen anlattıkça şükür diyorum çabucak atlattı oazartesi gelir Aramıza inşAllah..
Kız olsun yeter ki şu riskli dönemlerin geçsin.. Bebek için yapılan her iş kutsaldır
Tamamm ayşemmm
evett benoşşşnee sizdemi yaptınızzz sende boyda uzinn ne zırlanmıştır adam
twinimmmmmm
Tamamm ayşemmm
evett benoşşşnee sizdemi yaptınızzz sende boyda uzinn ne zırlanmıştır adam
twinimmmmmm
Yaa varyaa çok temiz kalpliyimmmm
ayşemle sedomdada demiştimmm eski yazılarda varr siz bu ay kesin diyodummm
Cikarsinn daha vok var canim.Kız sana no vermediler onların telden mi aradın :)
Evettt sen gene aldın malzemeyi ben daha gidemedim bi yere güyaa bugün çıkacaktım korktum
Organiksiz kalmam inşAllah aklımda hep..
Biliyorum oralara yürümek iyi tabii kolay olurmuş doğum
Ayrıca sende kilo aldım diyrsan biz ölelim bacım cücük kadarsın :))
Bizim sonumuz hayır olsun ozaman ne diyim.. Tulumda sana yakışır tabi güle güle giyin canım..
Dinlen boşverr benim daha şu durumdaa belim ağrıyo
Amiiinnnnnn canım Tez zamanda inşAllah..
Fundamm bu gece tam 12den vurursunuz insallah :)) hadi bakiyim yine uyuyakalma :)Ayşemmm Allah razı olsunnnnn kimbilir tek atışla 12 yi vuriruz bu gece:
ama olursadaa seedom sayesindee sesini duymak öle iyi geldikii
benoşş kıza daha açıklama yapar yapmaz bide sanal arkadaşlık diyemedim ulaşamıyorimdaa dedim hemen tel aldı eline hastanedeler arayalımm dedii
açtı ., seldanın ark. Funda burdapatt tel elimdee
Lizommm erkek anasıı alacan tabi kilo tosunun alıyoo öle düyşünme yaa üzme bizi yürüyüş iyede abartma kızz
insallahh fundam insallahh..sen bu geceyi ve yarini bos gecme:)
sedom baska ne soylediii:) pazartesi mi eve cikacakk.
lizomm sikma canini ben nerdeyse 5 kilo aldimm:) sonra verecez bu kilolari insallah.
turk kahvesi spermlerin hizlanmasi icin cnm.
progestonda kan sulandirici miydi neydi. bizim tanidiktada lekelenme olmustu. doktor ondan verdi.
Yaa varyaa çok temiz kalpliyimmmm
ayşemle sedomdada demiştimmm eski yazılarda varr siz bu ay kesin diyodummm
oyyyy yerimmm ben o minigiii kız bana dua mı ediyor Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin kuzum bende sizlere, kızlara çok dua ediyorum hep aklımdasınız
inşallah canım sağol, Rabbim sana da yaşatsın bu duyguları, benayla herşemiz aynıydı buda aynı oldu sanırım kızını oğluma verebilmek için böyle yapıyor
inşallah canım bi geçsin hayırlısı, yukarıda twine yazdığımı okusana
Kuzummmmm
Su silkelemeyi bizde deniyekkk
aaa evet fundoşummm
bu ay ben senden ve yelizden umutluyum ahanda yazdım buraya
twinimde sizden sonra
Fundammm ne diyosunnnn
Ayy hem uzuldumm ama kendini birakmamiş olmasina ve boyle karşilamasina cok sevindim zatenn hersey Allahtan kizlarr bilmiyoruz ki kaderimizde neler yazili Allah daha beterinden korusun hersey insanlar icin
Allah senden dee razi olsun fundamm guzel biseye vesile oldun icimizi rahatlattin
Sosyosumm gormemisim degerin artmis canim cok sevindim lekelenme niye oluyormuski doktor bisey demedi mi yerlesmeden dolayimiymis
Cikarsinn daha vok var canim.
6 kilo aldim benos daha 19 haftaligim hic normal dgill seker sorunu falan yasarim diye de korkuyorum
Ayricana bana cucuk dedin sanirim :)) kizsam mi bilemedim boyum o kadar kisa degil kizz 167 belki senin gibi bi mankenin yaninda cucuk kalabilirim de :)
O bel agrisi ne ki 5 ayina gel bi sen hele hayirlisiyla :)
Fundamm bu gece tam 12den vurursunuz insallah :)) hadi bakiyim yine uyuyakalma :)
Magazadaki kiz da bebeginiz erkek mi dedi karnim sivriymis :) ama kiz olanlar daha cok kilo aliyo diye biliyorum ben
Insallah aysem benim hedefim bu gidisle 20 kilo 9 aydada veririm heralde :)
Artik daha hizli alicaz
Sosyosumm bizde arabamizi sattik benim icin otomatik araba alcaz fikir alisverisinde bulunalim :)
benim ki şaka kuzum daha konuşmak için çok erken öyle biraz latife yapayım dedim, hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunda cinsiyet hiç önemli değil, ikisinede şu anda ihtiyacımız varCanımsın yaa öle oldu valla.. Bizde senden umutluyuz ama sanırım ayı tutturamıyoruz.. Ama şu var ilk defa kafan bu kadar raht buda bi kısmet
Okudum kız koptumm
Aman daha önce olsa yorum yapardımda yok kuzum rabbim sağlıkla ne nasip ederse artık.. Kız erkek hiç fark etmiyo yokken konuşmak kolaymış
Dene tabii bak ben anlattım neler yaptığımı sende yap.. Kahve ve pekmezi içir pekmez içmezse de yok mik mik de
Inssss kuzumm bnmm kizlar bisey sorucamm siz cok dusunuyomusunzz ben aklimdan nasil cikarablrm
Evett kızz bi saat oluyoo dedii çıkalı ayy tutmim seni diyorumm yokk diyo konuşuyo
yanında ailesi filan vardı çok rahattı o burdaki gibi konuştu çok tatlıı ccan sedoo yüzü hep gülsünn
öle valla canım herşeye hazırlıklı olmalıyızz ben mesela çok çabuk çöküyorum pes ediyorum seldamı görüp utanmam lazımm
Ya şu burnumi nasıl açacam g.tümden nefes alıyommm
Sosyosumm gormemisim degerin artmis canim cok sevindim lekelenme niye oluyormuski doktor bisey demedi mi yerlesmeden dolayimiymis
Cikarsinn daha vok var canim.
6 kilo aldim benos daha 19 haftaligim hic normal dgill seker sorunu falan yasarim diye de korkuyorum
Ayricana bana cucuk dedin sanirim :)) kizsam mi bilemedim boyum o kadar kisa degil kizz 167 belki senin gibi bi mankenin yaninda cucuk kalabilirim de :)
O bel agrisi ne ki 5 ayina gel bi sen hele hayirlisiyla :)
Fundamm bu gece tam 12den vurursunuz insallah :)) hadi bakiyim yine uyuyakalma :)
Magazadaki kiz da bebeginiz erkek mi dedi karnim sivriymis :) ama kiz olanlar daha cok kilo aliyo diye biliyorum ben
Insallah aysem benim hedefim bu gidisle 20 kilo 9 aydada veririm heralde :)
Artik daha hizli alicaz
Sosyosumm bizde arabamizi sattik benim icin otomatik araba alcaz fikir alisverisinde bulunalim :)
Canımsın yaa öle oldu valla.. Bizde senden umutluyuz ama sanırım ayı tutturamıyoruz.. Ama şu var ilk defa kafan bu kadar raht buda bi kısmet
Okudum kız koptumm
Aman daha önce olsa yorum yapardımda yok kuzum rabbim sağlıkla ne nasip ederse artık.. Kız erkek hiç fark etmiyo yokken konuşmak kolaymış
Dene tabii bak ben anlattım neler yaptığımı sende yap.. Kahve ve pekmezi içir pekmez içmezse de yok mik mik de
oyyyy yerimmm ben o minigiii kız bana dua mı ediyor Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin kuzum bende sizlere, kızlara çok dua ediyorum hep aklımdasınız
inşallah canım sağol, Rabbim sana da yaşatsın bu duyguları, benayla herşemiz aynıydı buda aynı oldu sanırım kızını oğluma verebilmek için böyle yapıyor
inşallah canım bi geçsin hayırlısı, yukarıda twine yazdığımı okusana
Amin sosyalimm cumlemizin insallahh
Yaa bu silkelenme isini bende esime soylemistim.guldu yatti:) ben bacagimida kaldirmamistim. Hep sagima donup yattim.tek dikkat ettigim sey,calismadan sonra o bolgeye kagit havlu tikistirmakti
Lizom doktor banada dikkat et dedi.ama napayim doymuyorumson 1 haftada dahada istahim acildi benim sonum kotu simdiden soyluyorum:)
Nissan micra ya ne dersiniz. Tam bayan arabasi.fiyatlarida orta. Icide cok rahat. Bagaji hele,baya genis.tam bebek arabasi koymalik
Fundam canimmkalbi tertemiz arkadasimmm
Bu ayda senin yelizin ve twinin ayi olacak insallahhh
Kizlar bugun karsiya gectik.bakirkoy tarafinaa. Anam ne kalabalik varr. Adim atacak yer yok. Capacity e gittik. Orasi baya guzelmis. Ama yemek yerinde bile zor yer bulduk. Zaten arabayi kadikoye biraktik.deniz otobusunle bakirkoye gectik. Arabayla gitseymisiz kac saat trafikte kalacaktik Allah bilirr
Inssss kuzumm bnmm kizlar bisey sorucamm siz cok dusunuyomusunzz ben aklimdan nasil cikarablrm
Evett kızz bi saat oluyoo dedii çıkalı ayy tutmim seni diyorumm yokk diyo konuşuyo
yanında ailesi filan vardı çok rahattı o burdaki gibi konuştu çok tatlıı ccan sedoo yüzü hep gülsünn
öle valla canım herşeye hazırlıklı olmalıyızz ben mesela çok çabuk çöküyorum pes ediyorum seldamı görüp utanmam lazımm
Ya şu burnumi nasıl açacam g.tümden nefes alıyommm
benim ki şaka kuzum daha konuşmak için çok erken öyle biraz latife yapayım dedim, hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunda cinsiyet hiç önemli değil, ikisinede şu anda ihtiyacımız var
aklımdan hiç çıkmıyordu ki kuzum, Rabbimin bize vermiş olduğu bir zaman var sadece onu bekliyoruz biz sabırla, her şeyin hayırlısı
tuzlu su yap burnuna çek açılır hemenbu arada ya ben bir şey söyleyeceğim ama bilmiyorum şimdi aklıma geldi özelden bize telini versende bizde arasak mı acaba sedoşumuzu:26:
Kiz deniyeyim valla..benimkii baya bahsetmeye basladi bebisten..
Kahve de sevmiyoki ama iciricem bu sfer
KIz benimkine bu oyle desem tamam diyo inada bindiriyo
Amin sosyalimm cumlemizin insallahh
Yaa bu silkelenme isini bende esime soylemistim.guldu yatti:) ben bacagimida kaldirmamistim. Hep sagima donup yattim.tek dikkat ettigim sey,calismadan sonra o bolgeye kagit havlu tikistirmakti
Lizom doktor banada dikkat et dedi.ama napayim doymuyorumson 1 haftada dahada istahim acildi benim sonum kotu simdiden soyluyorum:)
Nissan micra ya ne dersiniz. Tam bayan arabasi.fiyatlarida orta. Icide cok rahat. Bagaji hele,baya genis.tam bebek arabasi koymalik
Fundam canimmkalbi tertemiz arkadasimmm
Bu ayda senin yelizin ve twinin ayi olacak insallahhh
Kizlar bugun karsiya gectik.bakirkoy tarafinaa. Anam ne kalabalik varr. Adim atacak yer yok. Capacity e gittik. Orasi baya guzelmis. Ama yemek yerinde bile zor yer bulduk. Zaten arabayi kadikoye biraktik.deniz otobusunle bakirkoye gectik. Arabayla gitseymisiz kac saat trafikte kalacaktik Allah bilirr
He yaa zor oluyodu ama adam napsın yazık ne desem yapıyo garibim :) hadi bugün dualarımız seninle.. Rabbim yüzünü güldürsün inşAllah (amiinnn)
Hemde nasıl düşünüyodum mağazaya girerdim kendim için bebek kıyafetleri görünce göZüm kalır bakardım öle.. Düşünme diycem ama çok zor uğraş bul kitap oku ki sen çok okuyın zaten sana uymadı bu
El işi falan yap yoksa zor canım. Rabbimin nasip ettiği bi zaman var
Kız koptum genesenin nefes almakta güzelmiş
Şaka yaptığını biliyorum kız desim ya normal şartlarda uzatırdım ama söz verdim kendime o yüzden
:) içain işte zorla.. Netten okuyom millet neler yapıyo falan de yavaştan hazırla rahat girmeye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?