Ayşemmm Allah razı olsunnnnn kimbilir tek atışla 12 yi vuriruz bu gece:
ama olursadaa seedom sayesindee sesini duymak öle iyi geldikii
benoşş kıza daha açıklama yapar yapmaz bide sanal arkadaşlık diyemedim ulaşamıyorimdaa dedim hemen tel aldı eline hastanedeler arayalımm dedii
açtı ., seldanın ark. Funda burdapatt tel elimdee
Lizommm erkek anasıı alacan tabi kilo tosunun alıyoo öle düyşünme yaa üzme bizi yürüyüş iyede abartma kızz
Ayşemmm Allah razı olsunnnnn kimbilir tek atışla 12 yi vuriruz bu gece:
ama olursadaa seedom sayesindee sesini duymak öle iyi geldikii
benoşş kıza daha açıklama yapar yapmaz bide sanal arkadaşlık diyemedim ulaşamıyorimdaa dedim hemen tel aldı eline hastanedeler arayalımm dedii
açtı ., seldanın ark. Funda burdapatt tel elimdee
Lizommm erkek anasıı alacan tabi kilo tosunun alıyoo öle düyşünme yaa üzme bizi yürüyüş iyede abartma kızz
Sosyalimm progestan ne işe yarıyor
bide şekersiz türk kahvesi yarım saat önce ölemi o ne iye yarıyodu cano
yastık takviyesi yapıldı yatak yanınabaşka:44:
Süper olmuş saolsunlar aramışler genede..
Kız olur inşAllah sen içini ferah tut..
Kahve hareket sağlıyodu galiba..
İki kaşıkta pekmek ver
Ben iki yastık koydum bu ay popişim altına ama
Bide canım kenzül arş duasının uzun olanını oku çok uzun 5-6 Sayfa galiba yarım saat sürüyodu ama okuması kolay..
Ayaklarımı ben yatağın başına koyuyordum havada kalıyodu yorulmuyodumda
ayaklari yatagin basina koymak iyiymis yaafundam sende bu aksam oyle yap:)
Hee tamammm kız başlığa bikez koydum üşüdümyastık koyim bu defada kahve iyiimşişşş yapimmm
pekmezde veriim normalde kasık ağrısı gelmmeli bugün ama yokkk
kızzz ben o duaya baktımmm uzin ama öle 5 6 sayfa değil tam 1 sayfaa onu okudum amaa
Ayşem çok üzüldü midesenden rahatsızlandı dedim yaaa herkes perişan halde hem üzüldü hemde düşündüğümüz için çok muutlu oldi yaa
suni sancı vermişler kaç gündür olmamışe bi sorun varmış .. bugün olmuş
rahimi temizlemişler iyice korunmayı sormamış
ptesiye kadar birdayım galiba dedi
Sesinde güzelmiş ddiyo o halde bilegripim kızz neresi güzel dedim çok tatlı yaa canım sedommm
Yalnız kızlar sizi sordu yaa varmı bişey diye çok utandım ordaa sosyaalle benay derken ordakiler o ne bee der gibi bakacak diye uzaklaştım hemen
sedommdann iyi haber geldi sonunda cok sukur..o iyi olsunda Rabbim daha ona ne bebekler verecekk..vala icim biraz olsun rahatladii.
bende onu cok opuyorummmmm tatli yanaklarindann. bir anca toparlanip guclu sekilde aramiza gelecek. sedomuz inancli ve cok guclu. esininde destegiyle bu sureci daha kisa surede atlatacak.
sosyalimmm masallah degerin cok guzell. minigin sana simsiki tutunmuss
sen o lekelenmelere hic kafani takmaa,ilacta vermis ztn doktor. onlari kullaninca hicbiseyin kalmaz evelallahben hissediyorum minigin seni birakmayacak
Oyyy sosyalimmm hemencik yazim dedimmm telden evdeyim şimdiii
değerin artmışşşohhh çok şükürrr Allahımmm hiçbi sorin olmadan doğumunu nasip etsinnn inşallahhh
Sosyalimm progestan ne işe yarıyor
bide şekersiz türk kahvesi yarım saat önce ölemi o ne iye yarıyodu cano
yastık takviyesi yapıldı yatak yanınabaşka:44:
Ayşemmm sence been yapmamış olabilirimmi bunii kız silkeleme bile yaptık eşimleeolmadıı
fundam yaa guldurdun benineyse bu aksam birde benosun hatri icin yap
sosyosum gelmissscanim anlatsana ya cift cizgiyi gorunce ne hissettin. hic konusamadik
ayşem hiç bir şey hissetmedim desem hani ilki iyi sonlanmadı ya hemen duaya başladım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip et dedim sürekli, sonra iğneye başladım o kadarr kuzum
Ayyemin duygusallııı bitiriyo beniii
doğru kızz bu isimler nekii ama utandım iştee
ayyy kahve süpermişşş kısmet bakalımmm bide böle deneyekkk hayırlısıı
duayı arıyom hemen kızlarr
haa evett doğum yaptımmm fundamdedii soramadım detayı tabi erkekmiş dedi çok fena oldummm işallah yine olacak çok ssağlıklı bi oğlu olacak
ayaklari yatagin basina koymak iyiymis yaafundam sende bu aksam oyle yap:)
Hee tamammm kız başlığa bikez koydum üşüdümyastık koyim bu defada kahve iyiimşişşş yapimmm
pekmezde veriim normalde kasık ağrısı gelmmeli bugün ama yokkk
kızzz ben o duaya baktımmm uzin ama öle 5 6 sayfa değil tam 1 sayfaa onu okudum amaa
Ayşem çok üzüldü midesenden rahatsızlandı dedim yaaa herkes perişan halde hem üzüldü hemde düşündüğümüz için çok muutlu oldi yaa
suni sancı vermişler kaç gündür olmamışe bi sorun varmış .. bugün olmuş
rahimi temizlemişler iyice korunmayı sormamış
ptesiye kadar birdayım galiba dedi
Sesinde güzelmiş ddiyo o halde bilegripim kızz neresi güzel dedim çok tatlı yaa canım sedommm
Ayşemmm sence been yapmamış olabilirimmi bunii kız silkeleme bile yaptık eşimleeolmadıı
sosyal ve benay mııı kız böyle isimler var ama utanmasaydın
öyle mi dersin ayşemm inşallah sağlıklı sıhhatlı olsunda Rabbim ne derse baş göz üstüne
evet canım artmış çok şükür sabahları günaydın şakası yapıyor sanırım sıpa
canım bebeğin tutunmasını sağlıyor, şekersin türk kahvesi 1saat önce ilişki sırasındada totona yastık koy canım ben öyle yapmıştım
progestan beni aptallaştırıyor kızlar oturduğum yerde biraz önce uyumusum
Canlarimmm gizlice giriyorum yine okudum selda mi yazayim dedimm..cok duygulandim Rabbim bi daha bebis nasip etsinn ikiz olsun hemde Allah yardimcisi olsun ..kuzumm yaa nasil buyuk yurekli bi kizzz yaa
Sosyalimm cok sevindimm inss boyle guzel yukselirrr degerin ..masallah
Benosumm bnm ben hala saskinim ya ikinzn ayni anda haber vermesine
Fundosummm bnm Allah razi olsun seldadn haber vrrdin bize yuregimize az da olsa su serptin..kuzu bu ay olckk inss senin
hosgeldin twincann,evet fundamin sayesinde rahatladik birazz
Canlarımmm seldamla konuştummmmmnasılll mutlu oldu anlatamammm bebeği oğluşunu almışlar ama inanın o çok güçlü ve çok iyi
Sizlere çook selamı var ve çok sevdiğini söyledi tek tek sordu bende sosyalle benoşu söledimm nasıl sevindi varyaaa oyy yerim ben onlarıı yaşasınn diyor güzel kalpli arkadaşımmm
hep hayırlısını istedim değilmiş olmadı napalım dilor inşallah bir daha olacak diiyor yanıi çok çabuk toplıycak kendini sakın üzülmeyin
ayşemmm senii özellikli öpmemi istedeii
o günden beri hastanedeymiş bugün doğum yaptırmışlar ptesi çıkaacakmış büyük ihtimalle
Canlarimmm gizlice giriyorum yine okudum selda mi yazayim dedimm..cok duygulandim Rabbim bi daha bebis nasip etsinn ikiz olsun hemde Allah yardimcisi olsun ..kuzumm yaa nasil buyuk yurekli bi kizzz yaa
Sosyalimm cok sevindimm inss boyle guzel yukselirrr degerin ..masallah
Benosumm bnm ben hala saskinim ya ikinzn ayni anda haber vermesine
Fundosummm bnm Allah razi olsun seldadn haber vrrdin bize yuregimize az da olsa su serptin..kuzu bu ay olckk inss senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?