Ağlayakta gözden mi olak???

iyi yapıyorsun canım ben hiç kimseye bi şey söylemedim, bi sizlere bi de iş arkadaşım var o biliyor, sağolsun benimle geldi kan tahlilimi almaya burayıda takip ediyor selam söylüyorum ona buradan

Sen yinede çok yememeye dikkat et canım. Hiç aşerdiniz mi kız
Ben normalde ne görsem canım çeken bi tipim bakalım ne olacak

Nissan evet güzel.. Bizde citrion c3 ü beğendik bakalım alamayız daha ama niyet var

Kız bakırköy çok güzeldir ama işte kalabalık oraya zaten deniz otıbüsü ile gitmeniz daha faydalı olmuş.. Çok güzel şeyler oluyo.. Ara sokakları gezmek lazım

olsa iyi olurdu arar sesini duyardık moral olurdu ama neyse sağlık olsun artık, iyi olsunda

Yelizim bu arada burnun tikaliysa nane yagi al sur burnun onunee aciomuss

Benosumm ben en iyisi resim yapayimm cok yapmiyorumm
Cnmm iciricm zorla keciboynuzu pekmzini içerkn midesi bulanio

Hakkat onun tadıda pek kötü nimete kötü denmez Ama ben içenediydim eşim beğendim dedi.. Zaten damak zevklerimiz hiç uyuşmuyo bizim

iyi yapıyorsun canım ben hiç kimseye bi şey söylemedim, bi sizlere bi de iş arkadaşım var o biliyor, sağolsun benimle geldi kan tahlilimi almaya burayıda takip ediyor selam söylüyorum ona buradan

Kız biz dayanamadık herkese söyledik

İçimizde tutamadık akrabalar sadece tabi daha iş yerine söylemedim ben bakalım pazartesi belki

ben askere gönderdikten sonra söyleyecem iyi yapmışsın canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah, eşim diyor ki teyzene bile mi söylemeyeceksin hayır söylemeyeceğim dedim şaşırarak bana bakıyor

Sosyosum ben zaten kucuk bi yerde yasamayi cok istiorummm ahh is imkani olsa. Sadece denizi olsum yeter

Benosum doymuyorumki surekli midem kazaniyor 15 gunde 2 kilo falan aldim heralde:)
Ben limona aserdim galiba gidip gelip yaliyordum
Ama su anda ne gorsem yemek istiorum kizzz. Kapilardan sigmicam. Ztn boyda var. Enine boyuna gidiorum

Fundam o tarafta isimiz vardi.gezmeye cikmadik aslindamcapacity i gorunce girelim dedik.hep duyuyordum ismini:)
Ama sizin tarafi gorunce bizim tarafa sukrettim. Bizim buralar daha sakin kiz.

aynen bende canım deniz çok iyi bir şey zaten onun için ya ege kıyıları ya akdeniz kıyıları

Senle ben süpriz yımırta kuzuuu

Sosyalll bende istanbulsuz yaşayamammm

Sizler assolistsiniz kuzum

ben askere gönderdikten sonra söyleyecem iyi yapmışsın canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah, eşim diyor ki teyzene bile mi söylemeyeceksin hayır söylemeyeceğim dedim şaşırarak bana bakıyor

Aminnn canım inşAllah hepimizinkini..

Senin başından geçenlerde kolay değil yani o yüzden normal..bi müddet daha bekle nasılsa söylenir canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…