Hemde nasıl düşünüyodum mağazaya girerdim kendim için bebek kıyafetleri görünce göZüm kalır bakardım öle.. Düşünme diycem ama çok zor uğraş bul kitap oku ki sen çok okuyın zaten sana uymadı bu
El işi falan yap yoksa zor canım. Rabbimin nasip ettiği bi zaman var
Kız koptum genesenin nefes almakta güzelmiş
Şaka yaptığını biliyorum kız desim ya normal şartlarda uzatırdım ama söz verdim kendime o yüzden
:) içain işte zorla.. Netten okuyom millet neler yapıyo falan de yavaştan hazırla rahat girmeye :)
Amin sosyalimm cumlemizin insallahh
Yaa bu silkelenme isini bende esime soylemistim.guldu yatti:) ben bacagimida kaldirmamistim. Hep sagima donup yattim.tek dikkat ettigim sey,calismadan sonra o bolgeye kagit havlu tikistirmakti
Lizom doktor banada dikkat et dedi.ama napayim doymuyorumson 1 haftada dahada istahim acildi benim sonum kotu simdiden soyluyorum:)
Nissan micra ya ne dersiniz. Tam bayan arabasi.fiyatlarida orta. Icide cok rahat. Bagaji hele,baya genis.tam bebek arabasi koymalik
Fundam canimmkalbi tertemiz arkadasimmm
Bu ayda senin yelizin ve twinin ayi olacak insallahhh
Kizlar bugun karsiya gectik.bakirkoy tarafinaa. Anam ne kalabalik varr. Adim atacak yer yok. Capacity e gittik. Orasi baya guzelmis. Ama yemek yerinde bile zor yer bulduk. Zaten arabayi kadikoye biraktik.deniz otobusunle bakirkoye gectik. Arabayla gitseymisiz kac saat trafikte kalacaktik Allah bilirr
inssss kuzumm aysemm twitre foto ekliyim bi bak cnmm
Fundossss kuzum bizede biseyler soyle belki tutar ..
Benimkide öle kızzz ama pes etti tutmayınca bugün bile hep gün takibi yapıyosun bak yine olmayacak diyoo
aynen ayşem hemen k.havlu koyuyom bende
kız bu ara iyi geliyon bu tarafa haa deniz havası almışsın sperrr bayılırım bendee
bide benimde hep aklımda çıkmıyoo ama hepemez öleyiz napalım dr o çok etkelemez dediydiii amma ..
silkeleme çok komik yaa ülen hiçbiri titmadı
sosyalimmm telene almadımmm kii o bayandan aradıkkk ablasınıı
Tamm kuzu koy bekliomm:) gozumuz gonlumuz acilsin
inssss kuzumm aysemm twitre foto ekliyim bi bak cnmm
Fundossss kuzum bizede biseyler soyle belki tutar ..
Kuzum foto koydumm
Benosumm ben en iyisi resim yapayimm cok yapmiyorumm
Cnmm iciricm zorla keciboynuzu pekmzini içerkn midesi bulanio
iyi yapıyorsun canım ben hiç kimseye bi şey söylemedim, bi sizlere bi de iş arkadaşım var o biliyor, sağolsun benimle geldi kan tahlilimi almaya burayıda takip ediyor selam söylüyorum ona buradan
Senle ben süpriz yımırta kuzuuu
Sosyalll bende istanbulsuz yaşayamammm
Gordummmmm:)masallah cok guzelsin kuzuuu
Ztn bizim topikte tum guzeller toplanmis
Hakkat onun tadıda pek kötü nimete kötü denmez Ama ben içenediydim eşim beğendim dedi.. Zaten damak zevklerimiz hiç uyuşmuyo bizim
Kız biz dayanamadık herkese söyledik
İçimizde tutamadık akrabalar sadece tabi daha iş yerine söylemedim ben bakalım pazartesi belki
Aynen kuzu yaa bizden ne çıkacağı belli olmaz
Sosyosum ben zaten kucuk bi yerde yasamayi cok istiorummm ahh is imkani olsa. Sadece denizi olsum yeter
Benosum doymuyorumki surekli midem kazaniyor 15 gunde 2 kilo falan aldim heralde:)
Ben limona aserdim galiba gidip gelip yaliyordum
Ama su anda ne gorsem yemek istiorum kizzz. Kapilardan sigmicam. Ztn boyda var. Enine boyuna gidiorum
Fundam o tarafta isimiz vardi.gezmeye cikmadik aslindamcapacity i gorunce girelim dedik.hep duyuyordum ismini:)
Ama sizin tarafi gorunce bizim tarafa sukrettim. Bizim buralar daha sakin kiz.
ben askere gönderdikten sonra söyleyecemiyi yapmışsın canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah, eşim diyor ki teyzene bile mi söylemeyeceksin hayır söylemeyeceğim dedim şaşırarak bana bakıyor
yaaa yelizimmm nerede ama
yelizimmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?