Ağlayakta gözden mi olak???

Benim ağrım genelde sağda kasık yerinde tam karın bölgesinde oluyo canım..

Evet kıyafet olmaz çok yiyoruz galiba..
Ben normalde 55 kiloydum sırf habri alınca gidip baskül aldım bi çıktım 57 şok oldum yıllardır görmediğim bir kiloyu gördüm :)

Bilgi için çok tşk ediyorum canım ayda 5 kilo mu :) kız ben o kadar eti nasıl yiyim.. Balık zaten seviyorum yumurtada öle
Ceviz badem aldık zaten ama ben sanırım çok yiyorum :) azaltayım meyvede aklıma gelirse yerim..
Ekmek normalde zaten yemiyorum sadece kahvaltıda yada iş yerine kahvaltı niyetine ekmek arası bişiler götürürsem öle. Dikkate alıcam canım çok saoll

Sosyalimm çok güzel haber hadi bakalım sıpa yavaş yavaş büyümeye başlamış ne güzel.. Lekelere takılma sen iyi düşünüyoruz biz..

Funda acaba ne yaptı ?

Benosum ne guzel yediklerine dikat ediyo4sun ben daha baslamadim du bakalim ne zaman baslarim ALlah bilir su lekeler bi kesilsinde fundos keske birvan once haber verse

Sosyalimm gozun aydin canmm senin sipa yerlesiyo demekki hala rahat edemedi degerin yukseldigine gore sorun yok dimi cok sukurr

Benosum ne guzel yediklerine dikat ediyo4sun ben daha baslamadim du bakalim ne zaman baslarim ALlah bilir su lekeler bi kesilsinde fundos keske birvan once haber verse

Sende yemeye başla canım ne olur ne olmaz dikkat et kendine..

Eşi alacaktı azıcık gezebilirler yada yemek falan ancak

Sosyalimm gozun aydin canmm senin sipa yerlesiyo demekki hala rahat edemedi degerin yukseldigine gore sorun yok dimi cok sukurr

Sende yemeye başla canım ne olur ne olmaz dikkat et kendine..

Eşi alacaktı azıcık gezebilirler yada yemek falan ancak

Bu sipa bizi cok ugrastiracak sanirim yelizim doktar artis cok guzel dedi ilaclarini igneni foliknasit ic carsamba gel dedi bakalim nasil olacak kuzu
Bekleriz bizde benosum bende yavastan baslayayim haklisin

Canlarımmm seldamla konuştummmmm nasılll mutlu oldu anlatamammm bebeği oğluşunu almışlar ama inanın o çok güçlü ve çok iyi
Sizlere çook selamı var ve çok sevdiğini söyledi tek tek sordu bende sosyalle benoşu söledimm nasıl sevindi varyaaa oyy yerim ben onlarıı yaşasınn diyor güzel kalpli arkadaşımmm
hep hayırlısını istedim değilmiş olmadı napalım dilor inşallah bir daha olacak diiyor yanıi çok çabuk toplıycak kendini sakın üzülmeyin
ayşemmm senii özellikli öpmemi istedeii

o günden beri hastanedeymiş bugün doğum yaptırmışlar ptesi çıkaacakmış büyük ihtimalle

Oyy canim benim saglikli ve guclu olmasi cok iyi cok sevindim bunaaa canimm benim yaaa fundosum sene cokmsagoll iyi kinvarsin

Oyy canim benim saglikli ve guclu olmasi cok iyi cok sevindim bunaaa canimm benim yaaa fundosum sene cokmsagoll iyi kinvarsin

Valla kaç gündür perişanız dedim keşke sölemeseydim dedi bize üzüldü kızcağız
ama size çok sevindi yaa dedim bide mahçup sölüyolar suç işlemiş gibi ayy nasıl sevindiim diyoo

sesini duymak çok iyi geldii bana kızlar çok mutluyummmm o iyi diye

Aayy canım brnim ne büyük kalpli saolsn kendi derdini bırakıp bize mi sevindi
Demek oğluşu olacaktı he rabbim büyük demekki böle olaması gerekiyormuş sabır versin inşAllah.

Haber almak çok iyi geldi fundam iyi ki gitmişsin kız.. Allah sendende razı olsun

Y Insallah dahada iyi olacak hemen gelseymis ozledik kendisini cunku

Vallah tahmin ediyoduk neler olduğunu aslında ama ondan duyup iyi olduğunu bilmek hepimize iyi gelecekk
o çok inançlı her konuşmada hatta cinsiyet zamanı bile hep diyoduya sağlıklı olsun hayırlısını istiyorum bana kızdı yine bak gör sabret diye

ablası yanındaydı bu arada orda çalışan başka bayan aradı oda çok iyidi sağğolsun hepsi biliyo olayı zaten hemen aradılar
ablasıda çok şeker sıcak seldam gibii

Son düzenleme:

Tabi ki hep bi iyi yanından bakıyoduk belki olmaz diyoduk..
Aslında en güzeli o hayırlısını dilemek.. Hepimiz diliyoruz elbette ama bazen eksiklik yapabiliyoruz çok şükür inançlı kişileriz.. Rabbim ne verirse hayırlısını versin..

Seldanın dik duruşu hoşuma gitti belki yerinde olsak böle olmayabilirdik Allah korusun..
Rabbim tez zamanda yeniden evlat sahibi yapsın inşAllah..

Yalnız kızlar sizi sordu yaa varmı bişey diye çok utandım ordaa sosyaalle benay derken ordakiler o ne bee der gibi bakacak diye uzaklaştım hemen

Sedosumun oglusu mu olcakmis allahim bi aldiginin yerine baska bi oglus verir ona insallah saglikli sihhatli. Iyi olmasina cok sevindim. Zaman herseye alistiriyor insani.

Benossumm bebisi organik beslicezz balkonu ilacsiz hormonsuz yesilliklerle dolduruyoruz senle :)

Ben bugun baya bi yurudum. Benos sen bilirsin gazinodaki yaslilar parkindan daha da uzak bi hamile magazasi var ordan kendime tulum aldimm. Galiba biraz psikolojim bozuldu kilodan ve yuzumdeki sivilcelerden cok yurudum belimde agriyo uzandim kaldim kalkamiyorum. Yuruyus iyi geliyomus bide

Yalnız kızlar sizi sordu yaa varmı bişey diye çok utandım ordaa sosyaalle benay derken ordakiler o ne bee der gibi bakacak diye uzaklaştım hemen

sedommdann iyi haber geldi sonunda cok sukur..o iyi olsunda Rabbim daha ona ne bebekler verecekk..vala icim biraz olsun rahatladii.
bende onu cok opuyorummmmm tatli yanaklarindann. bir anca toparlanip guclu sekilde aramiza gelecek. sedomuz inancli ve cok guclu. esininde destegiyle bu sureci daha kisa surede atlatacak.

sosyalimmm masallah degerin cok guzell. minigin sana simsiki tutunmuss
sen o lekelenmelere hic kafani takmaa,ilacta vermis ztn doktor. onlari kullaninca hicbiseyin kalmaz evelallah ben hissediyorum minigin seni birakmayacak

Kız sana no vermediler onların telden mi aradın :)

Evettt sen gene aldın malzemeyi ben daha gidemedim bi yere güyaa bugün çıkacaktım korktum
Organiksiz kalmam inşAllah aklımda hep..
Biliyorum oralara yürümek iyi tabii kolay olurmuş doğum
Ayrıca sende kilo aldım diyrsan biz ölelim bacım cücük kadarsın :))
Bizim sonumuz hayır olsun ozaman ne diyim.. Tulumda sana yakışır tabi güle güle giyin canım..
Dinlen boşverr benim daha şu durumdaa belim ağrıyo

fundam Allah sendende razi olsun bizi rahatlattin. Rabbim sana en kisa zamanda hayirlisiyla bebis versinn

Amiiinnnnnn canım Tez zamanda inşAllah..

Oyyy sosyalimmm hemencik yazim dedimmm telden evdeyim şimdiii
değerin artmışşş ohhh çok şükürrr Allahımmm hiçbi sorin olmadan doğumunu nasip etsinnn inşallahhh

Ayşemmm Allah razı olsunnnnn kimbilir tek atışla 12 yi vuriruz bu gece:
ama olursadaa seedom sayesindee sesini duymak öle iyi geldikii
benoşş kıza daha açıklama yapar yapmaz bide sanal arkadaşlık diyemedim ulaşamıyorimdaa dedim hemen tel aldı eline hastanedeler arayalımm dedii
açtı ., seldanın ark. Funda burda patt tel elimdee

Lizommm erkek anasıı alacan tabi kilo tosunun alıyoo öle düyşünme yaa üzme bizi yürüyüş iyede abartma kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…