bende hep oyle diyordum benosumm. insan birsey almaya kiyamiyor. ben 4bucuk kilo almisim,4 ayda. hicbirseyim olmuo artik
kasiginda agirlik var mi cnm? ins mide bulantin olmaz cnm.
ya et salata ve meyve.. bunlar cok onemli.benim doktor ayda 5 kilo et yemen lazim dedi. butun hamur islerinden uzak dur dedi. hele kahvaltida recel falan sakin yeme.boyle seylerin cocuga bi faydasi yok sadece sana kilo olarak donecek seyler,bos yere agirligini arttirirsin dedi. birde makarna,pilavida haftada 1-2 ye dedi.oda az porsiyon seklinde.ekmekte ayni sekilde.gunde 2 porsiyon meyve demisti.ikiden sonrasi sekere donusuyormus. ben bazen 3-4 mandalina yiyorum mesela.o iyi degilmis. yiyebildigin kadar salata ye dedi.he birde haftada 2 balik.
badem cevizide cok abartmadan ye dedi. hergun ama az az ye dedi. hergun 1 yumurta cok pismis.
simdilik aklima gelenler bunlar cnm. hatirladigim zaman yazarim yine. zaten doktorunda sana bunlarin hepsini soyleyecektir. doktora gidene kadar idare eder seni:)
fundamda hayirli haberlerle gelir insallahhh.
sosyalimide merak etmeye basladim. gerci disarida isleri vardir belki,anca aksam gelir..
Oncelikle gecmis olsun kuzu bol bol vitamin al islaklik artmis iliskliyi bos gecirme derim 3 gunnust uste olsun esine kahvevyap mutlakw amin canim insallah rabbim ne derse o olur
Fundosum mutlaka bize haber ver cokncok slmmsoyle onu cok sevdigimizide soyle
Bu arada sabah yine leke geldi kizlar doktora gittim degerim 63 olmus doktor cok iyi dedi progestan verdi onu ictim iyice aptallastim alinti yapamadimmo yuzden cokmfazla herkese tsk ederim bu arada iyi ki varsiniz
Benim ağrım genelde sağda kasık yerinde tam karın bölgesinde oluyo canım..
Evet kıyafet olmaz çok yiyoruz galiba..
Ben normalde 55 kiloydum sırf habri alınca gidip baskül aldım bi çıktım 57 şok oldum yıllardır görmediğim bir kiloyu gördüm :)
Bilgi için çok tşk ediyorum canım ayda 5 kilo mu :) kız ben o kadar eti nasıl yiyim.. Balık zaten seviyorum yumurtada öle
Ceviz badem aldık zaten ama ben sanırım çok yiyorum :) azaltayım meyvede aklıma gelirse yerim..
Ekmek normalde zaten yemiyorum sadece kahvaltıda yada iş yerine kahvaltı niyetine ekmek arası bişiler götürürsem öle. Dikkate alıcam canım çok saoll
Sosyalimm çok güzel haber hadi bakalım sıpa yavaş yavaş büyümeye başlamış ne güzel.. Lekelere takılma sen iyi düşünüyoruz biz..
Funda acaba ne yaptı ?
Benosum ne guzel yediklerine dikat ediyo4sun ben daha baslamadim du bakalim ne zaman baslarim ALlah bilir su lekeler bi kesilsinde fundos keske birvan once haber verse
Sosyalimm gozun aydin canmm senin sipa yerlesiyo demekki hala rahat edemedi degerin yukseldigine gore sorun yok dimi cok sukurr
Sende yemeye başla canım ne olur ne olmaz dikkat et kendine..
Eşi alacaktı azıcık gezebilirler yada yemek falan ancak
Oyy canim benim saglikli ve guclu olmasi cok iyi cok sevindim bunaaa canimm benim yaaa fundosum sene cokmsagoll iyi kinvarsinCanlarımmm seldamla konuştummmmmnasılll mutlu oldubenim yaaaatamammm bebeği oğluşunu almışlar ama inanın o çok güçlü ve çok iyi
Sizlere çook selamı var ve çok sevdiğini söyledi tek tek sordu bende sosyalle benoşu söledimm nasıl sevindi varyaaa oyy yerim ben onlarıı yaşasınn diyor güzel kalpli arkadaşımmm
hep hayırlısını istedim değilmiş olmadı napalım dilor inşallah bir daha olacak diiyor yanıi çok çabuk toplıycak kendini sakın üzülmeyin
ayşemmm senii özellikli öpmemi istedeii
o günden beri hastanedeymiş bugün doğum yaptırmışlar ptesi çıkaacakmış büyük ihtimalle
Oyy canim benim saglikli ve guclu olmasi cok iyi cok sevindim bunaaa canimm benim yaaa fundosum sene cokmsagoll iyi kinvarsin
Canlarımmm seldamla konuştummmmmnasılll mutlu oldu anlatamammm bebeği oğluşunu almışlar ama inanın o çok güçlü ve çok iyi
Sizlere çook selamı var ve çok sevdiğini söyledi tek tek sordu bende sosyalle benoşu söledimm nasıl sevindi varyaaa oyy yerim ben onlarıı yaşasınn diyor güzel kalpli arkadaşımmm
hep hayırlısını istedim değilmiş olmadı napalım dilor inşallah bir daha olacak diiyor yanıi çok çabuk toplıycak kendini sakın üzülmeyin
ayşemmm senii özellikli öpmemi istedeii
o günden beri hastanedeymiş bugün doğum yaptırmışlar ptesi çıkaacakmış büyük ihtimalle
Insallah dahada iyi olacak hemen gelseymis ozledik kendisini cunkuValla kaç gündür perişanız dedim keşke sölemeseydim dedi bize üzüldü kızcağız
ama size çok sevindi yaa dedim bide mahçup sölüyolar suç işlemiş gibi ayy nasıl sevindiim diyoo
sesini duymak çok iyi geldii bana kızlar çok mutluyummmm o iyi diye
Vallah tahmin ediyoduk bunları aslında ama ondan duyup iyi olduğunu bilmek hepimize iyi gelecekk
o çok inançlı her konuşmada hatta cinsiyet zamanı bile hep diyoduya sağlıklı olsun hayırlısını istiyorum bana kızdı yine bak gör sabret diye
ablası yanındaydı bu arada orda çalışan başka bayan aradı oda çok iyidi sağğolsun hepsi biliyo olayı zaten hemen aradılar
ablasıda çok şeker sıcak seldam gibii
Yalnız kızlar sizi sordu yaa varmı bişey diye çok utandım ordaa sosyaalle benay derken ordakiler o ne bee der gibi bakacak diye uzaklaştım hemen
Yalnız kızlar sizi sordu yaa varmı bişey diye çok utandım ordaa sosyaalle benay derken ordakiler o ne bee der gibi bakacak diye uzaklaştım hemen
Sedosumun oglusu mu olcakmisallahim bi aldiginin yerine baska bi oglus verir ona insallah saglikli sihhatli. Iyi olmasina cok sevindim. Zaman herseye alistiriyor insani.
Benossumm bebisi organik beslicezz balkonu ilacsiz hormonsuz yesilliklerle dolduruyoruz senle :)
Ben bugun baya bi yurudum. Benos sen bilirsin gazinodaki yaslilar parkindan daha da uzak bi hamile magazasi var ordan kendime tulum aldimm. Galiba biraz psikolojim bozuldu kilodan ve yuzumdeki sivilcelerdencok yurudum belimde agriyo uzandim kaldim kalkamiyorum. Yuruyus iyi geliyomus bide
fundam Allah sendende razi olsun bizi rahatlattin. Rabbim sana en kisa zamanda hayirlisiyla bebis versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?