2 tane olur belki sizden 1 taşla 2 kuş
Sizler assolistsiniz kuzum
Aminnn canım inşAllah hepimizinkini..
Senin başından geçenlerde kolay değil yani o yüzden normal..bi müddet daha bekle nasılsa söylenir canım..
10 martta dönüyormuş canım geçenlerde konuşmuştuk, kız kim olmasa onu özlüyorum ben buradaBende onu dicektim tammm.kalbimiz birmis sosyos
Yelocan nerdesin sekerimmm. Ne zaman donuyodu yuvasinaa. 1 hafta falan kaldi dimi kizlarr. Esi ne ozlemistir simdiiii
Sosyosum ben zaten kucuk bi yerde yasamayi cok istiorummm ahh is imkani olsa. Sadece denizi olsum yeter
Benosum doymuyorumki surekli midem kazaniyor 15 gunde 2 kilo falan aldim heralde:)
Ben limona aserdim galiba gidip gelip yaliyordum
Ama su anda ne gorsem yemek istiorum kizzz. Kapilardan sigmicam. Ztn boyda var. Enine boyuna gidiorum
Fundam o tarafta isimiz vardi.gezmeye cikmadik aslindamcapacity i gorunce girelim dedik.hep duyuyordum ismini:)
Ama sizin tarafi gorunce bizim tarafa sukrettim. Bizim buralar daha sakin kiz.
Benide ozluyon mu kuzum :26:evet canım ben işte kardeşimin düğününe giderken söyleyeceğim inşallah
10 martta dönüyormuş canım geçenlerde konuşmuştuk, kız kim olmasa onu özlüyorum ben buradaevet canım birmiş
Ne guzelll olurrr kuzum yaa2 tane ben 2 tane fundoss
Benide ozluyon mu kuzum :26:
Twinn yeliz değil benim burnum tıkalıı
yeliz 5 i bat 10 u dönüştü sanırım
Benoşş evett sen bu ay ketaplar filan çok dağıttın kafayııı işe yarıyor demekk
ben çıkıyom kızlar kopamadım haa sizen yüzünüzdenn
Ne guzelll olurrr kuzum yaa2 tane ben 2 tane fundoss
hayırlısı inşallahhh
neden özlemeyeyim kız tabi ki buradaki herkes kardeşim gibi
nereye kopacaksın kızzz
Olsun can boğazdan gelir ye kuzum yapacak bişi yok
Limon muuuukız başka aşercek bulamadın mı
Sizde ırsi bu herhalde canım o yüzden yapacak bişi yok..
Ben istanbulu seviyorum Ama yaşamak istemiyorum burda çok fazla geliyo bana burası.. Küçük bi yer deniz kenarı banada çok cazip geliyo
evet canım ben işte kardeşimin düğününe giderken söyleyeceğim inşallah
10 martta dönüyormuş canım geçenlerde konuşmuştuk, kız kim olmasa onu özlüyorum ben buradaevet canım birmiş
Micra da c3 de cok guzel ama esim istemez onlari onceki arabayi alirken de cok muhabbeti dondu
Fiestaya bayiliyorum onu da bi tmm diyo sonra o olmaz diyo. Buyuk arabalara bakiyo hep sanki yine kendini dusunuyo
Benos bende hep limon yedim gunde 2-3 tane hala da yiyorum tuzlayip tuzlayip. Bakalim senin nasil olacak :)
En cokta fundosu merak ediyorum ve esi icin simdiden uzuluyorum :) caninin istediklerini yetistiricem diye kesin kilo verir :)
Micra da c3 de cok guzel ama esim istemez onlari onceki arabayi alirken de cok muhabbeti dondu
Fiestaya bayiliyorum onu da bi tmm diyo sonra o olmaz diyo. Buyuk arabalara bakiyo hep sanki yine kendini dusunuyo
Benos bende hep limon yedim gunde 2-3 tane hala da yiyorum tuzlayip tuzlayip. Bakalim senin nasil olacak :)
En cokta fundosu merak ediyorum ve esi icin simdiden uzuluyorum :) caninin istediklerini yetistiricem diye kesin kilo verir :)
Ablam 30 kilo almistiii. Ilk 4 ayinda 10 kilo almisti:) Ama o benden daha cok yiyorduugerci cok kisa bi surede 55 e dustu.her iki dogumundada.darisi bize artik.
Aa bak hamislerr simdi aklima geldi.banada sedom soylemisti. Ilk ayvanizi yerken besmele cekin.sonra sag elinizi ayvaya surun. Sag elinizin bas parmagini ve isaret parmagini yanaklariniza bastirin. Tam gamzelerin olacagi yere:) bebis gamzeli oluyormus
Ben yapmistimm.sizde deneyin bakalim. Zaten ayvayi bol yiyin. Ayva yiyenin bebisi beyaz tenli guzel yuzlu ve gamzeli olurmus:)
Aynen kuzum nasil alistimm sizeee canlarmm
ayyy keşkee öle olsaaa
kız ben kilo verdim haa 1 haftadaa korumaya çalışacamm bu halimii yazda geliyoo
ayy canım çektti kızzz erik tuzlar gibi off nede güzel anlatmışş
ana dans diyoo gene açmış müziğii benimki dans delisi yaaa
Kizlarr ben çıkayım benimki suphelenmesin
Optmm hepinizii
Kizlarr ben çıkayım benimki suphelenmesin
Optmm hepinizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?