Ağlayakta gözden mi olak???

Sizler assolistsiniz kuzum

Aminnn canım inşAllah hepimizinkini..

Senin başından geçenlerde kolay değil yani o yüzden normal..bi müddet daha bekle nasılsa söylenir canım..

evet canım ben işte kardeşimin düğününe giderken söyleyeceğim inşallah

Bende onu dicektim tammm.kalbimiz birmis sosyos

Yelocan nerdesin sekerimmm. Ne zaman donuyodu yuvasinaa. 1 hafta falan kaldi dimi kizlarr. Esi ne ozlemistir simdiiii
10 martta dönüyormuş canım geçenlerde konuşmuştuk, kız kim olmasa onu özlüyorum ben burada evet canım birmiş

Olsun can boğazdan gelir ye kuzum yapacak bişi yok
Limon muuuu kız başka aşercek bulamadın mı
Sizde ırsi bu herhalde canım o yüzden yapacak bişi yok..

Ben istanbulu seviyorum Ama yaşamak istemiyorum burda çok fazla geliyo bana burası.. Küçük bi yer deniz kenarı banada çok cazip geliyo

Twinn yeliz değil benim burnum tıkalıı

yeliz 5 i bat 10 u dönüştü sanırım
Benoşş evett sen bu ay ketaplar filan çok dağıttın kafayııı işe yarıyor demekk
ben çıkıyom kızlar kopamadım haa sizen yüzünüzdenn

Micra da c3 de cok guzel ama esim istemez onlari onceki arabayi alirken de cok muhabbeti dondu
Fiestaya bayiliyorum onu da bi tmm diyo sonra o olmaz diyo. Buyuk arabalara bakiyo hep sanki yine kendini dusunuyo

Benos bende hep limon yedim gunde 2-3 tane hala da yiyorum tuzlayip tuzlayip. Bakalim senin nasil olacak :)
En cokta fundosu merak ediyorum ve esi icin simdiden uzuluyorum :) caninin istediklerini yetistiricem diye kesin kilo verir :)

Ne guzelll olurrr kuzum yaa 2 tane ben 2 tane fundoss

hayırlısı inşallahhh

Benide ozluyon mu kuzum :26:

neden özlemeyeyim kız tabi ki buradaki herkes kardeşim gibi

nereye kopacaksın kızzz

Kuzu yelizde yazmistii kuzum burnum tikali diyee sende dene nane yagini cnmm

Ablam 30 kilo almistiii. Ilk 4 ayinda 10 kilo almisti:) Ama o benden daha cok yiyorduu gerci cok kisa bi surede 55 e dustu.her iki dogumundada.darisi bize artik.

Aa bak hamislerr simdi aklima geldi.banada sedom soylemisti. Ilk ayvanizi yerken besmele cekin.sonra sag elinizi ayvaya surun. Sag elinizin bas parmagini ve isaret parmagini yanaklariniza bastirin. Tam gamzelerin olacagi yere:) bebis gamzeli oluyormus
Ben yapmistimm.sizde deneyin bakalim. Zaten ayvayi bol yiyin. Ayva yiyenin bebisi beyaz tenli guzel yuzlu ve gamzeli olurmus:)

Bayada varmış haa nasıl bi özlem oluşmuştur.. Benim koca dayanamaz bu kadar ayrılığa onlar iyi dayanıyo valla ama anasının yanında kardeşlerinin yanında ne güzel.. Çok iyi geliyodur yelize

Hadi git kız senin için önemli bugün yarın anlatırsınartık yaptıklarını

Anam bizim bu topikte ben oğluş topiği hemde limon aşerme topiği
Gör bak benimde o günleri görürsek inşAllah limon olur kesin size söyledim ya başıma gelir

Ayrıca eşin evet sanki kendini düşünüyo gibi ama olsun sende büyük araç kullanırsın boşver..

ayyy keşkee öle olsaaa
kız ben kilo verdim haa 1 haftadaa korumaya çalışacamm bu halimii yazda geliyoo
ayy canım çektti kızzz erik tuzlar gibi off nede güzel anlatmışş
ana dans diyoo gene açmış müziğii benimki dans delisi yaaa

Fiestada guzel lizomm. Ins gonlune gore birsey cikar karsinizaa

Ayy bende fundosu cok merak ediorummm. Allah esine yardim etsinn bebiside tosuncuk olur kizz

Kizlarr ben çıkayım benimki suphelenmesin
Optmm hepinizii

aa evet canım onu bende biliyordum dur yarın alsın eşimde yapayım

Aynen kuzum nasil alistimm sizeee canlarmm

benoşum benimkide izin vermez kız o kadar zaten gittiğim yerde rahat huzur vermez sürekli trip atar, sanki yıllardır benimle evli gibi ben bu adamı niye aldım ki diyeyim mi

Hadi fundos git senn.esinle guzel bi aksam gecirinnn
Dedigim gibi kendini kasmak yok.akisina birak gitsin
Seni cok seviyoruzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…