Bayada varmış haa nasıl bi özlem oluşmuştur.. Benim koca dayanamaz bu kadar ayrılığa onlar iyi dayanıyo valla ama anasının yanında kardeşlerinin yanında ne güzel.. Çok iyi geliyodur yelize
Hadi git kız senin için önemli bugün yarın anlatırsınartık yaptıklarını
Anam bizim bu topikte ben oğluş topiği hemde limon aşerme topiği
Gör bak benimde o günleri görürsek inşAllah limon olur kesin size söyledim ya başıma gelir
Ayrıca eşin evet sanki kendini düşünüyo gibi ama olsun sende büyük araç kullanırsın boşver..
Ablam 30 kilo almistiii. Ilk 4 ayinda 10 kilo almisti:) Ama o benden daha cok yiyorduugerci cok kisa bi surede 55 e dustu.her iki dogumundada.darisi bize artik.
Aa bak hamislerr simdi aklima geldi.banada sedom soylemisti. Ilk ayvanizi yerken besmele cekin.sonra sag elinizi ayvaya surun. Sag elinizin bas parmagini ve isaret parmagini yanaklariniza bastirin. Tam gamzelerin olacagi yere:) bebis gamzeli oluyormus
Ben yapmistimm.sizde deneyin bakalim. Zaten ayvayi bol yiyin. Ayva yiyenin bebisi beyaz tenli guzel yuzlu ve gamzeli olurmus:)
Fiestada guzel lizomm. Ins gonlune gore birsey cikar karsinizaa
Ayy bende fundosu cok merak ediorummm. Allah esine yardim etsinnbebiside tosuncuk olur kizz
Fatmaninda oglansa iyice tescillenecek zaten
Benos senide erkek hissediorum benama sosyosu kizz gelinim olacak benimm
Sosyosum hatirlio musun gecende muhabbetini yapmistik.o zamanda hamismissingelinim gelmiste haberimiz yok
Sedom yapmıştııı
tam ayva mevsimi yiyen gariii
kııızz beniim kociş çok pimpirikliii koliyle alır herşeyii sonrada fırça atar tarihi geçti diye
benide goril yaptınız haaabende çok merak ediyom nasıl olacammm
Bu saboyla ezo nerdekiii:44:
unutulduk sanırımmm
Ablam 30 kilo almistiii. Ilk 4 ayinda 10 kilo almisti:) Ama o benden daha cok yiyorduugerci cok kisa bi surede 55 e dustu.her iki dogumundada.darisi bize artik.
Aa bak hamislerr simdi aklima geldi.banada sedom soylemisti. Ilk ayvanizi yerken besmele cekin.sonra sag elinizi ayvaya surun. Sag elinizin bas parmagini ve isaret parmagini yanaklariniza bastirin. Tam gamzelerin olacagi yere:) bebis gamzeli oluyormus
Ben yapmistimm.sizde deneyin bakalim. Zaten ayvayi bol yiyin. Ayva yiyenin bebisi beyaz tenli guzel yuzlu ve gamzeli olurmus:)
Kaç bakalım görüşürüz canımKizlarr ben çıkayım benimki suphelenmesin
Optmm hepinizii
aa evet canım onu bende biliyordum dur yarın alsın eşimde yapayım
benoşum benimkide izin vermez kız o kadar zaten gittiğim yerde rahat huzur vermez sürekli trip atar, sanki yıllardır benimle evli gibiben bu adamı niye aldım ki diyeyim mi
Fatmaninda oglansa iyice tescillenecek zaten
Benos senide erkek hissediorum benama sosyosu kizz gelinim olacak benimm
Sosyosum hatirlio musun gecende muhabbetini yapmistik.o zamanda hamismissingelinim gelmiste haberimiz yok
Goril miiiikiz senin su benzetmelerine hayranimmm.
Aman alsak bile veririz fundammm. Ya zaten elinde olmuyorki. Ben yiyorum sonra bi pismanlik oluyor.15 dk sonra pismanlik gecio yine basliorum yemeye
Evet sosyalim Allah soyletmiss. O zamanda cok hissederek soylemistim zaten.
Sut testini 7-8 haftalikken yaparizz. Bende oyle zamanlarda yapmistim galibaa.
Kizz fundoss git hadiiii. Adami bekletmee
Satis olaylariii gundemde sosyalimm:) bakin beni biliosunuz bole seylere hic tahammulum yok. Susuyum diorum ama dayanamuorum kiz. Normalde cok sakin yapili biriyimdir aslindaaa:)
Girmiyolar kızz bence sabonun sorunları var açtığı konulardan öle anladımmm
Ezo garibim enerjiğin elindee
Oyy maşallah canım normal doğum mu yaptı sezaryan mı
Normal pek olmaz gibi geldi çocukta kilolu olduysa ama olabilirde
Aa hatırladım evet o sohbeti bende unutmazsam alıp yapayım bakalım tutacak mı
Bende alırım kilo müsait bi yapım var bide bı kocam eline mutfaktan bişi takıp getiriyo ye diyocanım yemek istemiyo ama olmaz azcık ye diyo
Benimde sonum kötü zaten 57 ymişim
Kaç bakalım görüşürüz canım
Kız benimkide öle ya diyorum herşey aynı kocalarda
Niye mi aldın
Benimki bensi yapamıyo.. Cinsellik için değil tek yanlış anlaşılmasın ben yokken adama bi haller oluyo üzülüyo falan
Fatmaya kız dendi ama değişebilirinşAllah değişmez tabii
Kızzz hayırlısı ama Allah kalbime göre verir inşAllah
İş yerinde bi arkadaşta çok kız istiyodu erkek oldu benimde öle olabilir kısmet bakalım
Anacımm adamda tık yokmuşşş
sabah yapak dedii stress yokk dedimm relaksss sallaakasık ağrısını bekliyom atlıycam üstüne
filmzileyek diyoo bi şöle kırık çember gibi bişeymi açtırsam nee
Oyy maşallah canım normal doğum mu yaptı sezaryan mı
Normal pek olmaz gibi geldi çocukta kilolu olduysa ama olabilirde
Aa hatırladım evet o sohbeti bende unutmazsam alıp yapayım bakalım tutacak mı
Bende alırım kilo müsait bi yapım var bide bı kocam eline mutfaktan bişi takıp getiriyo ye diyocanım yemek istemiyo ama olmaz azcık ye diyo
Benimde sonum kötü zaten 57 ymişim
Kaç bakalım görüşürüz canım
Kız benimkide öle ya diyorum herşey aynı kocalarda
Niye mi aldın
Benimki bensi yapamıyo.. Cinsellik için değil tek yanlış anlaşılmasın ben yokken adama bi haller oluyo üzülüyo falan
Fatmaya kız dendi ama değişebilirinşAllah değişmez tabii
Kızzz hayırlısı ama Allah kalbime göre verir inşAllah
İş yerinde bi arkadaşta çok kız istiyodu erkek oldu benimde öle olabilir kısmet bakalım
Yok kız eski konularııı ama o kadar övdüğü işiyten ani çıkıp babaevine gitmesi filan öle düşündümm
neysee
bende tahammül edemiyorum gerçekten ama ben tepkimi cevap vermeyerek gösteriyorum sadece yazılarımı alıntı yapınca cevap vermek zorunda kalıyorum o kadar
hepiizin sorunları var fundoşum hele gelip konu açıp buraya gelmemesi daha bi anormalneyse herkesin kendi tercihi tabi
aynen haa bi tripler bi mesajlar zannedersin ki beşik kertmem
Kıızz boşverin bencede herkes kendi bilir.. Bide dailsy diye biri vardı oda hiç gelmez oldu..
Şurda daimi elemenlar bizleriz bizlerde birbirimize yeteriz
Ayşemmmm anam annen kızmakta haklı yazıl ablan napsın istiyo canı yemesin mi ölsün mübak vermiş ne güzel darısı başımıza..
fundaaaa kız git artık e yapıyosan yap nasılsa dayanamaz
herkes kendisi bilir yapacak bir şey yok benoşum dediğin gibi biz birbirimize yeteriz
Aynen öle canım..
Bi ton işim var ben yan gel osman gibi yattım kaldım kim yapacaksa
benimde evi b.k götürüyor affedersin ama lekelenmem var diye yapmak istemiyorumsende yavaş yavaş yap yapacaksan bile
Sosyalimmmm
Benosummmm
Fundammmmm
Lizimmmmmmm
Burdayimm kizz sizi okuyorum daa misafir var yazma firsatim olmuyoo
Benim adet belirtileri basladii goguslerim agriyor ama şişmedii sağ kasıgım agriyor agrida olsam bugun test yapardim ama allahtan ki burdayimm tutuyorum kendimi kafam dagiliyor
Ama pazartesi yaparim sanirimm :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?