Ağlayakta gözden mi olak???

Fatmaninda oglansa iyice tescillenecek zaten
Benos senide erkek hissediorum ben ama sosyosu kizz gelinim olacak benimm
Sosyosum hatirlio musun gecende muhabbetini yapmistik.o zamanda hamismissin gelinim gelmiste haberimiz yok

Fiestada guzel lizomm. Ins gonlune gore birsey cikar karsinizaa

Ayy bende fundosu cok merak ediorummm. Allah esine yardim etsinn bebiside tosuncuk olur kizz

Sedom yapmıştııı
tam ayva mevsimi yiyen gariii

kııızz beniim kociş çok pimpirikliii koliyle alır herşeyii sonrada fırça atar tarihi geçti diye
benide goril yaptınız haaa bende çok merak ediyom nasıl olacammm

Sosyosum hatirlio musun gecende muhabbetini yapmistik.o zamanda hamismissin gelinim gelmiste haberimiz yok

ayy evet canımm gerçekten yapmıştık haa Rabbim söyletmiş demek ki kız diğer ateş top. benimkine bi arkadaş kız dedi, ben şu anda hiç bir şey hissetmiyorum ama dur 1-2 ay geçsinde süt testi yapayım

Goril miiiikiz senin su benzetmelerine hayranimmm.
Aman alsak bile veririz fundammm. Ya zaten elinde olmuyorki. Ben yiyorum sonra bi pismanlik oluyor.15 dk sonra pismanlik gecio yine basliorum yemeye

Evet sosyalim Allah soyletmiss. O zamanda cok hissederek soylemistim zaten.
Sut testini 7-8 haftalikken yaparizz. Bende oyle zamanlarda yapmistim galibaa.

Kizz fundoss git hadiiii. Adami bekletmee

Oyy maşallah canım normal doğum mu yaptı sezaryan mı

Normal pek olmaz gibi geldi çocukta kilolu olduysa ama olabilirde

Aa hatırladım evet o sohbeti bende unutmazsam alıp yapayım bakalım tutacak mı

Bende alırım kilo müsait bi yapım var bide bı kocam eline mutfaktan bişi takıp getiriyo ye diyo canım yemek istemiyo ama olmaz azcık ye diyo
Benimde sonum kötü zaten 57 ymişim

Kizlarr ben çıkayım benimki suphelenmesin
Optmm hepinizii
Kaç bakalım görüşürüz canım

Kız benimkide öle ya diyorum herşey aynı kocalarda
Niye mi aldın

Benimki bensi yapamıyo.. Cinsellik için değil tek yanlış anlaşılmasın ben yokken adama bi haller oluyo üzülüyo falan

Fatmaya kız dendi ama değişebilir inşAllah değişmez tabii

Kızzz hayırlısı ama Allah kalbime göre verir inşAllah
İş yerinde bi arkadaşta çok kız istiyodu erkek oldu benimde öle olabilir kısmet bakalım

Anacımm adamda tık yokmuşşş
sabah yapak dedii stress yokk dedimm relaksss sallaa kasık ağrısını bekliyom atlıycam üstüne
filmzileyek diyoo bi şöle kırık çember gibi bişeymi açtırsam nee

Satis olaylariii gundemde sosyalimm:) bakin beni biliosunuz bole seylere hic tahammulum yok. Susuyum diorum ama dayanamuorum kiz. Normalde cok sakin yapili biriyimdir aslindaaa:)

bende tahammül edemiyorum gerçekten ama ben tepkimi cevap vermeyerek gösteriyorum sadece yazılarımı alıntı yapınca cevap vermek zorunda kalıyorum o kadar

Girmiyolar kızz bence sabonun sorunları var açtığı konulardan öle anladımmm
Ezo garibim enerjiğin elindee

hepiizin sorunları var fundoşum hele gelip konu açıp buraya gelmemesi daha bi anormal neyse herkesin kendi tercihi tabi

aynen haa bi tripler bi mesajlar zannedersin ki beşik kertmem

Anacımm adamda tık yokmuşşş
sabah yapak dedii stress yokk dedimm relaksss sallaa kasık ağrısını bekliyom atlıycam üstüne
filmzileyek diyoo bi şöle kırık çember gibi bişeymi açtırsam nee

Benayim sezaryan yaptii. Zaten bebis 4 bucuk kilo dogdu:) ama ablamin istahi asiri acilmistii. Ceplerine cikolata falan sakliyordu.annem kiziyordu artik
Sende zayifsin benoss.zaten 17 kiloya kadar alma hakkimiz varr

Ayy fundoss
Kirik cember miii olabilirr hatta o zaman sabahi beklemez sen cok ustune gitme akisia birakk. Akis sizi nereye gotururse orada calisma olur

Yok kız eski konularııı ama o kadar övdüğü işiyten ani çıkıp babaevine gitmesi filan öle düşündümm
neysee

Kıızz boşverin bencede herkes kendi bilir.. Bide dailsy diye biri vardı oda hiç gelmez oldu..

Şurda daimi elemenlar bizleriz bizlerde birbirimize yeteriz

Ayşemmmm anam annen kızmakta haklı yazıl ablan napsın istiyo canı yemesin mi ölsün mü bak vermiş ne güzel darısı başımıza..

fundaaaa kız git artık e yapıyosan yap nasılsa dayanamaz

herkes kendisi bilir yapacak bir şey yok benoşum dediğin gibi biz birbirimize yeteriz

Sosyalimmmm
Benosummmm
Fundammmmm
Lizimmmmmmm
Burdayimm kizz sizi okuyorum daa misafir var yazma firsatim olmuyoo
Benim adet belirtileri basladii goguslerim agriyor ama şişmedii sağ kasıgım agriyor agrida olsam bugun test yapardim ama allahtan ki burdayimm tutuyorum kendimi kafam dagiliyor
Ama pazartesi yaparim sanirimm :18:

benimde evi b.k götürüyor affedersin ama lekelenmem var diye yapmak istemiyorum sende yavaş yavaş yap yapacaksan bile

Kıızz sen otur zaten bırak götürsün

Bende işte yavaştan yaparım artık önemsemiyorumda zaten..

Yeliziiiimmm
Kız arada yaz olmuyo böle bencede bi an önce dön kocanın evine

Bence de yap derim ama tetiklemek istemiyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…