Kıızz sen otur zaten bırak götürsün
Bende işte yavaştan yaparım artık önemsemiyorumda zaten..
Yeliziiiimmm
Kız arada yaz olmuyo böle bencede bi an önce dön kocanın evine
Bence de yap derim ama tetiklemek istemiyorum seni
Kigiiizzz 10 martta gidicemm nasipsee amann tadini cikarayimm gidince de burayi cok ozluyorumm
Ya keske bugun alsaydim pazartesi sabah yapardim ilk idrarlaa amann olmazsa sali yaparizz napalimm korkuyorum bukez burda aglamak istemiyorum cunku utanirim
Kizlar basim felaket donuyor progestandan sanirim uyuyacagim yarin gorusuruz kuzular iyi geceler
Kizlar basim felaket donuyor progestandan sanirim uyuyacagim yarin gorusuruz kuzular iyi geceler
Belki kardeşin gibi orda öğrencenhe hiç belli olmaz
İnşAllah seninledir bebeğin.. Heyecanla seni bekliyoruZ
Dikkat et canım kendine çyarın görüşürüz iyi gecelerr
Kizz hormon artisindan da olabiler miii
İyi geceler canm dikkat ett
canım bende kullanmstım onu yan etkısı çok fazla kafamı kaldıramıyordum.
ben ilacı alttan gönderıyordum uzerıne de yatıyordum çıkmasın dıye.gece alıyordum zaten yan etkısı daha az oluyo.
bide bunların jelı var yıne alttan kullanıyorsun
kızlar seda arkadasımızdan haber var mı durumu nasıl?
Günaydınn kızlarr
Ben uyuyamaz oldum iki gündür 8 de uyanıyorum ve geri uyuyamıyorum(
Sabh beri yatakta dönmekten belim ağrıdı
bende aynı öyleama benim sürekli alt tarafta acaba lekelenme var mı diye
Kötü düşünmek yok. Senden daha kötü durumda olup doğum yapanlar var canıım.
Benimde ağrım var korkuyorum falan ne bilim senaryo yazıyorum çok
adet olacak gibi olan ağrıysa korkma kuzum o herkeste oluyor rahim genişliyor bebek yerini yapıyor onda korkacak hiç bir şey yok
Gunaydin canlarimmm.adet olacak gibi olan ağrıysa korkma kuzum o herkeste oluyor rahim genişliyor bebek yerini yapıyor onda korkacak hiç bir şey yok
Yani onun gibi yatakta dönerken falan çok ağrıyo..
Doktora ne zaman gideyim diye düşünüyorum çünkü bu hafta eşimin ailesi tarafına diğer hafta bizim tarafa nişan var ya gitcez doktora bi gidip keseyi mi görsem herkes soracak çünkü bilemedim..
Yarın kam sonucunu alıp devlet hastanesinde ki doktora göstercem emin olmak için
Gunaydin canlarimmm.
Hamis arkadaslarim korkmayinnn. Bel agrisi bendede olmustu. Bir muddet sonra azaliyor gerci o zamanda farkli agrilar baslio:) ikinizinds minigi su anda 9 ay kalacagi mekaninda duzenleme yapiyorr. Ins ikinizinde mide bulantisi olmaz.olsa bile azicik olsun:) benim cok kotu gecti hepsini unuttum gercii. Hamisligin tadini cikarin. Sizin mercimeklerinizi yerim ben
Fundos dun napti acabaaa.
Dun aksam birden ciktim. Ablamlar geldi cunku:)
Sedomdaa bugun daha iyidir insallahh
Canim benim bulantilar 5. Haftanin icinde baslamisti galiba.10. Haftamda bitti. Gerci erken baslayanda var. Ablamin degeri 30 cikmisti. 2-3 gun sonra bulantisi baslamisti. O yuzden psikolojikte olmayabilirben kasımada yazdım yarın git kan testi tekrar yap artışa bakalım, sonra doktora de ki ne zaman kese mi görebilirim o sana söyler zaten ona göre gidersin canım
mercimek miayy çok tatlısın canım benim
benim ki sabahları bulanıyor canım ama bebekten olmadığı kesin çünkü daha yapmaz sanırım, psikolojik olabilirfundoş dün tamamladı sanırım işi sedoşta daha iyidir yarın keşke bi gelse buraya
Canim benim bulantilar 5. Haftanin icinde baslamisti galiba.10. Haftamda bitti. Gerci erken baslayanda var. Ablamin degeri 30 cikmisti. 2-3 gun sonra bulantisi baslamisti. O yuzden psikolojikte olmayabilir
Fundostaa mercimegi firina verdi o zamann. Ondanda hayirli haberler gelecek kisa zamandaa.
Benosum gunaydinn. Eger nisan varsa bu hafta icinde bi doktora git istersen. Zaten tahmini carsamba persembe keseyi gorursun cnm
bilmiyorum ki canım bugün daha olmadı genelde 12-1 gibi oluyor bulantıkızz bulansın hayırlısıyla gelsinde bulansın, ilk hamileliğimde her zaman yazıyorum ya hiç bulantım olmamıştı bulandıkça yazık eşimde seviniyor, ağlanacak halimize gülüyoruz işte
O zaman bulansinnama seni cok etkilemesinn. Yalniz sen sakin agir birsey falan kaldirma sosyalim.ev iside yapmaa. Su anda en onemli haftalar. Birde belini zorlayinca gece agrida olur cok. Birazda daginik kalsin bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?