Ağlayakta gözden mi olak???

Kizlar basim felaket donuyor progestandan sanirim uyuyacagim yarin gorusuruz kuzular iyi geceler

Kigiiizzz 10 martta gidicemm nasipsee amann tadini cikarayimm gidince de burayi cok ozluyorumm
Ya keske bugun alsaydim pazartesi sabah yapardim ilk idrarlaa amann olmazsa sali yaparizz napalimm korkuyorum bukez burda aglamak istemiyorum cunku utanirim

Belki kardeşin gibi orda öğrencenhe hiç belli olmaz
İnşAllah seninledir bebeğin.. Heyecanla seni bekliyoruZ

Kizlar basim felaket donuyor progestandan sanirim uyuyacagim yarin gorusuruz kuzular iyi geceler

canım bende kullanmstım onu yan etkısı çok fazla kafamı kaldıramıyordum.

ben ilacı alttan gönderıyordum uzerıne de yatıyordum çıkmasın dıye.gece alıyordum zaten yan etkısı daha az oluyo.

bide bunların jelı var yıne alttan kullanıyorsun

Günaydınn kızlarr

Ben uyuyamaz oldum iki gündür 8 de uyanıyorum ve geri uyuyamıyorum (

Sabh beri yatakta dönmekten belim ağrıdı

Dikkat et canım kendine çyarın görüşürüz iyi gecelerr

sağol canım ederim sende kendine dikkat et

Kizz hormon artisindan da olabiler miii
İyi geceler canm dikkat ett

hormon artışından olmaz canım daha çok yeni 6. haftadan sonra gösterir hormonların etkisi, bu ilaçtan kuzu

onları sordum canım dr a hangisini kullanayım diye 3 unun arasında hiç bi fark yok hangisini istersen onu yazayım dedi bende o zaman tablet olsun ağıdan alıyorum kuzu :26:

kızlar seda arkadasımızdan haber var mı durumu nasıl?

sedoşun durumu iyiymiş ama bebişini almak zorunda kalmışlar, fundoş konuşmuş sesinin iyi geldiğini söyledi pazartesi çıkacakmış sanırım hastaneden

Kötü düşünmek yok. Senden daha kötü durumda olup doğum yapanlar var canıım.
Benimde ağrım var korkuyorum falan ne bilim senaryo yazıyorum çok

adet olacak gibi olan ağrıysa korkma kuzum o herkeste oluyor rahim genişliyor bebek yerini yapıyor onda korkacak hiç bir şey yok

adet olacak gibi olan ağrıysa korkma kuzum o herkeste oluyor rahim genişliyor bebek yerini yapıyor onda korkacak hiç bir şey yok

Yani onun gibi yatakta dönerken falan çok ağrıyo..
Doktora ne zaman gideyim diye düşünüyorum çünkü bu hafta eşimin ailesi tarafına diğer hafta bizim tarafa nişan var ya gitcez doktora bi gidip keseyi mi görsem herkes soracak çünkü bilemedim..
Yarın kam sonucunu alıp devlet hastanesinde ki doktora göstercem emin olmak için

Gunaydin canlarimmm.
Hamis arkadaslarim korkmayinnn. Bel agrisi bendede olmustu. Bir muddet sonra azaliyor gerci o zamanda farkli agrilar baslio:) ikinizinds minigi su anda 9 ay kalacagi mekaninda duzenleme yapiyorr. Ins ikinizinde mide bulantisi olmaz.olsa bile azicik olsun:) benim cok kotu gecti hepsini unuttum gercii. Hamisligin tadini cikarin. Sizin mercimeklerinizi yerim ben

Fundos dun napti acabaaa.
Dun aksam birden ciktim. Ablamlar geldi cunku:)
Sedomdaa bugun daha iyidir insallahh

ben kasımada yazdım yarın git kan testi tekrar yap artışa bakalım, sonra doktora de ki ne zaman kese mi görebilirim o sana söyler zaten ona göre gidersin canım

mercimek mi ayy çok tatlısın canım benim
benim ki sabahları bulanıyor canım ama bebekten olmadığı kesin çünkü daha yapmaz sanırım, psikolojik olabilir fundoş dün tamamladı sanırım işi sedoşta daha iyidir yarın keşke bi gelse buraya

Canim benim bulantilar 5. Haftanin icinde baslamisti galiba.10. Haftamda bitti. Gerci erken baslayanda var. Ablamin degeri 30 cikmisti. 2-3 gun sonra bulantisi baslamisti. O yuzden psikolojikte olmayabilir
Fundostaa mercimegi firina verdi o zamann. Ondanda hayirli haberler gelecek kisa zamandaa.
Benosum gunaydinn. Eger nisan varsa bu hafta icinde bi doktora git istersen. Zaten tahmini carsamba persembe keseyi gorursun cnm

bilmiyorum ki canım bugün daha olmadı genelde 12-1 gibi oluyor bulantı kızz bulansın hayırlısıyla gelsinde bulansın, ilk hamileliğimde her zaman yazıyorum ya hiç bulantım olmamıştı bulandıkça yazık eşimde seviniyor, ağlanacak halimize gülüyoruz işte

O zaman bulansinn ama seni cok etkilemesinn. Yalniz sen sakin agir birsey falan kaldirma sosyalim.ev iside yapmaa. Su anda en onemli haftalar. Birde belini zorlayinca gece agrida olur cok. Birazda daginik kalsin bosver

O zaman bulansinn ama seni cok etkilemesinn. Yalniz sen sakin agir birsey falan kaldirma sosyalim.ev iside yapmaa. Su anda en onemli haftalar. Birde belini zorlayinca gece agrida olur cok. Birazda daginik kalsin bosver

kız bizim petek düşmüştü lekelenme olduğu zaman cuma günüydü sanırım peteği kaldırdım mecburen ya Allah dedim kaldırdım , ama artık yapmam öyle şeyler eşimi bekliyorum gelsin ki o süpürsün bende toz alayım ev çok tozlu yaptırabilirsem wc banyoyuda bi çamaşır suyuyla yıkasın eşim, enfeksiyona falan çok hassas benim vücut, iş yerinde ki wc de o kadar pis ki offf bak yine aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…