Ağlayakta gözden mi olak???

Sen birdaha esini bekle cnm. Ben ilk kan aldirmaya gittigimde hemsire cok dikkatli ol bu zamanlar en hassas donemler.sakin agir birsey kaldirma.hicbir sey bebeginden onemli degil demisti. Cokta guzel konustu sanki bi abla tavsiyesi verir gibi. Onun sozleri kulagima kupe olmustu. Birde camasir suyuna yaklasma bile.ben gecen esime dokturdum. Ilk aylariniz hayirlisiyla gecsin sonra daha rahatlayacaksiniz canim. Zaten bak cok hizli geciyor.bir bakmissinki 4 aylik olmussun:)
Bende disarida tuvalete giremiorum hic ama mecbur kalinca napacaksin alaturka yine iyide.alafrangaya disarida hic girilmio dun avm de cok kotu sikistim.tuvalete bi girdim.alafranga zar zor yaptim yine

eşimle yaptık kız zaten peteği çok ağırdı tek başına kaldıramadı yazık, yok artık dikkat ederim zaten çamaşır suyunu eşime veririm o döker canım evde hallederizde iş yerindeki alaturka ama yerleri sildiği paspaslar hep bayanlar wc sinde yıkanıyor çünkü başka yer yok yıkanmıyorda hiç zaten erkek işçi olduğu için hep kendi wclerini yıkıyorlar bizimkisine dokunan yok 9 saat işte kalıyoruz ayşem nasıl yapmayayım neyse Allah büyük

keşke sorsaydın mesela bizim avm de zaten 1 tane var haliyle her katta mutlaka alaturka wc var sende sorsaydın keşke belki oradada vardır :26: bir daha böyle bi durum olursa sor kuzum

Canim degerin cok guzel yukselmis dun gordum ama firsat bulup yazamadim.hayirli olsun tekrar insallah sonuna kadar gideriz hep birlikte

Canim degerin cok guzel yukselmis dun gordum ama firsat bulup yazamadim.hayirli olsun tekrar insallah sonuna kadar gideriz hep birlikte

sağol canım evet yükseldi çarşamba tekrar baktıracağım nasip olursa herşeyşn hayırlısı canım inşallah sende sağ salim kucağına alırsın miniğini, cinsiyeti ne göstermiştir artık kendini minnoş çünkü

İnsallah canim ikimiz de kucagimiza aliriz saglikla
Biz 17.haftada gorduk cinsiyeti.oglumuz olacak insallahh

İnsallah canim ikimiz de kucagimiza aliriz saglikla
Biz 17.haftada gorduk cinsiyeti.oglumuz olacak insallahh

sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah canım 2 temmuz kardeşimin 3 temmuz benim doğum günüm hayırlısıyla doğarsa yengeç olacak oğlun bence yengeç anneleri çok şanslı

sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah canım 2 temmuz kardeşimin 3 temmuz benim doğum günüm hayırlısıyla doğarsa yengeç olacak oğlun bence yengeç anneleri çok şanslı

Bende yengec burcuyumm eger erken gelmezse oglum da oyle olur insallahh.
Cikiyosun herhalde, sonra yine gorusuruz canim

Birdaha sorarim kuzum. O anda hic akil edemedim. Bende mutfaga daldim. Sanada kolay gelsin cnm. Kendini yormadan yap

Gunaydin kizlarr hepiniz iyisinizdir umarimmm
Size bir sorum olucakk
Her adet döneminde oldugu gibi bu adete yakın da sabah uyandigimda aklima ilk gelen şeyin cikolata olmasi adet olacagima dair beelirti midir sizcee

Günaydın canım
Ancak kahvaltı hazırladım yedik yazamadım

Çok tatlı konuşmuşsun canım iyi ki varsın tecrübeli annemiz..
Mercimeğimizde seni yer

Evet canım o zaman ben alayım o zaman randevu yarın kan sonucunu doktora göstereyim de..

Funda da bencede işlem tamam hadi hayırlısı ile gerekli yolculuk başlamıştır.. Rabbim yüzünü güldürsün inşAllah..

Size bir sorum olucakk
Her adet döneminde oldugu gibi bu adete yakın da sabah uyandigimda aklima ilk gelen şeyin cikolata olmasi adet olacagima dair beelirti midir sizcee

Günaydın canımm..

Olmasın adet bebek belirtisi olsun o..
Ama sen sende olan değişimlerden az çok anlıyorsun en azından ben anladım daha öncede bi sürü belirti oldu ama bu kez çok dha başkaydı.. Ordan çıkarmaya çalış..

İnşAllah bebeğinin canı çikılata istemiş olsun

Bende yengec burcuyumm eger erken gelmezse oglum da oyle olur insallahh.
Cikiyosun herhalde, sonra yine gorusuruz canim

sende yengeçsen ne dediğimi anlamışsındır o zaman canım

Size bir sorum olucakk

bunu adet belirtisi değilde bebek belirtisi olarak düşünmek istiyorum canım

günaydın kızlar nasılsınız dün çok kötüydüm yine başağrısı bulantı bel ağrısı kolumu kaldıracak takatim yoktu valla (
fundoşum Allah razı olsun canım senden sedomdan haber getirmişsin bebişini almış olmalarına çok üzüldüm ama sedom güçlü ve umutlu olması beni çok sevindirdi.
sosyalim değerin artmış canım çok sevindim bebişin sana sıkı sıkı tutunmuş inşallah böyle devam eder Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
benoşum nasıl gidiyo hamişlik canım Rabbim seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
yelizim özledik seni inşallah bu ay senden güzel haberler alırız
yelizimden sonra sıra fundoşumda tek atışta tutturmuşlardır inşallah bebişi
ayşem sen napıyosun canım ben dün gece ilk kez kötü rüyalar gördüm dua ederek uyandım uykumdan sonra sabaha kadar uyuyamadım

evet canım sedoştan güzel haberler var, inşallah canım çarşamba tekrar dr a gideceğim bakalım nasıl olacak sen rüyalara çok takılma herkeste oluyor kuzum iyiye yor iyi olsun inşallah

Ahh canım benim senin bu baş ağrın ne olacak bilmiyorum
Hiç mi bi yöntemi yık acaba.. İnsanın ömründen ömür götürüyo

Ben iyiyim canım daha bişi anlamıyorum ki daha emin olamıyorum acaba yok mu kan testi yanlış olabilir mi diyorum
Onun dışında değişen bişi yok..

Kızlarr yaa bişi sorcam siz bu ağda olayını nasıl yapıyonuz ? ben korkuyorum gitmeye bişi olur diye normalde de çok kasıyorum ama diğer türlüde kendim halledemiyorum

Benim adet olmama yakin olur bu her ay deli gibi n... cok canm çekerr yani her ay olan bisey oldugu icin yine adetim gelicek herhalde diyorum hamile olsaydim en azindan bu olmazdi diye dusunuyorum.
Fatmam dikkat et kendine canmm tesekkur ederim buarada insallah o guzel haber bizlerden de gelirr
Benoşum ben de cok geriliyorum ama agdayi yapanlar okadar rahatlar ki bisey olmazz kizz
Sosyalimm keske dedigin gibi olsaa ama soyledigim gibi benim en belirgin adet belirtim cikolata istegi oluyor :26:

evet canım sedoştan güzel haberler var, inşallah canım çarşamba tekrar dr a gideceğim bakalım nasıl olacak sen rüyalara çok takılma herkeste oluyor kuzum iyiye yor iyi olsun inşallah
inşallah sonuçların hep iyi çıkar canım bi sorun olmaz Allahın izniyle
valla bende bu başağrım ne olacak bilmiyorum kuzum yok canım ya ne yanlışlığı Allah iyiliğini versin
canım ya bende normalde ağda yaptırıyodum ama bebeği öğrendikten sonra gitmedim valla korktum bende ama evde kendim ağda falan yapamıyorum jilet kullanmaya başladım oda batırdı her tarafımı ama ne yapayım doğuma kadar böyle yapacam doğumdan sonra yine ağdaya başlayacam sil baştan yani (

N ne kız hiç anlamadım
Adet belirtin olsa da biz onu görene kadar bebek diye ümit ediyoruz

Zaten onlar rahat oluyı kız sorun bizde

Ne bilim kuzum inanamıyorum halaaa ondan olsa gerek
Jiley mahvediyor ama mecbur kalıncada yapacak bişi yok tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…