Ağlayakta gözden mi olak???

Hosbuldik fundamm.
Disciyi halledemedim cnm. Diger doktoruda bekleyecem.eve gitsem degmez cunku
Bugun yumurtlayacan o zaman kasik agrisi varsa bugun calisma olsun fundam.dun olmadi zaten dimi calisma

Canim benim bu kadar uzme kendini.eninde sonunda gelecek bebisin. Bence erken gebelik testi al. Icimiz daha rahatlarr

günaydın kızlar nasılsınız yeliz erken gelip yazmıştır diye bütün sabahı okudum ama o da benle aynı saatte uyanmış
yelizim bence de var bişey hem olmasaydı hiç bişey çıkmazdı ayrıca bu testin hassasiyeti daha yüksekmiş o yüzden dünkinden daha silik çıkmış olabilir canım
benoşum sosyal haklı hcg 5000leri bulmadan normal şekilde göremiyolar keseyi bu yüzden kafana takacağın bişey yok bu arada alttan baktırmamakla iyi yapmışsın
fundoşum sen daha iyileşemedin mi canım kıyamam sana bal ile sütü karıştırıp iç o da boğaza iyi gelir canım. bide bebiş yerleştiyse yerine onu hiçbişey ordan geri çıkaramaz
sosyalim nasılsın canım taze hamiş
lizim geziyosun demekki konyaya gelecek olursan haber et görüşelim
ayşem canım geçmiş olsun kuzu teller için gidiyon dimi canım dişçiye
twinim sen nasılsın canım çalışmalara başlamışsın hadi inşallah senden de güzel haber alırız bu ay

Son düzenleme:
Hosbuldik fundamm.
Disciyi halledemedim cnm. Diger doktoruda bekleyecem.eve gitsem degmez cunku
Bugun yumurtlayacan o zaman kasik agrisi varsa bugun calisma olsun fundam.dun olmadi zaten dimi calisma

olduuuuu jel imdada yetişti

Kizlarr yine arada derede giriyorumm .
Yelizimm meraktn çatladik valla
Kuzum bi foto koy bide biz yorum yapalım

kızz yeliiiiz sedonunkide beyazdııııııııııı beyaz çizgi vardıııı

Evet canmm soylemisti daha once amaa bu benim basima geliyo bitek galibaa bende daha oncekilerde de oldu bu cizginin yeri belli ama renk yok olayı.
Cekiyorum daa oyle resimde belli olmuyoo maaleseff
Zaten 9 aydir anormal testler hep beni buldu.

Sagol kuzumm inss
Cnmm sende ohh uyu kuzumm bnde uyumak istyrm

Canim benim bu kadar uzme kendini.eninde sonunda gelecek bebisin. Bence erken gebelik testi al. Icimiz daha rahatlarr

olduuuuu jel imdada yetişti

Kizlarr yine arada derede giriyorumm .
Yelizimm meraktn çatladik valla
Kuzum bi foto koy bide biz yorum yapalım

Oyle yaparim aysemm aksam bi olsunn :26:
Fatmacim canm sagol insallah oyledirr hepimizin gonlunden gecen tek ihtimal
Fundamm bu aksamm yarin da degerlendirr noolurr
Twinimm valla sabah uyudugum icin gec uyandimm hepinizi de heyecanlandirdim biliyorumm valla hakkinizi helal edinn.fotoda gozukmuyor canm hayalet cizgi

tamam canım anca akşam içerim
ayyyy çıkmasınnnnn 9 ay kalsın ordaaaaa yumurcakkkk nolurrrrrrrrrrrrrr

ben test filan yapmıyorummmm adeti bekleyecem
klomenden çok umutluydum diye yapmıştım bitek onun dışında yapmıyorum arkadaş
insan çok kötü oluyor sonra toplanamıyor geriliyor
ahhh yelizim ahhh hep tezcanlı davranıyosunnn
kafaya taktığımız yetmiyomuş gibi
senle ben zaten adam olmayızz

bu akşamla yarınmııııı hayatta yapmaz benimkiii
dünde diyorum ya hadi gel diyoki şuraya bak giymiş pijamaları gel diyo insan azcık tahrik eder
:2: bu halde çok zor yawwww

Disciyi keske arasaydin kuzu neyse gez biraz hava almis olursun artik guzel haberlerle gel

Bende aksam yapsin yazdim yaa sosyalimm. Bak simdi benimkinide hatirladimm.iki tane cubuk testim vardi.birini aksam yaptim birinide sabah.aksamki daha belliydi.hatta buraya bile fotosunu koymustum.
Kiz dun sende bende soyledik ama dinlemiyorlar ki bizi
Kiz ben 20 lik le yaptim 13 degerini bile gosterdi sen bilirsin ama istersen hassasini al

Iyiyimmkuzu sen ne yapiyorsun

kızz yakınlarda geldim zaten konyaya bidaha ne zaman kimbilir
sen ankaraya gelirsen haber et asıl

yelizcim bence bugün daha test falan yapma, bide gözükmese de fotoyu bi koyarmısın

Kuzum caninnsagolsun sen kendini uzmede hayirlisi olsun kuzumm

Kizlarr ara ara girip cikiyorum tenefuste yaziyorum kusura bakmayin ciktm ben

Fundam katiliyorum ikimizz boyyle kendimizi yiye yiye bitirecezz
Sosyalim bugun alirsamm yapicam aksam hassaslardn
Lizim disari ciktim simdi fotografta bildigin negatif test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…