sosyalll hayırlı olsun canımmmbaşladın mı iğneye
Fundam katiliyorum ikimizz boyyle kendimizi yiye yiye bitirecezz
Sosyalim bugun alirsamm yapicam aksam hassaslardn
Lizim disari ciktim simdi fotografta bildigin negatif test
5. iğnemi yapacağım canım bu akşam sen ne yaptın kasım annelerine yazıyorsun seni oradan takip ediyorum, ben kalp atışını duyana kadar inanmayacağım sanırım
5. iğnemi yapacağım canım bu akşam sen ne yaptın kasım annelerine yazıyorsun seni oradan takip ediyorum, ben kalp atışını duyana kadar inanmayacağım sanırım
kuzum valla ben iğneden morardım, kollarımı görmeeeaynı senin gibiyim şu kalp atışlarını görsem varya dünyalar benim olacak biliyordum senin bebişinin geleceğini çok mutlu oldum haberini okuyunca inanki hcg değerin ne alemde,, fırladı dimi
sosyalimmmm kız hergünmü yapılıyor iğne bende ayda bir danıyordum
yani 9 ay boyunca hergünmü yapıcaksın :26:
Allah yardımcın olsun canımmm
sen en son beta hcg baktırdın mı cano, kese falan görüldü mü sende :26:
tatlım ben geçen salı baktırdım katlamıştı değerim 820 çıkmıştı. bugün 4500-5000 arasıdır muhtemelen,, zaten doktora gidiyorum öğleden sonra kesemizi bakıcaz. salı nokta gibiydi gördüğümüzde. daha bi büyümüştür şimdi,, bakarsın bebişte görünür belli olmaz
evet canım her gün bazıları doğumdan sonra bile yapıyorlar bakalım bizim gidişat nasıl olacak
bi de böyle burda hamilelikle ilgili sorular soruyorum ya lütfen gönül koymayın bana kızlar benayımın içi rahatlasın sizlerinde başına gelirse korkmayın diye yazdırmak istedim
ben karından yapıyorum morarma falan olmadı sende karından denesene , işte en son 13 ten 63 e fırladı bi de çarşambaya baktıracağım kısmetse, sen keseyi gördün mü diye yazdım ama bi de en son betahcg kaç çıkmıştı :26:
yok kız o nasıl laf ben hamile kalim sen beni gör asıllllllrahat ol canımmm senin yaşadığın çok zor bir durum hepimiz bilincindeyiz bu durumun
ortak oluyoruz herşeye buda bizim sorunumuz yani
ben dışarı çıkıyorum kızlar
değeri yukarı yazdım canım, 5+3 bu hafta bebiş.. çok yakıyo iğne ama ya karından cesaret edemem valla yaptırmaya
vajinal baktı değil mi o zaman, bugün hcg yaptıracak mısın peki, ayy baktırırsan buraya yazar mısın kaç çıktığını ve kesinin üstten görünüp görünmediğini, hadi hayırlısı olsun canım
evet vajinal bakmıştı, yine vajinal bakar diye düşünüyorum çok küçük olduğu için. hcg baktırmaz büyük ihtimalle çünkü gerek var mı diye sormuştum geçen hafta hayır demişti. ama karından kesin bakar keseye, yazarım gelince canım
ya ne bileyim söyleyeyimde bana kızmayın diye yazayım dedimgörüşürüz cano kolay gelsin dikkat et çok soğukta kalma
ya karından daha az acır sen yapmıyor musun iğneyi kim yapıyor :26:
karından bakar ve görür bence canım hadi hayırlısı5000 in üzerindedir şimdi değerin ve rahat görünür
görünsün artık çirkin bebemmmsenin kaç hafta oldu şimdikk
senin değerin 1500 civarı çıkacak bence
benim geç döllenme oldu çünkü geç yumurtladım, 3+6 sanırım canım
ne zaman gidicen doktora,, daha erken bebişi görmek için çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?