Ağlayakta gözden mi olak???

5. iğnemi yapacağım canım bu akşam sen ne yaptın kasım annelerine yazıyorsun seni oradan takip ediyorum, ben kalp atışını duyana kadar inanmayacağım sanırım

kuzum valla ben iğneden morardım, kollarımı görmeee aynı senin gibiyim şu kalp atışlarını görsem varya dünyalar benim olacak biliyordum senin bebişinin geleceğini çok mutlu oldum haberini okuyunca inanki hcg değerin ne alemde,, fırladı dimi

5. iğnemi yapacağım canım bu akşam sen ne yaptın kasım annelerine yazıyorsun seni oradan takip ediyorum, ben kalp atışını duyana kadar inanmayacağım sanırım

sosyalimmmm kız hergünmü yapılıyor iğne bende ayda bir danıyordum
yani 9 ay boyunca hergünmü yapıcaksın :26:
Allah yardımcın olsun canımmm

ben karından yapıyorum morarma falan olmadı sende karından denesene , işte en son 13 ten 63 e fırladı bi de çarşambaya baktıracağım kısmetse, sen keseyi gördün mü diye yazdım ama bi de en son betahcg kaç çıkmıştı :26:

sosyalimmmm kız hergünmü yapılıyor iğne bende ayda bir danıyordum
yani 9 ay boyunca hergünmü yapıcaksın :26:
Allah yardımcın olsun canımmm

evet canım her gün bazıları doğumdan sonra bile yapıyorlar bakalım bizim gidişat nasıl olacak

bi de böyle burda hamilelikle ilgili sorular soruyorum ya lütfen gönül koymayın bana kızlar benayımın içi rahatlasın sizlerinde başına gelirse korkmayın diye yazdırmak istedim

sen en son beta hcg baktırdın mı cano, kese falan görüldü mü sende :26:

tatlım ben geçen salı baktırdım katlamıştı değerim 820 çıkmıştı. bugün 4500-5000 arasıdır muhtemelen,, zaten doktora gidiyorum öğleden sonra kesemizi bakıcaz. salı nokta gibiydi gördüğümüzde. daha bi büyümüştür şimdi,, bakarsın bebişte görünür belli olmaz

vajinal baktı değil mi o zaman, bugün hcg yaptıracak mısın peki, ayy baktırırsan buraya yazar mısın kaç çıktığını ve kesinin üstten görünüp görünmediğini, hadi hayırlısı olsun canım

yok kız o nasıl laf ben hamile kalim sen beni gör asıllllll rahat ol canımmm senin yaşadığın çok zor bir durum hepimiz bilincindeyiz bu durumun
ortak oluyoruz herşeye buda bizim sorunumuz yani
ben dışarı çıkıyorum kızlar

değeri yukarı yazdım canım, 5+3 bu hafta bebiş.. çok yakıyo iğne ama ya karından cesaret edemem valla yaptırmaya

ya ne bileyim söyleyeyimde bana kızmayın diye yazayım dedim görüşürüz cano kolay gelsin dikkat et çok soğukta kalma

değeri yukarı yazdım canım, 5+3 bu hafta bebiş.. çok yakıyo iğne ama ya karından cesaret edemem valla yaptırmaya

ya karından daha az acır sen yapmıyor musun iğneyi kim yapıyor :26:

evet vajinal bakmıştı, yine vajinal bakar diye düşünüyorum çok küçük olduğu için. hcg baktırmaz büyük ihtimalle çünkü gerek var mı diye sormuştum geçen hafta hayır demişti. ama karından kesin bakar keseye, yazarım gelince canım

karından bakar ve görür bence canım hadi hayırlısı 5000 in üzerindedir şimdi değerin ve rahat görünür

ya ne bileyim söyleyeyimde bana kızmayın diye yazayım dedim görüşürüz cano kolay gelsin dikkat et çok soğukta kalma

ya karından daha az acır sen yapmıyor musun iğneyi kim yapıyor :26:

küçük bi acilde yaptırıyorum iğnemi,eşim izin vermiyor sen yapma diyor. ama bugün doktora sorucam ben yapabilir miyim diye. tamam derse kendim devam edicem.. bacaktan ve karından yapılıyor ya zaten koluma yapamam çünkü zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…