Ağlayakta gözden mi olak???

çarşamba günü tekrar çağırdı canım, beta hcg yaptırıp tekrar gideceğim

benayım test sonucun ne zaman çıkacak :26:

Canım kan alan kadına sordum bugün çıkmaz dedi ilk postayı saat 10 alıyormuşlar bide 12 de bi daha kanları topluyormuşlar o yğzden belki gene akşama doğru alırım netten sonucu inşAllah

galiba topiğe ilk kez bilgisayardan giriyorum çok garip geldi
telefon daha iyiymişş

bende tabletten yazamıyorum pc daha iyi geliyor bana

yelizimmmmm

kimselerde kalmamışş

evett
ben de internetten test sonuçlarına bakıyorum
kızın birinde de predictorde belli belirsiz cıkmıs ama hamile degilmiş
kimisi de cıktıysa kesin vardır diyor
ben pembe olduguna emin olabilsemm ahhhh
dün gece 4 de bile kalkıp baktım

kıyamam sana vardır bence boşuna çıkmaz o eve gidersen bi daha yap hemen fotoyuda buraya yükle

sagolun kızlar iyi ki varsınız heppinizzz

Sende canım iyi ki varsınnn

Biz nasıl birden bu hale geldik anlamadım zaten hiç tahmin etmezdim bu kadar samimi olacağımızı..
Zaten listeyi bi tamamladıkmıydık bizden mutlusu olmayacak :118:

Aklımdan bir numara seçtim bakalımm ifade ne çıkacak sizler için :123:

Aa süperr bakalım benim ki kaç çıkacak yarına kaldı bakıyorum arada ama yayınlanmamış nette

Çok merak ediyorum

akşamda verirler bence değerini ara ara bak ben akşama giremem sanırım arkadaşın doğum gününe gideceğim, gelirsem iyi haberlerini okurum inşallah

Aynen canmm sabah uyandimm faceden funda yazmiss nerdesin herkes seni merak ediyoo diyee nasil telasla kalktim testi yapip kahvaltiya oturmadan size yazdim
Anneme bile sizden sonra soyledim yani
Ama bizden baska da kimse anlamiyo haa bizim burda neler paylastigimizi birbirimizi nasil tanidigimizi falann sacma geliyor insanlara

akşamda verirler bence değerini ara ara bak ben akşama giremem sanırım arkadaşın doğum gününe gideceğim, gelirsem iyi haberlerini okurum inşallah

Tamam canım bizde iş yerindn eşimin arkadaşları ile yemeğe geldik bende eve geç geçerim..
Görüşürüz canım

Harfiyen katılıyorum..
İnşAllah devamı olan bi arkadaşlık okur ve nasip olurda bi gün yüz yüze de gelebiliriz.

Hepimiz aynı yere aynı otele aynı tarihe tatile gidermişiz

Evet ya insallah bigun nasip olurr.
Kizzz kocalar delirir ozaman haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…