işte yorulmuyorumda oturduğum için karnım batıyor keşke uzanabilsem
tamam cano ara ara kontrol et değerini yaz bakalım
gittim doktora.. kesem 4,5 mm. falan çıktı. karından baktı,, kan testi istedi artışa bakmak için. hastaneden eve kadar ağladım,,evde de devam ettim. çok canım sıkıldı yaa
gittim doktora.. kesem 4,5 mm. falan çıktı. karından baktı,, kan testi istedi artışa bakmak için. hastaneden eve kadar ağladım,,evde de devam ettim. çok canım sıkıldı yaa
canim hayirdir neden agladin.bebisin daha cok kucuk demekki.doktor her ihtimale karsi tahlil istemistir.
canim hayirdir neden agladin.bebisin daha cok kucuk demekki.doktor her ihtimale karsi tahlil istemistir.
çok korkuyorum yine bişey olacak diye5+3 teyim canım,bilmiyorum öyle kötüyümki.. hcg için bekliyorum şuan kalbim ağzımda (
çok korkuyorum yine bişey olacak diye5+3 teyim canım,bilmiyorum öyle kötüyümki.. hcg için bekliyorum şuan kalbim ağzımda (
rahat ol canimm. ben 7 haftalik gittigimde 10 mm olmustuu. seninki dha cok kucuk.hic canini sikmaa
rahat ol canimm. ben 7 haftalik gittigimde 10 mm olmustuu. seninki dha cok kucuk.hic canini sikmaa
canım peki bebeği nezaman gördün? doktora anormal bi durum mu bu dedim,, ooo bebeği kucağa alıncaya kadar daha neler var neler dedi. sersemledim iyice, kafam yerinde değil şuan. önceki kötü deneyimlerim korkutuyor beni
canım peki bebeği nezaman gördün? doktora anormal bi durum mu bu dedim,, ooo bebeği kucağa alıncaya kadar daha neler var neler dedi. sersemledim iyice, kafam yerinde değil şuan. önceki kötü deneyimlerim korkutuyor beni
doktor seni korkutmus cnm. sen hic ona kafani takma.
ben ilk kontrole gittigimde bebis 7+1 olmustu. kalp atislarini duyduk. ben biraz gec gittimki kalp atislarinida duyayim diyee. seninkisi gayet normal bu haftada boyuda iyi.
doktor seni korkutmus cnm. sen hic ona kafani takma.
ben ilk kontrole gittigimde bebis 7+1 olmustu. kalp atislarini duyduk. ben biraz gec gittimki kalp atislarinida duyayim diyee. seninkisi gayet normal bu haftada boyuda iyi.
dilerim dediğin gibi olur tatlım. şu bhcg yi bi öğrensemozaman daha bi rahat olucam. aradık, minumum 1 saat sonra öğrenebiliriz ( okadar uzun geliyoki o 1 saat bana (
Kızlarrr halaaa sonuç yok yarına kaldı kesinn
O yüzden benim sonucu beklemeyin bu saatten sonra da çıkmaz galiba
dilerim dediğin gibi olur tatlım. şu bhcg yi bi öğrensemozaman daha bi rahat olucam. aradık, minumum 1 saat sonra öğrenebiliriz ( okadar uzun geliyoki o 1 saat bana (
olsun benayimm yarin ogrenirizz. yrn erkenden nete girerler ztn.
gborg hayirli sonuclarin gelir insallah ama kendini uzme bebiste etkileniyor
olsun benayimm yarin ogrenirizz. yrn erkenden nete girerler ztn.
gborg hayirli sonuclarin gelir insallah ama kendini uzme bebiste etkileniyor
okadar çok ağladımkibayılmamış olmamda iyi bişey
bugun cok yoruldum kizlarr. biraz once eve girdim. kontrolde iyi gectii.
yelizim sonucne cikarsa uzulmek yok.canin sagolsun senin. hakkina en hayirlisi olsun cnmm.
benayim bugun sana yazamadim.canim daha bugun kesen gorunmezki. degerinin en az 1500 olmasi lazim.ondada alttan goruluyordu galiba. sen icini rahat tut.artis duzenliyse sikinti yoktur zaten.
fundam dun calisma olmasi cok iyi.bugunde yapinn. zaten yum geciyor sonra.
sosyalim degerin 63 cikmis cok iyi masallahh. annesine sarildii birakir mi artik hic
fatmam sabah yazmissin cnm. evet cnm telden dolayi gitmistim ama dr rahatsizlanmis
sedomda bugun evine cikmistirr,yrn gelir belki aramizaa
Canım bende ö.sonra dışardaydım seni merak ettim hemen bakim dedim eve girer girmez bide kız toz zencefili aldım limon ve balla karıştırcam yaa silandırcakmıyım direk ölemi içecem:44:
kontrolün iyi geçmesine sevindim napıyodu menik erkekkkk
tamam canım eşime söledim zzaten oluuur dilo jel sür ama diyo
sedom napıyo acabaa canım benimmmm
Aynen canmm sabah uyandimm faceden funda yazmiss nerdesin herkes seni merak ediyoo diyee nasil telasla kalktim testi yapip kahvaltiya oturmadan size yazdim
Anneme bile sizden sonra soyledim yani
Ama bizden baska da kimse anlamiyo haa bizim burda neler paylastigimizi birbirimizi nasil tanidigimizi falann sacma geliyor insanlara
Tamam canım bizde iş yerindn eşimin arkadaşları ile yemeğe geldik bende eve geç geçerim..
Görüşürüz canım
Harfiyen katılıyorum..
İnşAllah devamı olan bi arkadaşlık okur ve nasip olurda bi gün yüz yüze de gelebiliriz.
Hepimiz aynı yere aynı otele aynı tarihe tatile gidermişiz
hosgeldin fundammn.bence sulandirmaa belki etkisi azalirr.
vala oldum bugun.cok trafik vardii.
bebis napsin iyi oturuyor yerinde
jelle yapin cnm bak benosta jelle hamile kaldiii
sedomm hep aklimda zatennnn
16. Gün bugün 14 15 olduu öncesi ılmadı taam zamanı galibaa artık buna rağmende olmuyosa yuhh yanii
kkız hiç dinlenmedende çok etkisiz olmasınn
kızz ben bugün öle sakin bi kasabaya gittimki istanbil demezsinn harikaydıı
Evet fundamm bicok yuzeysel arkadasliktan bin kat iyi gercektenn
Aysemm erkegin buyumus muuu
Benosum yarin sabah ogrenirsin ozaman zaten saglam bi degerle basladin masallahh
Sosyalimin dee bi sonrakinde iyice yukselmis olurr
Kizlar eczaneden alelacele test alip ciktim predictor dedim ama dünkü erken gebelik testi degilmis bunun hassasiyeti 25 yaziyor
5 liralik test de car hassasiyeti 20
Bu aksam yapsam boşuna yapmiş olurmuy acaba şuanda suanda 3 bucuk saattir wc gitmedim ama 3 bardak cay ictim
Canım b.çekmeceye bağlı güzelce kasabası minik bi park varr çay bahçesi ıranın yerlilerii simit ayran yiyen bikaç kadın vaardı ike adam tavla oyniyo nasıl huzurluu bayıldım binanın manzarasıda şu bakkk
Eki Görüntüle 1006710
Yelizzz etkilemek istemiyorummm meraktan yapmanı istiyorumm ama yarın yapsan daha iyi bence
beklesennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?