Ağlayakta gözden mi olak???

bugun cok yoruldum kizlarr. biraz once eve girdim. kontrolde iyi gectii.
yelizim sonucne cikarsa uzulmek yok.canin sagolsun senin. hakkina en hayirlisi olsun cnmm.
benayim bugun sana yazamadim.canim daha bugun kesen gorunmezki. degerinin en az 1500 olmasi lazim.ondada alttan goruluyordu galiba. sen icini rahat tut.artis duzenliyse sikinti yoktur zaten.
fundam dun calisma olmasi cok iyi.bugunde yapinn. zaten yum geciyor sonra.
sosyalim degerin 63 cikmis cok iyi masallahh. annesine sarildii birakir mi artik hic
fatmam sabah yazmissin cnm. evet cnm telden dolayi gitmistim ama dr rahatsizlanmis
sedomda bugun evine cikmistirr,yrn gelir belki aramizaa

Kızlarrr halaaa sonuç yok yarına kaldı kesinn

O yüzden benim sonucu beklemeyin bu saatten sonra da çıkmaz galiba

Kızlarrr halaaa sonuç yok yarına kaldı kesinn

O yüzden benim sonucu beklemeyin bu saatten sonra da çıkmaz galiba

Canım bende ö.sonra dışardaydım seni merak ettim hemen bakim dedim eve girer girmez bide kız toz zencefili aldım limon ve balla karıştırcam yaa silandırcakmıyım direk ölemi içecem:44:

kontrolün iyi geçmesine sevindim napıyodu menik erkekkkk
tamam canım eşime söledim zzaten oluuur dilo jel sür ama diyo
sedom napıyo acabaa canım benimmmm

hosgeldin fundammn.bence sulandirmaa belki etkisi azalirr.
vala oldum bugun.cok trafik vardii.
bebis napsin iyi oturuyor yerinde
jelle yapin cnm bak benosta jelle hamile kaldiii
sedomm hep aklimda zatennnn

Kızzz anlamıyo kimse yaa benim bi ablamm onunda yıllardır süren böle bi dostluğu var hala bulişirlar o çok iyi anlıyoo
benoşşşş benem gözler bugün showdaa acaba burdan alışveriş yapıyomuu diye seni aradımmm
yaa yeri geliyo tek yürek oluyoruzz tr dört yanında hemdee en güzelide buu

hosgeldin fundammn.bence sulandirmaa belki etkisi azalirr.
vala oldum bugun.cok trafik vardii.
bebis napsin iyi oturuyor yerinde
jelle yapin cnm bak benosta jelle hamile kaldiii
sedomm hep aklimda zatennnn

16. Gün bugün 14 15 olduu öncesi ılmadı taam zamanı galibaa artık buna rağmende olmuyosa yuhh yanii
kkız hiç dinlenmedende çok etkisiz olmasınn
kızz ben bugün öle sakin bi kasabaya gittimki istanbil demezsinn harikaydıı

Evet fundamm bicok yuzeysel arkadasliktan bin kat iyi gercektenn
Aysemm erkegin buyumus muuu
Benosum yarin sabah ogrenirsin ozaman zaten saglam bi degerle basladin masallahh
Sosyalimin dee bi sonrakinde iyice yukselmis olurr
Kizlar eczaneden alelacele test alip ciktim predictor dedim ama dünkü erken gebelik testi degilmis bunun hassasiyeti 25 yaziyor
5 liralik test de car hassasiyeti 20
Bu aksam yapsam boşuna yapmiş olurmuy acaba şuanda suanda 3 bucuk saattir wc gitmedim ama 3 bardak cay ictim

oo 14-15 en kritik gunlerrrr. kiz ne dinlenmesi.biz 4 gun full yapmistik. bugunde yapin sonra paydos
nere gittiniz cnm

evt cnm buyumuss biraz gobegi var dedii. doktor ultrasonu acti direk bu bacaklari acik pipi sallaniyo oradandr bile kahkahayi patlatti
canim cok sivi tukettiysen yapma istersen. bu konuda sosyal daha bilgili. o gelsinde ona sor bide cnm.

Canım b.çekmeceye bağlı güzelce kasabası minik bi park varr çay bahçesi ıranın yerlilerii simit ayran yiyen bikaç kadın vaardı ike adam tavla oyniyo nasıl huzurluu bayıldım binanın manzarasıda şu bakkk

Yelizzz etkilemek istemiyorummm meraktan yapmanı istiyorumm ama yarın yapsan daha iyi bence
beklesennn

aa ben guzelceye gittimm. cok sakin ve huzurluu.bayildimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…