Ağlayakta gözden mi olak???

evt cnm buyumuss biraz gobegi var dedii. doktor ultrasonu acti direk bu bacaklari acik pipi sallaniyo oradandr bile kahkahayi patlatti
canim cok sivi tukettiysen yapma istersen. bu konuda sosyal daha bilgili. o gelsinde ona sor bide cnm.

Neeeeeeéee yaaa yerimmm o pipiyiii

kızzz bencede haa en altın günlerdiii artık olmiyasa pesss yanii

Kizlarr işte diodum yaa bi beyaz cizgi var o ikinci cizginin yeri belli sadece diyee iste eve geldigimde o cizgi boyle olmustu yani yeri koyulaşmış ama pembe degil sadece cizgiyi gorun diye ekliyorum

Yaaaa gittinmiii kızbu taraflara iyi gelmişin haa

evt cnm buyumuss biraz gobegi var dedii. doktor ultrasonu acti direk bu bacaklari acik pipi sallaniyo oradandr bile kahkahayi patlatti
canim cok sivi tukettiysen yapma istersen. bu konuda sosyal daha bilgili. o gelsinde ona sor bide cnm.

Ner sallaniyo muuu
Kizz massallahh ogluşunaa Allah bağislasinn

Fundaaaa biz varyaa kendi kendimizin agzina s... Haaa valla.Allahtan diger kizlar bize uymuyolar akli başindalar

Kızzzz bariz çizgi varrrrr
sabah yap test dayan accıkkkk

He kızz bide şanslıyız kocadan yanaaa başkası çekemezdi bizim gibi ruh hastalarınıı

Yedirttin kafayı sonundaaa

Valla yedimmmm. Ben bu bebek var diyorummmm.
Sagolum canlarimmm. Darisii en kisa zamanda size olsun insallahhh.
Guzelcede esimin arkabalari var cnm. Oraya bi kere mevlute gelmistim. Hatta guzelsehirde oturuyolar. Belki bilirsin. Hep villalar faln var.cok luks bi yerdii

He kızz bilmemmi tadilat yaptık orda çok

yyeliiiez huuuu gitti kesin yeni testi yapmaya bakkk

ayyy inşallah dedin gibidir ayşemm

Yaa yelizimm benimkide boyleydiii. Bu direk pozitif yaaa. Ay valla kafayi yicemmm. Kizlar sizde bakinnn bu pozitif degilde ne Allah askinaa

Ya canm benim iste bu renkli degill boyle gri gibii ve daha once de bu cikti hatirlarsanizz
Kizim ben diyorumm bana garezi var bu testlerinn beni buluyolarr

Merhaba yelizcim. Bende damdan duser gibi yaziyorum ama pozitif testin benimki de ayniydi adetime 4 gun vardi.hayirli olsun insss bebisin seninledir :)

Yelizz benoşun resmi gördünmüüü sanki şimdiden kilo almışş yanaklar tombiş olmuşşş

Yaa yelizimm benimkide boyleydiii. Bu direk pozitif yaaa. Ay valla kafayi yicemmm. Kizlar sizde bakinnn bu pozitif degilde ne Allah askinaa

Aysenurcumm oglusunda hayirli olsun canimmm :) takipliyorum sizi ama yazmiorum pek konulara uzak oldugum icin hergün duzenli bakıyorum sizee:)

Ya canm benim iste bu renkli degill boyle gri gibii ve daha once de bu cikti hatirlarsanizz
Kizim ben diyorumm bana garezi var bu testlerinn beni buluyolarr

Haklısın valla beniiim direkkk tk çizgi yanılma payı yok ama binda var bişey yaaa

He kızz bilmemmi tadilat yaptık orda çok

yyeliiiez huuuu gitti kesin yeni testi yapmaya bakkk

ayyy inşallah dedin gibidir ayşemm

Merhaba yelizcim. Bende damdan duser gibi yaziyorum ama pozitif testin benimki de ayniydi adetime 4 gun vardi.hayirli olsun insss bebisin seninledir :)

Yokk kizz gitmedim delii bu kez kendime uymuyorum

Pollen tabii ki yazicaksinn paylasiyoruz sonucta burda herseyimizii deneyimlerimizii.ama canm bu oyle bi pozitif degil sonradan cikan pozitif ama dün aksam erken gebelik testinde ilk dakikalarda cizgi cikmisti bunu bu sabah yaptim 2-3 saat sonra bu oldu rengi de pembe degil

Aysenurcumm oglusunda hayirli olsun canimmm :) takipliyorum sizi ama yazmiorum pek konulara uzak oldugum icin hergün duzenli bakıyorum sizee:)

Merhabaa pollenn. Gelince yaz canimm.seninde hamilelik haberini birlikte kutlamistik.ne halaylar cekmistikk. Sagol bu arada:) seninkinim.cinsiyeti belli oldu mu?

Yaa yelomm ben ilk defa bole birsey goruyorumm. Kiz herkes test yapio.birsey yoksa tertemiz cikio. Hep seni mi buluo bu dengesiz testler anlamiyorumki. Yani su testleri kim gorse pozitif derrr.

Fundamm insallahh. Kiz boyle var diyincede sonra korkuyorumm ama bariz pozitif yaaaa

Benos hosgeldinnn kilo mu aldin kizzz. Benim gibi tombis mi olacan yoksa

Benim de pembe degildi isiga tutunca gozukuodu sadece insallah seninde vardir bebisin dualarim sizinle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…