evt cnm buyumuss biraz gobegi var dedii. doktor ultrasonu acti direk bu bacaklari acik pipi sallaniyo oradandr bile kahkahayi patlatti
canim cok sivi tukettiysen yapma istersen. bu konuda sosyal daha bilgili. o gelsinde ona sor bide cnm.
evt cnm buyumuss biraz gobegi var dedii. doktor ultrasonu acti direk bu bacaklari acik pipi sallaniyo oradandr bile kahkahayi patlatti
canim cok sivi tukettiysen yapma istersen. bu konuda sosyal daha bilgili. o gelsinde ona sor bide cnm.
Canım b.çekmeceye bağlı güzelce kasabası minik bi park varr çay bahçesi ıranın yerlilerii simit ayran yiyen bikaç kadın vaardı ike adam tavla oyniyo nasıl huzurluu bayıldım binanın manzarasıda şu bakkk
Eki Görüntüle 1006710
Yelizzz etkilemek istemiyorummm meraktan yapmanı istiyorumm ama yarın yapsan daha iyi bence
beklesennn
Eki Görüntüle 1006711
Eki Görüntüle 1006712
Kizlarr işte diodum yaa bi beyaz cizgi var o ikinci cizginin yeri belli sadece diyee iste eve geldigimde o cizgi boyle olmustu yani yeri koyulaşmış ama pembe degil sadece cizgiyi gorun diye ekliyorum
Yaa yelizimm benimkide boyleydiii. Bu direk pozitif yaaa. Ay valla kafayi yicemmm. Kizlar sizde bakinnn bu pozitif degilde ne Allah askinaa
Yedirttin kafayı sonundaaa
Yaa yelizimm benimkide boyleydiii. Bu direk pozitif yaaa. Ay valla kafayi yicemmm. Kizlar sizde bakinnn bu pozitif degilde ne Allah askinaa
Eki Görüntüle 1006711
Eki Görüntüle 1006712
Kizlarr işte diodum yaa bi beyaz cizgi var o ikinci cizginin yeri belli sadece diyee iste eve geldigimde o cizgi boyle olmustu yani yeri koyulaşmış ama pembe degil sadece cizgiyi gorun diye ekliyorum
Ya canm benim iste bu renkli degill boyle gri gibii ve daha once de bu cikti hatirlarsanizz
Kizim ben diyorumm bana garezi var bu testlerinn beni buluyolarr
He kızz bilmemmi tadilat yaptık orda çok
yyeliiiez huuuu gitti kesin yeni testi yapmaya bakkk
ayyy inşallah dedin gibidir ayşemm
Merhaba yelizcim. Bende damdan duser gibi yaziyorum ama pozitif testin benimki de ayniydi adetime 4 gun vardi.hayirli olsun insss bebisin seninledir :)
Aysenurcumm oglusunda hayirli olsun canimmm :) takipliyorum sizi ama yazmiorum pek konulara uzak oldugum icin hergün duzenli bakıyorum sizee:)
Yelizz benoşun resmi gördünmüüü sanki şimdiden kilo almışş yanaklar tombiş olmuşşş
Yokk kizz gitmedim deliibu kez kendime uymuyorum
Pollen tabii ki yazicaksinn paylasiyoruz sonucta burda herseyimizii deneyimlerimizii.ama canm bu oyle bi pozitif degil sonradan cikan pozitifama dün aksam erken gebelik testinde ilk dakikalarda cizgi cikmisti bunu bu sabah yaptim 2-3 saat sonra bu oldu rengi de pembe degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?