Ağlayakta gözden mi olak???

Evet ilk sizinle paylasmistim hamile oldugumu :) cok güzeldi allah hrkese yasatsin. Ins.
Canim benim 3 aylikken erkek dedi 4 aylikken kiz dedi bugun baska bi dokttora gittim o da kiz dedi kiz galiba :)

Evet ilk sizinle paylasmistim hamile oldugumu :) cok güzeldi allah hrkese yasatsin. Ins.
Canim benim 3 aylikken erkek dedi 4 aylikken kiz dedi bugun baska bi dokttora gittim o da kiz dedi kiz galiba :)

kizdir o zamann:) seninkide hayirli olsun cnmm. kizlar cogalsin yoksa oglanlara gelin bulamayacazz.
yelizle fundadanda kiz gelsin hatta
benosa bende baktim.kilo almis biraz
lizoda haftasonu gezmisss balayi turlarimiz arasinda kapadokyada vardiii. cok guzel bi yerrr. fotolara bakinca bende gitmek istedimm

Meraklı ayşee meraklı ayşeeeee hemende girmişşşş
kızzz yimgünü tuttuysa erkek oluyomuş öncesi hareket yok yaa spoşlardaa
ama olurrr kızzda oolur hiç hayır dememmm

Meraklı ayşee meraklı ayşeeeee hemende girmişşşş
kızzz yimgünü tuttuysa erkek oluyomuş öncesi hareket yok yaa spoşlardaa
ama olurrr kızzda oolur hiç hayır dememmm

hee valla dayanamadimm baktimm

bu aksam sosyal d.gunu partisindeymiss

kizz benimde hesaplarima gore kizdii artik inamiorum onaa. zaten kiz erkek hic onemli degill. saglikli gelsinlerdeee

Evet ayşemm kimse yok baksanaa benimkide spordaa bende ütü yapıyorumm dün yapmadım 1 gömlek var diyee şimdidee gaza geldim epey yaptımki h. Sonu düşünmim onuu hava güzel olursa atacam kendimi dışarıı iş bırakmıyomm
her akşam bişey yyapacammm düzeldimde biraz bi sesim kötü eşiim diyoki trav. Gibi çıkıyoo
biyandanda karadayıyı açtım ayy feridenen kardeeşi attı kızz kendinii öldürdü

iyi yapmissin. bende dun gaza geldim.5 gomlek utuledimm
ben karadayiyi biraktim yaa.survivori izlioruz.
haftasonu gezz kafani bosaltt. kiz bende hasta olunca oyle oluyorumm
kizlar esiniz sinirliyse size bi tavsiyee. melisa ve kantoron otu. bunlari karistirin.suyu kaynattiktan sonra demlige atin. 5 dk demlensin. sonra hopp mideyee. ve karsinizda melek gibi bi es

Ayy bugündemi var kız oo
benimki çaydan başka bişey içmezz kişburnu demledimm dün bekletmiştim epey suda iyice salmış tozinii
güzelce kaynattımmm içeliimm sanada iyi gelir diyorum arkadaş ben çay istiyorum ne emri vaki yapıyosin dedii:

Yelizz benoşun resmi gördünmüüü sanki şimdiden kilo almışş yanaklar tombiş olmuşşş

Kızzz ben bugün yemekteydim ne showu arada gidiyruz biz yada genelde eşim gidiyo..

Kız durun şimdiden kilo alırsam sonum ayşe gibi olacak ama ben zaten kilo almışım dedim ya duyar duymaz baskül aldıl 57 olmuşum ben ki o kiloları taaa 14-15 yıl önce gördüydüm

He yaa böle olursa sanırım sezaryan olucam

Sanada yazamadım canım yemekteydik oğluşunun maşallahı var hep böle olsun inşAllah..

Sabah alınca sonucu yazarım artık..

Yeliiizzzzz valla bende gene gördüm ben burdayım diyo silikte olsa bencede yarın yap

Benosumm ben de goruyorum amaa bence geçersiz cunku saatler sonra cikti ve pembe degildii
Öfff neysee her ay bunu yasiyorumm her ay sizi de yoruyorum nedense hep beni buluyoo sonu hep kırmızı

Yaaaaa benimki sızdı koltiktaaa seslenincede kızıyooo

ayşemm yeliz bi tane daha test yapsa mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…