Benim de pembe degildi isiga tutunca gozukuodu sadece insallah seninde vardir bebisin dualarim sizinle :)
Merhabaa pollenn. Gelince yaz canimm.seninde hamilelik haberini birlikte kutlamistik.ne halaylar cekmistikk. Sagol bu arada:) seninkinim.cinsiyeti belli oldu mu?
Yaa yelomm ben ilk defa bole birsey goruyorumm. Kiz herkes test yapio.birsey yoksa tertemiz cikio. Hep seni mi buluo bu dengesiz testler anlamiyorumki. Yani su testleri kim gorse pozitif derrr.
Fundamm insallahh. Kiz boyle var diyincede sonra korkuyorumm ama bariz pozitif yaaaa
Benos hosgeldinnn kilo mu aldin kizzz. Benim gibi tombis mi olacan yoksa
Evet ilk sizinle paylasmistim hamile oldugumu :) cok güzeldi allah hrkese yasatsin. Ins.
Canim benim 3 aylikken erkek dedi 4 aylikken kiz dedi bugun baska bi dokttora gittim o da kiz dedi kiz galiba :)
Meraklı ayşee meraklı ayşeeeee hemende girmişşşş
kızzz yimgünü tuttuysa erkek oluyomuş öncesi hareket yok yaa spoşlardaa
ama olurrr kızzda oolur hiç hayır dememmm
Evet ayşemm kimse yok baksanaa benimkide spordaa bende ütü yapıyorumm dün yapmadım 1 gömlek var diyee şimdidee gaza geldim epey yaptımki h. Sonu düşünmim onuu hava güzel olursa atacam kendimi dışarıı iş bırakmıyomm
her akşam bişey yyapacammm düzeldimde biraz bi sesim kötü eşiim diyoki trav. Gibi çıkıyoo
biyandanda karadayıyı açtım ayy feridenen kardeeşi attı kızz kendinii öldürdü
gittim doktora.. kesem 4,5 mm. falan çıktı. karından baktı,, kan testi istedi artışa bakmak için. hastaneden eve kadar ağladım,,evde de devam ettim. çok canım sıkıldı yaa
kız ne ağlaması deli misin , oooo sen şimdiden böyle yaparsan 9 ayı kendine zehir edersin yapma böyle az relax
bugun cok yoruldum kizlarr. biraz once eve girdim. kontrolde iyi gectii.
yelizim sonucne cikarsa uzulmek yok.canin sagolsun senin. hakkina en hayirlisi olsun cnmm.
benayim bugun sana yazamadim.canim daha bugun kesen gorunmezki. degerinin en az 1500 olmasi lazim.ondada alttan goruluyordu galiba. sen icini rahat tut.artis duzenliyse sikinti yoktur zaten.
fundam dun calisma olmasi cok iyi.bugunde yapinn. zaten yum geciyor sonra.
sosyalim degerin 63 cikmis cok iyi masallahh. annesine sarildii birakir mi artik hic
fatmam sabah yazmissin cnm. evet cnm telden dolayi gitmistim ama dr rahatsizlanmis
sedomda bugun evine cikmistirr,yrn gelir belki aramizaa
kızz okudum pipisini mi gördün ayy çok tatlı maşallahhh
yelizimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm o testler pozitiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff daha ne kadar yazabilirim bilmiyorumm
iyi yapmissin. bende dun gaza geldim.5 gomlek utuledimm
ben karadayiyi biraktim yaa.survivori izlioruz.
haftasonu gezz kafani bosaltt. kiz bende hasta olunca oyle oluyorumm
kizlar esiniz sinirliyse size bi tavsiyee. melisa ve kantoron otu. bunlari karistirin.suyu kaynattiktan sonra demlige atin. 5 dk demlensin. sonra hopp mideyee. ve karsinizda melek gibi bi es
Kızzz anlamıyo kimse yaa benim bi ablamm onunda yıllardır süren böle bi dostluğu var hala bulişirlar o çok iyi anlıyoo
benoşşşş benem gözler bugün showdaa acaba burdan alışveriş yapıyomuu diye seni aradımmm
yaa yeri geliyo tek yürek oluyoruzz tr dört yanında hemdee en güzelide buu
Yelizz benoşun resmi gördünmüüü sanki şimdiden kilo almışş yanaklar tombiş olmuşşş
Merhabaa pollenn. Gelince yaz canimm.seninde hamilelik haberini birlikte kutlamistik.ne halaylar cekmistikk. Sagol bu arada:) seninkinim.cinsiyeti belli oldu mu?
Yaa yelomm ben ilk defa bole birsey goruyorumm. Kiz herkes test yapio.birsey yoksa tertemiz cikio. Hep seni mi buluo bu dengesiz testler anlamiyorumki. Yani su testleri kim gorse pozitif derrr.
Fundamm insallahh. Kiz boyle var diyincede sonra korkuyorumm ama bariz pozitif yaaaa
Benos hosgeldinnn kilo mu aldin kizzz. Benim gibi tombis mi olacan yoksa
kız ne ağlaması deli misin , oooo sen şimdiden böyle yaparsan 9 ayı kendine zehir edersin yapma böyle az relax
yelizimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm o testler pozitiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff daha ne kadar yazabilirim bilmiyorumm
sagoll teyzesii
dimii sosyalimm vala kendi kendimi yedimm. bariz ortadaa. artik bu testede bebek yoksa yeliz birdaha bu testleri evine sokmasinn.
Ayy bugündemi var kız oo
benimki çaydan başka bişey içmezz kişburnu demledimm dün bekletmiştim epey suda iyice salmış tozinii
güzelce kaynattımmm içeliimm sanada iyi gelir diyorum arkadaş ben çay istiyorum ne emri vaki yapıyosin dedii:
evet cnm. hergun verirler artik
benimkide cayci ama arada farkli birsey yaptim diyip tikistiriyorumm
Kızzz ben bugün yemekteydim ne showuarada gidiyruz biz yada genelde eşim gidiyo..
Kız durun şimdiden kilo alırsam sonum ayşe gibi olacakama ben zaten kilo almışım dedim ya duyar duymaz baskül aldıl 57 olmuşum ben ki o kiloları taaa 14-15 yıl önce gördüydüm
He yaa böle olursa sanırım sezaryan olucam
Sanada yazamadım canım yemekteydik oğluşunun maşallahı var hep böle olsun inşAllah..
Sabah alınca sonucu yazarım artık..
Yeliiizzzzz valla bende gene gördüm ben burdayım diyo silikte olsa bencede yarın yap
bakk yaa ayse gibi olacam demiss
amin benosumm seninkide gobekli tosun olur insallahh
fotonuzda cok hos cikmissss
Sosyalimm
Simdi bana kizma daa o cizgi 2-3 saat sonra ciktii ilk yaptigimda sadece yeri belliydi onun da ne oldugunu bi turlu anlatamadim
Ayrica o ucuzlardan yaptim azonce 4 saatlik idrarla ve negatif
Daha da umudum kalmadi zatenn bence siz dee ummayın
Sosyalimm
Simdi bana kizma daa o cizgi 2-3 saat sonra ciktii ilk yaptigimda sadece yeri belliydi onun da ne oldugunu bi turlu anlatamadim
yelizimmm az bekleeee hemen şak diye çıkmaz bebiş yeni gelmiştir hemen çıkmaz ki beta hcgburaya foto koysana sen bakayım yaptığın testin fotosunu 5 dk sonra ama
Kızzz ben bugün yemekteydim ne showuarada gidiyruz biz yada genelde eşim gidiyo..
Kız durun şimdiden kilo alırsam sonum ayşe gibi olacakama ben zaten kilo almışım dedim ya duyar duymaz baskül aldıl 57 olmuşum ben ki o kiloları taaa 14-15 yıl önce gördüydüm
He yaa böle olursa sanırım sezaryan olucam
Sanada yazamadım canım yemekteydik oğluşunun maşallahı var hep böle olsun inşAllah..
Sabah alınca sonucu yazarım artık..
Yeliiizzzzz valla bende gene gördüm ben burdayım diyo silikte olsa bencede yarın yap
yelizimmm az bekleeee hemen şak diye çıkmaz bebiş yeni gelmiştir hemen çıkmaz ki beta hcgburaya foto koysana sen bakayım yaptığın testin fotosunu 5 dk sonra ama
Yapali yarim saat oldu kizz
Funda simdi dicekk bakk gordun muu dayanamadi yapti ben biliyorum malimi dicekk
ayşemm yeliz bi tane daha test yapsa mı
Sosyalimm
bencede yapmaliydi zatenn
ama ben hala var diorummm. bu kadar olmazz. eger o bebek yoksa o test yaptigin markayi sikayet esecem artik. ben bu ise bi anlam veremedimm:26:
sen bi foto koy hele yelizimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?